Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Cynthia Claves

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Cynthia Claves Vide
BerichtOnderwerp: Cynthia Claves Cynthia Claves Emptyvr sep 09, 2011 11:24 pm

Naam: Cynthia Claves

Leeftijd: 30 jaar, geboren op 17 juli

Geslacht: Vrouwelijk

Woonplaats: Cerulean City

Uiterlijk: Cynthia heeft lang, blauw haar en blauwe ogen. Ze heeft een slank postuur en is 1.80 lang.

Karakter: Cynthia is een vrolijk en lieve vrouw. Ze kan echter ook erg streng zijn als het gaat om het trainen van pokémon.

Familie:

 • Brian Claves, haar vader. Vroeger was hij een pokémontrainer, maar nu niet meer. Nu zit hij samen met zijn Magmar in de tuin.
 • Krista Brunt-Claves, haar moeder. Ze was de voormalige gymleidster van Cerulian City, maar vecht nu alleen nog met haar man, omdat hij de hele dag in de tuin zit.
 • Hikari Claves, haar vijf jaar oudere zus. Hikari is, in tegenstelling tot de rest van haar familie, niet met pokémon bezig. Ze vindt ze wel leuk, maar houdt absoluut niet van gevechten.
 • Boy Cinistar, haar ex. Cynthia heeft Boy, nadat hij hoorde dat Cynthia zwanger was, nooit meer gezien.
 • Kenji Claves, haar zoon. Kenji is erg rebels en wil maar slecht naar haar luisteren. Ze ziet vaak trekjes van Boy in haar zoon, iets wat haar erg veel zorgen baart.
 • Kasumi Ashari, haar nichtje (dochter van haar zus). Kasumi is een lief meisje dat Cynthia af en toe ziet wanneer ze op bezoek is bij haar opa en oma (de ouders van Cynthia) of wanneer er een contest is in Cerulean.


Trainer/Coördinator/Gymleider: Gymleider

Pokémon
Denise, Lapras: Denise is de eerste Pokémon van Cynthia en dus ook meteen haar sterkste Pokémon. De Lapras is een lieve, zorgzame en trouwe Pokémon die veelal als moeder fungeert voor de andere Pokémon van Cynthia. Jaren geleden paste ze ook altijd op Kenji, de zoon van haar trainer, en dat vond ze erg leuk. Helaas is Kenji nu groot en hoeft ze ook niet meer op hem te passen. Hoewel hij soms erg vervelend kon zijn, mist ze hem af en toe wel.
Ability: Shell Armor: Opponent’s moves cannot Critical Hit.
Aanvallen:
* Mist
* Confuse Ray
* Body Slam
* Hydro Pomp
* Surf
* Waterfall
* Dive
* Rain Dance
* Perisch Song
* Ice Beam
* Sheer Cold
* Blizzard
* Protect
* Dragon Pulse
* Thunderbolt

Sayo, Seadra: Sayo is een stoere Seadra die nergens voor terug deinst. Van alle Pokémon van Cynthia heeft zij het meeste lef, wat soms wel tot ondoordachte acties kan leiden. Sayo is daarbij ook nog eens aardig koppig, wat niet altijd even handig is. Ze is echter wel trouw aan haar trainer, ook al is ze het niet altijd even eens met diens beslissingen.
Ability: Sniper: Power of critical-hit moves is increased to 200% rather than 150%.
Aanvallen:
* Bubblebeam
* Water Gun
* Smokescreen
* Hydro Pump
* Twister
* Dragon Pulse
* Surf
* Rain Dance
* Waterfall
* Dive
* Flash Cannon
* Dragon Breath
* Aurora Beam

Alex, Vaporeon: Alex is, naast Denise, Cynthia's meest trouwe Pokémon. Doordat hij, in tegenstelling tot de andere Pokémon in Cynthia's team, wél op het land kan lopen, is hij altijd aan haar zijde. Alex is een dappere, trouwe Pokémon die alles zal doen om Cynthia en de anderen te beschermen. Hij is ook het meest verstandige van alle Pokémon binnen het team en heeft dan ook vaak ruzie met Sayo, omdat deze altijd eerst doet en dan pas denkt.
Ability: Water Absorb: The Pokémon heals up to 1/4 of it’s maximum Hit Points when hit with Water-type moves.
Aanvallen:
* Tackle
* Quick Attack
* Bite
* Aurora Beam
* Hydro Pump
* Aqua Ring
* Acid Armor
* Water Pulse
* Last Resort
* Iron Tail
* Headbutt
* Dubble team

