Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Lucas Carter.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucas Carter
Lucas Carter
Volwassene

Profiel Man Leeftijd : 20
Aantal berichten : 9
Poképoints : 10
Reputatie : 3
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 32
Pokémon:
Lucas Carter. Vide
BerichtOnderwerp: Lucas Carter. Lucas Carter. Emptyzo jun 22, 2014 11:47 pm

Naam:
Lucas Carter.
Leeftijd:
32
Geslacht:
man
Woonplaats:
Huidige woonplaats is Viridian City, maar woonde in Vermillion City.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt/Volwassene:
Volwassene.
Uiterlijk:
-Lucas heeft kortere donkere haren, die vrijwel altijd door de war zitten, ook heeft hij donkere ogen, dat wanneer je goed kijkt niet blauw is maar donkerbruin.
-De man draagt verder niet echt bijzondere kleding, dat vrijwel altijd hetzelfde is. Dit bestaat uit een oranje vest met een wit shirt eronder, en een zwarte spijkerbroek met witte schoenen.
Karakter:
Lucas was als jongen erg spontaan, gedroeg  zich erg kinderachtig en was voornamelijk heel erg koppig en eigenwijs. Nu is hij dat nog steeds wel een beetje maar denkt wel eerst na voordat hij zich in de problemen stort, dit komt omdat hij al op zijn zeventiende zich moest aanpassen door de komst van zijn zoon en zich verantwoordelijk moest gedragen als vader, ook mede doordat zijn oudere zus is omgekomen bij een ongeluk heeft het hem tot denken gezet.. “Het leven is namelijk te kort”.
Familie:
moeder ||  Amy Carter-Andersen [52]
vader || Ruben Carter (62)
------
neef || Taichi Kanbara (15)
neefje || Akito Kanbara [7]
nichtje || Rica Kanbara [7]
zus ||  Luna Kanbara- Carter (36) –Deceased-
zwager|| Satoshi Kanbara [38] –Deceased-
----------
vriendin || Naomi Evans (30)
zoon || Mark Evans (13)
dochter || Sylvia Evans (12)
--------


Pokémon:
Kyano || Raichu | ♂
Lucas Carter. Eanztw
Kyano is een rustige maar vriendelijke Raichu, hij is de enige nog overgebleven Pokémon van Lucas’ huidige Pokémon team, die nadrukkelijk weigerde om hem te verlaten. De Raichu is al bij Lucas sinds dat hij nog maar een hele kleine Pichu was, en was/is nog steeds een trouwe kameraad van de man. Kyano was er ook bij toen het zoontje en dochtertje van Lucas, Mark en Sylvia Evans, werden geboren. Ook met Lucas’ neefjes en nichtje kan de Raichu het goed vinden, eigenlijk wel met iedereen.
Moveset:
Attacks:
 
Likes:
-Zijn kleine familie.
-Zijn Raichu.
-De Pikachu evolutie-lijn

Dislikes:
-Praten over zijn eigen kinderen.
-Zijn vader.
-Zijn neefje Taichi verdrietig zien.


Geschiedenis:
Lucas werd geboren als tweede  in een klein hecht gezin, dat woonde in Viridian City, bestaande uit een vader, moeder en een zes jaar oudere zus. Het was een klein boerderij-achtig huisje waar zijn vader een paar Tauros, Ponyta en twee Pikachu hield. Als kleine jongen was Lucas vaak in de weer met deze Pokémon en langzamer hand begon hij zich al op vroege leeftijd met Pokémon bezig te houden. Toen hij rond zijn vijfde/zesde naar school  ging, kwam hij bij een meisje in de klas te zitten waar hij snel bevriend mee werd, haar naam was Naomi Evans, en vanaf dag één waren deze twee onafscheidelijk van elkaar want ze kwamen elk jaar bij elkaar in de klas te zitten. Op hun twaalfde/dertiende levensjaar besloten ze om op reis te gaan door Kanto, hier kreeg hij van zijn vader een ei mee, die van de twee Pikachu waren en mocht hij bij Professor Oak een starter kiezen, het adoptieve broertje van Naomi, David, ging ook mee en ze kozen alle drie hun eigen starter, dat van Lucas werd een Bulbasaur, Naomi koos voor Charmander en David kreeg uiteindelijk Squirtle. Kort erop kwam het ei uit dat een kleine Pichu bleek te zijn, die vlak na de geboorte al evolueerde. De jongen noemde het gele wezentje Kyano.


