Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Ralph Edel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ralph Edel
Ralph Edel


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 102
Poképoints : 39
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16 jaar
Pokémon:
Ralph Edel Vide
BerichtOnderwerp: Ralph Edel Ralph Edel Emptydo aug 07, 2014 6:45 pm

Karakter Kaart

Naam: Ralph Edel
Leeftijd: 15 jaar
Geslacht: Man
Woonplaats: Viridian City
Uiterlijk: Ralph is een jongen van 1,78 meter lang met kort, zwart haar en grijze ogen die soms groen of blauw lijken. Hij is slank gebouwd, maar hij is zeker niet mager te noemen. Hij draagt meestal vrij normale kleding met neutrale kleuren, maar hij draagt bijna altijd een bruin leren vest, tenzij het echt te warm is daarvoor. Om zijn nek draagt hij ketting met een goede ocarina die daaraan hangt, waar hij ook vaak op speelt.
Karakter: Ralph is op zich een vriendelijke jongen die niet snel kwaad wordt, maar tijdens serieuzere Pokémongevechten toont hij weinig genade tegenover zijn tegenstander. Hij kan ook niet gemakkelijk inschatten hoe een persoon zich voelt en het moet voor hem duidelijk aangegeven worden of iemand verdrietig of boos is, want anders zal hij er altijd vanuit gaan dat de desbetreffende persoon in een goede of gewone bui is. Helaas geldt dat ook voor Pokémon en hij zal het dus later door hebben dan de meeste andere trainers als een Pokémon pijn heeft of ziek is. Gelukkig voor Ralph komt dat niet al te vaak voor en kan hij het grootste deel van zijn tijd gewoon omgaan met mensen en Pokémon. Hij rijdt dagelijks op Firefly, zijn Rapidash, en hij speelt ook regelmatig op zijn ocarina die altijd om zijn hals hangt.
Familie:
Moeder: Lisa Edel (45 jaar)
Vader: Jack Edel (46 jaar)
Zus: Erika Edel (19 jaar)
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon:
Firefly:
 
Naam: Firefly
Geslacht: Man
Soort: Rapidash
Nature: Jolly
Moveset:
- Quick Attack
- Ember
- Flame Wheel
- Stomp
- Flame Charge
- Fire Spin
- Take Down
Extra: Firefly draagt altijd een bitloos hoofdstel met teugels (zie spoiler)

Elza:
 
Naam: Elza
Geslacht: Vrouw
Soort: Machop
Nature: Bashful
Moveset:
- Leer
- Karate Chop
- Low Sweep

Aquarius:
 
Naam: Aquarius
Geslacht: Vrouw
Soort: Psyduck
Nature: Naughty
Moveset:
- Water Sport
- Scratch
- Tail Whip
- Water Gun
Geschiedenis:
Ralph werd geboren in Viridian City als het tweede en laatste kind van Lisa en Jack Edel. Zijn zus, Erika, was toen vier jaar oud en in het begin moest ze niets van de baby hebben. Twee jaar later was dat al helemaal anders en Erika accepteerde Ralph volledig als haar kleine broertje. Uiteindelijk gingen ze allebei naar dezelfde school, maar Ralph zat natuurlijk in een wat lagere klas dan zijn oudere zus. Op zijn zevende verjaardag kreeg hij van zijn ouders een ocarina en het bleek al snel dat de jongen er talent voor had. Jack speelde zelf ook de ocarina en hij leerde zijn zoon hoe hij het instrument moest bespelen. Ralph was er helemaal weg van en een aantal jaren later stond hij op school bekend als de “ocarinajongen”. Toen Erika ongeveer twaalf jaar oud was, besloot ze om op een Pokémonreis te gaan. Lisa en Jack keurden dit goed en al snel had Erika haar starter, een Bulbasaur, opgehaald bij professor Oak. Ze vertrok op haar reis en het huis bleef een jaar lang rustig, totdat ze een zorgwekkend bericht kregen.
Erika was op weg gegaan naar huis en raakte ernstig gewond in Viridian Forest tijdens een gevecht met een te sterke trainer. Ze was meteen naar een ziekenhuis in Viridian City gebracht, waar Ralph en zijn ouders onmiddellijk naartoe gingen. Na een paar uur bleek dat Erika's rechterarm en rechterbeen er zo erg aan toe waren dat ze die nooit meer goed zou kunnen gebruiken. Ze besloot om te stoppen met haar reis en met het trainen van Pokémon. Uiteindelijk besloot ze om haar team vrij te laten, op twee Pokémon na: haar eerste Bulbasaur en haar Ponyta. De Bulbasaur hield ze zelf en de Ponyta gaf ze aan Ralph. Hij leerde uiteindelijk zelf paardrijden op de Ponyta, die Firefly heette. Af en toe vocht hij in Viridian Forest tegen beginnende trainers in een vriendschappelijk gevecht, waardoor Firefly op een gegeven moment evolueerde in een Rapidash. Dat was fijn voor Ralph, want hij begon al te groot te worden om op een Ponyta te rijden. Op Ralph's vijftiende verjaardag besloot hij dat hij ook op een Pokémonreis wilde gaan, net zoals zijn zus dat vijf jaar eerder had gedaan. Na wat getwijfel kreeg hij toch toestemming van zijn ouders, die hem ook nog eens een Machop cadeau deden. Ralph bleef nog een tijdje trainen in Viridian Forest en hij is van plan om binnenkort echt te gaan reizen om het tegen de gymleiders op te nemen en meer van de wereld te zien.
Like's:

  • Zijn zus.
  • Spelen op zijn ocarina.
  • Zijn Rapidash, Firefly.

Dislike's:

  • De vraag “waarom heb je dat ding (=ocarina) om je hals hangen?”.
  • Egoïsme.
  • Slaaptekort, hij wordt namelijk erg chagrijnig als hij een korte nacht achter de rug heeft.

En verder..: Als mensen ernaar vragen, speelt hij maar wat graag op zijn ocarina. Soms zelfs als hij nog op Firefly's rug zit.


Laatst aangepast door Ralph Edel op ma sep 22, 2014 4:59 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Ralph Edel Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Ralph Edel Ralph Edel Emptydo aug 07, 2014 7:06 pm

Alles is in orde (: Zorg er wel voor dat je niet te overpowered word, aangezien Rapidash pas op level 40 evolueert..

Karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Ralph Edel ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Ralph Edel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-