Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [EVENT] PokePaaseieren zoeken!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: [EVENT] PokePaaseieren zoeken! ma apr 14, 2014 3:09 pm


Eitjes zoeken in Rainbow Park!

"Welkom iedereen op deze prachtige paasmiddag! Het zonnetje schijnt en we hebben er zin in!"

Een man, getooid in een paars pak en paarse hoge hoed was op een omgedraaid kratje geklommen en sprak de menigte voor de ingang van Rainbow Park toe via een microfoon.

"Hier in het park hebben wij maar liefst 150 eieren verstopt, waarvan 148 nodeloos beschikbaar zijn gesteld door de Chippie Chocolat Factory! Twee van de eieren zijn ons toevertrouwd door de Daycare uit Pallet Town. En hoewel we allemaal van chocolade houden heb ik zo het idee dat dit de eieren zijn die iedereen het liefste wil hebben!"

De man lachte even schuddebuikend en streek over zijn snor die haast te lang en recht opstaand was om echt te zijn.

"Alle eieren zijn geschilderd, sommigen lijken zelfs op Pokémon eieren. Maar of het de echte is, hehe, daar komen jullie aan het eind van de middag achter! Jullie hebben tot 4 uur de tijd, ik wens jullie veel geluk!"

De man klom van zijn krukje, wat gauw uit de weg werd gehaald. De man in het pak duwde de hekken van het park open en de mensen stroomden naar binnen. Het zoeken mag beginnen!


OOC;;
Maak hier een post over hoe je karakter aan het zoeken is. Je mag meerdere keren posten, maar één post is voldoende om kans te maken op één van de twee Pokémon eieren.

Enkele regels:
1. Je mag maar met één karakter per persoon meedoen!
2. Je mag niet zelf beslissen of je een Pokémon ei vind.
3. Alle eieren zijn ter grootte van een regulier Pokémonei.
4. Je mag maar één ei meenemen uit het park.
5. Je kan posten t/m 21 april.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Aya Rasmussen


Profiel Vrouw Aantal berichten : 42
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] PokePaaseieren zoeken! za apr 19, 2014 7:45 pm

Eén ei is geen ei, twee ei is een half ei. Drie ei is een paaaasei!

Het was Pasen en dat betekende hard werken voor de kippen van Kanto, om genoeg te produceren voor alle hazen met hun schattige lange oren en een mandje wat nodig gevuld moest worden. Aya werd wakker en draaide zich nog eens loom om in haar warme bed. Ze had gisteren de lakens gewassen, dus de kraakheldere stof was nu heerlijk fris en rook een beetje naar bloemetjes. Nadat ze haar slaperigheid toch had weten te overwinnen schoof Aya haar voeten in de slofjes die aan haar voeteneinde stonden en toog naar het ontbijt, dat uiteraard uit een zachtgekookt ei op een lekker warm broodje bestond.

Vandaag was ze van plan naar het park te gaan, omdat er zoals zij begrepen had een geweldig leuke actie georganiseerd werd. Lekker in de zon rondlopen tussen het prachtige groen, ze kon zich geen betere dag voorstellen. Nadat ze alle stappen van haar opsta-proces had doorlopen was ze eindelijk klaar om te gaan. Het was al ruim een uur later, maar ze zag er wel heerlijk feestelijk uit, met haar paarse vestje en losse roze strik over haar normale schoolmeisjes-outfit. Zorgvuldig vouwde Aya de boordjes van haar overhemd goed en floot dan een zachte toon. Meteen schoot Hannibal tevoorschijn, die zich had vermaakt met het oefenen van zijn double slap. Dat die al een stuk effectiever werd was wel te zien aan de gedeukte staat van zijn doelwit.

