Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Aya Rasmussen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aya Rasmussen
Aya Rasmussen


Profiel Vrouw Aantal berichten : 42
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Aya Rasmussen Vide
BerichtOnderwerp: Aya Rasmussen Aya Rasmussen Emptywo feb 12, 2014 11:14 pm

Naam: Aya Camille (Milla) Noya Rasmussen
Bijnaam: Dulce, Zusa (Deze namen betekenen allebei zoet/snoepgoed)
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwelijk, als is meisje misschien passender.
Woonplaats Net iets buiten Pallet Town, bevindt zich zogezegd op het randje van de Southern Plains.
Uiterlijk:
Aya heeft haar haren geverfd, de lange lokken zijn nu babyroze. Oorspronkelijk was haar haarkleur donkerbruin, de kleur van essenhout, maar die duistere kleur beviel haar absoluut niet. In haar haren draagt ze vaak strikjes, lintjes of andere versieringen. Haar haren vallen vrij stijl naar beneden tot op haar onderrug, wat soms onhandig kan zijn, maar ze houdt te veel van haar haar om het bruut af te knippen.

Haar gezicht is meisjesachtig, haast een babyface te noemen als je haar zo ziet. Dit is deels gewoon de manier waarop ze eruit ziet, maar ook deels door een geoefende verspreiding van laagjes makeup, die haar gezicht ronder maken, haar wangen blozender, haar lippen voller. Haar make-up is gericht op een natuurlijke uitstraling, maar dan extra mooi: dus frisroze lippen en een klein beetje oogschaduw, maar zeker geen felle kleuren, tenzij Aya in een erg uitbundige bui is.

Haar huid is lichtroze en wordt nooit het bruin, al verbrandt ze niet onwijs snel. Áls ze verbrandt wordt het meisje ook wel een heuse krab, rood en vervellend. Wat Aya zeer spijtig vindt is dat ze geen sproetjes of kleine moedervlekken op haar gezicht heeft. De oneffenheden die haar huid bezit, zoals bultjes of sporadische acne, worden weggewerkt met de foundation die Aya elke morgen zorgvuldig aanbrengt.

Haar kledingstijl komt overeen met haar hiervoor beschreven uiterlijk: redelijk kinderlijk, schattig, schoolmeisjesachtig, met een grote neiging maar perfectie, als je Aya's wereldbeeld volgt dan. Ze draagt graag jurkjes, met patronen, stippen of randjes. Ondanks de schattige uitstraling van haar kleding zijn het geen hobbezakken, welnee, je kan er prima de vrouwelijke vormen van Aya in herkennen. Het is alleen ingepakt in  pastelkleuren, met het liefste nog een leuke strik eromheen ook. Wederom kan dit verschillen als ze een uitbundige of juist nogal verdrietige bui is, dan zul je misschien zelfs een zwarte spijkerbroek en een trui om haar tengere lichaam aantreffen. Dat is dan wel een teken dat ze niet in een normaal humeur is.

Meestal draagt het roze geval hakken, maar geen killerheels. Deze bescheiden hakjes voegen net een beetje toe aan haar gemiddelde lengte, waardoor ze uitkomt op zo'n 1.72. Als ze een jongen leuk vindt zal ze indien nodig de hakken achterwege laten, omdat ze ervan overtuigd is dat een perfect koppel bestaat uit een jongen die koste wat het kost langer is dan het meisje.

Als laatste Aya's silhouet: haar vrouwelijke vormen zijn al benoemd, maar die zijn dus ook zeker aanwezig, al heeft Aya niet echt brede heupen. Ze heeft verder rij normale proporties, met een taille die haar gebrek aan heupen weer een beetje goed maakt en benen die door hun ranke voorkomen langer lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Haar polsen zien er gevaarlijk dun uit en met haar slanke lange vingers kan ze gemeen knijpen, de kracht die in haar handen zit zal je nog verbazen. Haar nagels worden secuur bijgehouden, gelakt met een glimmend laagje of een kleurtje, en stiekem met een vijl een beetje scherp gehouden, zodat krabben er ook nog in zit.

Karakter:
Ze is een beetje een streber, de 10 is het doel, niet de wens. Ze gaat voor perfectie en als ze dat niet bereikt is ze nooit geheel tevreden. Hierdoor kan Aya slecht met teleurstellingen en tegenslagen omgaan, ze reageert nogal onvoorspelbaar. Het is dan erg wenselijk dat een vriendelijk persoon haar bijstaat.