Tijdens het reizen maakten Lucas en Naomi elke dag wel ruzie om de kleinste dingen, of ze hielden kleine competitieve gevechten om te laten zien wie nou de sterkste trainer was. Na een aantal jaar met haar om te zijn gegaan, bleek hij haar toch stiekem wel leuk te vinden en dat werd algauw duidelijk toen de regering besloot om de Pokémon naar hun eigen regio terug te sturen. Lucas had in zijn team een Umbreon en een Slugma, en deze twee moest hij noodgedwongen opsturen naar zijn oom in Johto. De jongen was hier zo kapot dat Naomi hem troostte en vertelde dat het wel goed zou komen, hier was het moment om te laten zien dat hij haar leuk vond en vertelde haar dat. Waarna zij ook opbiechtte dat ze hem leuk vond. Lucas was toen zestien en Naomi veertien. In die periode zijn ze een keer met elkaar naar bed geweest, maar vlak voordat ze vijftien en zeventien werden. Na haar vijftiende verjaardag kwamen ze er beide achter dat ze zwanger was en er geen uitweg meer mogelijk was, zijn vriendin was in paniek maar Lucas stelde haar gerust dat alles goed zou komen.  Diep van binnen wist hij wel dat haar ouders streng gelovig waren en voelde hij zich ook enorm schuldig, maar het zou niet eerlijk zijn voor het kindje. Uiteindelijk stopte ze hun reis want met een baby op komst konden ze niet verder reizen, en liet hij een gedeelte van zijn Pokémon team vrij. Kyano en Vine weigerde dit echter en Vine, de Ivysaur werd opgevangen door David en Kyano de Pikachu bleef bij hem. Daar kwam ook het moment dat hij zijn ouders moest vertellen dat ze voor de tweede keer opa en oma zouden worden, want drie jaar eerder was zijn neefje Taichi geboren. Uiteindelijk vertelde hij zijn zus Luna het allereerst, waar hij een vrij goede band mee had, dat ze tante zou worden. Zijn ouders accepteerde dit nieuwtje ook, maar de ouders van Naomi waren er minder blij mee. Ze was niet meer welkom thuis en dat had grote gevolgen voor het vijftienjarige meisje, Ruben en Amy waren toen bereid om hun schoondochter te adopteren. En Lucas besloot om werk te gaan zoeken.


Het moment kwam dat zijn vriendin moest bevallen en hij redde het nog net op het nippertje om zijn zoontje te geboren zien worden. Het jochie kreeg de naam Mark, en vanaf dat moment dat de  kleine jongen zijn vader aankeek, wist Lucas het zeker.. ze hadden er goed aangedaan om het kindje te behouden. Ondanks dat het kindje eerst ongewenst was, was de kleine Mark nu meer dan welkom en Lucas beloofde niet alleen het jongetje, maar ook zijn vriendin dat ze het met z’n drietjes wel zouden gaan redden. Dat was ook het moment dat Lucas besloot om Kyano te laten evolueren in een Raichu en ging hij al vrij vroeg met Naomi en Mark op zichzelf wonen, in Vermillion City. Mark bleek naarmate hij ouder werd een vrolijk jongetje, die eigenlijk liever lachtte dan huilde en vaak met ‘papa’ aan het spelen. Dit bracht echter altijd een glimlach teweeg bij Lucas omdat het werk dat hij deed in de haven erg zwaar was, en hij was nog maar net achttien geworden was, zodra hij al binnen kwam zat dat de kleine spruit hem al op te wachten en hierdoor voelde Lucas zich niet meer uitgeput. Mark was de drijfveer die hem door de zware periodes heen loodste en ongeveer toen Mark een jaar of twee was, besloten ze om een tweede kindje erbij te nemen. Een klein broertje of zusje voor de tweejarige Mark, zodat hij een speelkameraadje had. Het gebeurde ook vrij snel voor zijn doen, want de negen  maanden erop vlogen voorbij, ongeveer een paar weken na de zeventiende verjaardag van Naomi werd Sylvia geboren. Lucas was toen negentien.


Ongeveer twee jaar na de geboorte van zijn dochter, die nu twee was en haar twee jaar oudere broertje vier, kreeg hij te horen dat zijn schip waar hij werkte, naar Sinnoh vertrok. Hij was daar werkzaam als matroos, en hij had nooit geweten dat hij dan verplicht was om mee te gaan. Lucas wilde zijn gezin niet verlaten en zijn Raichu, maar hij moest wel- als hij geen werk meer had dan kon hij zijn gezin niet onderhouden. De jonge tiener had eigenlijk helemaal geen keus want als hij het een had, kon hij het ander niet behouden.. met pijn in zijn hart verliet hij dus niet alleen zijn kinderen maar ook de liefde van zijn leven. De vierjarige Mark begreep er niks van toen zijn vader hem een leren voetbal gaf, en hem vertelde dat hij goed op zijn zusje en moeder moest passen. Het zwaarste moment was nog het meest toen Mark voor het eerst in tijden huilde, toen hij zijn vader weg zag lopen en niet meer terug zag komen. Lucas kon niet ontkennen dat het een moeilijk moment was om zijn kleine jongen zo te zien, maar het was nog erger om zijn vriendins hart te breken en weg te gaan, na een verhitte ruzie. Eerst bracht hij zijn Raichu naar zijn ouders huis toe, die ook flink kwaad op hem waren, maar Kyano was behoorlijk verdrietig en wederom vertrok hij met lood in zijn schoenen.


