Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Meet someone new. [&MIKI HOSHII]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Nate Johnson


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 98
Poképoints : 10
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] zo jul 07, 2013 7:45 pm

Met een kam probeerde Nate zijn stekende haren in model te brengen. Het was ook nooit goed, hè! Dat vervelende kapsel had hij van zijn vader geërfd, dat wist hij zeker, die man zelf was net zo irritant als zijn kapsel. En net zoals hij al veel dingen van Nate had beïnvloed, had hij ook zijn kapsel beïnvloed. Oké, misschien een beetje vergezocht, maar hij kon er zelf niks aan doen. Zijn vader, die ambitieus was, probeerde al vanaf de geboorte Nates leven te controleren. Hij probeerde zijn zoon alle kneepjes van het vak te leren, maar besefte niet dat hij zijn zoon alleen maar onder druk zette. Als Nate een sportprestatie moest leveren, bijvoorbeeld op school 400 meter lopen, zei zijn vader in plaats van een 'doe dat goed hè, jongen!' een: 'Als jij straks thuiskomt en je hebt die medaille niet, schop ik je onder je kont door het bed in en krijg je geen eten.' Ja, daar moest hij het dus mee doen. Zijn vader was ambitieus, maar er was een verschil tussen ambitieus zijn en asociaal zijn. Zijn vader gaf niks om hem, was alleen maar minachtend over zijn schoolresultaten en vond het alleen maar jammer dat Nate niet geworden was wat hij van hem verlangde. Nee, Nate moest volgens zijn vader werken in hetzelfde bedrijf waar hij werkte, hij moest met mensen kunnen omgaan op een sociale manier en moest het beste uit alles halen, zo veel mogelijk geld verdienen. Nate had echter andere prioriteiten in zijn leven gehad, zoals het vangen en trainen van Pokémon. En welke jongeman deed dat nu niet? Sinds dat Nate een Poké Ball had gestolen van zijn vader en een Pidgey had gevangen, was hij al verkocht geweest door Pokémon. Maar zijn vader ruïneerde die plannen meestal door hem zonder eten naar bed te laten gaan of door hem eens flink uit te schelden. Zijn moeder was vaak op zakenreis en als ze dan thuiskwam, had Nate al zo'n ellendig gevoel dat hij haar wegjoeg als ze hem wilde helpen. Hierdoor begon de afstand tussen hem en zijn ouders nog groter te worden en op zijn achttiende besloot hij om afstand van ze te nemen. En dat was een goede beslissing geweest, want nu had hij mooi een Pidgeot, een Raichu en een Growlithe. Die laatste wilde hij evolueren als de tijd rijp was, eerst wilde hij nog een paar gevechten doen, hem goed trainen.

Nadat Nate zijn kapsel in orde had gebracht en heel het verleden met zijn vader achter zich had proberen te laten door aan andere dingen te denken, zoals het gevecht elke dag was in zijn gedachtegang in verband met zijn vader, besloot hij om naar Celadon City te gaan. Hij wilde weten wat de prijs was van een Fire Stone. Hij had er het geld wel voor, maar hij moest ook besparingen doen voor zijn huis. Hij richtte zijn blik op Raichu en glimlachte naar de Pokémon. Daarna keerde hij haar terug in de Poké Ball en trok zijn zwarte jas aan. Hij had een zwarte driekwart broek aan met een zwart shirt. Ook had hij daaronder zwarte schoenen aan. Hij zorgde dat hij alles bij had en liep vervolgens naar buiten, in de overvloedige hitte. Ja, hij had er goed aan gedaan door een luchtige broek aan te doen. Gelukkig was het vanaf Saffron City niet ver naar Celadon City. Hij dacht na. Eigenlijk zou hij eens naar het park moeten gaan en kijken of daar trainers waren. Nate was over het algemeen echt niet sociaal. Hij daagde trainers uit voor een battle en praatte er achteraf niet mee. Hij zorgde gewoon dat hij won en verdween dan weer. In de buurt van vrouwen was hij rampzalig, hij wist nooit wat hij tegen ze moest zeggen, vond ze maar vreemde wezens. Het ambitieuze gedeelte had hij overgenomen van zijn vader. Hij liet dan ook vaak zien wie de leidinggevende was in een gevecht. Hij domineerde de boel, zeg maar, wilde de beste zijn. Hij straalde ook een bepaalde hardheid uit, een soort dominantie, waardoor anderen schrik van hem zouden krijgen. Hij wist echter ook wel dat deze uitstraling niet op iedereen werkte. Hij reageerde bot op kritiek. Hij kon zich makkelijk verzeilen in ernstige situaties doordat hij zich er juist door aangetrokken voelde en een uitdaging liet hij nooit gaan. Op een normale manier op anderen reageren kon hij niet, waardoor ruzie snel gemaakt was. Kortom: Nate was redelijk asociaal. Nate schudde de gedachten weg toen hij na een half uurtje ongeveer Celadon had bereikt. Hij gooide zijn drie Poké Balls de lucht in zodat Raichu, Pidgeot en Growlithe tevoorschijn kwamen. De Pokémon gingen ieder voor zich een kant op en Nate liet zich op een bankje zakken. Zo.. eerst even rusten, dan pas aan de slag!
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] ma jul 08, 2013 11:21 am

