Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Train...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Train... Train... Emptyzo jun 10, 2012 6:20 pm

Het roodharige meisje keek nog maals over haar schouder naar achter. Haar borstkas ging snel op en neer. Hield het dan nooit op? Syrena schrok van de; "Char!" van Fallen. Ze struikelde over een boomwortel van het bos. Voor haar lag Viridian City. "Bedankt voor de waarschuwing." zei Syrena tegen de pokémon. Sun landde op de grond en keek naar de stad. Het leek wel of ze een beetje bang was. Fallen ging dichter bij haar staan en stelde haar zo te zien gerust. Blijkbaar hielp het, want Sun knikte naar Fallen en Syrena liep vooruit, Viridian City in. Ze moesten gaan trainen. Hopelijk zou Fallen snel evaluëren, eerder wilde ze eigenlijk niet naar de gym. Maar ze wilde tegen een wilde pokémon. Nog voordat ze pap kon zeggen hoorde ze vleugel geklap. Fallen draaide zich met een ruk om en vuurde een ember naar de nog onbekende pokémon. Syrena haalde haar pokédex tevoorschijn. "Spearow, de vogelpokémon..." Het ding was nog niet uitgepraat, maar Syrena wilde alleen even weten hoe de pokémon heette. De spearow liet zijn vleugels klapperen en woei zo het vuur weg. Dit werd nog leuk. "Fallen, Tackle!" zei Syrena. Fallen snelde naar voren en beukte de vogel naar achter. Hijzelf schoot ook naar achter, klaar om een tegen aanval te ontwijken. Spearow vloog op en boorde zijn snuit in Fallens huid. Fallen reageerde door zijn kaken in de vleugel van de Spearow te zetten. Deze probeerde zijn vleugel in een verwoedde poging los te krijgen, waardoor hij alleen maar meer pijn kreeg. Fallen liet los en keek de pokémon uitdagend aan. Syrena hielt haar adem in toen de Spearow opvloog en weer met een snelle vaart op Fallen afdook. Fallen viel aan met een aanval die ze niet kende. Een donkere rook wolk maakte dat ze niets kon zien. Fallen keek verward heen en weer, duidelijk was dat hij zelf ook verbaast was. Dit was Smokescreen, daarvoor had ze de Pokédex niet nodig. Ze moesten nog oefenen om de aanval ondercontrole te krijgen, maar het was wel gaaf dat hij weer een nieuwe aanval erbij had. Syrena zag dat de pokémon wankelde en aarzelde geen moment; "Fallen doe Ember nog een keer!" wonder boven wonder ging het goed, door de rook heen. De Spearow viel neer, bewusteloos. "Yess!" ze kon het niet tegen houden en rende naar Fallen toe. Ze haalde een pokéblock uit haar zak en gaf die aan Fallen. "Goed gedaan!" prees ze hem.


Beste Julya, ik wil niet vervelend doen, maar Charmander kan geen Flame Wheel leren. Ik raad je aan om hier te kijken welke aanvallen Fallen kan leren. Gelieve dit aanpassen in je post.

Bedankt voor het aanpassen. +1
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptyzo jun 17, 2012 8:49 pm

