Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Mikan Hachi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mikan Hachi
Mikan Hachi
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 4
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19 jaar
Pokémon:
Mikan Hachi Vide
BerichtOnderwerp: Mikan Hachi Mikan Hachi Emptyza okt 19, 2013 12:23 pm

Karakter Kaart

Naam: Mikan Hachi
Leeftijd: 21 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Woonplaats Cerulean City
Uiterlijk: Mikan ziet er uit als een lieve meid, met een leuk uiterlijk. Haar blauwe haren geven haar iets schattigs, maar haar grijzige ogen stralen een enorme levenslust uit. Ze heeft een blanke huid, die niet snel bruin word. Ook haar lengte licht rond het gemiddelde, namelijk 1.72. Verder heeft ze altijd een positieve glimlach op haar gezicht, en dat maakt het ernaar dat ze vaak opvalt in een menigte. Mikan is ook niet bepaald een meisje-meisje. Ze draagt graag kleding waar ze zich lekker in voelt, en dat zijn meestal kleren die naar een jongens outfit toe hangen. Tijdens Contests draagt ze meestal een wit jurkje, maar dat is dan ook de enige échte meisjes kleding die ze heeft. Ze draagt altijd een strakke spijkerbroek, en een zwarte trui. Ook draagt ze een ketting in de vorm van een ster mee. Hierin zit een foto van haar ouders.
Karakter: Mikan is van nature een spontane meid, en is erg nieuwsgierig naar de wereld van Pokémon. Ze is een harde werkster en houd ervan om eenheid te hebben in haar team. Ze doet aan zowel gyms als contesten, en dit maakt haar leven best wel druk. Ze vangt alleen maar Pokémon als ze weet dat ze er een klik mee kan krijgen, twijfelgevallen komen bijna nooit voor in haar team. Ze is dol op haar Jolteon, en heeft hier de sterkste band mee. Ook is ze best gelovig in geluksdingen, zoals een klavertje vier, een vallende ster en een paardenbloem uitblazen.
Familie: xx
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Volwassene/Trainer/Coördinator
Pokémon: Jolteon, Vulpix
Geschiedenis: Eenentwintig jaar geleden kwam Mikan Hachi ter wereld in Saffron City. Haar ouders waren super trots op haar en dan met name haar vader, die zichzelf in haar ogen herkende, vol met levenslust. Qua uiterlijk leek ze meer op haar moeder, die in haar jonge jaren model was geweest. Haar vader werkte in een restaurant van het grote winkelcentrum. Haar moeder was werkloos. Ze merkte na een tijdje dat Mikan niet goed tegen de drukte van de stad kon, en alle uitlaatgassen van auto's en kleine fabriekjes hier en daar. Ze verhuisden naar Cerulean City, hopend hier een beter bestaan op te kunnen bouwen. Haar vader ging nog elke dag naar zijn werk in Saffron City. De vader van Mikan had het erg druk, en werd er zelfs ziek van. Op de dag dat Mikan drie jaar oud werd, stierf hij aan een hartaanval. Haar moeder was er kapot van, maar omdat de spontane Mikan haar troostte kwamen ze er samen doorheen. Het meisje ging vaak kijken naar de shows die er werden gegeven in de Watergym en was zowel gek van gym's als contests. Ze kwam elke dag langs en werd na een tijdje best wel populair in Cerulean City. Haar moeder kreeg een nieuwe vriend, hij kwam uit Vermillion City en had vroeger vele badges gewonnen, maar niet allemaal. Hij moest nog drie badges. Mikan vond hem niet aardig, aangezien hij niet haar echte vader was, en dit wel voor moest stellen. Dit was op haar vijfjarige leeftijd. Haar moeder trouwde een jaar later met haar nieuwe vriend, en ze kregen samen een kind, niet één, maar twee. Namelijk de tweeling Kotone en Akane. Ze was het hiermee vanaf het begin niet mee eens met als gevolg dat haar moeder regelmatig boos werd op haar vanwege haar 'jaloerse' gedrag. Op haar achtste was de tweeling dus drie en ze kregen alles wat ze maar wilde. Ze hadden de grootste kamers van het hele huis, terwijl Mikan op de kleine zolder sliep. Maar, hier had ze ook haar hobby's. Een grote fascinatie voor Pokémon. Overal hingen schetsen en tekeningen van verschillende soorten Pokémon, en op haar bureautje lagen stapels met volle schetsboeken. Ze was trots op haar tekeningen en tekende ook als ze verdrietig was. Als die nieuwe vriend van haar moeder er niet was geweest, als haar vader nog had geleefd, dan zou alles anders zijn. Haar moeder was haar gewoon aan het vergeten, zo erg dat ze soms gewoon langs Mikan heen keek. Toen ze tien jaar was liep ze weg van huis, waarna ze terecht kwam in Saffron City. Ze werd weer thuisgebracht, met het gevolg dat haar moeder woedend was op haar, ze kreeg huisarrest, en mocht alleen nog maar naar buiten voor school. Ze was op school trouwens ook niet echt de populairste van de klas. Ze had maar één vriendin, maar die verhuisde later naar Cinnabar Island. Ze schreef vaak met haar vriendin en die schreef haar op een dag terug dat haar ouders Breeders waren geworden op een kleinschalige Farm. En toen ging er een lichtje branden bij Mikan, ze was al elf, dus ze mocht weg!

