Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Shopping!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Shopping! Vide
BerichtOnderwerp: Shopping! Shopping! Emptydi jul 24, 2012 1:41 pm

Iria keek zuchtend naar beneden, haar gedachten bleven hangen bij Dylan en de Gastly. Eigenlijk wou ze dat de Gastly vrij was, maar belooft is belooft. Het meisje keek op en schudde haar hoofd, nee hij hoorde daar thuis! Ookal moest ze liegen tegen Dylan, het was voor zijn eigen bestwil, een klein leugentje kon toch geen kwaad? Ze fronste haar voorhoofd toen ze dacht aan haar plannen. Nu zou ze verder trekken naar Saffron City. Daar zou ze inkopen doen en meteen terug vertrekken naar Mt. Moon. Daar zou ze ongeveer een dag of twee vertoeven, waarna ze naar Pallet Town zou gaan om verder te trainen. Dan ging ze de gym uitdagen, waarna ze {Gelukt of niet} meteen een week in Mt. Moon zou doorbrengen. Vervolgens... Euhm, eigenlijk had ze nog geen plannen voor dan. Ze zuchtte opnieuw terwijl ze naar de tegels op de vloer keek. "Chansey!" zei een Pokémon aan de deur van de wachtzaal. Iria stond op en liep mee met de roze Pokémon. "Hier hebt u, uw Pokémon terug." zei een verpleegster terwijl ze drie pokéballen overhandigde. "Bedankt." zei Iria terwijl ze de ballen vastgreep en ze één voor één aan haar riem vast klikte. Ze knikte nog eens al bedanking naar de verpleegster, deze groette haar en het meisje vervolgde haar weg. Toen de deuren van het Pokémon center open gingen, voelde ze een overweldigend warmte. Het was best warm vandaag. Iria trok haar lerenenest af en ze stak hem in haar schoudertas. Ah veel beter. Ze gooide haar haar haar naar achter terwijl ze een zucht uitbracht. Het was zo warm vandaag! Iets te warm! Vond Iria. Toch moest ze verder gaan, haar handen zakten weg in haar broekzakken, terwijl ze haar weg vervolgde.

Een koel briesje streek door haar haar en zorgde even voor verkoeling. Iria sloot haar ogen, toen ze voelde dat meerdere windvlaagjes haar richting opkwamen. Het was nu al in de late namiddag, Iria gokte ergens rond vijf uur. Normaal gezien, moest ze dicht in de beurt van Saffron City zijn. Haar handen gleden uit haar zak terwijl ze naar de pokébal van Sky greep. Ze wierp hem in de lucht en een witte straal vloog uit de bal. In de lucht werden de contouren van de Pidgey duidelijker en langzaam kwam Sky tevoorschijn. "Pi!" gilde hij. Iria vange de bal behendig op, deze klikte ze terug vast aan zijn plaats op haar riem. "Sky, wil je even kijken of je Saffron City al ziet?" vroeg Iria aan haar Pokémon. De Pidgey knikte en vloog wat hoger. Iria stapte vervolgens goed door, voor het geval dat het nog ver was. Maar al snel lande een bekende persoon op haar schouder. "Pi! Dgey!" gilde hij terwijl hij recht voor zich uit wees. "Als het nog ver is vlieg je naar boven en als het niet meer zo ver is, blijf je zitten," zei Iria. De Pidgey bleef zitten, gelukkig het was niet meer zo ver.

Toen ze de gebouwen van Saffron City aan de horizon zag, was ze ongeveer een halfuur onderweg. Ze slaakte een zucht van opluchting toen ze de gebouwen zag oprezen uit de grond. Nu duurde het niet meer zo lang en al snel werden ze groter en groter. Ook nam het aantal mensen toe en Iria moest af en toe een schijnbeweging maken om de toeterende auto's en de gillende mensen te ontwijken. Het leek haast een gekkenhuis! Iria sprong aan de kanten toen een man haar bijna omver liep. Oef! Ze was hier maar voor één ding. Inkopen! De trainer keek goed naar het voetpad en toen ze een vrije plek zag sprong ze in de menigte. Ze moest flink doorstappen of anders hoorde ze het gebrom van de schuifelende zakenmensen achter haar. Dit was iets heel anders dan Lavender Town! Ze liep in een drafje door toen ze eindelijk het winkelcentrum zag, spijtig genoeg verloor ze ook haar evenwicht. BOEM! Een doffe klap was te horen en Iria lag in volle lengte op de grond. "Auw," zei ze zachtjes terwijl ze over haar hoofd wreef. Ze ging op haar knieën zitten, spijtig genoeg was dit de druppel voor de drukke geldwolven achter haar. "Schiet eens op! Ik heb niet de hele dag!" Iria schudde haar hoofd en zei; "S-sss-orry." Ze stondmet moeite recht, waarna ze naar een steegje strompelde en daar als een pudding ineen zakte.

Ze slaakte een zucht toen ze eindelijk uit de drukke menigte was ontsnapt. Haar hand vloog naar haar schouder en ze aaide Sky eens over zijn kopje. Hij keek haar bezorgd aan, maar Iria stelde hem gerust door nogmaals de Pidgey te aaien. Ze bekeek haar knie eens, het waren alleen een paar schrammen. Ze stond terug op en ze trok haar kleren recht. Sky was al meer op zijn gemak, toen hij zag dat de wondjes niet meer dan een paar schrammetjes waren. Ze liep terug naar voetpad, om haar weg te vervolgen.

Ze wurmde haar een weg door de menigte. Waarom was ze niet langs de stad gegaan, in de plaats van door? Tja soms had ze echt van die domme ideeën. Toen ze opnieuw struikelde, kon ze nog net de muur van het winkelcentrum vastgrijpen. Oef! Ze was er. Een zucht ontsnapte uit haar mond en ze strompelde naar binnen. De gelijkvloers was voor trainers, dus Iria was hier op haar plaats. Ze slaakte opnieuw een zucht toen ze de verkoeling van de airco voelde. Ze herstelde haar houding en ze keek even rond in het winkelcentrum. Ze keek naar de verschillende verzorgingsproduct. 'Potion' stond er op één van de vele flesjes. Iria greep er zeven en keek vervolgens verder rond. toen ze een paar rekken voorbij was gewandeld, zag ze het rek van de bessen. Iria legde de potion even neer. Het was een systeem waarbij je de bessen in een zak moest gieten en dan werd het gewogen. Iria schatte ongeveer een kilo en ze schepte van elke bessoort een beetje in. Toen vouwde ze de zak dicht en greep ze de potion vast.

Er stond een niet zo lange rij aan de kassa, korter dan Iria had verwacht. De bediende scande ieder product nauwkeurig in en zei daarna de prijs van het geheel. Toen Iria aan de beurt was, legde de bediende de zak bessen op een soort weegschaal. "Eén kilo twintig," fluisterde ze, terwijl ze een paar dingen intikte op het computerscherm. "Dat is dan tien euro." zei de bediende vriendelijk. Iria knikte en overhandigde de dame een briefje van tien. "Bedankt en tot ziens!" vervolgde de vrouw. Iria glimlachte en greep de zak met producten. Nu zo snel mogelijk weg uit deze stad!

+4
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Shopping!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-