Iria keek wezenloos naar het water. Haar gelaat werd weerkaatst in de vloeibare spiegel. Haar rode ogen bleven op haar gezicht hangen, waarna ze met haar rechterhand door haar haar streek. Het meisje sloot haar ogen en zuchtte. Ze moest gaan trainen, maar ze had er echt geen zin in! Trainen, trainen, trainen... Ja, inderdaad, ze moest trainen! Dan kon ze de steengym nogmaals uitdagen en misschien wel winnen! Dat zou mooi zijn... Maar, hier in West-Kanto zaten er alleen maar dezelfde wilde Pokémon. Iria moest eens verandering in haar trainingsschema hebben. De tiener opende haar ogen. Dat is het! Verandering! West-Kanto! Haar blik viel weer op het meisje in het water. Ze kon naar Centraal-Kanto gaan, daar gaan rondreizen en terugkeren om de gym uit te dagen. Ze kon in het terugkeren, langer in Mount-Moon blijven. Daar kan ze dan trainen! En het gevecht met Brock voorbereiden, door tegen steenpokémon te vechten. Iria haar lippen kromden zich naar boven. Dat zou nog eens kunnen werken! Varëtie was toch goed? Haar ogen gleden naar de waterkant, daar stond een kleinne Pidgey haar bezorgt aan te staren. De tiener glimlachte naar hem, waarna ook een glimlach op de snoet van de vogel kwam. Opeens hoorde Iria een harde knal, gevolgd door een 'Yess'. Het roodharige meisje keek over haar schouder. Een in rook verdwenen stuk land lag achter haar. Iria fronste en stond op. Sky boog zich voorover, klaar om op te stijgen. En met een paar sierlijke vleugelklappen, landde de Pidgey op haar schouder.

Iria keek naar de plek waar een ander roodharig meisje een overwinningsdans deed. Niet ver van haar lag een Spearow 'Nock-out'. De tiener kee verbaasd naar de ander trainer, deze prees haar Pokémon, door hem een pokéblock te geven. Iria haar blik verschoof naar een Pidgey die een beetje afwezig bij de trainer stond. "Char?" zei een bekende stem. Iria keek omlaag, aan haar linkervoet stond Ignis en aan de ander Bloom. Het meisje toonde een teken van vreugde aan haar Pokémon, door een brede glimlach op haar gezicht te toveren. Daarna keek ze terug op. Met een zekere tred liep ze naar de trainer. Ignis keek zelfverzekerd naar de andere Charmander, de Pokémon kruiste kiezkeurig haar pootjes, terwijl ze Iria op de voet volgde. De Oddish was minder geïntreseerd in de inmoeting met trainer en liep een beetje afwezig naar het veld, naast het pda, dat naar Viridian City leidde. Sky keek in tegendeel vol interressa naar zijn mede-soort.
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptydi jun 19, 2012 4:00 pm

Toen Syrena achter zich een takje hoorde kraken verdween haar vreugde en maakte plaats voor het verlegen meisje wat ze altijd was bij anderen. Het meisje was roodharig, en had drie pokémon. Een Charmander, een Pidgey en en pokémon die ze niet kende. Fallen stapte naar voor, op de andere Charmander af. Hij bleef staan en keek haar aan. "Char!" zei hij vrolijk. Sun bleef dichtbij haar, hoewel de pidgey juist heel vrolijk tegen haar was. Syrena bukte zich naar Sun. "Kom meis, je moet ook wat vrienden krijgen!" zei ze bemoedigend tegen haar Pidgey. Sun keek van Syrena naar de andere Pidgey en liep er toen onderdanig naar toe. "pid." zei ze zacht. Syrena glimlachte en ging weer staan. Ze stak haar hand uit naar het andere meisje. "Ik ben Syrena, aangenaam." zei ze vriendelijk. Syrena zag dat de blauwe pokémon een beetje afwezig naar het veld liep. Hmm, dan viel Sun nog wel mee, die ging wel. Dit was duidelijk ook een trainer. Ze glimlachte toen ze zag dat Fallen al helemaal opgewonden was en zijn hoofd omlaag deed, hij wilde wel even stoeien, dat was duidelijk. Daarna gleed haar blik naar Sun. Tja... Ze keek weer naar het meisje. "Mijn Pidgey is eerst altijd wat verlegen, maar dat gaat vanzelf weer weg." zei ze zacht. Ze merkte dat ze zich ook wel verlegen voelde. Ze kende het meisje immers niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptydo jun 28, 2012 11:30 am