MIKI
Slaperig stond ze op doordat haar wekker dat vervelende piepende geluid maakte. Miki gooide haar benen over de rand van haar bed en stond een beetje wankelend op. Snel sprong ze onder de douche zodat haar blik wat helderder zou worden en ze beter kon opletten. Toen ze uit de stomende badkamer kwam, hoorde ze nog steeds het piepende geluid van haar wekker. En Soraya, haar Bulbasaur, had haar pootjes over haar kop geslagen om het geluid niet aan te hoeven horen. Met een handdoek om haar lichaam geslagen snelde ze naar het elektrische toestel en drukte nu wat duidelijk op de 'uit'-knop. "Hehe, sorry, slaap nu maar wat verder." Zei ze met een wat beschaamde glimlach en gaf haar pokemon een aai over haar kop. Pas toen ze klaar was met ontbijten verscheen Soraya weer, met een wat slaapdronken loopje. Toch kwam haar oude zelf weer naar boven toen Miki een bakje met eten had naar gezet. Binnen een mum van tijd was het leeg en keek ze met grote ogen naar haar Trainer voor meer. Glimlachend schudde Miki haar hoofd, ze zou misschien later op de dag nog wat krijgen, maar nu zeker niet.

De twee verlieten het muis, voor de zekerheid had Miki haar andere pokemon ook maar meegenomen, maar die bleven nog in hun pokeballs. Om haar huis een beetje in de stijl te laten van haar specialiteit, gras soorten, had ze een prachtige voortuin gemaakt met prachtige geurende bloemen. Elke bloem had ze als zaadje in de grond geplant en met veel geduld behandeld. Haar pokemon, behalve Daisy, hielden ervan om in de tuin te spelen of Miki te helpen met het verzorgen. Af en toe moest ze wat insect pokemon wegjagen, omdat die de bloemen wel zagen zitten, maar verder trok het vooral de aandacht van voorbijgangers. Heel soms, als de bloemen aan het einde van hun leven zaten, verkocht ze de planten aan een van de vele winkels in Celadon City. Tevreden keek ze naar Soraya, die met een wat huppelend pasje naast haar liep. Toch gingen ze vandaag niet naar de Gym, nee, daar was ze bijna nooit. Uitdagers had ze nog niet gezien, niet eentje was langsgekomen in die korte tijd dat zij de Gym had overgenomen. Daarom had ze ook geen zin om een hele dag in een Gym vast te zitten om vervolgens in de avond naar huis te gaan zonder echt iets gedaan te hebben. Dus kwam ze af en toe in haar Gym en als iedereen dan meldde dat het rustig was, ging ze weer. Voor vandaag besloot ze naar haar favoriete plekje in Celadon City te gaan, het Rainbow Park. Met een glimlach kwam ze het park binnen en rook meteen de verse geuren van de planten die hier groeiden. Maar pas toen Soraya haar aandacht begon te trekken merkte ze dat er iemand op hun plekje zat, een volwassen man die waarschijnlijk wel een paar jaar ouder was dan zij, zat eigenlijk op het bankje waar zij en Soraya meestal zaten. Met een beleefde glimlach liep ze op de jongeman af. "Uhm, excuseert u me," Zei ze zo beleefd als ze kon en keek de man gewoon nog vriendelijk aan. "Dit is eigenlijk onze vaste plek, zou u het erg vinden om ergens anders te gaan zitten?" Het was niet dat ze heel erg gehecht aan de plek, nee, maar hier had je gewoonweg het beste uitzicht op het hele park. Op de wilde pokemon die hier leefden en de vegetatie.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Nate Johnson


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 98
Poképoints : 10
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] ma jul 08, 2013 12:13 pm

Nate sloeg zijn armen over elkaar heen en leunde naar achteren. Hij sloot zijn ogen. De hitte was bijna niet te doen. Gelukkig had hij een korte broek aangedaan, anders zat hij hier nu geroosterd. Dan had hij zijn Growlithe niet eens nodig om hem nog wat meer aan te wakkeren met zijn vlammen. Hij trok een scheve grijns toen hij zag dat Raichu verderop vijandig aan het doen was tegen een zwerm Pidgeys. Hij zag niet het nut in om zijn Pokémon terug te roepen. Als Raichu daar wilde spelen, moesten die Pigdeys maar weggaan. En als ze Raichu zouden willen verjagen, moesten ze eerst tegen haar sterke Thunderbolt op kunnen. Nee, Nate voelde geen drang om de andere Pokémon te waarschuwen voor Raichu’s handelingen. De Pokémon wist zichzelf makkelijk uit gevaar te krijgen, aangezien ze er zelf in was opgegroeid. Nate had haar toen geholpen en had haar de harde kneepjes van het vak geleerd, waardoor de Raichu beter in staat was om zichzelf te verdedigen. Hij kon zich nog herinneren hoe de Raichu, die toen een Pikachu was, eenzaam en alleen met een ketting rond haar pootjes aan een vuilnisbak geklemd zat. Ze was in een onmenselijke staat achtergelaten, waardoor de impulsieve en jonge Nate zich geroepen voelde om haar te bevrijden. Daarna had hij algauw door dat haar verleden een impact op haar had gehad, want er was een behoorlijk groot aantal agressiviteit in haar te vinden als zij moest vechten tegen andere Pokémon. Een Quick Attack was niet een klein stootje, maar Raichu gooide echt haar hele lichaam tegen de Pokémon net zo hard tot deze ernstig verwond zou raken. Ook nu zag Nate hoe Raichu agressief werd op één van de Pokémon. Dat karaktertrekje had ze immers wel van haar verleden, niet van Nate. Want ook al was hij asociaal, hij was niet agressief. Asociaal zijn en agressiviteit was heel iets anders. Growlithe was meer het hyperactieve, vrolijke type en Pidgeot de vriendelijke, maar ook wel de dominante en het beschermende type. Drie verschillende karakters van zijn Pokémon dus. Nate werd ruw uit zijn gedachten geschud toen de zon door iets uit zijn gezicht verdween en hij daarom genoodzaakt was om zijn ogen open te doen. Hij voelde zijn hart versnellen toen hij een vrouw zag staan. Niet om een of andere ingewikkelde rare reden, maar puur omdat hij niet met vrouwelijke soortgenoten om kon gaan.