Toen ze aankwam bij de juiste bushalte zag ze het al. Een hoop mensen en natuurlijk ook de onmisbare sidekicks, Pokémon. Iedereen keek naar één bepaald punt, maar vanaf hier kon de redelijk kleine Aya niet precies zien wat er gebeurde. Voorzichtig schoof ze wat naar voren tussen de mensenmassa door, zodat ze de paarse man in het vizier kreeg. Natuurlijk was hij niet letterlijk paars, maar zijn pak had in ieder geval wel die knallende kleur. Gelukkig was haar vest iets minder fel.
"Hier in het park hebben wij maar liefst 150 eieren verstopt, waarvan 148 nodeloos beschikbaar zijn gesteld door de Chippie Chocolat Factory! Twee van de eieren zijn ons toevertrouwd door de Daycare uit Pallet Town. En hoewel we allemaal van chocolade houden heb ik zo het idee dat dit de eieren zijn die iedereen het liefste wil hebben!"

Ei ei ei, heden zijn wij allen blij! Een traktatie in de vorm van een glanzend bruin ei zou ze echt niet afslaan, al zou een Pokémon natuurlijk nog leuker zijn. Misschien was het wel een Clefairy of een ander dotje. Aya was helemaal in haar nopjes. Pokémon of chocolade, ze zou hoe dan ook iets leuks aan deze middag overhouden.

"Alle eieren zijn geschilderd, sommigen lijken zelfs op Pokémon eieren. Maar of het de echte is, hehe, daar komen jullie aan het eind van de middag achter! Jullie hebben tot 4 uur de tijd, ik wens jullie veel geluk!" Ze keek opzij naar degene die het dichtste naast haar stond, met haar opgewekte glimlach die al zo vaak verdriet en verslagenheid had verborgen. Soms was haar vreugde slechts schijn, uit de drang voor perfectie ontsprongen. Maar vandaag was haar gevoel oprecht. ''Veel plezier!'' zei ze, tegen niemand in het bijzonder. Daarna huppelde ze vlug door de poort, met Hannibal op haar hielen.

In het park keek Aya haar ogen uit. Het was net zo mooi als de naam beloofd had, regenboog park! En nu nog een beginnetje. Waar o waar zou ze gaan zoeken? Aya meende iets te zien glimmen in de vijver, waar ze meteen op af schoot. Dat bleken slechts karpers te zijn, hoewel de beesten toch enige tijd haar aandacht vasthielden terwijl ze traag door het water schoten. Zo vloog de middag voorbij. Het waren 150 eieren, dus op zich zou het wel te doen moeten zijn om een mooi exemplaar aan de haak te slaan, maar Aya was nogal kieskeurig. Die zwart gespikkelde onder de struik zag er verrot uit, de ander met oranje vlammen was wel mooi, maar ze wilde helemaal geen vuurpokémon.

Dit ging zo door tot ze een perfect exemplaar aantrof, hoog in een boom, in een gat wat als luxe appartement voor een stelletje eekhoorns had gediend, te zien aan het stapeltje noten. Ze kon er niet bij, net niet. Haar roze ogen weerspiegelden de prachtige eierschaal, met een kleurenscala wat perfect bij het Rainbowpark van Celadon City paste. ''Wauw...'' Deze moest ze hebben. Het moest!
''Ehh, kan iemand me misschien even helpen?'' vroeg ze met een hulpzoekend gezichtje en puppyoogjes. Ze was niet zwaar, dus ongeveer iedereen zou haar op kunnen tillen zodat ze er bij zou kunnen. Als iemand bereid was een mede-eizoeker, oftewel concurrent, te hulp te schieten dan..
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Ceder Winter


Profiel Vrouw Aantal berichten : 132
Poképoints : 64
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] PokePaaseieren zoeken! za apr 19, 2014 7:54 pm

