Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 My first catch

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yara De Vries
Yara De Vries


Profiel Vrouw Aantal berichten : 6
Poképoints : 2
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 12 jaar
Pokémon:
My first catch Vide
BerichtOnderwerp: My first catch My first catch Emptyvr maa 09, 2012 3:54 pm

My first catch 20pt3ia


Het blonde meisje keek nerveus om zich heen. Of Fire het zou kunnen, daar twijfelde ze niet aan, maar zou zij wel de goede aanvallen bevelen. Zou hij wel naar haar luisteren? Yara liep verder, haar rugzak om een schouder bungelend en haar kop telefoon op een oor. Haar favoriete band vulde haar gehoor, maar ze had nog wel oog voor Strong Fire. "Nou jongen." zei ze tegen de pokémon. "Het wordt maar eens tijd voor onze eerste vangst of niet?" ze glimlachte toen Strong Fire blij naar het gras rende, op zoek naar een pokémon die ze zouden vangen. Toen hoorde ze ineens veugel geklapper en rende naar haar pokémon toe. Ze zag een pidgey op Strong vliegen. "Ontwijk hem!" riep ze, waarna Strong gehoorzaam opzij sprong. "Doe nu je scratsh!" riep ze, waarna de Pidgey landde en Strong de vogel in het gezicht krabde en op een van de vleugels. De pidgey duwde de charmander met een goed geslaagte tackle terug. "Niet opgeven jongen, nog een keer, maar dan tackle!" riep Yara, waarna de Charmander weer naar de lucht pokémon rende. Gelukkig kon de vogel niet meer vliegen, dat gaf hun een kleine voorsprong. Strong viel goed aan, en de pokémon wankelde naar achter. "Nog een keer tackle!" riep ze waarna Strong de pokémon op de grond beukte. Yara gooide een pokébal en met een witte flits werd de Pidgey naar binnen gezogen De bal bleef niet stil liggen, toen wel. Toen weer niet. Was dit goed? Ze keek zenuwachtig naar haar Charmander, die met een ernstige blik naar de bal keek.

De Pidgey vocht uit alle macht, maar was teveel verzwakt. Het lampje doofje en de bal lag stil. Gefeliciteerd, je hebt een Pidgey gevangen!

Yara, lees je posts nog een keertje over voor je post. Er staan nogal wat foutjes in qua hoofdletters en er ontbreken soms woorden. Je hebt de Pidgey gevangen, omdat je hem voldoende aan hebt gevallen, maar probeer in het vervolg het gevecht wat uitgebreider te beschrijven en wat meer te posten voordat je een Pokémon vangt.


Yara gilde van blijheid en pakte de bal op. Strong keek haar trots aan, hij had het uiteindelijk gedaan. "Bedankt jongen!" zei ze blij. "Deze meid hier moet wel een naam hebben. Wat dacht je van..." Yara keek even rond, misschien dat ze iets zag dat haar op een naam deed komen. "Sun..." begon ze. "Ja, gewoon Sun." ze keek naar de pokébal, waar haar nieuwe pokémon in zat. Zie je wel dat ze het kon!

Dat stukje is al beter! +2

Terug naar boven Ga naar beneden
 

My first catch

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-