Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Encounter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Encounter Vide
BerichtOnderwerp: Encounter Encounter Emptyza nov 02, 2013 1:21 pmHet weer was verschrikkelijk. Zinan kon er niks anders van maken. Het waaide, de regen sloeg in vlagen tegen hem aan en de zee was ruw. De jongeman had zijn gebruikelijke witte kleding verruild voor een lange, zwarte regenjas en eveneens zwarte laarzen. Calliope zat veilig in haar Pokeball. Niet alleen veilig voor haar, maar ook veilig voor hem. De Persian zou hem ongetwijfeld wat aandoen als hij haar naar buiten zou laten in dit weer. Toch stond Zinan hier niet zonder reden. Het weer rond de Seafoam Islands was al meer dan een week verschrikkelijk, terwijl de herfst in de rest van Kanto nog vrij mild was. Dit had hem het idee gegeven dat er meer aan de hand was. Na wat onderzoek, wat vooral had bestaan uit praten met de lokale bevolking van Cinnabar Island en Fuchsia City, was hij tot de conclusie gekomen dat een Pokémon het extreme weer veroorzaakte. Een Pokémon die zulke stormen op kon roepen, dat moest wel een sterk exemplaar zijn. Aangezien de bevolking het vooral had gehad over 'een zeeserpent met tanden en vinnen' ging Zinan er vanuit dat het een Gyarados was. Zie hier de reden van zijn aanwezigheid. Ondertussen stond hij al een tijd op het oostelijke eiland. Wachtend, kijkend. Hij moest toegeven dat het weer inderdaad onnatuurlijk was. De zeestromen wisselden soms abrupt, waardoor draaikolken ontstonden. De regen kwam af en aan en werd soms zelfs hagel.

Terwijl hij stond te kijken werd de lucht opeens nog donkerder. Een flits verlichtte de hemel, waarna er een enorme watertornado uit het water rees. Zinan kneep zijn ogen een beetje samen. De tornado was ver genoeg van de kust verwijderd, het was geen gevaar voor hem. Dat was dan ook niet de reden dat hij er naar staarde. Daar! Een nieuwe bliksemschicht verlichtte de hemel en liet een indrukwekkend gestalte zien naar de tornado. De Gyarados! "Aeolus! Daag hem uit!" riep Zinan, terwijl hij de Greatball van zijn Scyther opende. Een groene Bugpokémon verscheen en vloog van de kust af. Zinan zag dat hij moeite had met vliegen in deze weersomstandigheden, maar de Scyther moest maar even volhouden. "Wing Attack!" riep Zinan boven de wind uit. Aeolus schoot naar voren en schampte de Gyarados mijn zijn vleugel. De Pokémon leek er niet veel van te merken. Zinan gromde even. "Quick Attack!" Aeolus boog af en vloog in de witte lijn op Gyarados af. Hij knalde vol op zijn ruggengraat en het zeeserpent brulde van woede en pijn. Zinan glimlachte scheef. Nu had hij zijn aandacht. Ondertussen sloeg de Gyarados van zich af. Zijn staart schoot met veel geweld uit het water en sloeg Aeolus weg alsof hij een vliegje was. De Scyther werd richting de kust geslagen, waarna de Gyarados de achtervolging inzette. Nu hij dichterbij kwam, zag Zinan dat zijn ogen melkwit waren, zijn vinnen vol gaten zaten en er littekens over zijn schubben liepen. Wat was er in hemelsnaam met deze Pokémon gebeurt?

"Aeolus, gebruik je Agility!" De Scyther, die nog in vogelvlucht was, gebruikte zijn Agility om weer controle over zijn val te krijgen. "Pursuit." De Scyther verdween in een paarse waas, om links van de Gyarados weer de verschijnen en hem uit zijn koers te beuken. De Blauwe Pokémon schoof een paar meter op zijn, maar herstelde snel door uit te halen met Ice Fang. Zijn enorme muil sloot zich om de Scyther, die krijste van de pijn. Zinan grimaste. Crap, Bugpokémon waren zwak tegen ijs. Ondertussen smeet de Gyarados Aeolus zijn richting op, zodat de Scyther zo'n tien meter voor hem tegen de grond gesmeten werd. De Gyarados brulde als een uitzinnige. "Aeolus, sta op," zei Zinan bot. De Scyther trilde, terwijl hij zich overeind probeerde te werken. Zijn rechtervleugels waren bevroren en het was duidelijk zwaar gehavend. Zinan zuchtte agiteert. "Eigenlijk verdien je dit niet." Hij pakte een Full Restore uit zijn jaszak en liep naar voren. Hij trok het dopje eraf en spoot het goedje op de Pokémon. De vleugels ontdooiden en Aeolus kreeg duidelijk meer kracht. "Stel me niet weer teleur," siste hij zijn Pokémon toe, waarna hij zich weer op de Gyarados richtte. Die was nog altijd in een staat van complete uitzinnigheid, terwijl hij door het water zwom en tegen de kust van het kleine eiland aan ramde.