Verder heeft ze ook een scherp oog voor details en een uitzonderlijk goed geheugen als het aankomt op feiten/beelden/situaties oproepen. Ze is dus ook slim, op bepaalde vlakken dan. Aya is geen genie, geen nieuwe Einstein. Ze is slim, kan scherpe opmerkingen maken en is in een discussie niet gemakkelijk te verslaan. Dat laatste vooral omdat Aya alleen discussies aangaat als zij ervan overtuigd is dat zij gelijk heeft, ze is dan vrij gepassioneerd en zelfverzekerd.

Narcistisch? Op een zekere manier zou je haar als narcist kunnen bestempelen, aangezien ze vrij lang met haar uiterlijk bezig is en ook precies weet wat haar goede punten zijn. Daarop probeert ze dan ook subtiel de aandacht te vestigen. Maar Aya is niet geheel overtuigd van haar eigen schoonheid, wat te zien is in haar ochtendritueel, in haar geverfde haren en haar onvermogen om sommige complimenten aan te nemen, aangezien ze dan denkt dat het een leugen is om haar gerust te stellen.

Aya verlangt constant bevestiging: is ze wel mooi genoeg? En haar kapsel? Is het perfect? Ze wil het perfect hebben, het moet perfect zijn. Maar over sommige dingen twijfelt ze erg veel, wat haar onzeker maakt. Het liefste wil ze door iedereen aardig gevonden worden en in een vredige wereld leven.

Ondanks deze droom, van een vredige perfecte wereld, is Aya niet naïef, al doet ze zich soms wel zo voor door haar gedrag. Ze weet dat er veel slechte mensen zijn, dat niet iedere jongen die avances maakt goede bedoelingen heeft. Maar ze is niet echt bang voor zulke types, want met haar haarkleur gelijkend aan een suikerspin weet ze toch aardig haar mannetje te staan. Ze is geen dromerig figuur, die je zomaar dwingt iets te doen wat ze niet wilt.

Schattige dingen zijn kawaii, slechte mensen zijn baka. Aya heeft erg veel stopwoordjes, sommige uitspraken heeft ze uit anime's overgenomen. De betekenissen van deze woorden heeft ze niet altijd perfect in de gaten, maar dat maakt haar niets uit. Ook kreetjes van verrukking horen bij haar arsenaal aan geluiden, net als aardig wat liedjes. Die liedjes zijn niet perfect gezongen, maar haar stem is toch wel prettig om naar te luisteren- als ze niet voluit piept of krijst.

Ze is haast geobsedeerd met schattige voorwerpen, voornamelijk pokémon. Daarin blijven de écht schattige gevallen haar favorieten, maar ook normalere soorten beticht zij gauw van schattigheid, al is het maar het geluid dat de pokémon maakt. Aya heeft de neiging mensen die ze heel erg mag een bijnaam te geven.

Aya heeft een soort obsessie met glimmende dingen, zoals het metalen blad van een mes. Ook een schaar is een goed voorbeeld. Waar het precies vandaan komt weet ze niet, maar de voorwerpen trekken haar lichtelijk aan. Wanneer Aya boos is kan ze die glimmers ook nog best vaardig hanteren als wapen, doordat haar vader haar als zelfverdediging heeft geleerd met messen en dergelijke om te gaan. Ze heeft vaak een zakmes bij zich, wat ze gebruikt voor normale zaken. Maar mocht je haar echt bedreigen of met getreiter volkomen gek maken zal ze die in een ondoordacht moment best kunnen gebruiken. Aya wordt niet heel snel boos, maar ze heeft bepaalde triggerpoints, zoals haar broer's vermeende dood of fouten die ze maakt. Wees gerust, meestal is deze dame echter een zonnig type om mee om te gaan.
Als laatste heeft haar drang tot perfectie tot een vervelende dwangneurose geleid: Aya heeft lichte smetvrees en kan er niet tegen als dingen vies worden. Ze heeft altijd een flesje ontsmettingsmiddel bij zich en in haar tas bevindt zich een alcoholische ontsmettingsspray, een verbanddoosje en een doos met steriele doekjes.