Ceder
Ze was in Vermillion City toen ze op Mimic over het paasfeest in Rainbow Park las, maar op Squirtle's rug kostte het haar niet veel tijd om Celadon City te bereiken. Ze was niet vaak in de regenboogstad geweest, maar was makkelijk om het park te vinden. Niet alleen stond het duidelijk aangegeven om de bewegwijzering, ook was het op dit moment de plaats waar iedereen naartoe liep. Ze hoefde alleen maar de mensenstroom te volgen. De grote Tauros aan haar zijde zorgde er wel voor dat men haar de ruimte gaf. Een eind verderop probeerde een man tegen de richting in te bewegen, wat erg lastig was. Ceder grinnikte.
Aangekomen bij het kleurige park - er groeiden nu overal bloemen en het zag er vrolijk uit -, zag ze een man met een wel heel bijzonder snor op een verhoginkje staan. Terwijl hij zijn verhaal hield, vroeg Ceder zich vooral af of zijn lange, rechtopstaande snor echt was en zo ja, hoe veel gel en haarlak erin zat. "Alle eieren zijn geschilderd, sommigen lijken zelfs op Pokémon eieren. Maar of het de echte is, hehe, daar komen jullie aan het eind van de middag achter! Jullie hebben tot 4 uur de tijd, ik wens jullie veel geluk!" besloot Snorremans zijn toespraak. Ceder grijnsde breed naar haar pokémon. Alaska zat tussen Squirtle's horens en had een vastberaden blik in haar ogen. De Tauros wantrouwig naar de mensen om hen heen om te zien of zich in die enorme massa misschien een gevaarlijk individu bevond. Ceder probeerde in te schatten of er meer dan honderdvijftig mensen voor het park stonden.

De hekken van het park werden geopend en Ceder rende het park in, op de voet gevolgd door Squirtle en Alaska. Aan alle kanten renden andere mensen en ze verspreidden zich als een uitwaaierende zwerm door het park. Overal werd onder struikjes en bankjes gekeken, en zelfs onder stenen waar onmogelijk een ei onder paste. "Squirtle!" riep Alaska. Ceder volgde haar blik en ontdekte iets felgekleurds tussen de bladeren van een kleine struik. Ze stoof eropaf, maar een jong meisje was haar voor en pakte het ei, dat ze triomfantelijk aan haar Eevee liet zien. In plaats van willekeurig in het rond te rennen, klom Ceder op een bankje en speurde rond. Ze zag geen eieren liggen, maar ontdekte wel een plek waar nog niet veel mensen waren. Ze zigzagde behendig door een groepje eierzoekers heen en bereikte het stuk waar het rustiger was. Daar zakte ze op haar hurken en duwde takken van struiken opzij. Het voelde heerlijk, net alsof ze naar een bijzondere schat aan het zoeken was. Ze kroop onder een struik die van binnen hol was en keek rond. Daar, tussen de takken, lag een ei. Ze kroop naar voren en pakte het ei voorzichtig, alsof het heel kostbaar was, op. En misschien wás het ook wel heel kostbaar. Misschien was het wel van iets anders gemaakt dan chocolade... Ze ging zitten en leunde tegen een tak. Op het ei vielen kleine lichtspikkeltjes van waar de zon tussen de bladeren door scheen. Ceder keek met een grote grijns naar het ei en had totaal niet door dat ze Squirtle en Alaska intussen was kwijtgeraakt.

Squirtle
Squirtle was niet blij. Helemaal niet blij. Waar was zijn Ceder? Hoe kon hij haar beschermen als hij haar uit het oog verloor? Hij had haar het laatst gezien toen ze van het bankje af sprong, daarna was ze tussen de andere mensen verdwenen. "Let jij een beetje op Ceder?" had Theodoor gevraagd. Hij had het zelf niet beschouwd als een belangrijke, serieuze opdracht, maar in Squirtle's ogen had hij een zeer belangrijke taak opgelegd gekregen. Hij had plechtig gezworen op het meisje te letten, en nu had hij haar gewoon uit zijn zicht laten gaan.
Alaska, daarentegen, leek zich geen enkele zorgen te maken om het welzijn van de coördinator. "Zou ze al een ei gevonden hebben?" vroeg ze. "Zo ja, dan hoop ik dat het een chocolade-ei is, anders zitten we zo met een baby opgescheept." Squirtle snoof. Hij snapte niet waarom iedereen in dit park zich zo druk maakte over die eieren. Sommige mensen, en pokémon, werden zo fanatiek van zulke onbenullige zaken. Een ei vinden voor Ceder was daarnet zijn taak geweest, want zij wilde er graag een, maar nu was haarzelf vinden zijn grootste prioriteit.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Olivia Wild