De jaren die erna kwamen gingen bergafwaarts voor Lucas, vooral toen hij in Sinnoh arriveerde. Hij stuurde regelmatig geld naar Naomi en de kinderen, maar voelde zich behoorlijk depressief, hij mistte Mark, Naomi en Sylvia en het gevoel werd alleen maar erger toen het nieuwtje kwam dat zijn zus was omgekomen bij een auto-ongeluk, en hij de voogdij over zijn neefjes en nichtje kreeg. Hij kon ook niet naar de begrafenis want hij zat immers in Sinnoh en dat lag mijlen ver van elkaar vandaan. Het werd er niet beter op toen hij geen brieven meer ontving van Naomi, en langzaam maar zeker in een dieper dal terecht kwam. Na ongeveer een jaar of drie besloot hij dat hij er genoeg van had en besloot om ontslag te nemen van het schip. Ook besloot hij om terug naar Kanto te gaan en zijn inmiddels dertienjarige zoon en elfjarige dochter op te gaan zoeken, maar deinsde terug toen hij zich herinnerde dat Taichi en zijn broertje en zusje hem ook nodig hadden. Taichi kwam hem die dag ook ophalen van de haven toen hij arriveerde in Kanto en hij besloot om nog even te wachten met het opzoeken van zijn familie in Vermillion City. En de leegte opvullen die de kinderen al vier jaar lang voelde. Het werkte enigszins ook averechts want zijn vader was er minder blij mee dat hij weer in Kanto was, dit leidde tot een aantal ruzie’s tussen pa en zoon. De leuke kant ervan was dat hij Kyano weer aan zijn zijde had, wat een erg emotioneel moment was omdat de Raichu hem enorm gemist had.


Inmiddels is hij nu weer een paar maanden in Kanto en heeft met Taichi een vrij goede band ontwikkeld in de korte tijd dat hij er weer is. Evenals met de jonge tweeling, die het fijn vinden om een vader figuur aan hun zijde te hebben, ook al weet Lucas dat hij op een dag Mark en Sylvia moet confronteren met het feit dat hij weer terug is in Kanto, om terug naar huis te gaan en de vaderrol die hij negen jaar lang heeft gemist weer op te pakken.
En verder..:
-Lucas en Naomi zijn nooit officieel getrouwd, maar waren het wel van plan als hij in Kanto was gebleven.

-Lucas en zijn zus hadden al een lange tijd ervoor al besloten dat hij de voogdij over Taichi en de tweeling zou krijgen, als er wat zou gebeuren.

-Mark en zijn vader hadden een sterke band die een vader en zoon horen te hebben,  Lucas is nu echter bang dat de jongen het hem verwijt dat hij er negen jaar niet is geweest.

-Kyano is naast Mark, Sylvia en Naomi, de drijfveer geweest die hem overeind heeft weten te houden in de tijd dat hij zich rot voelde.

-De Raichu is net als zijn trainer erg vriendelijk en het kost veel moeite om deze jongen boos te krijgen, het zit eigenlijk gewoon niet in z’n aard.

-Lucas weet echter niet dat zijn zoon zijn woorden te letterlijk heeft genomen.

-Lucas hield van voetbal als kind zijnde, net als Mark.

-Door het zware werk in de haven en het schip, waar hij vroeger werkte, heeft hij een flinke spiermassa ontwikkeld.


Laatst aangepast door Lucas Carter op ma feb 02, 2015 8:42 pm; in totaal 14 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Lucas Carter. Vide
BerichtOnderwerp: Re: Lucas Carter. Lucas Carter. Emptyma jun 23, 2014 2:55 pm

Een zeer mooie karakterkaart Tomas! Ik mis alleen de likes en dislikes van Lucas. Zou je die misschien kunnen toevoegen?

_________________
Lucas Carter. Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
Lucas Carter
Lucas Carter
Volwassene

Profiel Man Leeftijd : 20
Aantal berichten : 9
Poképoints : 10
Reputatie : 3
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 32
Pokémon:
Lucas Carter. Vide
BerichtOnderwerp: Re: Lucas Carter. Lucas Carter. Emptyma jun 23, 2014 4:42 pm

Zop, aangepastc:
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Lucas Carter. Vide
BerichtOnderwerp: Re: Lucas Carter. Lucas Carter. Emptyma jun 23, 2014 4:49 pm

Dan is bij deze je karakterkaart goedgekeurd!

_________________
Lucas Carter. Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Lucas Carter. Vide
BerichtOnderwerp: Re: Lucas Carter. Lucas Carter. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lucas Carter.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Volwassenen-