Met zijn wenkbrauwen gerezen luisterde Nate naar de vraag. Een scheve grijns trok om zijn lippen, maar niet omdat hij de charmeur uit wilde hangen of niet omdat hij het uitzicht voor hem nou zo mooi vond, maar eerder om de belachelijke vraag die hem gesteld werd. Wat moest hij doen? De goedzak uithangen en zeggen dat ze hier mocht zitten en hij wel ergens anders zou gaan zetten? Eh.. Waar zag ze hem voor aan? Natuurlijk ging hij dat niet doen! Hij keek haar aan en opende zijn mond om wat te zeggen. Hij dacht eerst even na. Hadden vrouwen niet van die persoonlijkheden die snel gekwetst konden worden? Hij had bij zijn moeder vroeger vaak gemerkt dat als zijn vader een van zijn botte opmerkingen maakte, deze begon te huilen of hysterisch werd. En in een hysterische vrouw had hij geen zin, maar hij ging zich ook niet laten kennen. Kom op zeg! ‘Staat jouw naamplaatje hier soms ergens?’ was zijn eerste zin, waarna hij als volgt onder, achter en naast zich keek. ‘Nee, ik denk van niet!’ deed hij verrast. Hij keek haar weer aan. ‘Sorry, ik zat hier dus eerst, hè,’ zei hij, waarna hij een nepglimlach trok en zijn armen over elkaar heen sloeg. Zoals het nu al wel opgevallen was, was Nate niet een van de sociaalste. Hij zocht sneller ruzie dan dat hij vrienden maakte, waarom hij dan ook geen vrienden had. Ja, hij had één goede vriend, maar die leefde in een andere omgeving dan hem en hij zag hem dan ook nauwelijks, dus eigenlijk kon je wel zeggen dat hij gewoon helemaal geen vrienden had. En hij zou er op deze manier ook geen maken, ook al wilde hij zich daar niet te bewust van zijn. ‘Maar je kunt ook op een van de andere banken gaan zitten, toch?’ vroeg hij, niet om vriendelijk te doen en een andere suggestie te bieden, maar meer om niet in een hysterisch gevecht te raken over een of ander stom bankje. Nee, hij ging zich niet laten kennen. Hij bleef hier zitten, hoe hard ze dan ook zou klagen.

OOC: Ik hoop dat je 'm goed vindt, mocht-ie toch ietsje te grof zijn, de post, dan wil'k 'm ook wel aanpassen, maar dit is dus Nate XD
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] ma jul 08, 2013 3:02 pm

MIKI
De scheve grijns op zijn gezicht maakte haar humeur niet beter, nee er begon zelfs een klein deukje in te ontstaan. ‘Staat jouw naamplaatje hier soms ergens?’ Een beetje beledigd haalde ze haar wenkbrauw op, maar zei nog even niet. Dus dat was wel een soort etterbak, maar dan in een volwassen versie. ‘Nee, ik denk van niet!’ Miki bleef een beetje verbaasd naar hem kijken, maar hield haar blik elke seconden op de jongeman gericht. Dus hij wilde zo gaan doen? Goed. Kon zij ook bot gaan doen. ‘Sorry, ik zat hier dus eerst, hè,’ Soraya deed een paar pasjes vanachter haar benen en keek de vreemdeling wat meelijwekkend aan. Miki schudde haar hoofd echter toen de Bulbasaur ermee begon. Deze man zou zeker zijn bedoelingen niet veranderen omdat er een kleine pokemon met grote ogen naar hem keek. Nee. Dit moest dan maar op een wat harde manier opgelost worden. ‘Maar je kunt ook op een van de andere banken gaan zitten, toch?’ Miki versmalde haar blik en haalde haar hand een keer door haar blonde haar. Moeilijk doen of nogmaals to the point? "Als jij dat zo'n goede optie vindt, kan jij dat toch ook doen?" Zei Miki met een strak gezicht en hief haar hoofd wat op zodat ze wat hoger stond. Nee, ze had hier helemaal geen plezier in. Als hij nou een goede reden had gehad om niet weg te gaan, oké, maar dit was totale onzin. Kinderachtig spelletje, wie het eerst komt wie het eerst maalt. "Ik neem aan dat je nooit beleefd hebt leren zijn? Of ging dat bij jouw thuis ook allemaal zo.. egoïstisch." Soraya kroop wat achter het bankje en begon in de planten te snuffelen. Zij had blijkbaar ook geen zin in geruzie, maar Miki had momenteel geen andere opties meer. "Want ik neem aan dat je niet eens weet wat voor een plek je nu in beslag hebt genomen?" Mompelde ze vervolgens en richtte een wat scherpere blik op de jongeman, wiens naam ze niet eens wist. Hoefde ze ook niet te weten, dan zou ze alleen maar meer weten over deze.. arrogante vent.