Profiel Vrouw Aantal berichten : 138
Poképoints : 85
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] PokePaaseieren zoeken! ma apr 21, 2014 12:14 pm

Een jonge trainer liep op volle snelheid, nog net geen jog, richting een prachtig uitziende park. In haar hand hield ze een poster vast, waarvan de punten afgescheurd waren, exact de plekken waar deze met stukken plakband aan een paal in Viridian City geplakt waren. Olivia was toevallig langs de paal gelopen en had haast een enthousiaste kreet laten horen toen ze het gelezen had. Kom op, wie hield er niet van het zoeken naar paaseieren en wie weet, zoals de poster al luidde, een échte Pokémon ei! Het evenement duurde echter niet super lang, dus moest ze er snel bij zijn. In een rap tempo had ze dus een bus genomen en was ze op weg naar de stad gegaan, zonder in de tussentijd nog iets te doen. Nu was ze al in de stad en bijna op de locatie. Nog net zag ze tussen de donkergroene hekken van het park trainers bukken naar eieren of hun Pokémon met elkaar praten. Vrolijk trok ze haar hand naar haar borst toe. “Pfoe, gelukkig. Ik ben nog op tijd,” Op een iets tragere tempo liep ze de ingang binnen met haar vingers in elkaar, terwijl ze het park bekeek. Het was lente en alles was in bloei, de groene kleur was overwelmend tegen de blauwe lucht en een meer die ze in haar ooghoek zag liggen. Het was beeldschoon! Ze wist echter dat ze echter nu niet op de park moest concentreren, hoe graag ze het ook wilde, zover van huis was ze niet eerder geweest. Ze had zelfs de buschauffeur moeten vragen bij welke halte ze moest uitstappen en waar het park lag. Man, die man had haar verbaasd aangekeken. Alsof ‘iedereen’ het al wist. Tsjonge. Dat hoefde niet voor haar te gelden. Meegeslepen door de herinnering trok er een frons over haar gezicht. Maar goed, tijd om naar eieren te zoeken!

De jonge trainer liep het park dieper in, passeerde hier en daar een alledaagse trainer, maar ook een man met een uitzonderlijke snor. Daar kon geen Probopass tegen op! De man had een haar een veraste blik geschonken en in haar ooghoek stonden een paar trainers nog te treuzelen, maar keken ze de man recht aan. Had hij de boel georganiseerd? Wacht, had zij de gast niet eerder gezien? Olivia greep de poster en keek er even naar. Ja! Daar stond de man! In het midden van allemaal paaseieren! Ze liet zich meeslepen in haar enthousiasme en zwaaide met de poster naar de man. “Daar ken ik u dus van!” De man was overdonderd en kwam niet uit zijn woorden, waarop Olivia schaapachtig lachte. “Niet zo verlegen. In ieder geval heb ik de uitleg gelezen op uw poster!” De man reageerde na enkele tellen met een zachte lach, waarop hij benaderd werd door een paar trainers die nog de laatste vragen stelden. Olivia nam dat moment om van hem weg te glippen en op het pad te lopen, hier en daar een bukkende trainer passerend. Waar zou ze eens beginnen? Overal kon wel een paaseitje schuil zitten. Zelfs als ze van chocolade waren, zou ze hiervan smullen. Dat veranderde niet. Als haar Squirtle zich eens gedroeg, mocht hij er een hapje van hebben. Niet teveel, want dik mocht hij niet worden, want anders paste hij niet eens in zijn schild. Brock zou hem gemakkelijk met zijn Pokémon kunnen verslaan en zelfs met zijn ronde omvang volleybal mee kunnen spelen. Olivia hield even haar hand voor haar mond, proberend haar lach in te houden. Ze moest zich minder laten afdwalen.

