Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [WWF] Finale ronde

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Finale ronde Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Emptyzo dec 22, 2013 4:55 pm

Het is zover! De finale! Twee dames zullen strijden om een Waterstone en een Mystic Water.

Nog even gauw de regels:
Iedere deelnemer heeft één Pokémon. Degene die de Pokémon van de ander als eerst buiten gevecht stelt wint. Iedere deelnemer mag vijf keer posten, er komen dus 10 gevechtsposts in totaal. Wanneer er dan nog geen winnaar is, wordt deze aangewezen door de admin. Een deelnemer heeft elke keer wanneer het zijn beurt is een week om te posten. Wordt er niet binnen het tijdslimiet gepost, dan is de deelnemer gediskwalificeerd.
Iedereen klaar? Laten we dan beginnen!

[WWF] Finale ronde 14-3 VS. [WWF] Finale ronde 66-18

Sora post als eerste.


OOC;; Sorry voor het op onthoud! Denk eraan dat het in deze posts nog zomer is Wink

_________________
[WWF] Finale ronde ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
[WWF] Finale ronde Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Emptyvr jan 03, 2014 2:43 pm

Ze had het voor elkaar gekregen! Ze had de finale bereikt! Sora had nooit verwacht dat zij en Staryu het zouden redden. Al met al was ze super trots op haar en haar geleende Pokémon. De strijd was echter nog niet helemaal voorbij, er moest nog één strijd gestreden worden; de finale. Met een vastberaden blik en de Pokéball van Staryu stevig in haar hand geklemd, stond ze voor de derde, en laatste, keer aan de rand van het bad. Haar blik was gericht op de overkant, waar haar tegenstander stond. Arya, een Trainster die ze al eens eerder had ontmoet, zou in deze bloedstollende finale haar tegenstander zijn. Arya was goed, dat wist ze, maar Sora kon er ook wat van, en dat zou ze gaan bewijzen ook! Het startsein klonk en de groenharige wierp de ronde bal van haar Pokémon in de lucht. In een flits verscheen Staryu in het water, oranjegoud en glimmend, klaar voor de strijd. 'Oké Staryu, we gaan ervoor!' riep Sora, enthousiast wijzend naar de Pokémon van Arya. 'Begin maar met je Rapid Spin!'

OOC: Gomen ne~voor de laatheid! Vertragingspost met toestemming tot uitstel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Finale ronde Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Emptyza jan 04, 2014 12:14 pm

Arya kon nog steeds nauwelijks geloven dat ze had gewonnen van Kean Hayashi. Goed, waarschijnlijk kwam het vooral doordat alle pokémon die meededen toch hetzelfde level hadden en doordat zijn Goldeen niet bepaald gehoorzaam was, maar toch. Uit de andere voorrondes was Sora tevoorschijn gekomen als finalist. Arya herinnerde zich nog dat ze haar een keer had ontmoet toen die groep Pikachu's haar pad had gekruist. Sora liet een Staryu verschijnen. Arya vond het een wat aparte pokémon. Hij had niet eens een gezicht! Hij glansde wel mooi, zeker die rode edelsteen in het midden. Arya gooide haar pokéball en de Seel verscheen.
'Oké Staryu, we gaan ervoor! Begin maar met je Rapid Spin!' riep Arya's tegenstander. "Seel, Brine!" riep Arya. De Seel opende zijn mond een vuurde een krachtige waterstraal af op de draaiende Staryu. Brine was sterker als het rond het einde van het gevecht werd gebruikt, had Arya net gelezen, maar het was de meest geschikte aanval die ze nu kon verzinnen. Een aanval als Ice Shard zou alleen maar verspinterd worden door de rondzwaaiende armen van de Staryu.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
[WWF] Finale ronde Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Emptydo jan 16, 2014 7:58 pm

