Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Enge gezichten en waterpistolen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ceder Winter
Ceder Winter


Profiel Vrouw Aantal berichten : 132
Poképoints : 64
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptyzo dec 29, 2013 10:53 am

Ceder
Squirtle galoppeerde door het veld met Ceder en Alaska op zijn rug. De drie slierten aan Ceders haarspeld wapperden achter haar aan. Ceder lachte toen ze Vermillion City dichterbij zag komen. Een tocht die anders uren had geduurd was met behulp van Squirtle in een halfuurtje afgelegd. "Stop maar," zei ze tegen de Tauros. Squirtle stopte onmiddellijk, waardoor Ceder bijna van zijn rug duikelde. Ze glimlachte en aaide hem tussen zijn dikke manen. Ze voelde haar neus nauwelijks meer van de kou en ze was blij dat ze een muts op had die haar oren bedekte. Ze wreef in haar handen, die ondanks haar handschoenen nog steeds koud waren, en keek even jaloers naar Alaska en Squirtle, die nergens last van leken te hebben. Daarna richtte ze haar blik op de grote havenstad. Vermillion City en Fuschia City waren ongeveer even groot, dus Ceder was wel steden van dit formaat gewend. Voor die trainertjes uit dorpjes als Pallet Town en Lavender Town moest het een veel grotere verandering zijn.
Ceder wilde niet meteen de stad in. Ze wilde liever eerst nog wat trainen buiten de stad. Ze keek naar Alaska en Squirtle en zag dat zij alvast begonnen waren. Squirtle keek naar een struikje alsof hij hem wilde vermoorden en Alaska zat met haar ogen dicht op de grond, met haar gedachten waarschijnlijk bij hagel en storm.
"Alaska, vandaag even geen hagelbuien," kondigde Ceder aan. Alaska opende haar ogen. "Ik wilde vandaag maar eens Water Gun gaan proberen. Je bent intussen al wel bijna level dertien, dus dat moet lukken," ging Ceder verder. Ze keek even rond en wees toen naar een andere struik. "Daar kun je op richten." Alaska knikte en ging voor de struik staan.

Alaska
Alaska staarde geconcentreerd naar de struik. Ze verzamelde water in haar mond, zoals ze ook deed wanneer ze Bubble uitvoerde, maar nu met mer water en minder lucht. Ze vuurde het water af. Het water vloog in de vorm van kleine bubbeltjes haar mond uit. Hm, toch nog te veel lucht. Ze probeerde het nog een keer, met hetzelfde resultaat. Ze wierp een zijdelingse blik op Squirtle en knipperde even met haar ogen. Zijn Scary Face was er de afgelopen dagen flink op vooruit gegaan. Niet af laten leiden, zei ze tegen zichzelf en ze richtte zich weer op haar doelwit. Ze verzamelde opnieuw water in haar mond en blies het uit. Dit keer werd het wel een waterstraal, voor zover je het miezerige straaltje een waterstraal kon noemen. Ze probeerde het nog eens, en nog eens, en nog eens. De straal werd steeds een beetje groter, maar hij miste nog altijd de echte kracht die achter een Water Gun zat. Hoe kon ze die krijgen?

Ceder
Ceder keek naar haar twee pokémon, terwijl ze haar pokéballs oppoetste. Ze moest maar eens combinaties gaan verzinnen. Ze keek naar Squirtle. Scary Face was wel een aanval die ze kon gebruiken in een contest. Rage zou ook wel indruk maken en Tail Whip kon voor een kleine toevoeging zorgen. Het probleem was dat hij niets kon maken. Hij kon geen vuur, water of ijs creëren. Hij kende Horn Attack, maar aan die aanval had ze niets, als er niet iets was waar hij Horn Attack op kon uitvoeren. Gewoon in de lucht prikken zag er een beetje vreemd uit.
Ceder wist uit haar hoofd welke aanvallen haar Tauros uit zichzelf kon leren en op welk level hij die kon leren. Er zat echter geen enkele aanval bij waarbij iets gemaakt werd. Ze moest dus maar een kijkje gaan nemen in de lijst met TM's die een Tauros kon leren. Ze haalde haar pokédex tevoorschijn en scrollde door de lijst. Toxic, Hidden Power, Sunny Day, Ice Beam, Surf... Surf? Een Tauros kan Surf leren? Gaaf, maar niet wat ik nu zoek. Hm... Ze keek nog even verder, tot haar blik bleef hangen op Rock Tomb. Dat kon wel wat zijn. Ze pakte haar pokégear. Ze wist niet hoe moeilijk die aanval was om te leren, maar daar was een makkelijke oplossing voor: internet. Op bulbapedia stond alles wat ze moest weten. Ze glimlachte toen ze zag dat veel steenpokémon Rock Tomb al op level vijftien leerden. Dat moest haar Tauros ook kunnen. Ze besloot hem nu nog even te laten werken aan zijn Scary Face, dan zou ze morgen deze aanval voorstellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ausna Sirena
Ausna Sirena