Goed, nu op zoek. Waar zou ze eens beginnen? Ze was bij een open veldje gekomen met in het midden een stenen bak met bloeiende gladiolen. Het zag er prachtig uit, maar was het een goede verstopplek voor de eieren? Ze liep om de stenen bak en zag nog net een trainer een kreet van geluk slaan toen hij een ei uit de gladiolen gehaald had. Ze waren er! De kreet lokte enkel een boel trainers op de vrij rustige plek, dus werd het ineens meerdere malen moeilijker. Nog steeds zou ze koppig bij deze plek zitten zoeken, ondanks de concurrentie. Ze leunde sterk over de stenen wand en zocht naar een ei tussen de gladiolen, maar zag enkel aarde. Ze verplaatste zich iets meer nar links en volgde hetzelfde aanpak, maar besloot met haar armen te reiken tussen de dichte bos bloemen met succes. Haar vingertoppen voelden iets hards. Met een kleine grijns stapte ze op de stenen wand en zag ze het ei liggen op de plek waar ze iets gevoeld meende te hebben. In een zwaai greep ze het ei, maar voordat ze het goed bij zich had gegrepen, tikte een grote hand deze uit haar handen en greep degene het ei vast. Met grote paarse ogen volgde ze de weg die het ei maakte, totdat ze de ogen van de dief ontmoet had. Kille grijsblauwe ogen. “Hey, die was van mij!” De man grijnsde en rechtte zijn rug, waardoor het lengteverschil aardig duidelijk werd. Het was aardig intimiderend, maar ze liet zich niet uit het veld slaan. “Geef mij dat ei, terug. Ik had hem als eerst,” De man fronste lichtjes, voordat hij haar mond afsnoerde met : ‘Ik heb hem nu toch? Het is van mij,’ Olivia snoof en sprong op en trok zijn arm in alle macht met haar gewicht naar beneden. De man, overdonderd van haar reactie, liet het ei los en Olivia greep deze direct met twee handen, voordat ze die tegen haar borst aandrukte. “Vind een eigen ei!” snoof Olivia, voordat ze de benen nam. Na een korte sprint getrokken te hebben, nam ze plaats op een bank om bij te komen. Man, als dit een Pokémon ei was, een echte, dan was de situatie zonet gevaarlijk geweest. Pfoe, maar het ei lag in haar armen en was veilig. Toen pas nam ze de kleuren van het ei op. Vrolijk gekleurd, maar helaas niet alle kleuren van de regenboog, zoals de naam van het park al luidde.  Misschien niet de winnaar of juist wel. Het was anders te voorspelbaar. Met het ei veilig in haar armen keek ze de plaats rond en zag ze nog een meisje met roze haar een ei proberen vast te grijpen, maar deze zat hoog in een boom. Het meisje vroeg vervolgens om hulp, waarop Olivia twijfelde of ze zou helpen. Het was een concurrent. Ze had echter al een ei tot haar beschikking, niet waar?

Olivia stapte van de bank af en liep op het meisje af. “Je had hulp nodig?” Begroette Olivia met een glimlach, waarop ze naar het ei keek die in de gat van de boom vastzat. Het werd moeilijk om dat ei eruit te krijgen, maar ze had een idee, hoewel het meisje het dan nog moest opvangen. “Oké, ik kan je wel helpen, maar beloof mij om dat ei goed op te vangen.” Olivia hoopte hiermee dat het meisje echt naar haar geluisterd had. Indien ze dat niet gedaan had, verloor haar kans om te winnen en dat gunde ze het aardig uitziende meisje niet, maar wel de man van eerder met die staalkleurige ogen. Olivia hield haar ei onder haar oksel vast, proberend het ei absoluut niet te laten vallen, terwijl ze naar haar pokéball greep en die zwakjes de lucht inschoot. Een Squirtle doemde uit het licht dat uit de Pokéball verschenen was en begroette haar met een luide ‘Squirt’. “Mizukage, gebruik Water Gun op de grond om jezelf omhoog te brengen. Daarna  een Tackle tegen dat gat,” Commandeerde Olivia, terwijl ze een gebaar richting het gat maakte, “Daar zit een ei en die moet er in goede staat uitvallen,” Mizukage knikte, maar leek duidelijk een beetje verward te zijn door het vreemde wat ze aan hem vroeg. Hoe vaak moest een Pokémon een ei uit een gat in een hoge boom uithalen? De Pokémon deed maar wat van hem gevraagd werd en schoot een Water Gun naar de grond toe om zijn lijf evenwijdig aan de boomstam omhoog te brengen. “En nu een Tackle!” Mizukage draaide zich in de lucht om en schoot tegen net onder het gat in, zodat het ei uit het gat wankelde en naar beneden viel, recht op de twee trainers af. Olivia keerde Mizukage snel terug in zijn Pokéball, nadat ze hem bedankt had, zodat hij zonder wonden zou ‘landen’. “Vangen!” Riep Olivia nog bezorgd uit, terwijl het ei naar beneden viel.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Taichi Kanbara


