Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Inkom postje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kato Moore
Kato Moore


Profiel Vrouw Aantal berichten : 26
Poképoints : 3
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Inkom postje Vide
BerichtOnderwerp: Inkom postje Inkom postje Emptyma okt 14, 2013 6:15 pm

Kato Moore, dat was haar naam. Ze was bezig om haar rugzak samen te stellen, niet te veel kleding meenemen, dat had haar moeder gezegd. Ze beet op haar lip, oh nee hé, nu had ze weer een hele stapel liggen. Ze zuchtte en het enige wat ze in haar tas duwde was een dikke trui, voor koude dagen. Haar slaapzak had ze er ook al aan vastgemaakt, en ze duwde wat eten voor de komende dagen in haar tas. Ze hoorde hoe haar moeder haar riep, onder aan de trap. "Nog even mam!" Riep ze en keek haar kamer rond, haar blik viel op een kettinkje, met een bedeltje in een hartjesvorm. Ze pakte het en deed hem om, waarna ze het hartje in haar vingers liet rollen, en het opende. Een kleine foto van haar vader, moeder en zijzelf verscheen. Ze glimlachte wat wazig. Haar vader was een jaartje geleden gestorven. Ze vermande zich van de tranen, die langzaam op kwamen zetten. "Kom op Kato, je eerste dag als trainer.." Mompelde ze zachtjes en klikte het hartje weer dicht, waarna ze deze om haar nek liet bungelen. Ze pakte haar camera en sloeg haar tas over haar schouders heen, het zat wel lekker en was licht. Ze liep naar beneden, denkend aan wat ze nu allemaal ging meemaken. Ze stond nog maar net op de grond toen haar moeder haar omhelsde, en ze sloeg haar armen om haar heen. Alles hier was zo vertrouwd, maar ze had ook de drang de wereld in te trekken. Kato keek naar haar moeder, die wat waterig glimlachte. "Houd je taai." Zei haar moeder en ze knikte. "Doe ik." Ze gaf haar moeder nog een kus en wipte naar buiten, waar haar fiets klaar stond om haar naar het lab te brengen, waar ze haar eerste pokémon kon halen. Ze stapte op en keek nog een keer naar haar moeder, die naar haar zwaaide. Ze zwaaide terug en duwde de trappers naar beneden, ze begon aan haar reis.

Oke, de eerste keer dat ik een menselijke personage 'professioneel' speel op een RPG site, dus tips zijn welkom x'D Gewend om alleen maar dieren te spelen namelijk.


Laatst aangepast door Kato Moore op ma okt 14, 2013 10:32 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Devon Garvey
Devon Garvey


Profiel Vrouw Aantal berichten : 26
Poképoints : 15
Reputatie : 4
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 Years ~
Pokémon:
Inkom postje Vide
BerichtOnderwerp: Re: Inkom postje Inkom postje Emptyma okt 14, 2013 7:54 pm

Ik vind het een prima post, niet alleen voor een inkomer, maar als je hieraan het stuk zou voegen van je eerste pokemon, zou het gewoon een goede post zijn, ja. Ikzelf let niet echt op grammatica dingen in een post, maar die waren er ook bijna niet. Ik zou zeggen dat je gewoon de RPG in kunt stappen (:

Edit by Mitsu: Devon, het is lief van je dat je een mede-RPGer probeert te helpen, maar het is eigenlijk de bedoeling dat de moderators hier op reageren en tips geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Inkom postje Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Inkom postje Inkom postje Emptywo okt 16, 2013 7:53 am

Fijn dat Devon al even gereageerd had, maar ik zal ook nog even wat toevoegen.


Het is inderdaad een prima post, maar ik heb twee opmerkingen. Ten eerste is het eigenlijk de regel dat er geen hoofdletter komt na een gesproken zin, tenzij je een nieuwe zin begint.
Citaat :
"Nog even mam!" Riep ze
"Kom op Kato, je eerste dag als trainer.." Mompelde ze zachtjes
Riep en mompelde kan dus gewoon met een kleine letter geschreven worden.

Ten tweede staan er veel overbodige komma's in je zinnen. Denk eraan dat een komma een klein rustmoment aangeef in de zin, waardoor de zinnen nogal haperend lezen.
Citaat :
Ze zuchtte en het enige wat ze in haar tas duwde was een dikke trui, voor koude dagen. Haar slaapzak had ze er ook al aan vastgemaakt, en ze duwde wat eten voor de komende dagen in haar tas. Ze hoorde hoe haar moeder haar riep, onder aan de trap. "Nog even mam!" Riep ze en keek haar kamer rond, haar blik viel op een kettinkje, met een bedeltje in een hartjesvorm.
Ik hoop dat je een beetje begrijpt wat ik bedoel. Gebruik een komma bij opsommingen of wanneer er 'maar', 'want', o.i.d. in staat.

Verder is het een prima post! Hoop dat je wat met mijn tips kan.

_________________
Inkom postje ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Inkom postje Vide
BerichtOnderwerp: Re: Inkom postje Inkom postje Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Inkom postje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Practise :: Bulba-lawn-