Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Zelda Thalia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zelda Thalia
Zelda Thalia


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 31
Poképoints : 18
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 11 jaar
Pokémon:
Zelda Thalia Vide
BerichtOnderwerp: Zelda Thalia Zelda Thalia Emptydo aug 14, 2014 8:01 pm

Karakter Kaart

Naam: Zelda Thalia
Leeftijd: 11 jaar
Geslacht: Vrouw
Woonplaats: Cerulean City
Uiterlijk: Zelda is vrij lang voor haar leeftijd, waardoor ze soms een jaar of twee ouder lijkt dan ze werkelijk is. Ze heeft lang, blond haar dat ze vaak in een halve paardenstaart draagt. Door haar lange haar vallen haar hartvormige oorbellen niet erg snel op, maar als het waait zijn ze duidelijk zichtbaar. Ook heeft ze donkerbruine ogen, die wat contrasteren met haar lichtere huid en haar. Haar garderobe is erg uitgebreid en ze draagt dan ook bijna dagelijks iets anders, zolang het maar bij het seizoen en bij het weer past. Er is altijd wel een patroon of een unieke vorm te vinden in haar kleding, zodat ze er zelden eentonig uitziet. Meestal zien haar kleren er ook wat duur uit.
Karakter: Zelda is bijna altijd erg opgewekt en vrolijk. Je zou haar zelfs weleens hyper kunnen noemen. Ze houdt ervan om anderen aan het lachen te maken. Zeker als één van haar vrienden een sombere bui heeft zal ze proberen om hem of haar weer op te vrolijken. Alleen wanneer ze bijvoorbeeld tegen een sterke trainer moet vechten zal ze helemaal geconcentreerd en serieus zijn. Bij een contest zou dat niet erg anders zijn, maar daar zou ze juist weer glimlachen en ontspannen overkomen. Voor de rest houdt ze zielsveel van haar Pokémon en meestal laat zij ze ook rondlopen buiten hun Poké Balls. Omdat Zelda altijd al veel interesse had in Pokémon en er erg veel over heeft gelezen en gehoord, zou je haar bijna een wandelende Pokédex kunnen noemen. Ze is niet bang om voor haar mening uit te komen en als anderen het er niet mee eens zijn... tja, dan is het maar zo.
Familie:
Moeder: Mathilde Thalia (41 jaar)
Vader: Roger Thalia (44 jaar)
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Coördinator
Pokémon:
Rex:
 
Naam: Rex
Geslacht: Man
Soort: Charmander
Nature: Docile
Moveset: Scratch, Growl, Ember, Smokescreen
Geschiedenis:
Elf jaar geleden werd de dochter van Roger en Mathilde Thalia geboren in een ziekenhuis in Cerulean City. Het meisje kreeg de naam Zelda en zal het enige kind zijn van Roger en Mathilde. Al van jongs af aan kwam ze in contact met Pokémon, want haar ouders waren allebei ex-Pokémon trainers. Ze kenden elkaar al sinds ze hun starter gingen ophalen in Pallet Town en bleven rivalen  tot ze bijna tegelijkertijd alle acht gymbadges verdiend hadden. Kort daarna begonnen ze vriendschappelijker met elkaar om te gaan, ook al bleven ze Pokémon gevechten houden, en werden ze uiteindelijk verliefd op elkaar. Een paar jaar later trouwden ze, maar in het begin hadden ze nog geen kinderwens. Dat kwam pas later en dat kind was dus Zelda, de dochter van twee succesvolle trainers.
Het meisje luisterde vaak naar verhalen van haar ouders over hun reizen door Kanto en de Pokémon die ze waren tegengekomen. Ondanks dat ze erg enthousiast was over Pokémon, wilde ze geen trainer worden. Ze had simpelweg geen zin om keihard te moeten trainen om vervolgens een gymleider uit de dagen en een badge te winnen. Nee, een trainer worden was niets voor haar. Maar gelukkig voor Zelda was er nog een andere mogelijkheid: coördinator worden. Ze keek erg graag naar de contests die gehouden werden in de Contesthal en naar de Pokémon die er stuk voor stuk prachtig uit zagen. Haar besluit stond vast: ze wilde een coördinator worden!
Omdat ze die keuze al redelijk vroeg gemaakt had, was ze nog te jong om een starter op te halen in Pallet Town. In plaats daarvan begon ze zich te verdiepen in Pokémon, hun types, hun movesets en alles wat ook maar te maken kon hebben met Pokémon. Ze kwam ook dingen te weten over Pokémon in andere regio's en vond het toch wel jammer dat er slechts 151 Pokémon in Kanto waren toegestaan. Geen Milotic of Furfrou voor haar, dus. Toen Zelda eenmaal elf jaar oud was wilde ze maar al te graag naar Pallet Town om een starter op te halen, en haar ouders stemden allebei in met haar idee. Ze brachten haar zelfs met de auto naar het dorp om haar voor het laboratorium van professor Oak af te zetten, zó enthousiast waren ze. Voor Zelda was het alsof haar reis al begonnen was toen ze de auto instapte en de motor hoorde aanslaan. Eindelijk zou ze haar eigen Pokémon krijgen!
Like's:

  • Pokémon.
  • Verhalen over succesvolle trainers.
  • Een grote vriendenkring hebben.

Dislike's:

  • Gemene mensen.
  • Geen contact kunnen hebben met andere mensen voor een te lange tijd.
  • Verdriet.

En verder..:
Zelda's achternaam is een lichte verbuiging van “Thaleia”, de Griekse muze van de komedie, waardoor die naam wel past bij Zelda's vrolijke karakter.


Laatst aangepast door Zelda Thalia op za okt 11, 2014 3:22 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Zelda Thalia Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Zelda Thalia Zelda Thalia Emptyvr aug 15, 2014 5:01 pm

Mooie KK Femke! Ik wil wel even opmerken dat je faceclaim niet echt bij de leeftijd van je karakter past, aangezien Lucy 16 is. Zorg ervoor dat je Zelda niet te volwassen laat overkomen in uiterlijk, gedrag en gedachten Wink

Even een vlugge opmerking: "vond het toch wel jammer dat er slechts 151 Pokémon in Kanto bestonden". Ze bestaan wel, maar ze zijn niet toegestaan in Kanto. Klein verschil, wel belangrijk Wink

Verder geen opmerkingen, je KK is goedgekeurd!

_________________
Zelda Thalia ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Zelda Thalia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Coördinatoren-