Profiel Man Leeftijd : 18
Aantal berichten : 27
Poképoints : 6
Reputatie : 33
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] PokePaaseieren zoeken! di apr 22, 2014 8:02 am

Het had even geduurd maar Taichi had de veerpont van Sinnoh kunnen vinden, waar zijn oom al had staan wachten. Hij was zo ontzettend blij geweest dat oom Lucas al op de kade had gestaan, dat ze daarna met zijn vijven naar huis zijn gegaan. Eenmaal in Viridian City barstte de hel los tussen opa en oom Lucas, zoals Taichi al had voorspeld. De twee maakten het wel goed maar ondertussen was de spanning om te snijden in het kleine boerderij-achtige huisje van zijn grootouders. Het irriteerde de jongen enorm maar veel had hij daar niet over te zeggen, het was een probleem van zijn oom en opa, die ze zelf op moesten lossen. Ah fijn, nu de paasdagen voor de deur kwamen staan was de sfeer wel ietsjes gezelliger. Echter voor Taichi waren dit vreselijke dagen vanwege zijn ouders die er niet meer waren.. hij wist nou niet precies of zijn opa of oom dit expres deden, maar hij waardeerde het wel. Ergens in het begin van de middag had oom Lucas besloten om de kinderen mee naar Rainbow Park te nemen want daar scheen een evenement te zijn. Taichi had er geen zin in, in tegenstelling tot Akito en Rica, die nogal enthousiast waren om eieren te gaan zoeken.

De zwartharige jongen hield zich de hele rit in de auto naar Celadon City stil en keek glazig uit het raam, waar Nero zijn zwarte neusje tegen aandrukte. Juro was dit keer in zijn Pokéball gebleven. Hij slaakte een diepe zucht terwijl hij de Eevee zachtjes over zijn kopje aaide.. Taichi wilde maar een ding en dat was zijn neefje vinden en niet in de auto zitten om eieren te gaan zoeken. Na wat hij had gehoord van zijn opa besefte Taichi dat hij zijn neef al een tijdje terug had ontmoet.. moest hij zijn oom dit vertellen? Vandaag was misschien geen goed idee vooral omdat zijn broertje en zusje die zich op deze dag verheugde, juist voor hen zou hij dit moeten doen. Lang duurde het echter niet voor hij opmerkte dat de auto was gestopt en zijn oom hem hoorde roepen, de man hield de passagiersdeur voor hem open. "Vee!" piepte Nero tegen zijn trainer, waardoor hij opschrok en zijn gordel losmaakte. Toen hij eenmaal uit de auto was gestapt rende Akito en Rica al vooruit naar het park, waarop Taichi wat geïrriteerd zuchtte, hij verspilde tijd. Opdat moment merkte hij dat oom Lucas naast hem kwam lopen. "Is er iets? Je bent nogal stil vandaag," vroeg zijn oom ietwat ongerust, waarbij Taichi even opschrok. "Ik heb vannacht niet goed geslapen.. dat is alles," verzon Taichi als smoes, waar Lucas tot zijn grote genoegen intrapte. Deze knikte dat hij het begrepen had en liep toen zwijgend verder.