Zinan fronste, terwijl hij naar de ogen van de Pokémon keek. Was dat een teken van zijn woede, witte ogen door zijn uitzinnigheid? Of was deze Gyarados werkelijk blind? Er was maar één manier om daar achter te komen. "Aeolus, gebruik je snelheid. Zorg ervoor dat hij zich niet op de kan oriënteren. Val aan vanaf een afstand." De Scyther knikte en vloog er vandoor. Hij gebruikte zijn Agility om constant op hoge snelheid te blijven. "Vacuum Wave*." sprak Zinan duidelijk. De Scyther kruiste zijn zwaarden en haalde deze op hoge snelheid over elkaar om een vacuüm golf te creëren. Deze stevende op de Gyarados op en raakte hem. Zinan glimlachte. Hij kon de golf niet aan horen komen, omdat het een vacuüm was. Daarnaast had de Pokémon duidelijk moeite met het volgen van Aeolus doordat hij zo snel was. Ondertussen herhaalde de Scyther zijn aanval meerdere keren, constant op een andere plaats. De Bugpokémon was zo snel dat hij nauwelijks te zien was. De Gyarados had er echter duidelijk genoeg van.

Hij brulde luid en liet een paarse schokgolf los. Zinan herkende het als Dragon Rage. Aeolus werd uit zijn koers geslagen en dit was genoeg voor de Gyarados om zijn positie te bepalen. Met zijn gehavende staart sloeg hij door het water en vuurde en golf van water op de Scyther af. De Aqua Tail raakte Aeolus had en de Scyther verdween in de woeste golf. Zinans ogen werden groot. Shit! "Quick Attack!" riep hij uit alle macht, hopend dat zijn Pokémon hem kon horen en nog de kracht had om dit te doen. Even gebeurde er niks, behalve de golven die tegen de kust sloegen en de Gyarados die als een uitzinnige stond te brullen. Toen schoot er een witte streep uit het water. Zinan slaakte een opgeluchte zucht, maar snakte toen meteen weer naar adem. De Gyarados had hem gehoord en de Scyther meteen weer uit de lucht geplukt met een Ice Fang. Zinan klemde uit frustratie zijn kiezen op elkaar. Dit ging niet werken. De Gyarados schudde Aeolus heen en weer als een hond die een konijn uit elkaar wilde scheuren. Opnieuw smeet hij de Scyther naar de kust, niet ver van Zinan verwijderd. Het was alsof hij hem uit wilde dagen. Zinan was gevuld met woede. Als die Gyarados een gevecht wilde, dan kreeg hij die!

Zonder een woord te zeggen liet hij Aeolus terug keren. Hij pakte Calliope's  Pokeball. "Het spijt me lieverd," sprak hij oprecht, waarna hij de Pokeball opende. Zodra de Persian verscheen, was ze kletsnat door de storm. Calliope miauwde klagelijk en keek Zinan verongelijkt aan. "Het spijt me meid, maar we hebben een iets groter probleem," riep hij haar toe, terwijl hij naar het water wees. Calliope volgde zijn vinger en vond toen de lege, maar woedende blik van de Gyarados. Even zakten haar oren. Moest ze hier tegen vechten? "Wees sterk! Power Gem!" Calliope's blik werd vastberaden en met en grom liet ze een witte straal los van de rode edelsteen op haar hoofd. De Gyarados ontweek en antwoordde met een Dragon Rage. De paarse ring stevende op Calliope af, maar nog voordat Zinan wat kon zeggen was de Persian al omhoog gesprongen om het te ontwijken. "Shock Wave!" Terwijl de Persian nog in de lucht was, liet ze een ring van elektriciteit los. Het verplaatste zich knetterend door de lucht en raakt de Gyarados. "Nogmaals!" Calliope lande en zond nog een Shock Wave af. Opnieuw werd de Gyarados geraakt, die nu duidelijk schade begon te krijgen. Zijn brul begon pijn te bevatten. Zinan glimlachte. Mooi zo, nu kwamen ze ergens. "Power Gem!" Omdat de Gyarados nog naschokken kreeg van de elektrische aanval, kon Calliope haar Power Gem opladen. Een sterke, witte straal schoot op de Gyarados af en raakte hem recht op zijn borst. Zijn brulde stokte, blijkbaar was de lucht uit hem geslagen. Langzaam begon de hij wat te zakken, waarna hij voorover in elkaar zakte. Zinan en Calliope moesten gauw aan de kant springen, toen zijn kop en een deel van zijn lijf op het eiland landde.