Mikan zocht contact met haar vriendin en die stond bereid om haar te helpen. Vroeg in de morgen pakte ze haar spullen bij elkaar, haar dierbaarste tekeningen deed ze in een map die ze meenam. Wat nieuwe schetsblokken en potloden gingen ook mee. Ze bevestigde haar slaapzak onder haar tas en deed er een paar kledingstukken bij. Ze keek nog eenmaal om naar haar kamer en greep naar het stervormige kettinkje om haar hals, hier ging ze dan. Ze sloop de trap af en pakte in de keuken wat voedingsmiddelen en stal wat geld, maar dat zou haar nieuwe 'vader' toch niet missen, hij was vreselijk rijk. Ze opende zacht de deur en rende het tuinpad af, toen ze omkeek zag ze het gezicht van een van haar zusjes voor het raam, en het was geen vriendelijke grijns die ze had. Zo snel als ze kon maakte Mikan zich uit de voeten, voordat haar moeder te weten kwam waar ze heenging, daarom had ze de avond daarvoor haar brieven met Yoi, haar vriendin, verbrand. Niemand zou te weten komen waar ze heenging. Weken was ze al op pad, toen ze dan eindelijk de bood naar Cinnabar Island kon nemen. Hier aangekomen trok ze bij haar vriendin in, haar ouders wisten van dit voorval tussen Mikan en haar moeder, en accepteerden haar als een eigen kind. Mikan groeide in dit gezin op totdat ze veertien was. Ze nam een ei onder haar hoedde, een ei wat eigenlijk te klein was om een goede, sterke Pokémon te zijn. Ze verzorgde het goed en gaf het alle liefde die ze bezat. Het duurde langer dan normaal, maar toen kwam het ei dan eindelijk uit. Het was een Eevee, die ze omdoopte tot Aloe. Ze trainde de Eevee totdat deze een van de sterkste was uit de verzameling Eevee's van de Farm, die Yoi onder andere trainde. Ze kreeg de Eevee cadeau van de ouders van Yoi en nam vervolgens afscheid. Ze was nu al negentien jaar, en zou beginnen aan haar avontuur, ook al was het wat te laat. Ze nam nog niet deel aan Contest en liet ook de Gyms links liggen, ze trainde Aloe zo goed, totdat ze op een dag een dondersteen cadeau kreeg, opgestuurd vanuit Cinnabar Island. Aloe evolueerde van een Eevee naar een Jolteon. Na een tijdje vond ze een Vulpix, die wonder boven wonder niet voor haar wegrende, voor haar Jolteon wegrende. Samen met Jolteon ging ze de strijd aan, en omdat ze een aardig goede tactiek hadden, alhoewel de Vulpix in het voordeel was, lukte het hen toch om deze binnen te slepen. De Vulpix werd omgedoopt tot Pachira. En op de dag van vandaag is ze 21 jaar geworden, misschien wat laat. Maar het staat voor haar vast dat ze al die tijd in gaat halen.

Like's:

  • Tekenen
  • Haar pokémon
  • Vrienden maken

Dislike's:

  • Haar familie, behalve haar echte vader
  • Drukke steden
  • Hertrouwen

En verder..: x


Laatst aangepast door Mikan Hachi op ma okt 21, 2013 3:20 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Mikan Hachi Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Mikan Hachi Mikan Hachi Emptyzo okt 20, 2013 2:18 pm

Hallo en welkom op KE!

Het eerste wat me opviel aan je karakterkaart, is dat je Mikan als een volwassene bestempeld in je carrière keuze en het aantal credits. De minimale leeftijd voor een volwassene is 21 jaar. Je zal dus of Mikan twee jaar ouder moeten maken, of haar behandelen als een oudere trainer of coördinator. Dit laatste houdt in dat je de keuze zal moeten maken tussen trainer en coördinator en tevens één of meerdere Pokémon weg zal moeten laten, omdat je dan maar 3 credits te besteden hebt.

Ten tweede wil ik even opmerken dat je vrij zeldzame Pokémon hebt gekozen. Voor de Eevee/Jolteon heb je een goed verhaal, maar vooral voor de Vulpix en de Dratini wil ik meer informatie. Hoe kom je immers opeens een Dratini tegen?

Verder zit de karakterkaart goed in elkaar, maar ik wil even opmerken dat je vaak een komma plaatst voor de 'en' in een zin. Dit hoeft niet en leest ook wat storend. Een komma geeft immers een pauze moment aan.

_________________
Mikan Hachi ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Mikan Hachi
Mikan Hachi
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 4
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 19 jaar
Pokémon:
Mikan Hachi Vide
BerichtOnderwerp: Re: Mikan Hachi Mikan Hachi Emptyma okt 21, 2013 3:11 pm

Ik maak haar dan 21 jaar, en anders maak ik er een Jolteon & Vulpix van, kan het dan wel? Als ik het dan nog aanpas hoe ze aan die Vulpix kwam dan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Mikan Hachi Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Mikan Hachi Mikan Hachi Emptyma okt 21, 2013 3:51 pm

Zo kan het wel inderdaad! Ik vind de geschiedenis voldoende. Zou je de Dratini nog even uit je Pokégear willen halen?

Je karakterkaart is Goedgekeurd

_________________
Mikan Hachi ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Mikan Hachi Vide
BerichtOnderwerp: Re: Mikan Hachi Mikan Hachi Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Mikan Hachi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Volwassenen-