Profiel Vrouw Leeftijd : 19
Aantal berichten : 59
Poképoints : 14
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptywo jan 08, 2014 12:12 pm

 

"waar gaan we heen? En wat gaan we dan doen?" Hij bleef haar zo een tijdje aankijken tot Aisha zuchtte en hem een antwoord gaf "we gaan naar buiten, even uit de stad om een frisse neus te halen. En misschien nog Pidgey trainen, die heeft dat wel nodig, want ik heb totaal geen zin om ergens heen te lopen wat erg ver is." de Lightning Pokemon keek haar begrijpelijk aan en knikte uiteindelijk. Aisha liep door de gangen van het hoofdkwartier met Jolteon naast haar zijde terwijl de lift steeds dichterbij kwam, ze moest hier nu echt weg! De gangen leken benauwder dan Aisha zich kon herinneren, nu was de lift dichterbij en drukte de vrouw op een knopje. Die lift ging open en raasde naar de begane grond, de seconden leken langzamer voor Aisha dan ooit tevoren. Een doffe Pling! haalde Aisha uit haar gedachten en liep met snelle, bijna forceerde passen naar de uitgang. De zwartharige liep snel naar buiten en ging meteen door naar de fleurige Flora Fields, tenminste dat was altijd zo in de lente en zomer. Ze stond net buiten de stad en zag een meisje, haar leeftijd was moeilijk in te schatten. Aisha vidl wel meteen op dat het meisje paars haar had met die haarslierten, die verdacht veel op de staarten van een Tauros leken. Haar Pokemon waren vast en zeker bezig met een training want ze waren allebij zo druk bezig met, tja met wat? Met hun ding. Jolteon's vacht stond overeind en het leek erop dat de gele Pokemon het driepaar wou laten 'schrikken' maar dan in zijn manier. Met een teken van haar hand liet de Pokemon een donderstraal los op de drie die hun leken te electroducteren.


Cynthia: Denise, mag ik je erop wijzen dat je nu een post hebt geplaatst met Ausna, terwijl de post zelf vanuit Aisha is? Als Floriske niet al had gepost, had ik je post weggehaald. Let erop dat je wel met het juiste karakter post, want op deze manier is het heel verwarrend voor anderen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Ceder Winter
Ceder Winter


Profiel Vrouw Aantal berichten : 132
Poképoints : 64
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptywo jan 08, 2014 6:12 pm

Squirtle
Een beweging in zijn ooghoek trok Squirtle's aandacht. De Tauros liet de struik voor wat hij was en keek naar de vrouw en haar Jolteon. De vrouw had zwarte haren, en hoewel de afstand nog vrij groot was, zag hij ook al dat haar ogen een roodachtige kleur hadden en niet al te vriendelijk keken. De elektrische pokémon naast haar zag er krachtig uit. Squirtle vernauwde zijn ogen. Iets aan hen zinde hem niet. Ze waren niet te vertrouwen, dat wist hij zeker. Alaska zag het tweetal ook en staakte haar gewaterpistool. Squirtle wierp een korte blik op Ceder, maar die zat met haar rug naar de vrouw toe, haar aandacht gericht op haar pokégear.
Opeens liet de Jolteon een donderstraal los. De elektriciteit maakte een knisperend geluid terwijl het door de afstand razensnel overbrugde. Squirtle sprong onmiddellijk tussen Ceder en de bliksem in.

