Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Heavydirtysoul [+Amelia Rin]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chiaki Tsuda
Chiaki Tsuda


Profiel Vrouw Aantal berichten : 194
Poképoints : 175
Reputatie : 40
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Heavydirtysoul [+Amelia Rin] Vide
BerichtOnderwerp: Heavydirtysoul [+Amelia Rin] Heavydirtysoul [+Amelia Rin] Emptywo maa 02, 2016 4:51 pm


I never meant for you to fix yourself ♪
Bedachtzaam staarde Chiaki naar het blad dat voor haar op het kleine bureautje lag, terwijl ze de pen in haar handen heen en weer liet bewegen et een snelheid die menig mens te boven ging. De brunette deed haar best om haar hersens op hun volle capaciteit te gebruiken – voor zover dat kon met het menselijk brein – maar het mocht hoe dan ook niet baten. Het papier bleef leeg en de pen werd nog altijd flink mishandeld. Na een paar tellen gaf ze het met een diepe zucht op en gooide ze gefrustreerd de pen op het bureau neer. Chiaki stond op van haar stoel en draaide zich naar de twee bedden die op zolder stonden genesteld. Eén van de twee huisden z’n gebruiker, welke met een tijdschrift op haar buik lag te genieten van de nieuwste roddels. Chiaki snoof. Ze had nooit begrepen wat de appeal daarvan was, maar Shiyo had al lang en breed bewezen dat ze het meest meisjesachtige van de twee was. Dat was wel te merken aan de manier waarop ze op het bed lag – haar benen waren immers zo gebogen dat ze op zo’n typische tienermanier met haar onderbenen kon zwieren.

De brunette deed niet eens een poging om te socialiseren met het meisje. Ze pakte simpelweg haar jas en tas uit een hoek van de kamer en maakte aanstalten om naar beneden te lopen. Toen de vraag van de ander kwam, duidelijk nieuwsgierig naar waar ze heen ging, gaf ze met een paar woorden antwoord en verdween naar de benedenverdieping. “Naar buiten. Een frisse neus halen.” Dat was alles wat ze had gezegd.

Chiaki bedoelde het niet verkeerd. Het afgelopen jaar was er veel gebeurd. Ze had haar thuis moeten opgeven – haar passie... Ze had ook al een hele tijd niet meer getraind. Dat wilde ze nu wel weer oppakken, maar door al dat gedoe wist ze niet meer waar ze moest beginnen. Ze vertrok naar de Flora Fields in de hoop daar inspiratie op te doen, maar het zicht daarvan maakte haar ook niet bepaald vrolijk. Wat had ze ook verwacht? Het was nog steeds winter. De bloemen zouden nog lang niet boven de grond verschijnen. Met nog een diepe zucht liet ze zich op de grond ploffen en keek ze gekweld over de lege velden heen. Misschien was het ook maar beter zo. Zolang ze Lavender bleef vermijden, had ze nergens last van.
thank you Bae <3 of Kickstart!
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Heavydirtysoul [+Amelia Rin]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: South Kanto :: Flora Fields-