Zinan grijnsde even naar Calliope. "Mooi werk. Op jou kan ik tenminste wel bouwde." De Persian miauwde voldaan. Zinan pakte een Great Ball uit zijn broekzak en liep naar de Gyarados toe. Daar twijfelde hij even. Wilde hij wel een blinde Pokémon? En kon hij zijn furie wel bedwingen? Zijn donkere ogen gleden over het enorme lichaam van de Gyarados. Zoveel rauwe kracht. Een glimlach kroop over zijn gezicht. Dat kon hij toch niet laten liggen? Hij drukte de Pokéball tegen de kop van de Gyarados, waarop de ball open sprong en de Pokémon in een rode flits naar binnen werd gezogen.

De bal wiebelde een paar tellen heen en weer, terwijl Gyarados' woede voort raasde. Wilde hij dit wel? Wilde hij wel mee met deze persoon die hem zomaar uitdaagde? Even dacht hij daar over na, terwijl hij bleef vechten. Ja, misschien was het wel goed om met deze man mee te gaan, en zo niet, dan kon hij altijd weer vertrekken. De Pokéball hield op met wiebelen en het lampje doofde. Gefeliciteerd! Je hebt een blinde Gyarados gevangen!

Het lampje doofde en op dat moment kalmeerde ook de storm. De zee werd kalmer, de regen verzwakte tot een lichte miezer en de wind streek nu zachtjes door zijn natte, witte haren. Zinan grijnsde breed, maar zijn glimlach verzwakte toen. Wat had hij zich op de hals gehaald? Misschien was het verstandig om de Pokémon eerst mee te nemen naar het hoofdkwartier. Daar konden ze vast wel wat bedenken om hem in toom te houden. Zijn blik ging naar Calliope, die zich net aan het uitschudde was. "Keer maar terug, dat is een stuk warmer." Hij stak haar Pokeball naar haar uit. Normaal was ze niet zo'n fan van haar Pokéball, maar nu keerde ze zonder morren terug. Zinan verkleinde alle Pokéballs en stopte ze in zijn broekzak. Tijd om hier weg te gaan. De jongeman draaide zich om en zag plotseling een gedaante staan. Crap, wie was dat nu weer?

OOC: * Vacuum Wave: Gen. 5 aanval, vecht. The user whirls its fists to send a wave of pure vacuum at the target. This move always goes first.

EDIT: Cynthia eerst laten posten AUB!
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Encounter Vide
BerichtOnderwerp: Re: Encounter Encounter Emptyzo nov 03, 2013 2:19 pm‘En daarom zijn we dus jouw hulp nodig,’ besloot de man buiten adem. Cynthia zat achter haar bureau, haar ellebogen rustend op het tafelblad, haar vingers ineen gevlochten. Haar ogen keken over haar verstrengelde vingers heen naar de man. Even zei ze niks, waarna ze haar handen liet zakken en opstond. ‘Goed dan, ik zal erheen gaan en kijken wat ik kan doen.’ De man stortte een stroom van bedankwoorden uit, maar Cynthia had de ruimte al verlaten. Alex volgde haar op de voet terwijl ze, zeer uit haar hum, naar het zwembad marcheerde. Haar Pokémon waren daar lekker aan het spelen, maar hielden daar acuut mee op toen ze hun chagrijnige Trainster binnen zagen komen. ‘Oké jongens, luister goed.’ De Pokémon zwommen naar de rand en bleven daar braaf dobberen, wachtend op Cynthia haar verhaal. ‘Er is bij mij net het verzoek binnen gekomen om een vreemde storm op de Seafoam Islands te onderzoeken. Het schijnt dat een op hol geslagen Gyarados dit veroorzaakt en aangezien dat een Waterpokémon is en ik de Gymleidster van de Watergym ben, mag ik het gaan oplossen.’ In haar stem was duidelijk te horen dat ze hier geen zin in had, maar haar Pokémon knikten enkel en keerden toen braaf terug in hun Pokéballs.

