Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Momochi Sato

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Momochi Sato
Momochi Sato


Profiel Vrouw Aantal berichten : 27
Poképoints : 7
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16 jaar
Pokémon:
Momochi Sato Vide
BerichtOnderwerp: Momochi Sato Momochi Sato Emptydo feb 13, 2014 11:42 pm

Momochi Sato Hwji

Bijlage 1
Naam: Momochi
Achternaam: Sato
Geslacht: Man
Bijnaam: Mochi, Mo, Momo, Tomochi, Satomochi
Leeftijd: 16 Jaar
Geboorte datum: (Mochi day) 10 oktober
Geboorte plaats: Cinnabar Island
Religie: Boeddhist  
Seksualiteit: //??\\
Pincode: 2817
Pokémon-trainer ID:63256
Bewijzen: Fietsbewijs, veterstrikbewijs, identiteitsbewijs, toiletbewijs, zwemdiploma A,B,C+ zwemvaardigheid 1 en 2, EHBO-certificaat, Reanimatiebewijs, Typdiploma
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer

Bijlage 2
Lengte: 174cm
Gewicht: 61.5kg
Haarkleur: Bruin neigend naar donkerblond
Haarstijl: Out of bed, niet gestyled maar -meestal- enigzins in model
Oogkleur: Bruin
Postuur: Vrij lang en mager, niet gespierd, afwezige indruk, Weet nooit waar die z’n handen moet stoppen, slungelig

Uiterlijke kenmerken: Sproetjes over zijn neus en de appels van zijn wangen in de zomer. (lichtjes) Heeft een aantal sporadische moedervlekjes langs zijn nek en armen/buik etc. Heeft weinig tot geen haargroei op zijn lichaam met als uitzondering op zijn hoofd.

Piercings/Tattoos: Hij heeft in zijn rechteroor een piercing. Meestal een zwart knopje.

Littekens:  Litteken in de holte bij zijn nek, operatie toen hij 4 was.

Kledingstijl: Casual, street. Alles door elkaar heen, gemakkelijk , vrij baggy en losjes. Niets straks. Houd over het algemeen geen rekening met de huidige mode. Heeft veel kleding van toen hij nog jonger was, dus niet alles.. past nog. Houd van truien en vesten, liefst een combinatie.

Bijlage 3
Karakter: Momochi is een lieve jongen alhoewel een beetje onzeker, nerveus en daardoor wat onhandig. Momochi is iemand die snel dingen uit zijn handen laat vallen, dingen per ongeluk omduwt of zichzelf in andere ‘rare’ situaties werkt. Op de een of andere manier is hij dan ook altijd iemand die zich in de nesten werkt bij mensen van groot belang, en dat terwijl hij er meestal helemaal niets mee te maken heeft! Momochi is heel zorgzaam naar anderen toe, wat er voor zorgt dat anderen zich snel bij Momochi op hun gemak voelen. Er is dan ook maar weinig wat er niet leuk of aardig te vinden valt aan Mochi. Wellicht zijn oneindige enthousiasme of zijn eeuwige energie? Mochi is in eerste opzicht een beetje een lange slungel die zichtbaar weinig interesse heeft in merendeel van het leven. Mochi is niet iemand die snel de boeken in duikt, laat staan dat hij er uit leert. Nog twee dingen waar Mochi niet echt handig mee is, zijn liefde en keuzes. Om bij de eerste te beginnen; liefde en Mochi zijn tot dusver niet echt samen gegaan. Meestal was het liefde van één kant, meestal die van Mochi. De andere kant was niet echt tot absoluut níet geïnteresseerd in hem. Dit resulteerde vaak in afwijzingen met als gevolg een dalend zelfvertrouwen. Hij is er overigens niet depressief over, noch staat hij er echt bij stil. Hij is alleen wat voorzichtiger met voor iemand vallen. Wat .. heel moeilijk blijkt voor hem. Als laatste dan nog Mochi en keuzes. Momochi heeft in zijn leven net als enig ander al voor een boel keuzes gestaan. Niet iedereen gaat hetzelfde om met keuzes, je hebt mensen die snel kiezen en mensen die twijfelen en dubben. Mochi is van het laatste soort, een twijfelaar, iemand die de knoop niet kan doorhakken en er later misschien nog spijt van heeft. Dit maakt veel situaties vaak frustrerend en moeilijk voor Mochi. Dit is wellicht nog een reden waarom je Mochi niet zou mogen, door zijn langzame manier van beslissingen maken. Dát is overigens nog niet het enige wat langzaam aan hem is. Zijn brein is ook een beetje aan de trage kant. Vergis je niet, hij is niet dom maar gewoon een beetje aan de trage kant/naïeve kant. Een andere kant is dan weer dat hij uitblinkt in tactiek, wat te zien valt in spelletjes en andere IQ spelletjes. Zijn Naïeve kant komt vooral naar voren bij het naar voren halen van andere mensen die Mochi wat wijs proberen te maken. Hij is hier zeer gevoelig voor en laat hem bijna alles aanpraten wat er gezegd word. Als mensen dan toegeven dat het een grapje was, kan Mochi wel eens vreemd uit de hoek komen, kwaad, verdrietig of gewoon heel neutraal. Momohi's Pokémon betekenen alles voor hem. Het is zijn ziel en leven en hij praat er vaak over alsof het alles is wat hij bezit. Hij spendeert veel aandacht aan de verzorging en hoewel hij graag een gevecht aangaat zal hij de gezondheid van zijn Pokémon altijd op de eerste plek zetten. Alles samengevat: Een lieve, zorgzame, trage maar wel slimme, twijfelende jongen.