Familie:
Azule Mischa Warde-Rasmussen:
Dit is Aya's moeder. Een mooie vrouw, een veeleisende ouder. Ze stond erop dat Aya altijd stipt op tijd was en als haar dochter eens een steekje liet vallen werd ze kil terecht gewezen. Teleurstelling was dan de enige emotie die in haar normaliter zangerige stem te horen was. Verder heeft Azule haar dochter al op jonge leeftijd blootgesteld aan allerlei huishoudelijke klusjes, wat op Aya een grote impact heeft gehad (smetvrees).

Richard Nicholas Rasmussen:
De man van het huis, een sterk figuur, met een typische stevige kaaklijn. Hij werkt als onderdirecteur bij een biomedisch bedrijf en zorgt met zijn baan dat er genoeg geld binnen stroomt. Het heeft wel als gevolg dat hij erg vaak op onregelmatige tijden heeft moeten werken, tot hij eindelijk van CEO gepromoveerd werd tot onderdirecteur. Nu hoeft hij enkel af en toe te vergaderen en heeft hij ook zeer veel etentjes met belangrijke gasten, die ook wel eens bij hun thuis worden georganiseerd.
Richard is een echte zakenman, maar tegenover zijn kinderen kan hij toch ook wel een zachte kant tonen. Maar veel geknuffel of complimentjes zaten er niet in.
Andy Richard Rasmussen:
De oudere broer van Aya, die op mysterieuze wijze is verdwenen toen hij 20 was. Hij had twee pokemon, waarvan hij er op het moment één bij zich had. De ander is MacFarts, de Koffing die Aya voor haar broer verzorgt, ondanks haar walging voor het dier. Ze gelooft er honderd procent in dat hij tegen zijn wil weg is gegaan en ook dat hij terug zal komen, vandaag of morgen, ooit in ieder geval. Daarom heeft ze MacFarts nog steeds niet ergens achtergelaten.
Voor zijn verdwijning hadden Aya en Andy een vrij goede band. Hij was haar grote broer, tegen hem zag ze op. Wel vond ze het soms oneerlijk dat hij zomaar mocht feesten en doen wat hij wilde, terwijl zij aan een strak regime werd onderworpen door hun moeder. Maar wanneer hij dan met haar speelde of haar enkel maar een aai over haar bol gaf was ze die ontevredenheid alweer vergeten, zo erg waardeerde ze zijn aandacht. Andy was een beetje een luilak, een lapzwans, een feestbeest. Geen al te goede leerling, maar wel een gezellig persoon, altijd in voor een grapje en zeker goed met meiden.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon:
Hannibal - Jigglypuff (normaal & fairy)- Mannelijk:
Ability: Cute charm.
Hannibal, soms liefkozend Hannie genoemd, is Aya's eerste pokemon en tot nu toe haar dierbaarste. De jigglypuff is vastbesloten om dat zo te houden, waardoor hij tegen nieuwkomers soms wat onvriendelijk lijkt, met steken onder water in zijn gedrag. Zeker tegen Ling Ji is dit te merken, Hannibal acht de Poliwag te zwak om in het team te zitten, vooral omdat hij bang is dat Ling Ji hem zal overschaduwen. De Koffing van Andy heeft hij echter wel volkomen geaccepteerd, aangezien die duidelijk geen bedreiging vormt. Verder is Hannibal dan wel klein en roze, maar daaraan herinnert worden bevalt hem niet zo. Hij vindt zichzelf behoorlijk knap en slim. Omdat Hannie zijn baasje niet teleur wil stellen heeft hij erg hoge eisen aan zichzelf gesteld en wil dolgraag presteren.

Miss MacFarts - Koffing (gif) - Vrouwelijk:
Ability: Levitate
Miss MacFarts is de pokemon van Andy, Aya's broer. Zij zorgt voor de pokémon, aangezien haar broer weg is. Maar geheel uit vrije wil is dat niet. Ze heeft Miss MacFarts liever niet dichtbij haar. Alleen al die naam is erg genoeg. De pokémon weigert een naamsverandering, maar is nu wel zo ver dat de afkorting Miss of Missy ook geaccepteerd wordt. En dan de schedel op het lichaam van Missy, zo macaber. Het liefste hangt Aya daar een leuk lintje overheen. De viezige gassen die in iedere Koffing van nature zitten zijn nog wel het ergste. Ze walgt ervan en ademt zo min mogelijk door haar neus als ze Missy moet gebruiken.
Door deze walging weet Aya niet al te veel van Missy, maar duidelijk is dat het dier Andy enorm mist, wat dan wel weer voor sporadische sympathie van Aya zorgt. Ook is Miss MacFarts wel erg sterk, waardoor ze handig van pas kan komen in gevechten.