OOC; Flutjes x'D En is niet erg, Miki kan wel even wat geïrriteerd zijn >:3
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Nate Johnson


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 98
Poképoints : 10
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] ma jul 08, 2013 5:24 pm

Nates grijns vertrok naar een grimas. Hij had gelijk gehad. Dit was een van de vrouwelijke wezens die moeilijk ging doen als ze haar zin niet kreeg. Hij had al genoeg dingen bij zijn moeder gezien om ze te herkennen. Dit was nou echt één van de grootste redenen waarom hij ten eerste niet met vrouwen om kon gaan en eigenlijk ook niet wilde omgaan. Ze wilden altijd hun zin krijgen. Kregen ze dat niet, dan deden ze moeilijk. Het was gewoon weer haast een streling voor zijn ego dat hij het goed had vanaf het begin. Want zeg nou zelf, dankzij zijn asociaal zijn had hij niet veel dingen van zijn medemensen opgepikt, maar dit dus wel en dat bewees al wel wat. Hij schudde zuchtend zijn hoofd. ‘Nee, meisje, je moet luisteren,’ begon hij. ‘Ik zat hier het eerst, dus ik ben niet van plan om weg te gaan.’ Hij keek haar minachtend aan toen ze haar volgende woorden sprak. Oh, boe boe, zijn gedrag van thuis. Wel, dat ging haar niets aan. ‘Dat gaat je niks aan,’ verwoordde hij zijn gedachten. Het kwam er botter uit dan hij wilde, want ze had zijn zwakke plek geraakt. Thuis was een plek waar hij niet meer graag aan wilde herinnerd worden, maar blijkbaar waren er toch van die mensen die dat wel deden, ook al kon ze met geen mogelijkheid weten dat hij hier echt niet van hield. Ja nee, ze kende hem niet eens, ze had hem pas net in haar vizier gekregen en moest weer net zo nodig op dit bankje gaan zitten. Nates irritatie was dankzij haar opmerking gegroeid. Zijn blik werd emotieloos toen hij haar gemompel hoorde. Hij kon het nog maar net verstaan. Wat kon het hem schelen op welke plek hij zat, hij had hier geen zin in.

Nate liet zich een klein beetje onderuitzakken en maakte zich hiermee breder, waarmee hij eigenlijk wilde aantonen dat hij niet van plan was om weg te gaan. Hij vroeg zich echter af of de vrouw zijn sein ook zou oppikken. Zou hij eigenlijk in godsnaam ooit bevriend kunnen raken met het vrouwelijke geslacht? En dan te beseffen dat er leeftijdsgenoten van hem waren die voor zoiets vielen. Nou ja, er waren wel vreemdere dingen in de wereld, zoals een ambitieuze man die zijn zoon afblafte als deze niet aan zijn verwachtingen voldeed. ‘Nee, eigenlijk boeit het me ook helemaal niets,’ zei hij sarcastisch. ‘Maar ik denk dat je het me vast wel wilt gaan vertellen, ondanks dat ik er geen behoefte aan heb om het van je te horen,’ vervolgde hij, waarna hij ongeïnteresseerd een blik op haar Bulbasaur wiep. Wat probeerde hij nou te doen? Zijn oogjes zielig op Nate richten? Dat werkte niet. Nate was emotieloos voor alle Pokémon buiten de zijne. En trouwens, zelfs zijn Growlithe zou dat ding daar op de grond tussen haar benen nog kunnen verwoesten. Eén Ember en het was misschien al genoeg om een pijnlijke schade aan te richten. Nate richtte zijn blik weer op naar de vrouw. ‘Gaan we hier nog lang over bezig zijn of kan iedereen zijn dag weer vorderen zoals het moet en ga je weg?’ vroeg hij. Hij begon nu een beetje ongeduldig te raken. Waarom moest ze zo moeilijk doen over één bankje? Hij zag echt niet wat er zo belangrijk was aan het bankje. Het uitzicht misschien? Nah, die zou op andere banken gewoon hetzelfde zijn, dus daar zou het wel niet aan liggen. En waarom brak hij zijn kop hier eigenlijk over? Alsof het hem wat interesseerde wat ze dacht over dit bankje en wat haar reden was om hem ervan te verdrijven. Hij bleef hier zitten en daarmee basta!

OOC: Haha, okay :3 Mocht je het toch vervelend vinden of iets in de post stoort je, je zegt het maar :3
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] wo jul 10, 2013 12:54 pm