Hobby’s: Zwemmen, Hardlopen, Sterren kijken en bijhouden, Pokeren, Risk, Rubix cube, Gags bedenken, wandelen, onderzoeken, Koken/bakken, Pokémon trainen

Houd van: Zwemmen, water, zee, mensen helpen, Yakult, Danoontje, Noodles, Donuts, Mochi, Koken, Cosplay, Anime, Concerten, Muziek, Kip, Dons, Fantasie, Miezer, sterren kijken, meteoriet inslagen, Pizza, snel internet, optische illusies/ambigue plaatjes, psychologie, Multivitamine drank, Ananas, zijn vader, zijn vrienden, zijn Pokémon, Pokémon in het algemeen.

Houd niet van: Katten, Onweer, dat hij zo makkelijk voor de gek te houden is, kip filet, messen, Zuur eten, Het nieuws, Reclame, Warm weer, Pokémon mishandeling, de ‘retro’ telefoon deuntjes, citroen, tekenen of muziek instrumenten bespelen, shoppen, ongelijkenis

Angsten: Donder, Onweer, Aardbevingen, Einde van de wereld, Orkanen, Tsunami’s, Muizen, Vrijdag de 13e, Katachtige Pokémon, Vulkaanuitbarsting, zijn vader komt te overlijden
Ziektes: //??\\