Alex wierp haar even een veelbetekenende blik toe, maar zei verder niks. Hij volgde haar op de voet naar de uitgang van de Gym en nam zijn plaats in op de bijrijdersstoel van haar auto. Zonder wat te zeggen startte Cynthia de auto en reed met meer snelheid dan nodig was weg, in de richting van de kust van Vermillion. Vanaf daar zou de op de rug van Denise verder varen naar de Seafoam Islands. Ze had er echter alles behalve zin in. Een Gyarados. Waarom moest het, van alle Waterpokémon die op hol konden slaan, nou weer een Gyarados zijn? Vond het lot soms dat één gestoorde Gyarados in haar leven niet genoeg was? Moest er per se een tweede bij? Alex keek bezorgd naar zijn Trainster terwijl deze woedend haar stuur vast greep en ietwat roekeloos over de weg scheurde. Ze zorgde er echter wel voor dat ze niets of niemand zou raken. Nog meer drama en problemen kon ze nu niet gebruiken.

De reis naar Vermillion duurde normaal ruim een half uur, maar nu was Cynthia binnen twintig minuten in de havenstad. Ze parkeerde haar auto op een parkeerplek in de haven, welke inmiddels speciaal voor haar was gereserveerd, omdat ze hier zo vaak parkeerde, waarna ze afdaalde naar het water. Denise kwam in een witte flits tevoorschijn en Cynthia sprong op de rug van haar Lapras. ‘Naar Seafoam meissie,’ sprak ze, terwijl ze een klopje op de hals van de Lapras gaf. Deze knikte en zette koers naar de eilandengroep. Onderweg liet Cynthia haar andere Pokémon ook los voor wat extra beweging en training. De zee was aardig rustig, maar naarmate ze Seafoam naderde, zag ze grote, donkere wolken en zelfs bliksem boven de twee eilanden hangen. Hmm, de man had niet overdreven toen hij had gezegd dat het weer zeer heftig was. Dit moest een dijk van een Gyarados zijn. Tegenzin welde in de vrouw op. Gyarados mocht dan wel een Waterpokémon zijn, dit betekende echter niet dat Cynthia er dol op was. Ze hield van praktisch alle Waterpokémon, behalve deze.

Naarmate ze de Seafoam Islands meer naderden, werd de zee ook steeds ruiger. Cynthia riep haar Pokémon één voor één terug naarmate het zwemmen voor hen steeds zwaarder werd en was uiteindelijk alleen met haar Lapras. Alex had ze voor de zekerheid ook terug laten keren in zijn bal. Denise was getraind op varen in zelfs de grootste stormen, maar toch hoopte de vrouw dat deze storm niet te veel zou zijn voor haar Pokémon. De golven waren enkele meters hoog en de lucht was bijna zwart zo’n donkerblauwe kleur had het. De vrouw hield zich stevig vast aan haar Lapras en hoopte maar dat ze de eilanden heelhuids zouden kunnen bereiken. Aan de lijzijde van het eerste eiland ging Cynthia aan wal, waarna ze Alex weer tevoorschijn haalde. Getweeën begonnen ze over het eiland te lopen naar de andere kant, waar de storm het zwaarst leek te zijn. Het gebrul van een grote Pokémon wist haar te bereiken ondanks de harde wind die in haar oren vloot en ze wist dat haar doel dichtbij was. Al gauw bleek echter dat iemand haar voor was geweest.

