Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 » Justin Mace «

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Justin Mace
Justin Mace


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 17
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 Jaar
Pokémon:
» Justin Mace « Vide
BerichtOnderwerp: » Justin Mace « » Justin Mace « Emptyzo feb 16, 2014 3:10 pm

Naam: Justin Mace
Uitspraak Naam: Justin = Sjus-tè | Mace = Mees
Bijnaam: Justy
Leeftijd: 17 jaar
Geslacht: Mannelijk
Woonplaats Celadon City
Uiterlijk: Justin heeft een redelijk vrouwelijk bouw. Hij's redelijk lang, bijna 1.90m, maar heel erg slank. Hierdoor heeft hij een nogal sprieterig overkomen. Hij heeft middellang hel wit haar dat meestal in piekjes over zijn schouders heen hangt. Model is er gewoon niet meer in te krijgen, dus laat 'ie het meestal los hangen. Door zijn lijkbleke huid, denkt men altijd dat Justin ziek is. Echter komt dit omdat hij gedeeltelijk albino is. Hij heeft wél de witte huis en rode ogen, maar minder last van de zon. Tevens heeft Justin twee vrij puntige hoektanden, dit gebruikte hij vroeger altijd om mensen bang te maken.
Justin draagt over het algemeen altijd wat hem lekker zit. Een t-shirt en een lange broek zijn voldoende voor hem. De kleuren verschillen van wit naar zwart, maar echt veel kleur zal je niet bij hem vinden.
Karakter: Justin heeft een beetje vreemd karakter. In het begin is hij heel erg koel en wat afstandelijk, sociaal is hij niet heel erg sterk, al vind hij het best om mensen om zich heen te hebben. Als je hem beter leert kennen, kom je er achter dat hij heel snel van karakter van switchen. Met een knip in je vingers, veranderd hij van een chille dude, naar een losgeslagen psychopaat. Dit komt door traumatische ervaringen in zijn jeugd. Je moet hier dan ook goed mee om kunnen gaan, wil je Justin als vriend kunnen bestempelen. Verder vind Justin het leuk om innuendo's te maken en uit een gesprek te halen.
Familie: They died in the fire.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon: Pyro [Charmander] & Oni [Haunter]

Geschiedenis: De hele familie Mace leefde gelukkig in een wat kleiner huis aan de buitenrand van Celadon City. Arthur en Lillian Mace hadden twee kinderen, een dochtertje genaamd Vianna en een zoontje genaamd Justin. Het gezinnetje was gelukkig met hun leventje, de kinderen groeide in rust en stilte op en kregen op hun zevende verjaardag ieder een pokémon. Vianna kreeg een Pikachu en Justin werd beloont met een Gastly. Broer en zus wisten alles van elkaar en hadden een sterke band. Samen met hun pokémon trokken ze altijd de stad in om te kijken naar gevechten en contests, om zodoende zelf wat te leren. Vianna wist al snel dat ze zelf ook aan contests mee wilde gaan doen, terwijl Justin eerder een trainer wilde worden. Zijn droom was het om uiteindelijk de champion te verslaan en de sterkste trainer van Kanto te worden.
Met deze droom in zijn achterhoofd begon Justin met trainen, zijn Gastly was zijn vriend geworden en de gevechten werden steeds vaker gewonnen. Uiteindelijk evolueerde Gastly in een Haunter en Justin vond het tijd dat er een tweede pokémon bij kwam. Hij was net 13 jaar oud toen hij een Abra ving. Per toeval liep hij toen tegen een andere trainer die hem zijn Abra wilde ruilen voor een Charmander. Hij deed dit maar al te graag en was sindsdien in het bezit van een Charmander. Op verzoek van zijn ouders is hij ook direct maar een pokédex gaan halen bij Professor Oak, zodat hij eindelijk aan zijn eigen avonturen kon beginnen!
Maar het lot zat de jonge Justin niet mee. Toen hij terug kwam van zijn reisje naar Professor Oak had een grote brand hun huis verwoest. In tranen was hij naar het huis toegerend, waar een van de brandweer hem vertelde dat zijn familie niet snel genoeg weg had kunnen komen en iedereen was gestikt in de rook. In één klap had Justin niemand meer, alleen zijn pokémon nog. Verbittert door het verdriet en verslagen door de klap, vertrok Justin uit Celadon City om de weide wereld in te trekken en zijn droom achterna te gaan. Al heeft het trauma van de brand er wel voor gezorgd dat zijn karakter om geslagen was en dat als iemand over familie begint, hij door kan slaan en gewelddadig kan worden. Dit is gekomen omdat hij vind dat, omdat hij geen familie meer heeft, niemand dit mag hebben.
Inmiddels is Justin 17 jaar oud, leeft hij nog steeds alleen, maar blijft nooit lang op een en dezelfde plaats. Hij probeert nog sterker te worden, zodat hij binnenkort de gyms kan gaan uitdagen.

Like's:

  • Alleen zijn
  • Vuur
  • Zoetigheid
  • Elektriciteit
  • Muziek

Dislike's:

  • Te veel drukte
  • Irritante/Zeikende/Zeurende mensen
  • Mensen die hem zwak noemen.
  • Kou/IJs/Winter
Words: ??? || Extra: ??? || Tag: ???
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
» Justin Mace « Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: » Justin Mace « » Justin Mace « Emptydo feb 20, 2014 9:50 pm

Welcome back op KE Quinty!

Sorry dat het even duurde. Vond je geschiedenis indrukwekkend, ben erg benieuwd hoe je zijn karakter gaat uitwerken in de RPG!
Niet op aan te merken (behalve dat er bij het uiterlijk 'huis' staat ipv 'huid'), dus is je kk goedgekeurd!

_________________
» Justin Mace « ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

» Justin Mace «

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-