Martin, Dewgong: Martin is één van de meest relaxete Pokémon die je tegen kunt komen. Hij is niet lui, maar hij maakt zich gewoon niet zo snel druk. Hij houdt het hoofd cool wanneer anderen in paniek raken en zal altijd zijn best doen om anderen te helpen. Martin is een zachtaardige Pokémon die door Cynthia vaak wordt ingezet bij de zwemlessen die ze geeft aan jonge kinderen (trainers en coördinatoren)
Ability: Thick Fat: Fire and Ice-type moves deal 50% damage --> Vuur- en ijsaanvallen doen de helft schade van wat ze eigenlijk zouden moeten doen.
Aanvallen:
* Headbutt
* Icy Wind
* Signal Beam
* Encore
* Ice Shard
* Rest
* Aqua Ring
* Aurora Beam
* Aqua Jet
* Take Down
* Aqua Tail
* Dive
* Surf
* Waterfall
* Ice Beam
* Hail

Shelby, Shellder: Shelby is het nieuwste en tevens jongste lid van Cynthia's team. De Shellder is een half jaar geleden gevangen op de Seafoam Islands en liet daar veel potentieel zien. De Shellder is klein, maar onderschat haar niet, ze is een echte doorzetter. Ze geeft niet snel op en zal zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Haar grootste droom is om een Cloyster te worden, zodat mensen meer respect voor haar hebben.
Ability: Overcoat: Protects Pokémon from Weather Effects and Powder moves such as Sleep Power, Poison Powder etc.
Aanvallen:
* Tackle
* Withdraw
* Supersonic
* Icicle Spear
* Protect
* Clamp
* Bubblebeam

Gray, Gyarados: Gray is een Garaydos die zeventien jaar geleden aan Cynthia is gegeven door haar toenmalige vriendje Boy (de vader van Kenji) De Pokémon is zeer agressief getraind en is dan ook erg gewelddadig. Zoals de moeder van Cynthia het zo mooi zei; "die Pokémon is verpest, tot op het bot!" Gray heeft zeventien jaar lang in zijn Pokéball doorgebracht en is dan ook aardig woedend op Cynthia.
Ability: Intimidate: Upon entering battle, the opponent’s Attack lowers one stage. In a Double Battle, both opponents’ Attack are lowered. Pokémon with the Clear Body, Hyper Cutter, or White Smoke ability are unaffected. In a link battle, if both sides switch on the same turn, and first player sends out a Pokémon with Intimidate, the opponent’s Attack will be lowered before the opponent’s Pokémon switches.
Aanvallen:
* Thrash
* Bite
* Dragon Rage
* Leer
* Twister
* Ice Fang
* Aqua Tail
* Rain Dance
* Hydro Pump
* Dragon Dance
* Hyper Beam
* Ice beam
* Earhquake

Geschiedenis: Dertig jaar geleden kwam Cynthia ter wereld. Ze was een vrolijk kind welke goed opgroeide. Haar voorliefde voor waterpokémon was al snel duidelijk, omdat het meisje graag bij haar moeder was om met diens waterpokémon te spelen. Cynthia’s moeder, Krista, was de gymleider van Cerulian City en bezat dus alleen maar waterpokémon. Cynthia zou later, als ze groot was, de gym van haar moeder overnemen. Eerst moest Cynthia echter een echte pokémontrainer worden en dus ging de jonge meid op haar twaalfde op pokémonreis. Van haar moeder kreeg ze een jonge Lapras, welke ze de naam Denise gaf. Samen met Denise begon Cynthia aan haar spannende reis door het land. Tijdens haar reizen werd haar team aangevuld met een Horsea, een Eevee en een Seel.