Iria haar ogen gleden naar Bloom. Deze was nu in de aarde aan het woelen, ze ging vast even slapen. "Ik ben Syrena, aangenaam." zei het meisje met uitstekende hand. "Hallo, ik ben Iria," zei het roodharige meisje. De Pidgey van Syrena kwam wat onderdanig dichterbij. Iria keek naar rechts, Sky keek met speelse oogjes naar de vogel. "Ga maar vrienden maken, Sky." zei Iria tegen haar Pokémon. De Pidgey keek op en knikte, waarna hij zijn vleugels opensloeg en naar beneden vloog. "Pi!" riep hij uit. Sky was kleiner dan de andere Pidgey, wat Iria eigenlijk niet verwonderde. Hij was jong, onervaren en redelijk sterk. Maar aan de andere kant was hij dapper, snel en erg slim voor zijn leeftijd. Hij stak zijn rechtervleugel de lucht in waarna hij zijn kraaloogjes sloot en een soort van begroeting maakte; "Pi-dgey!" grinnikte de Pokémon. toen Iria iets hoorde keek ze op. "Mijn Pidgey is eerst altijd wat verlegen, maar dat gaat vanzelf weer weg." zei Syrena zachtjes. Iria haar blik gleed naar de Charmanders. De ene leek opgewonden te zijn, terwijl Ignis met gekruiste pootjes en opgehaalde neus neerkeek op de blije Pokémon. "Charmander!" mopperde Ignis

"Hé," zei Sky. Hij sloeg zijn vleugels open en vloog daarna met een paar vleugelslaggen naar beneden. Hij lande bijna geruisloos, waarna hij 1 van zijn vleugels opende en zichzelf voorstelde. "Hallo, ik ben Sky." zei hij blij, een brede glimlach sierde zijn snaveltje. Toen hij Ignis hoorde keek hij op. "Hé laat me met rust!" riep Ignis naar de andere Charmander. Sky zijn glimlach verdween en hij vloog meteen op. Hij lande tussen de twee vuursoorten. "Kom op geen ruzie maken." zei Sky. "Dat moet jij zeggen brompot." mopperde Ignis terug uit. De pidgey draaide zich om en keek met een boze blik naar de Charmander. "Jij zoekt altijd ruzie, niet?...." Maar voor hij verder kon vertellen was Ignis al verdwenen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptyvr jun 29, 2012 4:35 pm

"Hallo, ik ben Iria," zei het roodharige meisje. Ze keken naar de pokémon. De Pidgey van Iria was kleiner dan Sun, maar duidelijk minder onderdanig! Hij vloog naar Sun toe en begroette haar. Syrena glimlachte. Ze was eigenlijk wel benieuwt hoe het zou gaan. Maar ze richtte zich weer op Iria. "Heb jij al een Gym verslagen?" vroeg Syrena nieuwschierig. Misschien wilde het meisje haar helpen met trainen?

"Hé," zei de andere Pidgey. Hij sloeg zijn vleugels open en vloog naar Sun toe. Hij landde voor haar en sloeg een van zijn vleugels open. "Hallo, ik ben Sky." zei hij blij, een brede glimlach sierde zijn snaveltje. "Ik ben Sun." antwoorde Sun, ze begon zich al meer op haar gemak te voelen. Ze keken allebij op toen de Charmander geïrriteerd raakte van Fallen. "Hé laat me met rust!" riep de pokémon. Sky's glimlach verdween en hij vloog meteen op. Hij landde tussen Fallen en de andere in. Sun vloog op meteen op en keek wat hij zou doen. Ze landde iets verder van de drie vandaan. Als ze ruzie kregen, dan zat zij er niet tussen. "Kom op geen ruzie maken." zei Sky. De Charmander begon terug te mopperen. Sky draaide zich naar hem toe om wat terug te zeggen, maar hij was al verdwenen. Fallen keek hem met droevige ogen na. "Heb ik wat verkeerd gedaan?" vroeg hij aan Sky. "Ik ben Fallen, trouwens." stelde hij zichzelf voor.

Je kopieert bijna alles exact van je bovenposter, probeer het in je eigen woorden te beschrijven.

