Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [Golduckopdracht] A Shopping Fail

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
[Golduckopdracht] A Shopping Fail Vide
BerichtOnderwerp: [Golduckopdracht] A Shopping Fail [Golduckopdracht] A Shopping Fail Emptyma aug 19, 2013 11:28 am

Een warme zomerzon stond aan de hemel en vuurde zijn warme zonnestralen af op de aarde en zijn bewoners. Voor de één was het veel te warm, voor de ander niet warm genoeg, en weer een ander vond het wel prima zo. Sora hoorde bij dat selecte gezelschap dat niet zeker wist of ze het nou te warm vonden of niet. Wanneer je gewoon rustig zat was het wel lekker, maar zodra je meer inspannend werk ging doen, was het al gauw te warm. Het was gewoon vervelend, onbeslisbaar weer. Het weer zelf wist overigens ook niet of het nu warm en zonnig wilde zijn, of onguur en nat. Af en toe trokken donkere onweerswolken over, kwam er een hoosbui naar beneden waar menig persoon dan weer vrolijk of verdrietig van werd, en daarna was het weer droog en zonnig. Sora was natuurlijk weer zo iemand die heel slecht was met timen en het weer niet kon "lezen" zoals de mensen op het platteland dat meestal wel konden, en was dus vrolijk, zonder paraplu, vertrokken vanuit het Pokémoncenter naar de winkel om boodschappen te doen. Het o zo mooie weer dat aanwezig was geweest toen ze was vertrokken, was verdwenen op het moment dat ze al halverwege naar de winkel was, en ze dus niet meer terug ging rennen naar het Pokémoncenter om alsnog een paraplu te halen.

Rennend door de regen, voeten in meerdere plassen tegelijk waarvan je toch zou verwachten dat ze er wel omheen kon rennen of overheen kon springen, en een vrolijke Ivysaur achter haar aan die dit weer maar al te fijn vond. Voor Graspokémon zoals Spring was het warme weer niet bepaald fijn. Natuurlijk was zon goed voor hen, maar de regen moest niet te lang wegblijven, want dan hadden de Pokémon weer kans op uitdroging. Sora was sinds een paar weken altijd gewapend met een flesje water, zodat ze Spring nat kon maken wanneer die het te warm had en begon uit te drogen. Sun, haar Pikachu, leek niet zo heel veel last te hebben van het weer, die vond zowel zon als regen wel lekker, maar die genoot vooral van het onweer. Wanneer het dan bliksemde, zat de Pikachu op een lantarenpaal (of een ander hoog punt) te kijken naar de bliksem en hopelijk een schicht opvangend. Sora keek dan bezorgd toe, zich afvragend of het opvangen van een bliksemschicht wel gezond was voor een Pokémon, ook al was het dan een elektrische Pokémon. 'Sun, daar hebben we nu geen tijd voor!' riep het groenharige meisje naar haar Pikachu, welke alweer onderweg was naar een lantarenpaal om daar te wachten op het onweer. 'Het regent alleen maar en we moeten naar de winkel!' De Pikachu leek ietwat teleurgesteld, maar volgde toen braaf haar trainster.

Opgelucht haalde het meisje toen ze de winkel had bereikt. Ze was bijna helemaal doorweekt en de koelte van de winkel deed haar ook geen goed. Als het zo door ging, dan werd ze nog eens hartstikke verkouden! 'Spring kom op!' riep ze naar haar Ivysaur, die nog vrolijk buiten in de regen stond. De Ivysaur keek haar even aan en kwam toen naar binnen wandelen, zij het met enige tegenzin. 'Goed, dan kunnen we nu eindelijk boodschappen doen. Hopelijk is het droog als we klaar zijn.' Vergezeld door haar twee Pokémon liep het meisje verder de winkel in. Ze pakte een winkelmandje van de stapel en liep nieuwsgierig langs de schappen. Wat was ze eigenlijk nodig? In het Pokémoncenter kreeg ze altijd te eten van zuster Joy, dus dat hoefde ze niet te halen, maar gezien het wisselende weer waren wat vitaminepillen wel een goed idee. Goed, vitaminepillen, waar stonden die? 'Sun, wil jij even kijken voor vitaminepillen? Dan gaan Spring en ik wat fruit halen.' Hoewel er in het Pokémoncenter voldoende eten was, was wat extra fruit nooit weg. Samen met haar Ivysaur wandelde ze naar de groenteafdeling, waar ze fruit uit begonnen te zoeken. Spring was meer een fan van mango's, Sun van appels, Summer van druiven en Sora van perzikken. Moon en Autumn aten geen fruit, dus dat scheelde weer wat, maar toch hadden ze nu een hele lading fruit verzameld.

Met haar mandje vol liep Sora verder door de winkel. Waar bleef Sun met die pillen? Kon ze het soms niet vinden? 'Sun?' riep het meisje terwijl ze door de winkel liep. Waar hing die Pikachu uit? 'Pikapi!' hoorde opeens ergens links van haar. De Pikachu stond verderop in het gangpad, al wijzend naar een schap waar ze zelf niet bij kon. Het viel het meisje nog mee dat ze niet gewoon op de planken was geklommen om het te pakken, maar then again, waarschijnlijk herinnerde ze zich hun vorige bezoek aan de winkel nog, waarbij ze wél in de schappen was geklommen en het halve rek eruit had getrokken. Sora had alle schade moeten betalen en had Sun flink streng toegesproken en gezegd dat ze dit niet nog een keer wilde hebben. Blijkbaar had de Pikachu er gehoor aan gegeven. 'Ah, goedzo,' glimlachte ze naar de Pikachu, waarna ze wat onhandig het potje vitaminepillen uit het schap pakte en liet vallen zodat Sun het kon vangen. De Pikachu ving het potje ietwat onhandig, maar wist te voorkomen dat het op de grond viel. Gelukkig maar. Het zou een beetje jammer zijn als er nu alsnog iets mis ging in de winkel.

Gezamenlijk ging het drietal naar de kassa, waar Sora alles afrekende en haar boodschappen in een papieren das laadde. Tijdens het inpakken keek ze even naar buiten. Mooizo, het was droog buiten, dus een papieren zak zou geen probleem zijn. 'Bedankt,' glimlachte het meisje naar de kassière, waarna ze de zak optilde en de winkel verliet. Spring en Sun liepen met haar mee en begonnen buiten in de plassen met water rond te springen. Het meisje schudde haar hoofd. Was het eindelijk droog, gingen die twee zichzelf alsnog nat maken! Hoofdschuddend liep het meisje verder terwijl haar twee Pokémon om haar heen renden en speelden. De weg naar huis ging een stuk beter dan de heenweg, tot op een bepaald moment. Een scheurend geluid klonk, onheilspellend haast, en plotseling ging de helft van haar boodschappen er vandoor. Appels en mango's rolden over de straat, sommigen door plassen, anderen gewoon over de stoep. Spring reageerde snel en hield de onderkant van de zak met één van haar roedes dicht, terwijl Sun achter haar appels aan rende. 'Golduck!' riep het meisje boos. Waarom moest haar dit nou overkomen? 'Hatsjoe!' Wel alle! Eerst regen, dan een scheurende zak, en dan ook nog eens verkouden worden? Wat een ongeluksdag was dit!

OOC: Golduckopdracht whoop whoop!^^
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Golduckopdracht] A Shopping Fail

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Lavender Town-