Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 What you see is what you get

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
What you see is what you get Vide
BerichtOnderwerp: What you see is what you get What you see is what you get Emptydo aug 18, 2016 3:58 pm

Het was inmiddels een week geleden nadat een vreemde, witharige man haar Pikachu had gestolen en de zoektocht naar haar geliefde Sun had haar naar Lavender Town geleid. Hoewel ze in eerste instantie had geprobeerd de Growlith van Karin te lenen, kwam ze er al gauw genoeg achter dat ze veel beter Summer kon gebruiken. Venonat hadden radar-ogen en konden daarmee pokemon en mensen opsporen. Zo had haar Venonat hen door het enge Rock Tunnel naar Lavender Town geleid. Haar paarse Pokemon had vervoglens geweerd dat Sun in de Power Plant was, maar daar mocht ze niet naar binnen. Al het personeel zelf was naar buiten gestuurd en er leek een hele crisis aan de gang te zijn. Uiteindelijk was het meisje verslagen aan de voet van een boom gaan zitten en had ze haar tranen de vrije loop gelaten. Tranen van verdriet waren het niet, die had ze immers al volop gehuild. Nee, het waren tranen van frustratie. Sun was zo dichtbij en toch zo ver weg. Hoe moest ze haar geliefde Pikachu ooit terug krijgen als ze de Power Plant niet eens in mocht?

Al gauw leek het bij de Power Plant helemaal om te slaan. Sora sprong verschrikt omhoog toen een plotselinge onweersbui los barstte boven het gebouw waar ze tegenover zat. Snel greep ze haar Venonat en zette het op een lopen naar het Pokemoncenter. Onder een boom zitten was wel het domste wat je kon doen bij onweer. Met Spring op haar hielen rende Sora het Center binnen, waarna ze door het raam met grote, geschokte ogen keek naar het onweer dat aan de gang was. 'Wat is er aan de hand!' werd er van meerdere kanten geroepen, maar Sora kon alleen maar staren. Haar hard kromp pijnlijk ineen. Wat nou als Sun gewond raakte! Ze moest haar Pokemon beschermen, maar hoe moest ze dat doen als ze niet eens in de buurt kon komen van het gebouw? Plotseling klonk er een gigantische explosie vanuit de Power Plant. Sora gilde en dook naar de grond toen de ramen van het Pokemoncenter ontploften. Met haar armen over haar hoofd en haar Pokemon dichtbij voelde ze de glasscherven op haar lichaam neer dalen. 'Zijn jullie in orde?' vroeg ze bezorgd toen alles langzaam stil werd en er verder geen brokstukken of ander puin leken te vallen. Spring en Summer knikten beide en begonnen met het wegvegen van glas van Sora haar lichaam.

Langzaam kwam het meisje overeind en keek met een loden hart naar de Power Plant. Er was zichtbare schade aan het gebouw en overal renden en schreeuwden mensen. 'Sun!' riep de groenharige, waarna ze zo snel als haar geschokte lichaam haar kon dragen naar buiten stormde, haar Pokemon op haar hielen. Het dorp was in totale chaos, alle stroom was uit en iedereen was in paniek. Verwilderd keek Sora om haar heen op zoek naar iemand die haar meer kon vertellen. Niemand leek echter tijd te hebben om haar te woord te staan en paniek maakte zich van haar meester. 'Sun!' Al roepend naar haar Pikachu rende het meisje naar de Power Plant toe. 'Sun waar ben je! Ik ben het, Sora!' Overal waren mensen en puin, maar nergens zag ze een teken van haar geliefde Pokemon. Plots sprong Summer enthousiast op en neer alsof ze iemand gezien had. Sora draaide zich om, tranen opwellend in haar ogen. Daar, in de verte, onder het stof en half onzichtbaar door de rook, kwam een kleine gele gedaante aangestrompeld. 'Sun!' Sora haar benen kwamen nogmaals protesterend in actie terwijl ze naar voren rende en haar gewonde Pikachu in haar armen sloot. De tranen stroomden vrij over haar wangen terwijl ze de gele Pokemon tegen haar aan drukte. 'Geen zorgen meisje, ik ben hier. Alles komt goed.' Een zacht likje over haar want, een moeizaam antwoord. Een flauwe glimlach op Sora haar lippen. 'Ssst rust maar, ik zal je naar het Pokemoncenter brengen.' Langzaam liep ze naar het gebouw zonder ramen en stroom, hopend dat er gauw een noodgenerator aan zou gaan zodat ze haar Pokemon kon helpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

What you see is what you get

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Lavender Town-