+1 voor deze en je bovenstaande post.
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptyza jul 14, 2012 9:54 pm

"Heb jij al een Gym verslagen?" vroeg Syrena. Iria keek naar haar en nam daarna een hap adem. "Ik heb het geprobeerd, maar ik was te zwak... Ik ga Midden-Kanto doorreizen om sterker te worden en pas als ik vind dat al mijn Pokémon sterk genoeg zijn, dan pas zal ik het nog eens proberen en als het moet nog eens!" Ze balde haar handen tot vuisten, terwijl Sky een overwinningskreet liet horen bij de speech. Iria grinnikte, Sky maakte haar altijd blij. In het begin was het een bange vogel. Bang dat Iria gewond zou raken, maar die angst is met de weken weggegaan. Nu was de Pidgey 1 brok positieve energir, die iedereen kon opvrolijken. "En jij?" vroeg Iria toen haar handen terug strak langs haar lichaam slingerden. Ze vond het wel grappig dat zij ook een Charmander en Pidgey had, wat een toeval. Misschien wou ze wel vechten? "Zeg Syrena?" vroeg Iria. "Wil je een gevecht met mij? We gebruiken 2 Pokémon, in een 'Singel' gevecht, goed?" ze keek het roodharig meisje hoopvol aan. Training met een ander was altijd wel leuker!

Sky keek nog even naar de Charmander en toen wierp hij een blik op de andere Charmander. "Heb ik wat verkeerd gedaan?" vroeg hij. "Nee, hoor," zei Sky. "Zij heeft sociale problemen en ze wil alleen de beste Charmander ter wereld worden, of ja, Charizard. Haar karakter tegenover andere Charmander is daarom, tja. Je hebt het wel gezien.." vervolgde de Pidgey. "Ik ben Fallen, trouwens." stelde de Pokémon zich voor. "Aangenaam, Fallen, Sun," Hij maakte een soort van begroeting door een buiging te maken. Hij keek naar rechts naar zijn trainer... "Ik heb het geprobeerd, maar ik was te zwak... Ik ga Midden-Kanto doorreizen om sterker te worden en pas als ik vind dat al mijn Pokémon sterk genoeg zijn, dan pas zal ik het nog eens proberen en als het moet nog eens!" hoorde hij Iria plots zeggen. "Overwinning!" gilde Sky uit, terwijl hij begon te springen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptyma jul 16, 2012 11:52 am

"Ik heb het geprobeerd, maar ik was te zwak... Ik ga Midden-Kanto doorreizen om sterker te worden en pas als ik vind dat al mijn Pokémon sterk genoeg zijn, dan pas zal ik het nog eens proberen en als het moet nog eens!" haar stem klonk overtuigend. Syrena glimlachte bij de reactie van de pidgey op Iria. "En jij?" vroeg Iria toen. Syrena schudde haar hoofd. "Ik wil wachten tot mijn twee pokemon sterker zijn. Eigenlijk wil ik wachten tot Fallen is geëvalueerd." zei ze met een glimlach. "Zeg Syrena?" vroeg Iria. "Wil je een gevecht met mij? We gebruiken 2 Pokémon, in een 'Singel' gevecht, goed?" Iria keek haar hoopvol aan. Syrena keek onzeker naar Fallen en Sun. Fallen keek haar aan, hij had niet opgevangen wat Iria had gezet. Langzaam knikte Syrena. Ze moest toch nog veel trainen voordat Fallen kon evalueren. "Is goed!" ze besefde dat ze een kleinere kans had om te winnen, als Iria de gym al had uitgedaagt...

Fallen volgde de blik van de Pidgey die zich weer naar hem keerde. "Nee, hoor," zei de pokemon, toen hij vroeg of hij wat verkeerd had gedaan. Gelukkig. "Zij heeft sociale problemen en ze wil alleen de beste Charmander ter wereld worden, of ja, Charizard. Haar karakter tegenover andere Charmander is daarom, tja. Je hebt het wel gezien.." vervolgde de Pidgey. "Aangenaam, Fallen, Sun," de pokemon maakte een soort buiging voor begroeting. "Overwinning!" gilde Sky uit, terwijl hij begon te springen. Fallen schrok, maar besefde toen dat hij dat schreeuwde na iets wat Iria had gezegt, wat hij niet verstaan had. Hij zag Syrena onzeker naar hem en Sun kijken en vervolgens iets tegen Iria zeggen. Wat gingen ze doen?