Met zijn tweeën liepen ze het Rainbow park in die behoorlijk vol bleek te zijn, alleen hadden ze net wel de uitleg gemist. Nero was ondertussen al op zijn schouder geklommen want het was iets te druk in het park. Opdat moment kwamen Rica en Akito naar hen toegelopen met twee brede grijnzen op hun gezichten. Druk pratend legde de tweeling uit wat de bedoeling was van dit 'spel'. Meerendeels was Taichi meer af dan aanwezig tijdens de uitleg van de twee kinderen, en had hij ondertussen de neiging gekregen om terug naar de stad te gaan om daar de middag door te brengen. Het kwam dus aan op het eieren zoeken, dat er twee Pokémon eieren ertussen verstopt zaten en dat je de hele middag de tijd had. De jongen wierp met zijn Eevee een blik uit.. misschien moest hij dit maar een kans geven, want zijn broertje en zusje waren in geen tijden meer zo vrolijk geweest. "Wat denk jij, Nero? Lijkt het je wat?" mompelde de jongen tegen zijn Eevee, die opdat moment breed begon te grijnzen. Het bruine wezentje kwam overeind, tikte met zijn voorpoot zijn pet van zijn hoofd af en nam deze in zijn bek terwijl hij uitdagend naar zijn trainer keek. "Oi Nero! Geef dat terug!" riep Taichi ietwat geïrriteerd en ontdaan. Hij merkte niet eens vanzelf dat hij in beweging kwam en achter zijn Eevee aan begon te rennen, zichzelf vervloekend dat hij Nero als partner gekozen had.

Algauw haalde Taichi de Eevee in en wist hij met veel moeite het bruine wezentje om zijn middel te grijpen. De Eevee deed geen moeite om zich lost te rukken, integenstelling tot voorgaande keren. "Etterbak, die je bent," grinnikte Taichi naar het wezentje, die zijn pet overhandigde. "Eevee!" piepte het wezentje vrolijk en drukte zijn bruine koppie tegen zijn wang aan. "Nou goed dan.. ik ben nooit zo goed in het zoeken van dingen.. dus," sprak Taichi ongemakkelijk tegen het bruine wezentje, die trots uit zijn ogen staarde en vervolgens uit zijn armen sprong. Nero begon rond te snuffelen met zijn neus plat op het gras, als een speurhond, waar hij een aantal keren hetzelfde rondje maakte. Dit duurde een aantal minuten voor de Eevee besloot dat hij een kant op begon te lopen, Taichi volgde hem op de voet. Na een tijdje rondzoeken in de bosjes, spurtte Nero de bosjes in en ging op zijn achterpoten staan terwijl hij met zijn voorpoten tegen de stam leunde. Taichi zag dat er een beschilderd ei in lag en bukte zich om het voorwerp eruit te halen en voor de Eevee te houden. Deze draaide zich enthousiast om. "Is dit een goed ei, denk je?" vroeg de jongen toen aan Nero, die scheen na te denken. Nero hoefde daar niet lang over na te denken omdat het wezentje zelfverzekerd knikte, het was een goed teken dat Nero zo fanatiek meedeed. Alleen nu was het de vraag wat er nu ging gebeuren.. hij had een ei maar waarschijnlijk waren zijn broertje en zusje nog wel even bezig met het zoeken naar een ei. En het was nog ver voordat het vier uur was, misschien kon hij beter opzoek gaan naar oom Lucas of rond kijken met Nero.

Hij hoefde daar niet lang over na te denken omdat zijn oom al zijn kant op kwam gelopen, die breed grijnzend een vaderlijke arm om zijn nek legde. "Toch maar wel meegedaan?" vroeg deze breed grijnzend, waarop Taichi zijn schouders ophaalde. "Ik heb hem niet gevonden maar Nero, hij is van ons beide," grijnsde Taichi naar zijn oom die toen begrijpend knikte. "Het is wel fijn om te zien dat je toch wel moeite doet om mee te doen, knul.. dat zie ik graag," sprak Lucas met een trotse ondertoon in zijn stem en schudde met zijn hand en de pet van Taichi zijn zwarte haren door de war. De jongen grinnikte toen hij zijn pet recht op zijn hoofd moest zetten met een hand. Misschien was deze dag nog zo slecht nog niet.. hij was opstap met zijn oom, broertje en zusje en bovenal was Nero er om hem op deze manier te helpen, dat waardeerde hij enorm en had deze uitstapjes best gemist sinds de dood van zijn ouders.. nu was het maar wachten tot zijn broertje en zusje hun kant opkwamen met hun eieren.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Lillian Yamaha
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 100
Poképoints : 80
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] PokePaaseieren zoeken! di apr 22, 2014 8:38 pm

