Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Roxy Frost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Roxy Frost
Roxy Frost


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 19
Poképoints : 1
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15
Pokémon:
Roxy Frost Vide
BerichtOnderwerp: Roxy Frost Roxy Frost Emptydi jan 14, 2014 7:28 pm

Karakter Kaart

Naam: Roxy Frost
Leeftijd: 15 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Woonplaats Rota
Uiterlijk:
Roxy:
 
Karakter: Roxy is een vriendelijk en vrolijk meisje. Ook is ze erg nieuwsgierig en brutaal. Ze kan soms erg druk doen maar ook erg rustig. Ze is erg gedreven en een doorzetter, niets zal haar in de weg staan. Als het moet kan ze erg gemeen en arrogant zijn, gelukkig hoeft ze dat bijna nooit te doen. Ze is erg gehecht aan haar partner Rogue, dat komt omdat hij veel met haar heeft gereisd en altijd aan haar zijden stond. En hij heeft haar ook geholpen om het persoon te worden dat ze nu is. Ze hebben alles voor elkaar over, maar dan ook echt alles. Ze is echter soms wat ongeduldig, wat erg irritant kan zijn voor andere.
Familie:
Ouders:
 
Broers:
 

Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon:
Rogue:
 

Geschiedenis: Als kind had Roxy een leven waar een hele hoop andere van zouden dromen. Ze hadden een mooi huis, ruim genoeg geld etc. Haar ouders konden het goed met elkaar vinden en ze had twee lieve baby broertjes. Hier kwam echter verandering in toen Roxy 7 jaar oud was. Haar vader werd ernstig ziek, en stierf niet veel later aan zijn ziekte. Hierdoor hadden ze in een klap veel minder inkomen en moesten al snel het huis verkopen. Ook hadden ze minder geld om dingen mee te doen. Toen Roxy 8 jaar was moest haar moeder meer gaan werken, dus Roxy moest op haar kleine broertjes passen. Dit was echter niet makkelijk omdat ze zelf nog niet zo oud was. Dit ging zo door voor ongeveer 3 à 4 jaar. Roxy besloot nog even te wachten met op reis gaan zodat ze haar moeder nog wat langer zou kunnen helpen. Roxy besloot op haar twaalfde op reis te gaan door Kanto. Ze koos als haar starter pokémon een Charmander. Deze sprak haar om een of andere reden wel aan. Ze vond de Bulbasaur maar wat saai, deze vertoonde nou niet bepaalt enthousiasme volgens haar. Ze vond de Squirtle nogal druk en over enthousiast. En ze hield niet zo van te drukke pokémon. De Charmander was echter rustig en was ook enthousiast maar liet dat op een andere manier merken. Daarom had ze haar keuze snel gemaakt en koos ze voor Charmander. Samen met Charmander, die ze al snel Rogue noemde, ging ze op avontuur in Kanto. Ze had echter nog niet besloten of ze nou gym gevechten ging doen, of wedstrijden. Of misschien wel wat anders. Daarom besloot ze eerst maar een betere band met Rogue op te bouwen. Hij wilde namelijk in het begin helemaal niet naar haar luisteren. Dus Roxy en Rogue gingen op reis door Kanto, ze deden echter geen gyms of wedstrijden. Ze gingen gewoon op weg om nieuwe plaatsen te zien, en nieuwe mensen te ontmoeten. Tijdens haar reis evolueerde Rogue in een Charmeleon. Dat gebeurde toen ze een vriendschappelijk pokémon gevecht hield met een andere trainer. Het gevecht verloor ze echter, Rogue's tegenstander was een Vaporeon. Na twee jaar vond ze dat ze wel genoeg rond had gerezen en besloot voor een tijdje terug naar huis te gaan. Thuis heeft ze haar moeder geholpen met het huishouden zodat zij het een tijdje wat makkelijker had. Ook heeft ze haar broertjes van alles verteld over pokémon en hoe het was om op reis te gaan. Zij zouden namelijk binnen kort ook vertrekken. Ook heeft ze een baantje genomen als serveerster in een cafeetje in Rota. Daarmee kon ze wat geld verdienen om nog een keer op reis te gaan. Na een jaar thuis zijn geweest besloot ze weer op reis te gaan. Dit keer zou ze echter gyms gaan doen en proberen andere pokémon te vangen.

Like's:

  • Vechtsport
  • Voetbal
  • Muziek & Zingen
  • Snelheid


Dislike's:

  • Lang moeten wachten
  • Veel mensen in een kleine ruimte
  • Mensen die pokémon mishandelen


En verder..: ROXY IS KLAAR VOOR HAAR REIS!
Edit by Brendon: Ik heb een paar plaatjes even in een code gezet, omdat ze de pagina nogal oprekten.
^^ Dankje daarvoor. Ik weet niet hoe dat moet dus dacht ik maar, in een spoiler is het wat minder erg.


Laatst aangepast door Roxy Frost op wo jan 22, 2014 5:35 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Roxy Frost Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Roxy Frost Roxy Frost Emptywo jan 22, 2014 1:33 pm

Welkom Roxy, blij dat het uiteindelijk allemaal gelukt is!

Je karakterkaart is prima, alleen één kleine opmerking. In de geschiedenis staat:
Citaat :
Het gevecht verloor ze echter, Rogue's tegenstander was een Floatzel.
IC zijn echter alle Pokémon 15 jaar geleden terug gestuurd naar hun originele regio's. Het is dus niet mogelijk dat Rogue tegen een Floatzel vocht. Zou je dit even in een andere Waterpokémon kunnen veranderen?

Verder is je KK goedgekeurd!

_________________
Roxy Frost ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Roxy Frost

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-