Sora keek toe hoe Arya een Seel tevoorschijn haalde. Even glimlachte ze. Seel was een schattige Pokémon, ook al vonden veel mensen hem er heel dom uit zien, zo met zijn tong uit zijn mond. Wanneer Seel echter evolueerde, veranderde hij in een prachtige Dewgong, dus wat dat betreft vond Sora het zeker een Pokémon die het waard was om te vangen. Arya droeg haar Pokémon op om Brine te gebruiken en dit schudde Sora uit haar droom. Owja, ze was met een gevecht beter. Nog beter zelfs, dit was de finale van de Wicked Water Fights! Ze moest haar hoofd erbij houden verdorie! Ze wilde haar Pokémon toeroepen dat hij het moest ontwijken, maar kon een ronddraaiende, vliegende Staryu wel sturen? Nu in ieder geval niet meer, want haar Staryu werd geraakt door de Brine van Seel. De Pokémon werd als een soort vliegende disc uit de lucht geschoten en met een grote plons viel Staryu in het water. Goed, dat ging dus niet helemaal als gepland. Andere strategie.

'Staryu! Zink naar de bodem en gebruik daar Rapid Spin nog een keer!' Ze had deze zet ook al gebruikt in de eerste ronde van deze wedstrijd en toen had het goed gewerkt. Het was nu alleen nog maar de vraag of het deze keer ook zou gaan lukken. Staryu had inmiddels de bodem bereikt en begon daar zijn Rapid Spin uit te voeren. Langzaam aan keerde haar draaikolk weer terug in het zwembad. Nu was het alleen nog maar de vraag wat Seel en Arya gingen doen om haar te stoppen.

OOC: Sorry Floriske! Ik beloof dat ik de volgende keer sneller terug post!
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Finale ronde Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Emptydo jan 16, 2014 8:22 pm

"Yes," mompelde Arya bijna onhoorbaar toen haar Seels Brine de Staryu uit de lucht schoot. 'Staryu! Zink naar de bodem en gebruik daar Rapid Spin nog een keer!' was Sora's volgende bevel. Arya dacht aan één van Sora's gevechten die ze had gezien. Ze ging een draaikolk maken! Arya dacht zo snel mogelijk na. Draaikolk, draaikolk. Misschien kon ze Seel op een platform laten klimmen? Nee, ze had gezien hoe wild die platforms bewogen in dat andere gevecht. Waarschijnlijk zou hij eraf vallen en alsnog in het water belanden. Intussen begon het water te draaien. Seel, die niet van plan was iets te proberen voor Arya dat had gezegd, draaide kalmpjes rondjes in het zwembad. Opeens had ze het. "Seel, gebruik Aqua Jet om uit de draaikolk te blijven!" Het water werd al wilder en wilder, maar de Seel reageerde gelukkig meteen. Hij hulde zich in een cocon van water en schoot tegen de stroming in, waardoor hij op dezelfde plek bleef, terwijl het water om hem heen bewoog. Zo werd hij niet meegesleurd door de stroming. Heel even dacht Arya eraan om hem nu zijn aanval uit te laten voeren op de Staryu, maar ze bedacht zich nog net. Staryu lag op de bodem van het zwembad, als Seel nu op volle snelheid naar beneden dook en de ster wist hem te ontwijken, zou hij met een enorme klap tegen de bodem aankomen en dan was het einde verhaal. "Ice Shard!" riep Arya. Haar Seel stopte heel even met zijn Aqua Jet, zodat hij deze aanval uit kon voeren. Hij schoot scherpe ijsspegels af op het water, zonder erg precies te mikken. De draaikolk voerde ze mee, en in een draaikolk gaat alles naar beneden, naar het midden van de maalstroom. En dat was waar de Staryu zich bevond. "Gebruik nu weer Aqua Jet", droeg Arya de Seel op. Toen hij was gestopt met die aanval, was hij weer in de draaikolk meegenomen en hij had intussen al heel wat rondjes gedraaid. Nu veranderde hij zichzelf weer in de waterraket om uit de stroming te ontsnappen. Het rondjes draaien had hem echter duizelig gemaakt, waardoor zijn Aqua Jet nogal ongecontroleerd was en hij maar een beetje willekeurig rondvloog door het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
[WWF] Finale ronde Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Emptyzo jan 19, 2014 3:35 pm