Cynthia was dikke vrienden met haar pokémon, maar op reis kwam ze er al snel achter dat dit niet bij iedereen het geval was. Tijdens haar reizen kwam ze Boy Cinistar tegen, een jonge en zeer ambitieuze trainer. Cynthia was opslag verliefd op de jongen, welke eigenlijk een enorme blaaskaak was. Hij had geen respect voor zijn pokémon en wilde alleen maar dat ze sterker en sterker werden. Ondanks dit alles werden de twee trainers goede vrienden en besloten ze samen te reizen. Jaren later kwamen de twee aan in een dorp waar een groot festival plaatsvond. Cynthia en Boy waren inmiddels zestien jaar en mochten dus al drinken. Dit gebeurde ook, alleen liep het een beetje uit de hand. Op den duur eindigden de twee samen in bed en bleek Cynthia een paar weken later zwanger te zijn.

Zodra Boy dit hoorde ging hij er vandoor met de smoes dat hij nog niet klaar was om vader te zijn. Cynthia bleef alleen achter, maar kreeg gelukkig steun van haar ouders en toen ze zeventien was beviel Cynthia van een gezonde zoon. Net als Cynthia had de baby blauw haar, maar al gauw zag ze dat haar zoon de felgroene ogen van zijn vader had. Ze gaf haar zoon de naam Kenji en besloot de jongen zo goed mogelijk op te voeden. Dit bleek nog niet zo makkelijk, want Kenji was alles behalve een makkelijk kind. Gelukkig hielpen haar ouders bij de opvoeding. Toen Kenji zes was, ging Cynthia’s moeder met pensioen en moest Cynthia de gym overnemen. Dit deed ze graag. Kenji bleef dan bij zijn opa en oma. Thuis liet Cynthia haar Lapras vaak op Kenji passen. Ze vertrouwde de pokémon volledig en ze hoopte dat haar zoon de voorliefde voor waterpokémon over zou nemen. Dit gebeurde echter niet.

Cynthia was erg teleurgesteld toen bleek dat Kenji een enorme afkeer had jegens waterpokémon. Bovendien was de jongen zo tegendraads dat Cynthia het erg zwaar kreeg naarmate hij ouder werd. Op den duur vond hij zichzelf oud genoeg om op reis te gaan, maar Cynhtia zag het niet zitten om haar zoon de wijde wereld in te sturen. Dus bleef Kenji thuis. De jongen liet zich echter niet tegenhouden en stal haar Lapras. Woedend gaf Cynthia de jongen straf. Denise was haar immers zeer dierbaar. Al gauw was het haar duidelijk waarom Kenji haar Lapras had gestolen; hij had zijn eigen pokémon gevangen. Cynthia beval haar zoon de pokémon vrij te laten, maar de jongen weigerde en riep dat hij toch nooit naar haar zou luisteren. Dit was een steek in Cynthia’s hart en ze wist dat ze Kenji moest laten gaan. Door hem thuis te houden zou het er niet beter op worden. Zo gebeurde het dat haar enigste zoon het huis verliet. Cynthia maakt zich nog elke dag zorgen om haar zoon, maar vindt gelukkig afleiding bij haar eigen pokémon en de gym.

Er ging een onrustig eerste jaar aan haar voorbij, waarin ze zich ontzettend veel zorgen maakte om Kenji. Haar zoon was op reis gegaan en liet amper tot niks van zich horen. Om zichzelf af te leiden ging Cynthia naar de Seafoam Islands en ving daar een Shellder, als uitbreiding van haar team. Dit kon haar echter maar kort afleiden, want niet lang na het vertrek van Kenji, stond hij alweer voor de deur; mét twee nieuwe vrienden. Net op dat moment had Cynthia ook Kasumi op bezoek, welke ze hielp met het trainen van diens Squirtle. Gelukkig was er nog íemand in haar familie die wel dol was op Waterpokémon. Kenji bleek niet voor de lol naar haar Gym gekomen te zijn; hij wilde haar uitdagen en zijn tweede badge winnen. Céline, de eens zo kleine, bange Eevee van haar zoon, was inmiddels veranderd in een Jolteon met duidelijk meer lef dan eerst. Het werd een hevig gevecht, waarin Cynthia uiteindelijk door haar zoon werd verslagen. Dit was ook gelijk de laatste keer dat ze haar zoon zag.