Cynthia kwam net over een rotspartij heen, toen ze een jongeman zag staan. Voor hem stond een Persian op de wal en een eindje uit de kust stond de meest gehavende Gyarados die Cynthia ooit had gezien. Zijn ogen waren melkwit, wat impliceerde dat hij blind was, zijn vinnen waren gehavend en hij had talloze littekens. De Gyarados was druk in gevecht met de Persian, maar het was toch te veel voor hem. Langzaam viel de Pokémon uitgeteld voorover, voor de onbekende man neer. Cynthia keek toe hoe de man met een Pokéball naar de Gyarados toe liep en hem ving. Ze schudde haar hoofd. Wie wilde nou zo’n duidelijk gestoord beest? ‘Vaporeon.’ Alex haalde haar uit haar gedachten en gebaarde naar de omgeving. Nu de Gyarados was verdwenen in een Pokéball, veranderde het weer meteen. Het rustige, miezerige weer dat altijd op de Seafoam Islands heerste kwam weer terug en het was nu wel overduidelijk dat de Gyarados het slechte weer had gemaakt. Waarom was echter de vraag die Cynthia graag beantwoord wilde hebben.

Haar ogen waren gericht op de man voor haar, welke zich nu omdraaide en haar in het oog kreeg. ‘Dag jongeman,’ groette ze hem. Ze had wel door dat zij heel wat ouder was dan hij, en dat wilde ze om de één of andere reden even benadrukken. ‘Ik mag hopen dat die Gyarados al zo gehavend was voor je hem aanviel?’ Als bleek dat deze jongeman die Gyarados zo had toegetakeld en hem blind had gemaakt, dan ging ze de Pokémon zeker in beslag nemen en de man aangeven bij de politie. Roekeloze Gyarados of niet, je hoorde Pokémon niet te mishandelen.


_________________
Encounter 2ltqy2w


Laatst aangepast door Cynthia Claves op di nov 05, 2013 8:04 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Encounter Vide
BerichtOnderwerp: Re: Encounter Encounter Emptyzo nov 03, 2013 4:03 pm"Dag jongeman," sprak de vrouw. Nu het weer opklaarde kon Zinan haar goed bekijken. Haar lange, blauwe haren en de Vaporeon aan haar zijde liet geen twijfel bestaan; dit was de Gymleidster van Cerulean. Zinan had nooit de ambitie gehad om de Gyms uit te dagen, maar omdat de Gymleiders vaak een belangrijk onderdeel waren van de gemeenschap waar ze in woonden, had Akio het noodzakelijk geacht dat hij alle Gymleiders bij naam en gezicht kende. "Ik mag hopen dat die Gyarados al zo gehavend was voor je hem aanviel?" Zinan trok even één scherpe, zwarte wenkbrauw op. Was dat nou werkelijk waar ze zo bezorgd om was? "Ik denk dat ik met enige zekerheid kan zeggen dat zijn gehavende toestand juist de oorzaak was van zijn rampage," sprak hij koeltjes. Zijn donkere ogen gleden even over de vrouw. Die kwam hier vast ook niet voor een picknick. Hoogstwaarschijnlijk was ze hierheen gestuurd door bezorgde dorpsleden, in de hoop dat hun Watergymleider die zeeserpent zou kunnen temmen. Hij had daar een hard hoofd in. "Ik geloof dat een bedankje op zijn plaats is?" sprak hij toen, enigszins spottend. "Naar het schijnt heb ik immers jou werk net gedaan." Hij streek even het water van de mouw van zijn zwarte regenjas, waarna hij vanonder zijn haar naar de vrouw opkeek en schuin glimlachte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Encounter Vide
BerichtOnderwerp: Re: Encounter Encounter Emptydi nov 05, 2013 8:17 pmDe jongeman trok zijn wenkbrauw op bij haar uitspraak over dat ze mocht hopen dat de Gyarados er al zo slecht aan toe was voor hij er tegen was gaan vechten. ‘Ik denk dat ik met enige zekerheid kan zeggen dat zijn gehavende toestand juist de oorzaak was van zijn rampage,’ sprak de man op een toon die Cynthia niet geheel aanstond. Op de één of andere manier deed dit gesprek haar heel veel denken aan een gesprek dat ze ruim een maand eerder ook had gevoerd, toentertijd met een andere jongeman, welke ook dezelfde indruk bij haar wekte. De zin die hij daarna uitsprak, irriteerde haar ontzettend, vooral door de spottende toon die hij liet horen. Zij moest hem bedanken, omdat hij haar werk had gedaan. Pfff. ‘Blijkbaar,’ sprak Cynthia op dezelfde koele toon als de jongeman net had gedaan. ‘Helaas bereikte het nieuws mij pas twee uur geleden, anders had ik hier wel eerder kunnen zijn.’ Dat ze blij was dat de jongeman de Gyarados had uitgeschakeld, en dat zij het niet zelf had hoeven doen, zei ze niet. Daarbij had ze wel zo haar twijfels bij de jongeman. Haar ogen gleden over de man heen. 'Wat ga je met hem doen?' Ze wilde zeker weten dat de Gyarados goed terecht was gekomen.