‘Nee, meisje, je moet luisteren,’ Haar wenkbrauwen schoten nog wat meer omhoog, omdat ze gewoonweg zo'n arrogant iemand nog nooit tegen was gekomen. Ha! Nou Miki gaf niet zo makkelijk op, laat staan dat ze zich snel gewonnen zou geven. ‘Ik zat hier het eerst, dus ik ben niet van plan om weg te gaan.’ Toch had ze even het gevoel dat ze een gevoelige snaar had geraakt bij hem, want plots wilde hij geen informatie vrij geven. ‘Dat gaat je niks aan,’ En vervolgens wilde hij haar duidelijk maken dat hij zeker niet van plan was om weg te gaan, maar Miki, die de hint wel had opgevangen, weigerde dit teken aan te nemen. Dus bleef ze gewoon staan, daar, vlak voor de jongen die blijkbaar plezier erin had. ‘Nee, eigenlijk boeit het me ook helemaal niets,’ Miki haalde wat haar schouders op, dan niet. Het was al een wonder dat hij naar haar verhaal had geluisterd, anders had hij wel helemaal niet op haar gereageerd. ‘Maar ik denk dat je het me vast wel wilt gaan vertellen, ondanks dat ik er geen behoefte aan heb om het van je te horen,’ Soraya begon zelf wat geïrriteerd te raken en maakte wat boze geluidjes, alleen bleef het daar wel bij. De Bulbasaur stond er niet echt om bekend zomaar dingen aan te vallen, laat staan mensen, maar zo kon ze haar irritaties ten minste kwijt. Miki deed dit echter niet. ‘Gaan we hier nog lang over bezig zijn of kan iedereen zijn dag weer vorderen zoals het moet en ga je weg?’ Miki lachte met een sarcastische toon en schudde haar hoofd. "Ik ga mijn woorden niet verspillen aan iemand die er niet eens naar luistert," Zei ze en keek de jongeman wat geïrriteerd aan. "Ik denk dat ik je alleen maar een plezier zou doen als ik weg zou gaan en dat zou ik zeker niet willen doen. Zeker niet bij iemand die nooit heeft weten te lachen, toch?" De jongen moest blij zijn dat ze haar woede uitte in woorden en niet in fysieke daden, niet dat ze zo sterk was, maar wel een doorzetter. "Of had je gewoon aandachtstekorten toen je klein was en wil je het nu allemaal terug?" Met een grommende toon sloot ze haar zinnen af.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Nate Johnson


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 98
Poképoints : 10
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] vr jul 12, 2013 8:44 pm

Arrogant rees Nate zijn wenkbrauwen naar de vrouw op. Had hij nu nog niet genoeg duidelijk gemaakt dat hij haar duidelijk niet in zijn buurt wilde hebben? Hij hield er echt niet van als iemand zo bleef doordrammen, al zeker niet als het een vrouw was die - in zijn ogen dan toch - haar zin nogal doordreef. Want dat was precies wat ze deed. Ze wilde per se het bankje hebben waar hij op zat, zou waarschijnlijk niet eens weggaan tot ze het zou hebben en zou zich triomfantelijk voelen als hij dan ook nog echt oprotte. Maar nee, dat pleziertje ging hij haar never nooit niet gunnen. Ze moest er maar tegen kunnen dat er ook andere mensen waren die van deze plek gebruik maakten. Nate kon niet geloven dat er echt mensen waren die hun plek afstonden aan iemand die daar ook graag wilde zitten. Oké, toegegeven, voor een wat oudere vrouw, rond de zeventig dan toch, zou hij dat misschien wel gedaan hebben, maar komaan, dit was een ander verhaal. Dit was een vrouw die net als hem alles kon laten en doen wat ze wilde, die jong was en ook nog wel de looks had, dus hij snapte het probleem niet zo. Oké, dat laatste had hij nooit gedacht, hij wilde haar niet knap vinden of zo, dat zou raar overkomen. En hij vond haar niet knap, echt niet. Och, whatever, waar was hij mee bezig? Ze kon hem toch niet horen denken, dus ze kon er niet eens triomfantelijk of whatever om zijn. 'Nee, kom ik echt bij je over alsof ik nooit heb gelachen?' vroeg hij, terwijl hij gespeeld bezorgd zijn hand op zijn borstkas legde, waar zijn hart hoorde te zitten. In alle normale gevallen dan toch. Hij keek haar aan en maakte zijn ogen tot spleetjes. 'Daar weet jij niks van,' zei hij vervolgens kalm, waarna hij zijn hand weer van zijn borstkas haalde en deze nonchalant over de leuning van de bank legde. Hij vergemakkelijkte het zichzelf door zijn rug tegen de leuning te duwen en een beetje onderuit te gaan zitten, waardoor hij niet al te beleefd overkwam en keek haar met een schuin oog aan. Hij kon zich bijna een ongeluk lachen om de onzinnige woorden die ze zei. Eerst begon ze over dat hij nooit kon lachen, daarna over aandachtstekort. Als je het hem vroeg, had zij misschien een beetje last van aandachtstekort.