De weken kropen voorbij, de zomer ging over in de lente en deze ging over in de herfst. Cynthia werd wanhopig doordat ze niks van haar zoon vernam en ging naar de enige persoon die in hetzelfde schuitje zat als zij; Brendan. Brendan was de vader van Karin, een meisje waar Kenji bevriend mee was geraakt en dus contact mee had. Ze vroeg de man om raad, in de hoop dat hij wist wat ze moest doen. Hoewel het een emotioneel gesprek was (voor beide partijen), schoot Cynthia er niet veel mee op. De vrouw had echter wel een oplossing bedacht; ze moest het respect van haar zoon winnen door hem een krachtige Waterpokémon te tonen. Ze ging terug naar het huis van haar ouders en vroeg haar moeder om díe Pokémon die ze sinds haar zestiende niet meer had gezien; Gray de Gyarados. Gray was ooit van Boy geweest en was aan Cynthia gegeven, een aantal weken voor het feest waarop ze zwanger was geraakt. Boy was toen in de veronderstelling geweest dat hij Cynthia "eindelijk" een sterke Waterpokémon had gegeven, maar Gray was niet sterk, hij was bruut. De Gyarados was totaal verpest en dus had Cynthia de Pokémon bij haar moeder in bewaring gegeven. Ze wilde hem nooit meer zien. Nu, echter, was Gray de enige troef die ze kon bedenken om het respect van haar zoon te winnen.

Cynthia haalde Gray op bij haar moeder en verliet deze, onder boze waarschuwingen van haar moeder, om zich terug te trekken in de Gym. Dertien jaar opgesloten zitten in een Pokéball had de Gyarados echter geen goed gedaan en dus maakte hij stampei in de Gym zodra hij vrij was. Gedwongen bevroor Cynthia de Gyarados, waarna ze een minuut later bezoek kreeg van iemand waarvan ze nooit had geweten dat hij bestond; de broer van Boy. Het werd een emotioneel gesprek tussen hen beide, maar Cynthia was blij dat ze de man had ontmoet. Nu wist ze in ieder geval zeker dat niet alle Cinistars slecht waren en dat er dus nog hoop was voor haar zoon.

Like's:

 •  Haar Lapras
 • Waterpokémon
 • Sportieve gymgevechten


Dislike's:

 • Electrische- en graspokémon
 • Haar ex
 • Arrogante trainers


En verder..: Cynthia is een erg bezorgd typetje. Ze maakt zich vaak zorgen om Kenji. Verder is ze een enorme doorzetter en ze zal zich dan ook niet gauw overgeven bij een gevecht, niet zonder slag of stoot ten minste.


Laatst aangepast door Cynthia Claves op za jun 07, 2014 11:57 pm; in totaal 10 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Cynthia Claves Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cynthia Claves Cynthia Claves Emptyza sep 10, 2011 10:47 am

Hoi zusjelief!

Mwuhahaha, nu mag ik jou KK eens beoordelen!
Ten eerste:
Citaat :
Ze kan echter ook erg streng doen
Dit behoort streng 'zijn' te zijn.
Citaat :
negenentwintig
Je bent de hoofdletter vergeten.
Citaat :
Gelukkig hielden haar ouders bij de opvoeding.
Hielpen (:
Citaat :
Toen Kenji echter zes was
Waarom staat hier echter tussen? Die kan je beter weglaten.
Citaat :
Thuis liet Cynthia haar Lapras vaak op kenji oppassen
Kenji heeft geen hoofdletter.
Citaat :
Cynthia was enorm teleurgesteld toen bleek dat Kenji een enorme afkeer had jegens waterpokémon.
Enorm, enorm. Je kan beter zeggen dat Cynthia 'erg' teleurgesteld was.

Verder is hij prima! Dus als je die dingetjes even aanpast (:

_________________
Cynthia Claves ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Cynthia Claves Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cynthia Claves Cynthia Claves Emptyza sep 10, 2011 12:50 pm

En dan is hij bij deze goedgekeurd!

_________________
Cynthia Claves ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Cynthia Claves Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cynthia Claves Cynthia Claves Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Cynthia Claves

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Gymleiders-