_________________
Encounter 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Encounter Vide
BerichtOnderwerp: Re: Encounter Encounter Emptyzo nov 10, 2013 5:18 pm"Blijkbaar," antwoordde de vrouw op eenzelfde toon als hij had gesproken. Zinan kon het niet laten om schuin te glimlachen en haalde even zijn in handschoen gehulde hand door zijn natte haren. Veel mensen kopieerden zijn manier van praten wanneer ze het niet prettig vonden om zo aangesproken te worden. Sarcasme, verdediging. Het deerde hem niet. "Helaas bereikte het nieuws mij pas twee uur geleden, anders had ik hier wel eerder kunnen zijn," vervolgde de Gymleidster. Voor een seconde schoten Zinans wenkbrauwen even omhoog. Werkelijk? Pas twee uur geleden? Hij was al twee dagen bezig met deze situatie. Maar dat ging hij haar niet vertellen. Haar blauwe ogen gleden over zijn gestalte, Zinan keek rustig terug. "Wat ga je met hem doen?" vroeg Cynthia, duidelijk niet gerust op de situatie. Zinan pakte de Greatball waar hij de Gyarados in gevangen had. Hij liet het kleine balletje even door zijn vingers rollen. "Eerst maar eens zien of ik wat aan zijn toestand kan doen. Met een uitzinnige Gyarados kan ik niet zoveel." Hij keek op van de Pokeball en glimlachte gemoedelijk. Een Watergymleidster zou er toch enigszins verstand van moeten hebben en de situatie zelf ook wel begrijpen. "Daarna zie ik wel verder," sprak hij schouder ophalend, waarna hij het balletje weer in zijn broekzak liet glijden. "Was dat alles? Want ik zou onderhand wel naar huis willen om wat droogs aan te trekken." Zinan gebaarde op zijn doorweekte regenjas en haren. Een scheve glimlach stond op zijn gezicht, maar de warmte bereikte zijn zwarte ogen niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Encounter Vide
BerichtOnderwerp: Re: Encounter Encounter Emptyza nov 16, 2013 7:24 pmDe man verklaarde dat hij eerst ging kijken of hij wat aan de uitzinnige toestand van de Gyarados kon doen, want met zo’n woeste Pokémon kon hij niks. Daar was de vrouw het mee eens; een woeste, onhandelbare Pokémon was niet fijn, maar wat haar zorgen baarde, was de manier waarop de man wilde kijken of hij wat aan de toestand kon doen. Ze wist het niet zeker, maar ze had het gevoel dat het niet helemaal goed zat. De man ging echter wel goed met zijn Persian om, dus misschien zat ze er ook wel naast? Ze knikte dus enkel en zweeg, waarop de man vroeg of dat alles was, want hij wilde wel eens naar huis voor droge kleren. Cynthia knikte opnieuw. ‘Dat begrijp ik.’ Ze deed een stap achteruit en had zich al half omgedraaid toen ze er nog aan toe voegde; ‘Als je er niet uit komt met die Gyarados, zoek me dan alsjeblieft op in de Cerulean Gym. Misschien kan ik je helpen.’ Ze glimlachte even en liep toen bij de man vandaan. Ergens hoopte ze dat de man niet bij haar zou komen voor hulp, aangezien ze zelf al een uitzinnige Gyarados in haar bezit had waar ze zich ook al geen raad mee wist. Een tweede Gray was niet iets waar ze op zat te wachten.

OOC: Mja ik wist niks om het gesprek langer gaande te houden, sorry XD

_________________
Encounter 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Encounter Vide
BerichtOnderwerp: Re: Encounter Encounter Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Encounter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-