'Ik moet zeggen,' zei hij, terwijl hij zijn houding veranderde van emotieloos en onderuitgezakt naar rechtop zittend en zijn elleboog op zijn knie steunend met zijn kin op zijn handpalm, 'dat je wel echt kunt doordrammen. Misschien kun je zelfs een award krijgen als je zo dramatisch blijft doen over dit bankje. En wat leuk dat je over aandachtstekort begint, heb jij er soms ervaring mee gehad, dame?' Hij veranderde zijn houding weer naar ongeïnteresseerd en schoof weer wat onderuit. Hij ergerde zich dood aan de problematische vrouw. Hij had geen zin in deze discussie, wilde gewoon zijn Growlithe sterker maken. Hij had geen zin om sociaal te doen en een dom bankje aan haar af te staan. Hij wilde hier gewoon blijven zitten zonder al dit gedoe. Dit was nu trouwens precies de reden waarom hij niet in ervaring wilde komen met vrouwen. Ze konden zo overdrijven en zo erg hun zin doordrammen, dat het gewoon ergerlijk werd. Hij irriteerde zich er kapot aan. Deze vrouw mààkte hem gewoon asociaal. Hij richtte zijn blik op de Bulbasaur. Net zoals zijn Raichu interesseerde het hem weinig of hij de gevoelens van andere Pokémon kwetste, zolang het maar niet die van hemzelf waren. Hij vond het dan ook totaal geen moeite om onbeleefd over een Pokémon te denken of te spreken die niet van hem was. En nee, dat was geen teken van geen respect, dat was gewoon een teken dat die Pokémon zwakker waren dan die van hem en dus wat training nodig hadden. Of hij wilde gewoon de trainer verder afkraken dan eigenlijk zijn eerste bedoeling was geweest omdat deze hem irriteerde, met name nu met deze trainster. Als het al een trainster was, ze leek niet iemand die Gymbadges verzamelde. Zou ze die Bulbasaur trouwens net gevangen hebben? In zijn ogen leek de Pokémon zwak. Growlithe zou hem zo met zijn Ember kunnen verbranden. Alsof Raichu de aanwezigheid voelde van iemand die Nate echt niet leuk vond, kwam de Pokémon aan sprinten en sprong vijandig naast Nate, zijn vier poten op de grond en zijn staart in de lucht. Elektrisch geladen schokken sprongen er vanaf. Raichu veranderde deze houding al snel toen hij merkte dat er nog niks aan de hand was en keek minachtend op de Bulbasaur neer. Waarschijnlijk dacht de Pokémon precies hetzelfde als zijn trainer. 'Schattige Bulbasaur,' zei Nate kil, met een hoofdknik naar de Bulbasaur. 'Heb je hem pas gevangen of heb je hem al langer?' Dat laatste liet hij expres ietsje ongelovig overkomen, alsof hij daarmee zijn mening over de Pokémon al wilde uiten zonder echt de woorden ervoor te gebruiken.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] ma jul 22, 2013 5:01 pm

Ze keek hem nog wat pissiger aan toen hij wat ging spelen. Och wat was hij toch stoer terwijl hij zijn hand over zijn borst liet gaan, maar had hij dan ook het lef haar weg te sleuren van 'zijn' plek? Nee. Met woorden zou hij er zeker niet komen, dus op daden zou het aankomen. Maar alsnog, hij had nog niets gedaan dan een beetje arrogant te praten. Of was hij iemand die zich groot voordeed en dan uiteindelijk gewoon een watje bleek te zijn? Miki keek afwachten naar de jongeman.'Ik moet zeggen,' Miki keek even weg, geen zin om deze arrogante kwal nog langer aan te kijken. Wat wilde hij nu weer gaan zeggen? 'dat je wel echt kunt doordrammen. Misschien kun je zelfs een award krijgen als je zo dramatisch blijft doen over dit bankje. En wat leuk dat je over aandachtstekort begint, heb jij er soms ervaring mee gehad, dame?' Direct knakte haar hoofd weer naar zijn richting en geïrriteerd tuitte ze haar lippen. Dus hij wilde alles omdraaien? Mooi niet dat ze dat over haar kant zou laten gaan. En toen de gast ook nog eens naar haar pokemon keek alsof het een stuk afval was, was Miki er zeker van dat als hij nog één ding verkeerd zou zeggen ze hem met beide handen aan zou pakken. En toen verscheen er plots een pokemon, die blijkbaar bij hem hoorde. Natuurlijk. Zou deze ook het gedrag van zijn Trainer geërfd hebben? De Raichu kwam wat agressief ten tonele en Soraya schuifelde wat naar achteren. Toch maakte ze niet haar gewoonlijke bange geluidjes. Nee, de Bulbasaur had ook in de gaten dat Miki deze persoon en zijn pokemon maar niets vond. 'Schattige Bulbasaur,' Zijn pokemon was weer wat gekalmeerd en nam een soort zelfde blik als die van zijn Trainer. Miki keek alsnog de man geïrriteerd aan. 'Heb je hem pas gevangen of heb je hem al langer?' Miki begon wat sarcastisch te lachen en Soraya merkte op dat ze beledigd was. De Bulbasaur deed een pas naar voren, niet bang voor de Raichu. "Oh wat zijn we toch weer grappig. Je vraagt dit zeker omdat ze nog geen Ivysaur of Venusaur is? Nou ik houd ervan om mijn pokemon niet meteen te laten evolueren, of is deze Raichu zelf eerst ook getraind voordat je hem een Thunderstone aanbood." Gromde Miki naar de jongeman wiens naam ze niet eens meer wilde weten. Hij kon oprotten van dit bankje, deze stad en zelfs de hele regio.