Ling Ji- Poliwag (water) - Vrouwelijk:
Ability: Water Absorb
De laatste in het huidige team van Aya is een schattige Poliwag. Het hypnotiserende patroon op de buik van de pokémon is één van de redenen waarom Aya zeer vastbesloten was deze schattebout in haar team te plaatsen. Verder heeft Aya ook nog wel een greintje verstand en bedacht ze dat wat variatie in haar team geen kwaad kon.
Ling Ji is een beetje een onhandig diertje, op het land dan. Daar zit haar staart in de weg en struikelt ze of stoot ze per ongeluk dingen om. Maar in het water is dat een heel ander verhaal. Verder is Ling Ji over het algemeen gewoon nogal ongemakkelijk, ze wil alles ontdekken, maar is tegelijk bang voor het onbekende, wat vaak resulteert in twee zwarte kraaloogjes die smekend om hulp steun zoeken bij Aya. Ling Ji is verder in gevechten een beetje een lafaard, want pijnlijke tegenaanvallen bevallen haar niet zo. Als ze echter is opgepept en echt het idee heeft dat haar team een kans maakt zal Ling Ji haar uiterste best doen en zeker sterker blijken dan ze zelf denkt.
Geschiedenis:
Een kindje werd geboren, klein mollig lichaampje, lange naam. Van haar ouders kreeg ze de naam Aya Camille Noya Rasmussen. Waarom? Nou, dat straalde rijkdom uit, die tweede en derde naam. En uitstraling was voor de familie nogal belangrijk. Het is immers zien en gezien worden en de Rasmussen hadden een reputatie hoog te houden. Het begon met wandelingen door het centrum, met Aya in haar buggy en Andy die ernaast drentelde. Toen ze allebei wat ouder werden kregen ze vaak speciale setjes kleding aan. Aya en haar moeder droegen dezelfde jurk en Andy werd in een schattige replica van zijn vaders kleding gestoken. De familie woonde in een ruim huis, smetteloos witte muren, grote ramen, een design-inrichting. Vooral de openbare ruimtes waren altijd spik en span, dus de woonkamer, de eetkamer, de gastenkamer. Dat waren namelijk de kamers waar gasten zouden verblijven. De slaapkamers van Andy en Aya waren wat minder duur ingericht en wellicht was dat maar goed ook, aangezien vooral Andy op jonge leeftijd nog wel eens destructieve neigingen had in een woedeaanval.

Als jong meisje al moest ze erg vaak helpen in het huishouden. Dat is op zich niet slecht, maar Aya werd afgestraft als er ook maar een vlek op de borden te vinden was. Dit heeft de basis gelegd voor haar smetvrees. Het begon onschuldig, twee keer je handen wassen, doekjes gebruiken om het toetsenbord af te vegen voor gebruik. Dat was gewoon hygienisch. Algauw weigerde ze met klem om te drinken uit andermans flesje, omdat dat barstensvol ziekteverwekkers zou zitten. Nu kampt ze met aanvallen van smetvrees waarbij zelfs de deurhendel een gevaar vormt, maar daartussen zitten ook weer betere periodes waarin ze voldoende andere dingen aan haar hoofd heeft. Bij stress komt de smetvrees het sterkst naar boven drijven.
Maar in haar jongere jaren had ze daar nog geen last van. Haar jeugd stond in het teken van aan de ene kan ontdekken en leren, maar aan de andere kant die verdomde reputatie. Zij gaf er als klein meisje geen zier om of de buren zouden denken dat ze ongemanierd was, ze wilde gewoon buitenspelen. Maar hoe ouder Aya werd, hoe duidelijker haar ouders het maakten: Ze was hun dochter, ze was een rasechte Rasmussen en ze moest perfectie uitstralen om hen niet teleur te stellen.

Aya had toen nog gewoon donkerbruine lokken, die ze liet groeien omdat echte dames lang haar hadden. Eerst werd haar haar door Azule geknipt, maar toen ze wat ouder werd begon ze het zelf te doen. Ze knipte het echter liever niet al te kort, omdat ze er naar haar mening dan uitzag als een jongen. Ook Andy's haren neemt ze wel eens onder handen.