Het is evolueren, niet evalueren. +1
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptyma jul 16, 2012 5:43 pm

"Is goed!" zei Syrena, maar ze leek erg onzeker over haarzelf. "Ik kan wat tips geven tijdens het vechten," zei Iria. "En ik zal rustig aan." Een grote lach sierde haar lippen en ze keek naar de onzekere Sun, die dit plan niet echt een goed idee vond. "Hé, rustig maar, mijn Pokémon zullen geen kwaad doen," verzekerde het meisje. Haar hand gleed naar haar hoofd en ze pakte een stres. Ze gleed erdoor met haar vingers tot ze bij de punten was, dan liet ze haar tussen haar vingers ontsnappen. "Kom mee!" zei ze vervolgens. Ze draaide haar om en ze wandelde nu in de richting van het grasveldje naast het pad. Een paar grassprieten wiegden zacht op de wind, heen-en-weer. Ha, niets was zo zalig als een zomerbries die je huid verwarmde. Ze sloot even haar ogen, genietend van de zon die haar gezicht streelde met haar zonnestralen. Daarna opende ze haar ogen weer en keken ze naar een bosje onkruid. "Bloom!" riep Iria. Het bosje bewoog en toen kwamen twee kleine kraaloogjes boven het gras gluren. De blauwe knol waggelde naar Iria en werd begroet met een aai. "Oké, mijn eerste Pokémon word Bloom," zei Iria. Syrena zou vast Fallen gaan gebruiken, omdat een vuursoort Pokémon heel erg krachtig waren tegen grassoort.

Sky zag hoe het groepje zich verplaatste naar het veld, nadat Syrena 'Ja' had gezegd op de uitdaging van Iria. De Pidgey huppelde zijn trainer achterna en zag hoe ook de Charmander in actie schoot en zich wat afzonderlijk naast Iria vestigde. Bloom was ondertussen wakker geworden en liep naar Iria. Het meisje begroette haar Pokémon met een aai, waarna ze duidelijk maakte dat de Oddish haar eerste keuze was. Oké, Bloom kon wat training gebruiken. De Pidgey wist dat Iria hem als tweede zou gaan gebruiken en vloog op. Hij klapte een paar keer heftig met zijn vleugel en nodigde Sun uit om mee te gaan, door naar haar te roepen. Ze konden eens gaan rondvliegen en het gevecht van bovenaf in de gaten houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptydi jul 17, 2012 8:58 am

"Ik kan wat tips geven tijdens het vechten," zei Iria. "En ik zal rustig aan doen." Syrena knikte met een glimlach. Was ze wel klaar om tegen iemand ander te vechten? Iria keek naar Sun, wiens blik bang naar de Pidgey tegen over haar ging. "Hé, rustig maar, mijn Pokémon zullen geen kwaad doen," verzekerde het meisje haar. "Kom mee!" zei ze vervolgens. Syrena liep met haar mee, Sun liep naast haar. Syrena keek even achterom "Fallen!" riep ze. De charmander kwam aan gerent. Hij zou zo ie zo haar eerste keus worden, ze voelde zich het veiligst met hem. "Bloom!" riep Iria. De bosjes bewogen en een Oddish kwam er slaperig uit en waggelde naar Iria toe. "Oké, mijn eerste Pokémon word Bloom," zei Iria. Nu was Fallen helemaal in het voordeel, maar Iria had wel meer ervaring. Het zou als nog moeilijk worden. "Mijn eerste Pokemon wordt Fallen" zei Syrena. Fallen liep wat naar voor keek enthousiast naar de Oddish.