OOC; Laat en je krijgt er een gratis geïrriteerde Miki bij :'D
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Nate Johnson


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 98
Poképoints : 10
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] za jul 27, 2013 9:13 pm

De reactie van de jongedame was uiterst.. vermakelijk. Natuurlijk werd ze geïrriteerd. Hij kreeg mensen, voornamelijk vrouwen, altijd geïrriteerd. De mannen zouden eerder dreigend tegenover hem staan – mits ze niet jonger en onervaren waren dan hem – en hem in elkaar slaan. Maar dat zou deze jongedame niet doen, dat wist Nate bijna zeker. Hij zou zich echter, als het erop zou aankomen, niet verlagen naar een ander niveau. Hij zou een vrouw nooit slaan. Tenzij ze er echt op aandrong natuurlijk, maar zelfs dan zou hij het mild houden. Hij had, ook al was dat diep weggeborgen, heus wel wat fatsoen. Een vrouw slaan deed je gewoon niet als je een man was met ook maar een beetje fatsoen. Tenslotte kwam er meer narigheid van dan van welk ander iets dan ook. Vrouwen waren over het algemeen nu eenmaal dramatischer. Ze zou dramatisch reageren als hij haar terug zou slaan, dus nee, dat was hij niet van plan. Bovendien hield hij meestal zijn kalmte wel, het was juist zijn medemensen die hun kalmte niet konden bewaren. Ook deze vrouw bewees dat door wat zielig over haar Bulbasaur te praten en dan over zijn Raichu. Nate keek opzij naar zijn Raichu, die wat ijzig neerkeek op de Bulbasaur. Nate wist nu al dat de Pokémon de Bulbasaur het liefst te lijf vloog met zijn Quick Attack en hem daarna nog eens extra pijn deed met een Thunder of een Thunderbolt. En Nate zou het niet erg vinden ook, hoe durfde die kleine Pokémon het onfatsoen te tonen door zich zo te gedragen tegenover zijn machtige Raichu? Hij draaide zijn hoofd naar de vrouw om haar vraag maar te beantwoorden. ‘Ik heb mijn Raichu als een Pikachu vastgebonden en gewond aan een container gevonden en daarna heb ik hem inderdaad getraind en laten evolueren,’ zei hij kalm.

De Raichu sprong van de bank af, landde netjes op zijn poten en keek naar de Bulbasaur. Ze wilde wel eens zien of de Pokémon niet bang voor haar zou zijn. Ze liep een beetje dichterbij, maar bleef op afstand van de benen van de vrouw. Ze wilde de vrouw niet elektrocuteren als ze dat bij de Bulbasaur moest doen, hoewel.. Als de vrouw Nate zou aanraken, zou ze er niet over twijfelen. Ze wist dat Nate het niet erg zou vinden, maar zelf gewoon niks fysiek zou beginnen tegen de vrouw. Maar goed, zij wel, zij was immers niet zo bang om menselijke vrouwen te verwonden. Ze richtte haar ijzige blik weer terug op de Bulbasaur, waarna ze zich in volle lengte oprichtte en gevaarlijke vonken van haar gele wangen liet schieten. Ze siste ondertussen zachtjes ‘Rai’ en hield haar blik onophoudelijk gericht op de Bulbasaur. Nate merkte een eindje verderop zijn Growlithe op. Zijn Pidgeot had hij echter nog niet gezien, maar hij wist op goed vertrouwen dat de Pokémon zich wel zou redden in zijn eentje. Growlithe keek vanaf een afstandje nieuwsgierig toe naar Raichu en de Bulbasaur. Hij voelde er zelf niet veel voor om contact te maken met de Bulbasaur en daarbij Raichu in de weg te staan, hij had al vaak genoeg een opdonder van haar gekregen. Ondanks dat Raichu Pidgeot en Growlithe wel waardeerde, kon ze niet goed tegen het drukke karakter van Growlithe, waardoor ze soms erg boos op hem werd. Growlithes ervaring met haar opdonders leerde hem dat hij uit haar buurt moest blijven als ze bezig was om een Pokémon te intimideren. Nate keek naar de vrouw. ‘Heb je ook een naam?’ vroeg hij daarna kil. ‘En heb je ook nog andere Pokémon?’ Hij had zijn armen over elkaar heengeslagen en keek vervolgens lichtelijk emotieloos naar de vrouw, afwachtend op antwoord.

OOC: Excuus voor het late antwoord! :O
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] vr aug 16, 2013 8:26 pm

‘Ik heb mijn Raichu als een Pikachu vastgebonden en gewond aan een container gevonden en daarna heb ik hem inderdaad getraind en laten evolueren,’ Miki hief een van haar wenkbrauwen nog wat hoger op, terwijl Soraya haar blik strak op de muispokemon gericht hield. Nee. De Bulbasaur zou geen gevecht aangaan, niet zomaar. Ze wist wel dat een gevecht er alleen van zou komen als de twee Trainer elkaar echt te lijf zouden gaan. Het was gewoon kijken of Miki zich koel wist te houden. Ondertussen was de Raichu van het bankje gesprongen en was deze Soraya genaderd, de Bulbasaur zakte wat door haar korte pootjes en keek de pokemon door een versmalde blik aan. Eén verkeerde stap in de richting van Miki en de Bulbasaur zou met haar waarschijnlijk kleinere kracht aanvallen. Het maakte niet uit wat er met háár zou gebeuren, als Miki maar veilig bleef. Met een schuin oog zag Miki de wat vijandigere houding van haar pokemon, maar bleef de jongeman in de gaten houden. Hij was ook niet te vertrouwen, dus zijn pokemon zeker niet. Soraya kreeg een wat ijzige blik toegeworpen, die ze kalm teruggaf. Geen woede, alleen maar behoedzaamheid. Die Raichu kon sissen wat ze wilde, een echte aanval kon toch ook weer niet te verwachten zijn. Het enige dreigende waren de vonkjes die van haar wangen afsprongen, meer niet toch? ‘Heb je ook een naam?’ Kwam de vraag naar Miki wiens ogen weer naar hem sprongen. Was hij nu echt niet geïnteresseerd naar wat zijn pokemon deed? Met een wat lichte zucht keek ze hem weer met haar volle aandacht aan, even vergetende dat haar pokemon scherp in de gaten werd gehouden. ‘En heb je ook nog andere Pokémon?’ Ze versmalde haar blik nog iets, waarom wilde hij dat weten, nadat hij duidelijk had gemaakt haar alleen maar weg te willen hebben. Ze sloot haar ogen even en probeerde het grootste gedeelte van haar woede te laten verdwijnen, er bleef natuurlijk nog altijd wat achter. "Ik ben Miki en ja, ik heb nog andere pokemon, ja." Zei ze op een wat kalmere toon, maar haar ogen hadden hun vriendelijke glans verloren. Die kwam waarschijnlijk ook niet meer terug. "En hoe heet jij? Ik neem aan dat je dan je eigen naam niet schuil houdt voor mij?"
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Nate Johnson