Haar oudere broer Andy heeft sinds zijn 10e een Ghastly, welke Aya nogal eng vindt. Ze ontwijkt het spookachtige wezen dan ook maar zo veel mogelijk. Op haar 10e verjaardag mocht Aya een eigen pokémon uitkiezen, wat ze echt geweldig vond. Het was immers haar eerste kans om een lief, leuk exemplaar binnen te halen. Ze kiest voor een jigglypuff genaamd Hannibal, ook wel Hannie. Aya en Hannie hebben samen geweldige tijden, al krijgt Hannibal redelijk vaak makeovers te verduren.
Wanneer Aya op haar vijftiende wat meer vriendinnen krijgt is ze minder afhankelijk van haar Jigglypuff, waardoor hun band wat losser wordt en de training van Hannibal minder frequent wordt. Aya is druk met school, knutselen, animé kijken, sporten en giechelen over leuke jongens. Op haar zeventiende komt ze meer in de hardcore animé scene terecht, waarna ze ook haar haren roze verft. Dit bevalt haar erg goed, het geeft haar een boost in haar zelfvertrouwen en ze trekt ook meer aandacht. Op wat hatelijke opmerkingen na zijn de meeste reacties positief en Aya maakt er een gewoonte van haar haren te kleuren in verschillende tinten roze.
Als ze achttien is sluit het meisje echter haar middelbare school af en komt voor een keuze te staan: Een vervolgopleiding of eerst reizen? Ze weet nog niet goed wat ze wil gaan doen, al neigt Aya naar een loopbaan als chirurg. Omdat ze twijfelt krijgt ze van haar ouders de wijze raad gewoon maar op weg te gaan en de wereld te ontdekken. Als jong meisje heeft ze namelijk niet gekozen voor de starter van professor Oak, noch heeft ze Gym-gevechten gedaan. Hannibal en Aya hebben eigenlijk alleen ervaring met gevechten tegen Andy en zijn pokémon of een sporadisch vriendschappelijk duel met een vriendin. Ze krijgt pokéballs en een prachtige witte motor om mee te reizen.  Alles staat klaar voor haar vertrek. Na een afscheidsfeestje verlaat ze haar ouderlijk huis, zoekend naar avontuur en kennis over wat zij van de toekomst verlangt.

Na een onwennige start weet Aya haar eerste wilde pokémon te vangen; een Poliwag die ze Ling Ji noemt. Ling Ji is nog niet echt hoog qua level, maar het is een geweldig schattig exemplaar en Aya is compleet in de wolken. Ze besluit om richting de Flora Fields te reizen, om daar verder te trainen en misschien zelfs een volgende teamlid te vangen. Maar nog voordat Aya goed en wel op weg is naar haar volgende bestemming komt er een schokkend bericht binnen: Of zij soms iets van Andy heeft gehoord, want hij is al 3 dagen spoorloos verdwenen. Ze is gelijk bezorgd, maar haar ouders overtuigen haar ervan dat het vast niets ernstigs is. Als ze twee dagen later weer contact opneemt heeft haar broer echter nog niets laten horen en Aya besluit halsoverkop naar huis terug te keren. De politie wordt ingeschakeld en het blijkt dat Andy de avond voor zijn verdwijning op een groot feest was, maar dat niemand hem heeft zien vertrekken.

Het duurt even voor Aya zich over de schok heenzet en nog langer voor ze het besluit durft te nemen om weer verder te gaan met haar reis, maar uiteindelijk begrijpt Aya dat thuis wachten Andy niet sneller terug zal brengen. Ze vertrekt weer, deze keer met de Jigglypuff, de Poliwag en Andy's lievelingspokémon Miss MacFarts de Koffing in haar gezelschap.

Like's:

 • Roze
 • Schattige dingen
 • Alle schattige/roze pokémon, bijvoorbeeld Jigglypuf, Slowpoke.
 • Strikjes, jurkjes, alles wat haar er leuk uit laat zien.
 • Kinderen
 • Spelletjes
 • Anime
 • Scharen
 • Metaal
 • Messen
 • Glimmende dingen
 • You<3

Dislike's:

 • Donkere kleuren
 • Viezigheid
 • Enge mensen
 • Perverts
 • Gif pokémon
 • Verkouden/zieke mensen
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Aya Rasmussen Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Aya Rasmussen Aya Rasmussen Emptydo feb 13, 2014 12:09 pm

Welkom op KE!

Geweldig KK, niks op aan te merken!

je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Aya Rasmussen ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Aya Rasmussen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-