Onzeker volgde Sun Sky naar het open veld, samen met de twee pokemon. Wat afgezonderd bleef ze staan. Sun wist dat zij als tweede zou moeten. Tenzij Fallen niet knock-out zou gaan. Maar Syrena zou haar ook laten vechten. Ookal wilde ze dat niet perse. Iria begroette haar Oddish met een aai. Dat was dus haar eerste keus. Sun hoorde Syrena zeggen dat ze Fallen als eerste koos. Sky vloog op. Sun volgde hem met haar kop. Sky nodigde haar uit om ook te komen vliegen. Onzeker spreidde ze haar vleugels en vloog naar hem toe. Ze konden het van af hier wel veel beter zien.

+1
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptydo jul 19, 2012 9:14 pm

"Mijn eerste Pokémon wordt Fallen" zei Syrena. Aha, precies zoals ze had verwacht! Maar misschien voelde ze haar gewoon beter bij de Charmander, dan bij de Pidgey. Mhh, het was wel zo dat Iria liever vechte met Ignis of Sky, dan met Bloom. Want zij was nogal opgewonden voor gevechten en ze was vaak afgeleid... Maar voor dit gevecht moest ze maar eens wakker blijven en bij de les blijven! Iria haar ogen gleden naar boven, naar de twee Pidgey. De twee vogels hadden het blijkbaar echt naar hun zin en vermaakte zich prima in de wolken. Iria kreeg een grijns op haar gezicht, toen ze twee zag. Sky was erg verbeterd in relaties met andere Pokémon. Maar goed, dit was een gevecht en afleiding was het laatste wat ze wou. Ze schudde haar hoofd eens om terug bij zinnen te zijn, waarna ze naar het strijdveld keek. Wat hebben we allemaal, eens denken. Iria haar ogen gleden naar een groepje rotsblokken naast het veld. Ah! at bracht haar op een idee. "Bloom, ren naar die rotsen, daar verderop!" schreeuwde Iria naar haar Oddish. De knol keek eens om naar haar trainer, ze vroeg haar vast af waarom. "Doe het gewoon!" zei Iria tegen haar pokémon. de plant keek terug naar de rotsen, en weer naar Iria. "Bloom!" gilde Iria uit. De Oddish knikte eens en rende daarna richting de stenen blokken. "Nu spring erop!" vervolgde Iria. Bloom versnelde haar pas en ging toen even door haar knieën, om te springen. En hup, daar sprong de Oddish! Blijkbaar vond ze het erg amusant, want een brede glimlach sierde het bekje van de Oddish.

Huh wat was iria nu weer van plan? Sky keek met een schuine blik naar het strijdveld onder hem. Waarom moest Bloom nu op een rotsblok gaan staan? Wat voor zin had dat nou weer? Hij zuchtte toen de Pokémon weeral eens op 'overdrive' begon te gillen. Eigenlijk had Bloom nog nooit iets gezecht, alleen nog maar gegild. Dat was best eigenaardig, zelfs voor Bloom. Haar karakter was, nou. Overdrive? Hyper? Vol van energie? Nee, hij had er echt geen woorden voor. Ze was gewoon een overactieve Oddish, die de hele tijd 'OOOOO' schreeuwde. Sky klapte nog eens met zijn vleugels en keek dan even om, om naar Sun te kijken. Wat zou er door haar heen gaan? Was zij ook zo bedachtzaam aan het denken over de tactiek van beide trainers of was ze toch maar aan iets anders aan het denken? "Zeg Sun," zei Sky. "Heb jij ooit al eens gevochten?"

Toen de Pokémon geland was draaide deze haar om en riep ze; "OOOOOOO!" Iria schaamde haar echt voor Bloom, maar ook zij moest ervaring opdoen. "Syrena, doe jij maar! Laat maar iets zien," zei ze tegen de trainer. Hopelijk had zij ook al een plan opgezet, want anders hadden haar aanvallen geen effect op de Pokémon en zou dat alleen maar zonde van de moeite zijn. Iria wou hierbij dat Syrena de omheving leerde kennen en dat ze daarbij ook haar aanvallen zou aanpassen.