Bijlage 4
Verleden: Sato Momochi is een hele normale jongen. Dat is hij eigenlijk altijd al geweest. Vanaf  kleins af aan bracht het joch weinig problemen met zich mee. Hij deed netjes zijn huiswerk, had voldoende vriendjes en eigenlijk was er nooit iets te klagen. Dat is althans tot zijn moeder op zijn 11de last kreeg van een ernstige ziekte. Geld. Geld was een probleem in die tijd voor de familie van Mochi. Zijn vader, een man op leeftijd, had alleen maar inkomsten via zijn Mochi winkeltje en dat was simpelweg niet genoeg. Ondanks Momochi's dromen om een Pokémon trainer te worden is hij hier veel later mee begonnen als dat 'normaal' is. Ze hadden al het geld en de handen nodig om voor de zieke moeder te zorgen tenslotte. Mochi had er geen problemen mee, tenslotte gaf hij zielsveel om zijn moeder en als je de keuze hebt om op avontuur te gaan met Pokémon of dat je moeder komt te overlijden.. Nou dan was de keuze vrij snel gemaakt. Aangezien Mochi in die tijd niets anders te doen had als zijn moeder te helpen in het ziekenhuis, is dat ook het enige wat hij deed. Hij heeft alles geleerd en overgenomen van de dokters, en dit ging verder toen Mochi’s moeder weer naar huis mocht, in bed natuurlijk. Mochi’s moeder haar ziekte leek onoverwinnelijk te zijn. Er waren tijden dat het beter ging, en in die tijden droeg Mochi meer een glimlach als de keren dat het zeer slecht met haar ging. Meerdere malen heeft hij te horen moeten krijgen dat deze dag wel eens de laatste zou kunnen zijn. Váák heel vaak zaten de doctoren er naast, tenslotte was zijn moeder een vechter. Éen keer.. zaten ze er niet naast en had de vechtkracht zijn moeder haar nu levenloze lichaam verlaten. Mochi zijn moeder overleed op zijn 13de, dat is nu drie jaar geleden. Zijn vader werd het te veel, en op advies van een van de doktoren is hij naar Cinnamon Island verhuist om rust te vinden. Mochi zijn vader vergaat het nu beter en hij is weer plannen aan het maken om een mochi winkel te starten. Mochi kreeg de kans om met zijn vader mee te gaan maar hij ondervond dat hij zonder iemand om voor te zorgen hij geen reden had om thuis te blijven. Niet dat hij niet van zijn vader hield maar meer dat hij het tijd vond om zijn eigen leven een beetje te gaan ontwikkelen. Nu er een last van Mochi af was gevallen en er meer tijd over was voor anderen dingen is Mochi weer aan Pokémon gaan denken. Hij heeft daardoor op zijn dertiende pas zijn eerste Pokémon 'gekregen'. Hij herrinert de dag nog als gisteren, hoe hij met zijn vader op zee was gaan vissen en hoe hij op een rots een Slowpoke had aangetroffen. Mo's vader had de twinkel in de ogen van Momochi gezien en heeft de Pokémon samen met Mochi gevangen. Vervolgens heeft Mo's vader deze aan Momochi gegeven, als starterPokémon voor zijn reis. Momochi wist niet wat hij hoorde, was intens gelukkig en is een week daarna op pad gegaan, niet zonder de nodige tranen.

Momochi reist intussen al drie jaar rond en heeft het prima naar zijn zin.In zijn reizen rond Kanto heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het ontdekken van de omgeving. Nu wilt hij daadwerkelijk enkele gyms uitdagen. Samen met zijn starter pokemon Bun'ichi ofwel Bun en zijn pas gevangen Ghastly genaamd Mayumi. De relatie met zijn vader is nog steeds super en hij bezoekt hem regelmatig met nieuws.

Pokémon: Momochi heeft een Slowpoke ,Bun'ichi, en een Ghastly Mayumi.
Familie: Zijn vader woont op Cinnamon Island, zijn moeder is gestorven toen hij 13 was, en is gecremeerd. Momochi is enig kind en heeft dus geen broers/zussen of iets van die soort.

Trivia
* Momochi kan zowel Nederlands als Engels, en hij beschikt zo nu en dan over een Belgisch accent.
* Momochi word het allerliefste Mo of Mochi genoemd.
* Momochi is vernoemd naar de winkel die zijn vader had.
* Momochi is een boeddhist hoewel hij zelf niet helemaal weet wat dat inhoud.
* Momochi’s lievelingskleur is blauw.
* Momochi’s lievelingsboek is koken voor dummies.
* Ondanks dat Momochi er traag uit ziet is hij wel heel goed in tactiek.
* Momochi’s ideale vrouw is een meisje die niet te vrouwelijk is maar ook niet te mannelijk. Iemand die goed voor zichzelf kan zorgen en heel lief is~ maarstiekemvalthijopalles
* Momochi word haast nooit kwaad.
* Momochi’s vrijetijdsbesteding is  voornamelijk ingevuld is door het bekijken en lezen van Anime’s en Manga’s
* Momochi wilt later de winkel overnemen van zijn vader. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Momochi Sato Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Momochi Sato Momochi Sato Emptyvr feb 14, 2014 12:11 am

Okee, ik zei dat ik hem morgen na zou kijken, maar hier valt weinig aan te verbeteren! Behalve dat je Cinnamon Island schrijft, neem aan dat je Cinnabar bedoeld? xD

Helemaal goedgekeurd!

_________________
Momochi Sato ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Momochi Sato

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-