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 98
Poképoints : 10
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII] vr aug 23, 2013 2:55 pm

Nate amuseerde zich lichtelijk om de gespannen houding van de Bulbausaur. Hopelijk toonde zijn Raichu maar al te goed aan wie hier de baas was, anders zou Nate haar wel helpen. Hij zou immers geen tegenspraak willen verwachten. Niet van zijn Pokémon, niet van de vrouw tegenover hem en al helemaal niet van haar miezerige, zielige Bulbasaur. Serieus, als hij een Pokémon zou vangen zou hij ze zelf nog beter trainen. Hij zou een echte vechtersbaas van ze maken. Hij zou ze een stelletje bad asses maken waarvoor iedereen vrees had. Even bleef hij zo dromerig staan. Daarna verpeste de vrouw zijn droom lichtelijk door weer te beginnen praten. Nate kon een geamuseerde glimlach nauwelijks verbergen. Ze klonk dan ook zo geërgerd, iets waar hij juist op kickte. ‘Mijn naam is Nate Johnson,’ zei hij. Hij hield het woordje ‘aangenaam’ maar achterwege, dat was een woord dat alleen goedzakken en vriendelijke mensen tegen elkaar gebruikten. En hij was alles behalve een goedzak. En hij was al helemaal niet vriendelijk. Hij verbaasde zich niet over het feit dat ze meerdere Pokémon had. Hij wilde echter wel de opmerking maken of ze dan ook zo zwak waren als haar Bulbasaur, maar hij besloot om over dat aspect maar te zwijgen. Hij keek kil neer op de Bulbasaur. Hij wilde er zelf ook wel eentje, maar dan wel eentje die bozer leek dan deze, die niet zo zwak keek en niet zo’n verkrampte, vijandelijke houding aannam. Hij wilde een Pokémon die andere Pokémon zou vernederen, net zoals zijn Raichu deed en zoals zijn Growlithe en zijn Pidgeot vast nog wel in de toekomst zouden doen. Nu stonden ze nog een beetje onzeker tegenover het boze gedrag van Raichu, maar dat zou spoedig over zijn als ze zich beseften dat dit de juiste manier qua omgang met anderen was. Het had alleen wat tijd nodig.

Nate wilde net een opmerking maken, toen haar naam zich vermenigvuldigde in zijn hoofd. Het liet een lampje bij hem branden. Hij dacht na. Hij had de naam eerder gehoord toen hij deze stad betrad, had het even opgevangen. Miki.. Miki.. Miki Josji? Kosji? Bosji? Hij wist het niet meer, maar hij rijmde daar in elk geval op. Hij keek haar even aan. ‘Kan het zijn dat jij de Gymleider van de Celadon City Gym bent?’ vroeg hij, waarna hij haar aankeek. Hij wist dat de Gymleider hier gras-Pokémon had. Hij wierp een blik op de Bulbasaur en moest moeite doen om zijn lach in te houden. Als dat haar Pokémon was die ze inzette tijdens haar gevechten, moest ze vast constant genadeloos ingemaakt worden. Tenzij dit haar zwakste Pokémon was natuurlijk. Misschien had ze nog sterkere Pokémon. Maar toch, het feit dat dit misschien een Gymleider kon zijn… Jammer dat ze zo zwakzinnige Pokémon had en niet al te best op hem reageerde, anders had hij haar best gemogen en had hij zelfs respect voor haar kunnen krijgen. Tja.. Het was heel jammer. Maar niet heus. Hij keek haar kil aan. ‘Zeg me alsjeblieft dat dit niet je sterkste Pokémon is,’ begon hij, ‘en dat je nog sterkere Pokémon hebt. Want meisje, serieus, deze Bulbasaur is niet geschikt voor te sterke gevechten.’ Hij sloeg zijn armen over elkaar heen en keek haar kalm aan. Hij had geen schrik om zijn gedachten te zeggen en vond het al helemaal niet erg om haar te kwetsen. Hij had gewoon een donkere persoonlijkheid en daar was hij zich ook wel bewust van, maar hij had gewoon geen zin om het te veranderen. Het was goed zo. Hij wachtte af wat ze zou zeggen.

OOC: Sorry voor deze late reactie! :O
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: Meet someone new. [&MIKI HOSHII]

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Meet someone new. [&MIKI HOSHII]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-