Ceder
Ceder sprong in één beweging op en draaide zich om. "Squirtle!" riep ze geschrokken. De grote Tauros leek op het eerste gezicht niet veel te mankeren, maar dat zei niet alles. Squirtle liet meestal vrij weinig merken. Ceder keek over langs de Tauros naar de Jolteon die de aanval had afgevuurd en de vrouw die daarnaast stond. Waarschijnlijk was de donderstraal een eigen leven gaan leiden en was hij per ongeluk hun kant op geschoten. Ceder merkte dat haar handen een beetje trilden van schrik, en legde een hand op Suirtle's manen. "Gaat het?" vroeg ze. "Tau," bromde Squirtle. Ceder keek naar de vrouw, verwachtend dat die op zijn minst haar verontschuldigingen aan zou bieden, al had ze ergens in haar hoofd het idee dat het misschien geen ongelukje was geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aisha Long
Aisha Long
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 19
Aantal berichten : 95
Poképoints : 11
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptydo feb 13, 2014 2:54 pmHet was een leuk gezicht om het resultaat te zien van haar 'binnenkomst', al stond het niet bepaald op de planning om die Tauros te raken. Aisha vond wel dat de Wild Bull Pokémon een merkwaardig naam had Squirtle, het meest rare daarvan vond de zwartharige dat het meisje waarop ze had gericht ook nog een Squirtle bij haar had. Al zou die waarschijnlijk wel een nick-name hebben, anders zouden allebei de Pokemon in de war raken. Nu merkte het meisje Aisha op en keek haar met een blik aan die wel kon zeggen Nou, ga je nog je excuses zeggen of zo? Als het meisje dat dan zo graag zou willen, dan krijgt ze haar 'excuses'. Met een erg genepte bezorgde stem zei de vrouw "ohh, sorry het spijt me!". Dat stemmetje sloeg al snel over in een verraderlijke honing zoete stem "Ik had je hélémaal niet gezien". Jolteon die naast haar stond stond met zijn ogen te rollen wat de zwartharige liet zuchten, hij deed wel dit soort acties vaker op onnodige momenten en laat dit nou net een onnodig moment zijn. Er ritselde iets in de bosjes maar Aisha gaf er geen aandacht aan, waarschijnlijk was het een Pidgey of een Rattata, iets waar ze helemaal niks aan heb. Nu Pas viel het Aisha opdat de handen van het meisje aan het trillen waren, die was dus wel een beetje in shock door de bliksemstraal die haar niet geraakt. De Tauros stond nog, al zag het er voor Aisha's gevoel uit dat hij dat net aan kon volhouden, als die een gevecht ooit wou doen, moest hij wel een beetje bestand zijn tegen aanvallen. Aisha wist dondersgoed dat de Tauros niet goed kon tegen Fighting aanvallen kon. Een kleine zucht ontsnapte uit haar mond, waarschijnlijk was het meisje pas aan haar reis begonnen en dat de Tauros daarom nog niet zo goed tegen aanvallen bestand was. Dat was duidelijk een teken dat het meisje snel een stevige training nodig had, maar dan ook echt snel.

Ooc. Late! Sorry!

Terug naar boven Ga naar beneden
Ceder Winter
Ceder Winter


Profiel Vrouw Aantal berichten : 132
Poképoints : 64
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptydo feb 13, 2014 8:53 pm

Ceder
"Ohh, sorry het spijt me! Ik had je hélémaal niet gezien", zei de vrouw. Het was natuurlijk overduidelijk dat daar geen woord van gemeend was. Nog geen letter, zelfs, waarschijnlijk. Ze keek naar de vrouw en haar Jolteon en probeerde te bedenken wat ze zou doen als die pokémon nog een keer aan zou vallen. Squirtle liet dan wel niets merken, Ceder wist dat die donderstraal hem behoorlijk wat schade gedaan moest hebben. Was het Thundershock of Thunder geweest, wat de Jolteon had afgevuurd? Het maakte natuurlijk nogal een verschil. Thundershock was een level vijftien aanval, terwijl Thunder pas op een heel hoog level geleerd kon worden. Ze wist niet goed wat ze nu moest doen. "Waarom deed je dat?" vroeg ze. Zou Squirtle sterk genoeg zijn om haar snel weg te dragen als die vrouw iets zou proberen?
Dit was niet precies wat ze zich bij haar reis had voorgesteld. Mooie plaatsen zien, leuke mensen ontmoeten, dat was een beetje haar beeld geweest. Ja, en veel, heel veel trainen, natuurlijk. Ze had zichzelf nooit voorgehouden dat het een luilekkerlandreisje zou zijn. Maar dat ze mensen als dit tegen zou komen, had ze niet echt verwacht. Die donder had haar wel kunnen vermoorden! Mensen waren een stuk minder bestand tegen elektriciteit dan pokémon.