Ignis keek bedachtzaam naar de tactiek van Iria, met gekruiste pootjes bekeek ze elke beweging van Bloom en Fallen. Misschien dat het later nog van pas kwam. Ignis kon de tactiek van Iria wel begrijpen en ze had precies door wat het meisje wou doen. ze dacht terug aan de ontmoeting met Gwen, Arya en Ona. Toen Bloom werd gevangen.

+7 voor al je posts in dit topic tot nu toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptyma jul 23, 2012 10:30 am

Het was duidelijk dat Iria had verwacht dat ze Fallen zou inzetten. "Bloom, ren naar die rotsen, daar verderop!" riep het meisje naar haar pokemon. Bloom keek haar verbaast aan. Syrena probeerde te bedenken waarom Iria Bloom dat liet doen. Wat was het nut? Wat zij in ieder geval wilde is gebruik maken van het gras. Fallen kon het in brand zetten. Ze wilde Bloom insluiten, in de hoop dat ze zou afzwakken van het vuur. Ze zou eerst de pokemon proberen te verzwakken, en dan pas echt rechtstreeks aanvallen. "Doe het gewoon!" riep Iria. Syrena werd uit haar gedachtes getrokken. Bloom keek naar de rotsen en weer naar Iria, een kleine grijns kwam op Syrena's gezicht. "Bloom!" gilde het meisje. De knol rende naar de rotsblokken. Shit. Daarom ging ze op de rotsblokken. Nee nee nee! Dat kon Fallen niet in brand zetten! "Nu spring erop!" vervolgde Iria. Bloom sprong op de rotsen en liet een gil horen toen ze neerkwam. "Syrena, doe jij maar! Laat maar iets zien," zei Iria tegen haar. Ah bah haar hele plan was in duigen gegooit. Maar ze kon alsnog het gras in brand zetten. Het was warm, en als het uit de hand liep wist ze dat de twee Pidgey's genoeg kracht in hun vleugels hadden om het vuur te doven. Maar ergens hielt het haar tegen. Het was gevaarlijk, zeker nu het zo droog was. Maar toch moest ze het doen. Om de rotsen waar Bloom op stond was ook nog gras. Ze kon het alsnog doen. "Fallen zet het gras om de rotsen in brand met je Ember!" riep Syrena. Ze keek toe hoe Fallen wegschoot en de Oddish omringde met vuur. Maar het vuur was lager dan Syrena gehoopt had. De Oddish kon er misschien over heen springen, als ze dat durfde. Syrena lette wel op dat het vuur de pokemon niet raakte, dat kon wel lelijke wonden maken.

Sun klauterde over de wind achter Sky aan. Ze viel steeds een stukje naar beneden, maar wist steeds weer bij Sky te komen. Hij deed zijn naam eer aan. "Zeg Sun." zei hij toen. Ze keek hem verlegen aan. "Heb jij eigenlijk al eens een gevecht gedaan?" vroeg hij. De pidgey schudde haar kopje. "Nog geen echt gevecht. Wel trainingen tegen Fallen. Maar dat won ik nooit..." klonk haar onzekere stem. Ze werd door een windvlaag weggesmeten, tegen een boom aan, waar ze duizelig in bleef zitten. "Auw..."

+1
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptywo jul 25, 2012 1:01 pm