Glimlachend luisterde Lillian naar de in het paard geklede man die op een kratje voor het Rainbow Park stond. Om Lillian heen stonden vele ouders met kinderen en hoewel ze zelf geen kinderen had, toch had ze vandaag een paar kids onder haar hoede. Dit waren kinderen die normaal gesproken bij haar op de manege kwamen rijden, maar op verzoek van de ouders was Lillian met de kinderen naar Celadon City gegaan, omdat de ouders daar zelf geen tijd voor hadden. Eigenlijk hoorde dat helemaal niet bij haar werk, maar de blonde vrouw vond het wel een leuk idee. Zelf had ze als kind nooit de kans gehad om eieren te zoeken, dus dit was een mooi excuus om het toch eens te doen, ook al was het dan voor de kinderen bedoeld. Ze zouden het vast niet erg vinden als ze zelf ook een ei zou zoeken en mee zou nemen. De meesten waren toch van chocola en wie kon een groot chocolade-ei nou niet weerstaan?

Zodra de hekken van het park open gingen stormden de meeste kinderen naar binnen en meteen begreep Lillian waarom er altijd meerdere moeders of begeleiders bij waren als er met een groepje kinderen iets werd bezocht; je was de kinderen meteen allemaal kwijt. ‘Hmmm, dit hadden we toch anders aan moeten pakken Jolt,’ reageerde de vrouw tegen haar Pokémon, welke even leek te grinniken. De blondine keek even met opgetrokken wenkbrauw naar haar Pokémon. Lachte hij haar nou uit? Veel tijd om daar over na te denken had ze niet, want de eerste kinderen kwamen alweer terug, hard roepend dat ze niks konden vinden of dat ze al een ei hadden weten te bemachtigen. Langzaam maar zeker werd de vrouw het hele park door gesleurd door de maar liefst zes kinderen die ze mee had genomen. Overal om haar heen waren kinderen druk in de weer, sommigen waren zelfs aan het vechten om een ei. Dit vond de vrouw toch wel een beetje zorgwekkend, maar het waren niet haar kinderen, dus ze besloot zich er ook niet mee te bemoeien.

Na een hele tijd zoeken hadden al haar kinderen een ei gevonden waarop iedereen klaar leek om erachter te komen wat er in hun ei zat. Plotseling riep één van de kinderen: ‘Lillian, heb jij geen ei!?’ De blonde vrouw keek verrast op naar het kleine meisje en glimlachte. ‘Nee, dat klopt, maar dat geeft niet, want-‘
‘Jij moet ook een ei hebben!’ brulden de andere kinderen meteen, waarop ze allemaal samen gingen zoeken. Lillian rende snel achter de kinderen aan en binnen een kwartiertje had ook zij een ei in haar armen. ‘Nou Jolt, gaan we toch niet met lege handen naar huis,’ grinnikte de vrouw. Nu was het moment bijna daar. Wat zat er in de eieren? Een paar van de kinderen waren al met de eieren aan het schudden om te horen of er iets in zat, iets waar Lillian wel om moest lachen. ‘Nog even geduld jongens, nog even geduld.’
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] PokePaaseieren zoeken! wo apr 23, 2014 9:21 am

Allen bedankt voor het meedoen!

De random generator heeft gesproken en de gelukkige winnaars van de Pokémon eieren zijn:
Lillian en Olivia!

Gefeliciteerd! Je mag het Pokémon ei toevoegen aan je party. Welke Pokémon
er in zit blijft nog even geheim, wanneer je het uitkomen van je ei aanvraagt,
zal ook verteld worden welke Pokémon er in zit!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] PokePaaseieren zoeken!

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[EVENT] PokePaaseieren zoeken!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Celadon City :: Rainbow Park-