Alaska
Alaska keek met vernauwde ogen naar de Jolteon. Wat voor valse pokémon was dat? Zou ze hem aanvallen? Hij hen aangevallen, ze had het recht om terug te vechten. Maar of het verstandig was... Hij leek behoorlijk sterk, en hij had ook nog eens een voordelig type. Niet dat Alaska bang was, hoor. Nee, bang zijn was niet haar stijl. Maar ze besefte wel dat ze weinig nut zou hebben als ze na één aanval al uitgeschakeld zou zijn. Misschien was het in deze situatie verstandiger een gevecht te vermijden...
Terug naar boven Ga naar beneden
Aisha Long
Aisha Long
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 19
Aantal berichten : 95
Poképoints : 11
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptyvr feb 28, 2014 10:29 am


Aisha
Zo te zien had het meisje geen flauw idee wie zij was, wat eigenlijk wel logisch was omdat als eerste zij geen idee had dat Aisha van Team Ayumu was, en ook geen idee dat het bestond, misschien wel als Ayumu Corporatie maar toch.  "Waarom deed je dat?" een klein, bijna onzichtbaar glimlachje verscheen op de mond van de zwartharige en zei, met het zelfde honingzoete stemmetje van net "nou  mijn lieve Jolteon was per óngeluk de controle over haar donderstralen verloren en die schoot dus jouw kant op" Jolteon die naast haar stond zette een onschuldig gezichtje op die Aisha's hart raakte, al sinds de twee veel jonger waren.

Jolteon
De gele Pokemon keek op haar allerliefst naar het meisje die net wou zeggen "oh, het spijt mij zo erg, ik kon er écht niks aan doen" maar dan was het alleen maar sarcasme, al snel verdween dat gezichtje en Jolteon keek naar de Squirtle die diep in gedachten was "denkt die gek nou echt dat hij of zij mij aan kan? Wat een sukkel dan zeg" dat ging er nu om in de gedachten van de gele Pokemon en die zei dus ook "En kleine Squirtle, waar zit jij dan nu aan te denken? Om mij te verslaan in een gevecht?" Jolteon voelde een stekende blik van Aisha in haar rug wat dus betekende dat ze gewoon mocht door gaan.

~flut & kort, maar mn tablet is (bijna) dood
Terug naar boven Ga naar beneden
Ceder Winter
Ceder Winter


Profiel Vrouw Aantal berichten : 132
Poképoints : 64
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptyvr maa 07, 2014 8:03 am

Ceder
Het antwoord van de vrouw kwam al in diezelfde poeslieve stem als haar eerdere woorden, iets waardoor die woorden niet zo betrouwbaar klonken. Ze keek even naar Squirtle, die zijn blik op de vrouw en haar Jolteon gefixeerd hield. Hij was niet blij. Ceder keek ook weer naar het vreemde tweetal. Tja, wat nu? Wat kon ze verder nog zeggen? Ze had niet bepaald zin in een pokémongevecht met zo iemand, dus dat wilde ze niet uitlokken. Wat zou er gebeuren als ze gewoon wegliep?
Die Jolteon kon heel lief kijken, dat moest Ceder hem wel nageven. Ze glimlachte even toen hij een onschuldig gezicht opzette, ook al wist ze dat hij helemaal niet zo onschuldig was.

Alaska
De Jolteon keek haar aan en Alaska vond zijn blik niet echt vriendelijk. "En kleine Squirtle, waar zit jij dan nu aan te denken? Om mij te verslaan in een gevecht?" Alaska snoof. "Waar heb ik een gevecht voor nodig? Ik weet zo ook al wel dat ik beter ben dan jij", zei ze. Geen slimme opmerking, daar was ze zich zelf ook wel van bewust, maar ze was niet van plan om aardig te gaan doen naar dat elektrische stekelvarken. Hij was misschien sterk en vast ook wel sterker dan zij, maar in haar ogen was hij waardeloos, al was het maar als persoon. Sterk zijn was ook niet alles.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aisha Long
Aisha Long
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 19
Aantal berichten : 95
Poképoints : 11
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptywo maa 26, 2014 8:06 pm

Aisha
Er kwam geen woord uit het meisje, wat zou ze nu denken? Aisha keek haar met een doordringende blik aan in de hoop om haar gedachten te kunnen door spitten, de Squirtle die gefixeerd Aisha's en Jolteon's kant op keek wat zou hij van deze situatie denken? Aisha keek weer naar het meisje en zij zette ene klein glimlachje op, waarom zou ze dat nou doen, maar al snel werd dat duidelijk: het was Jolteon die haar lieve gezichtje opzette. "waarom zeg je nu niks meer? Ben je opeens je tong verloren?" vroeg Aisha aan het meisje, het klonk ietsje neutraler maar nog steeds verdacht 'zoet'.