"Fallen zet het gras om de rotsen in brand met je Ember!" riep Syrena. Iria grinnikte, een vuur aanval, zoals ze had verwacht. De Charmander schoot weg en deed wat Syrena van hem verwachtte. Ook Ignis grinnikte zachtjes bij deze zet. Iria keek zorgvuldig naar het vuur, deze kwamen uiterst laag omdat de vlammen tegen werden gehouden door de rotsen. "Bloom Razor Leaf!" gilde Iria uit. De Oddish schudde eens met het bosje gras op haar kopje, gevolgd door sterkere slagen. Twee kleine blaadjes vlogen uit de planten, naar de Charmander. Maar het vuur hield de bladeren tegen en langzaam vatte de planten vuur. Voor ze de Pokémon konden bereiken, waren ze volledig tot as veranderd en vielen ze in stofjes op de grond. "Goed zo! Doe zo door!" vervolgde Iria. De Oddish haalde diep adem en begon toen harder met het bosje te zwieren. Meer bladeren veranderde in as, als gevolg dat het veld bijna volledig onder het zwarte goedje lag. Goed alles verliep perfect! "Bloom, Sleep Powder!" De Oddish schudde opnieuw met het bosje onkruid op haar kop, maar deze keer kwamen paarse pollen vrij. Door de hete lucht van de vlammen, steeg het mengsel de lucht in. Een harde wind kwam opzetten blies goedje uit zijn baan en verspreide zich over het veld. Bloom kreeg een beetje van het spul op haar en ze keek er gefascineerd naar. Ze vond dat het 'ding' prachtig glinsterde in de zon, wat kon 'dat ding' nu voor kwaad doen?

Sun schudde haar kopje en zei; "Nog geen echt gevecht. Wel trainingen tegen Fallen. Maar dat won ik nooit..." Sky keek haar met twee zachte ogen aan, in zijn ooghoeken zag hij het gevecht. Hij werd afgeleid, toen Iria Bloom vroeg om 'Sleep Powder' te doen. Een sterke wind kwam opzetten en Sky sloot zijn ogen en zette zijn vleugels horizontaal, om niet weg geblazen te worden. Sun daarin tegen, werd weg geslingerd en ze botste tegen een boom aan."Auw..." zei de Pidgey. Sky lachte naar haar en veranderde van koers. Met een paar rustige vleugelslagen landde hij naast haar. Hier hadden ze een mooi uitzicht over het veld. "Het geeft niet," zei hij zachtjes. "Ik ben niet sterk, ik zal rustig aan doen."

Het vat vlam, geen vuur Razz +1
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Emptydo jul 26, 2012 12:58 pm

"Bloom Razor Leaf!" gilde het meisje uit. De Oddish schudde met haar kopje, en er kwamen allemaal blaadjes uit, die verschroeiden in het vuur. De grond werd bedekt met het zwarte goedje. "Goed zo! Doe zo door!" vervolgde Iria. Bloom begon harder met het bosje onkruid op haar kopje te schudden. Syrena besloot te wachten tot ze zag wat Iria wilde. "Bloom, Sleep Powder!" De moed zakte Syrena in de schoenen. Nee, echt doordacht was haar vuur actie niet. De Oddish schudde met haar kop en er kwamen dit keer paarse pollen vrij. Door de hete lucht werd het de lucht in geblazen. Een harde wind kwam opzetten en verdeelde het door de lucht. Maar nu het door de hele lucht was, zou Oddish ook zelf nadeel hebben van haar eigen aanval. Fallen keek verbaast naar de paars wordende lucht. Hij snapte er niets van, dat was te zien. Wat moest ze doen? Maar voor ze wat kon doen zag ze dat Fallen in slaap viel. “Oh nee…” ontsnapte er uit haar mond. En natuurlijk had ze niet iets van berry’s of iets anders nuttigs bij zich. Ugh. “Fallen word wakker!” riep ze verstrooit. Alsof dat zin had.

Sky keek haar met twee zachte ogen aan, zette zich toen schrap voor de wind, maar zij vloog tegen de boom aan. Sky streek naast haar neer, terwijl Sun zich weer goed zette en haar vleugels opvouwde. "Het geeft niet," zei hij zachtjes. "Ik ben niet sterk, ik zal rustig aan doen." Dat vatte ze echter verkeerd op. “Hallo! Ik ben niet een of ander zwak vogeltje!” zei ze beledigt. Oke, dat was ze wel, maar dan nog. Oddish deed toch ook niet rustig aan met Fallen? En Fallen toch ook niet met de Oddish?

Hmm.. +1 dan maar.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Train... Vide
BerichtOnderwerp: Re: Train... Train... Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Train...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-