Sora keek tevreden toe hoe de Seel van Arya langzaam aan rondjes door het bad begon te draaien. Was de brunette soms niet van plan iets te doen? Zij vond het prima hoor, dan ging ze de finale lekker winnen! Toen riep Arya echter toch iets, namelijk Aqua Jet. De Seel begon tegen de stroom in te zwemmen en werd niet meer door het bad meegevoerd. Een slimme zet, maar veel schade zou het niet op de Staryu brengen. Sora vond het wel prima zo, het was nu kijken welke van de twee Pokémon eerder op zou geven; de ronddraaiende Staryu of de zwemmende Seel. Ergens had Sora het gevoel dat Staryu niet voor eeuwig rond kon blijven draaien. Hij moest immers toch een keer duizelig worden. Toch? Werden Staryu eigenlijk wel duizelig? Ze ging hier bijna helemaal over nadenken toen Arya opeens een aanval riep. Ice Shard. Sora was eerst even verbaasd. Hoe wilde het meisje Staryu raken als hij onder water was? Het antwoord kwam al gauw toen het ijs via de draaikolk naar beneden begon te draaien. O zo dus, kak! 'Staryu, stop met draaien!' riep ze nog, maar het was al te laat, de eerste stukken ijs hadden Staryu al bereikt.

Door de snelheid van de draaikolk kwamen de eerste stukken ijs snel en hard op Staryu af. De Pokémon voelde pijn en hield meteen op met draaien. Hij moest hier weg, snel, want als zijn juweel stuk ging, dan was het afgelopen! Sora balde haar vuisten samen en keek toe hoe haar Staryu stopte met draaien en probeerde te ontsnappen. Hij had schade opgelopen en niet zo'n beetje ook. 'Staryu! Recover!' riep ze de Pokémon toe zodra hij uit de buurt was van het ijs. De Staryu begon licht te geven en langzaam herstelde hij zich een beetje. Mooi, dan konden ze nu weer in de aanval. 'Swift!' riep de groenharige, wijzend op Seel. Sterren schoten in het rond en hopelijk zou ze Seel kunnen raken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Finale ronde Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Emptyzo jan 26, 2014 9:28 am

Haar trucje werkte! Soradroeg haar Staryu op de stoppen met draaien, maar de pokémon werd al geraakt door de ijspegels. Toen stopte de ster met draaien en de draaikolk verdween. Seel stopte daarom ook met zijn Aqua Jet en dobberde rustig rond in het zwembad. 'Staryu! Recover!' riep Sora. Arya kende die aanval niet, maar ze kon wel raden wat hij betekende. Ze hoopte alleen maar dat Staryu er niet te veel door geheeld zou worden. 'Swift!' Swift, daar had ze wel iets over gelezen: Sprays star-shaped rays that never miss. Proberen te ontwijken had dus geen zin. Ze moest een tegenaanval gebruiken. "Seel, Icy Wind!" riep ze. De Seel begon meteen te blazen. Een ijzige stormwind blies nu in de richting van de Staryu. Met een beetje geluk zou de wind de sterren uit koers kunnen blazen. Liet Swift zich eigenlijk tegenhouden door wind? Arya had geen idee. Ze hoopte het, in ieder geval.
Het viel tegen. Arya wist niet waar die sterren van gemaakt waren, maar ze lieten zich niet tegenhouden door wind. Ze raakten de Seel, die stopte met blazen en even met zijn kop schudde. "Aurora Beam!" zei Arya. De Seel opende opnieuw zijn mond en in plaats van een windvlaag kwam er nu een veelkleurige straal uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Finale ronde Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Emptyvr feb 28, 2014 1:10 pm

IC;;
De Swift en Icy Wind raakten elkaar, waardoor de Staryu de Aurora Beam niet aan ziet komen. De aanval raakte de POkémon vol en slaat de Staryu tegen de wand van het zwembad. Staryu is uitgeschakeld, Seel is de winnaar!

OOC;;
Wegens het overschrijden van het tijdslimiet is Sora gediskwalificeerd.

De winnares is:
A R Y A !
[WWF] Finale ronde 66-18

Gefeliciteerd, je hebt een Waterstone en een Mystic Water gewonnen!

_________________
[WWF] Finale ronde ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[WWF] Finale ronde Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Finale ronde [WWF] Finale ronde Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[WWF] Finale ronde

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-