Jolteon
Het antwoord op haar vraag aan de Squirtle was een gesnoof en "Waar heb ik een gevecht voor nodig? Ik weet zo ook al wel dat ik beter ben dan jij" de gele Pokemon haalde een wenkbrauw op, zo die durfde wel, "Oh, en hoe weet jij dat dan? Zullen we het zien met een gevecht dan?" de vonken begonnen te spatten van haar lichaam, en ze stuurde een kleine donderstraal richting de Squirtle, al liet Jolteon die vlak voor de blauwe Pokemon landden. De gele Pokemon keek haar baasje aan met haar lieve blik, zou Aisha haar laten vechten met die schildpad? Vast wel, dat liet ze wel vaker toe.

Aisha
De zwart harige bekeek de twee Pokemon aan, het leek dat de twee in een gesprek waren. Jolteon die naar voren was gelopen leek haarzelf op te laden met elektriciteit, waarschijnlijk om de Squirtle aan te gaan vallen, er verscheen een donderstraal die vlak bij de blauwe Pokemon landde. Daarna keek Jolteon haar aan met een blik of ze verder mocht gaan met haar 'spel'. Aisha schudde haar hoofd "nog niet Jolteon, eerst kijken wat hun te zeggen hebben" de gele Pokemon keek even verdrietig en daarna weer neutraal.

Ooc. Late, sorry :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Ceder Winter
Ceder Winter


Profiel Vrouw Aantal berichten : 132
Poképoints : 64
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Emptyza maa 29, 2014 7:35 pm

Ceder
"Waarom zeg je nu niks meer? Ben je opeens je tong verloren?" vroeg de trainster van de Jolteon. Ceder keek haar even aan en gaf geen antwoord. Haar eerste schrik was inmiddels wel een beetje verdwenen en ze begon haar zelfvertrouwen een beetje terug te krijgen. Die vrouw was nogal raar, maar ze zou niet écht iets doen, toch? Dat kon hier sowieso niet. Het was op klaarlichte dag, er waren nog meer mensen in de buurt van de stad. Als die vrouw iets uit mocht halen, dan kon Ceder gewoon heel hard gaan gillen en dan werd dat wel door iemand gehoord. Dat moest die vrouw ook weten. En daarom zou ze haar Jolteon niet aan laten vallen, daar was Ceder van overtuigd.
"Nog niet Jolteon, eerst kijken wat hun te zeggen hebben", hoorde ze de vrouw tegen haar pokémon zeggen. Wat zij te zeggen hebben, dacht ze, maar ze zei het niet hardop. "Hoe heten jullie?" vroeg ze. Ze vroeg zich eigenlijk vooral af hoe de Jolteon zou heten. Aan de hand van de naam van een pokémon kon je veel te weten komen over een trainer. Wat voor namen zou deze vrouw verzinnen?

Alaska
"Oh, en hoe weet jij dat dan? Zullen we het zien met een gevecht dan?" De Jolteon schoot wat vonken af, maar die waren enkel bedoeld als dreigement, niet als echte waarschuwing. Alaska was niet onder de indruk. Misschien zou ze het moeten zijn, misschien was het een stuk beter als ze dat wel was, maar ze was het niet. Er verscheen alleen maar een spottend lachje op haar gezicht toen de Jolteon smekend naar zijn trainster keek. "Nog niet Jolteon, eerst kijken wat hun te zeggen hebben" "Wat zij te zeggen hebben", verbeterde Alaska haar met een spottende grijns op haar gezicht, waarme ze onbewust Ceders gedachten uitsprak. Squirtle keek even naar haar met zijn ondoorgrondelijke blik. Vond hij haar uitspraak leuk of vervelend? Het was onmogelijk te zeggen bij die Tauros.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Enge gezichten en waterpistolen Vide
BerichtOnderwerp: Re: Enge gezichten en waterpistolen Enge gezichten en waterpistolen Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Enge gezichten en waterpistolen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2014-