Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Met some new peoples (en Kayne Sphere)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luna Moon
Luna Moon


Profiel Vrouw Aantal berichten : 31
Poképoints : 7
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Met some new peoples (en Kayne Sphere) Vide
BerichtOnderwerp: Met some new peoples (en Kayne Sphere) Met some new peoples (en Kayne Sphere) Emptyzo sep 02, 2012 3:33 pm

De vulpix leek zo jong toen ze achter een Spearow aan rende en die met haar poten probeerde tegen de grond te werpen, wat haar uiteraard niet lukte. De Spearow maakte een beledigt geluid en pikte Sunset hard tegen haar kop. "Vul..." met een piepje kwam ze terug bij Luna. Het blonde meisje met haar opvallende diadeem zuchtte, zette haar rugzak op de grond en knielde bij Sunset neer. Ze haalde een pokéblock uit haar tas en gaf die aan haar pokémon. "Over?" vroeg ze vermoeid. Sunset gritste het ding uit haar handen en Luna stond weer op. Lag het aan haar of was Sunset nog zo onbeleerd? Veel hadden ze natuurlijk nog niet getraint. Het was tijd voor actie.

Luna liep met benen als loot verder over Southern Plains. Misschien moest ze zichzelf toch maar eens meer slaap gunnen. Wie weet zou het wel helpen. "Sunset!" riep ze. De vulpix trippelde naar haar toe en keek haar afwachtend aan. "We moeten trainen." onmiddelijk snelde Sunset weg. "Wacht! Wat ga je...?" maar het dier kwam niet terug. Met een zucht stond Luna op de zette een drafje in om Sunset te zoeken. Even later vond ze haar achter een paar struiken. "Vul..." piepte ze. Luna zuchtte. "Nee je bent inderdaad niet sterk, maar zonder te trainen komen we nergens!" ze begon nu toch haar geduld te verliezen. Kon ze het niet tegen iemand opnemen?

OOC: Beetje kort, alleen Kayne Sphere

Je had meer uit deze post kunnen halen. Loot=lood. +1
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Met some new peoples (en Kayne Sphere)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-