Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 I've got a job!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucy Marvell
Lucy Marvell


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 21
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 years.
Pokémon:
I've got a job! Vide
BerichtOnderwerp: I've got a job! I've got a job! Emptyvr sep 28, 2012 6:12 pm

Het was een zonnige zaterdagmiddag en na uren lopen kwam het roodharige meisje eindelijk aan in Pewter City. Ze wist dat de Steen Gym hier ook was, maar met alleen Frosch haar Pikachu zou ze de Gym Leader nooit kunnen verslaan. Daarom zou ze alleen een bezoekje aan de stad brengen, en een beetje rondvragen naar de gewoontes en technieken van de Steen Gym. Daarnaast had ze een groot gebrek aan eten. Dat betekende dat ze nog genoeg eten had voor een normaal persoon, maar dit meisje vond niks fijner dan eten, behalve misschien Pokémon gevechten hebben. Dat was ook geweldig. Lucy Marvell was haar naam. Ze reisde al een tijdje alleen, met maar één Pokémon op zak. Ze wou snel een tweede Pokémon vangen, zodat ze misschien nog een kans had tegen Brock, Leader van de Steen Gym. Ze was een trainer, maar had nooit een starter gekregen. Die hoefde ze nu ook niet meer, aangezien ze toch al een hele lieve Pokémon had. Wat Lucy wel nog wou, was een Pokémon waarop ze kon rijden of vliegen. Als de Pokémon zou moeten evolueren voordat hij of zij rijbaar was, dan zou Lucy gewoon wachten. Dat kon ze wel aan...

Nieuwsgierig en hongerig liep ze een schattig winkeltje in. Er was van alles te koop: Pokébrokken, kaarsjes, aanstekers, rugzakken, schoenen, duikbrillen, druiven, meloenen, postzegels, kaarten, boeken, maar datgene dat Lucy’s aandacht trok was een groot rek met beeldjes van Pokémon. Ze waren ontzettend gedetailleerd en leken ontzettend echt. Met ingehouden adem bekeek ze de beeldjes, met groeiende bewondering. Lucy wou dat ze ook zo iets kon maken, dan zou ze pas veel geld voor eten kunnen verdienen! Ze toverde een Pokébal tevoorschijn en murmelde: ‘Frosch, ik kies jou!’ Ze kon het nog steeds niet zonder deze woorden, maar dat zou ze ooit wel leren! De Pikachu verscheen op haar schouder, en keek met zijn zwarte kraaloogjes naar Lucy. ‘Kijk!’ zei Lucy zachtjes en vol bewondering, en ze raakte zachtjes een van de beeldjes aan. ’Zo mooi...’ wijmelde Lucy zachtjes. Plotseling zag ze eten liggen. Echt eten. Heerlijke donuts, appelflappen, stroopwafels en ander snoepgoed lagen in de rekken tegen een muur aan, wachtend om opgegeten te worden. ‘Eten!’ zei Lucy met een hoog stemmetje, en ze stormde naar het eten toe. Ze kwam echter niet ver. Haar enorme tas schommelde heen en weer achter haar rug, en trok haar opzij. Ze viel tegen de kast met beeldjes aan, en samen vielen ze tegen de grond. Er klonk een luid geluid van glas dat brak, en Lucy begon te jammeren en te kreunen van de pijn die ze voelde toen er allemaal glasscherven in haar huid boorde en haar openhaalde. Ze rolde weg, naar Frosch die wél weg had kunnen komen. Ze keek geschrokken naar de kast die eerst nog vol gestaan had met schattige beeldjes. ’Oh oh,’ mompelde ze en de tranen stonden haar nader dan het lachen. Vooral toen de eigenaar van de winkel kwam. ‘Stom meisje! Deze beeldjes waren peperduur en uniek! Ik wil mijn geld ervoor, je gaat me betalen!’ gilde ze razend. ‘Maar ik heb geen geld,’ jammerde Lucy, ’ik heb geen geld om u te betalen!’ De mevrouw zette haar handen op haar heupen. ‘Dan moet je het verdienen! Jij gaat voor mij werken, en al je loon gaat regelrecht naar mij toe, totdat je me terugbetaald hebt!’ zei ze ontevreden. En zo kwam het dat Lucy een uur later in de winkeloutfit van het kleine winkeltje de glasscherven stond op te vegen.
Een korte eerste post, 610 woorden :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
I've got a job! Vide
BerichtOnderwerp: Re: I've got a job! I've got a job! Emptyzo sep 30, 2012 10:11 am

ARYA ~ Arya had vandaag besloten weer inkopen te doen. Haar eten was bijna op. Pokémonvoer had ze nog genoeg. De harde brokjes bedierven niet zo gauw, dus daarvan had ze al een tijdje geleden flink ingekocht. Wel wilde ze kijken of er nog iets lekkerders was dan dat. Het leek Aya behoorlijk saai om elke dag die droge, bruine brokjes te eten en het was nou ook niet echt een beloning voor als ze iets goed deden.

Ze liep naar een klein winkeltje. In de etalage zag ze kaarten van Kanto, reisbenodigdheden en eten, dus dat moest wel goed zijn. Voor de winkel draaide ze zich even om naar Ona, Gwen en Oz. 'Goed, Oz, jij kunt natuurlijk niet naar binnen. Blijf je buiten wachten?' De Diglett knikte. 'Gwen, beloof je dit keer geen eten te stelen?' vervolgde Arya. Gwenkeek een beetje teleurgesteld, maar knikte ook. Nu richtte Arya zich tot Ona. 'Ona, beloof dat je niks kapot maakt. Pak niet zelf spullen, probeer niets omver te gooien, klim niet op de kasten en klim niet in de kassamedewerker, oké?' Ona knikte gehoorzaam. Iets té gehoorzaam, als je het haar vroeg. Ze had Ona in haar pokéball kunnen doen, maar de Tangela moest het toch ooit leren?

Meestal hield Arya wel van dit soort winkeltjes. Ze waren meestal klein, volgepropt en gezellig en er stond vaak een vriendelijk persoon achter de kassa. Ze hadden er dezelfde dingen en misschien wel meer dan in een grote Pokémart. Ze hoopte dat ze misschien ook nog een leuk souveniertje kon kopen. Zo'n beeldje als in de etalage stond misschien? Hoewel, die waren vast te duur voor haar.
Toen ze de winkel binnenliep zag die er een beetje anders uit dan verwacht. Achter de kassa stond een vrouw die met een kille blik naar een lang meisje keek, die de scherven van die mooie beeldjes op stond te ruimen. Zodra ze Arya zag verscheen er opeens een vriendelijke glimlach op haar gezicht, want zij was natuurlijk wel een klant. Arya meende er ook een lichte ongerustheid in te zien. Waarom zou dat zijn?

ONA ~ Ona keek naar Gwen, die verveeld door het winkeltje slenterde. Af en toe keek ze naar het eten dat in een schuine bak langs de muur lag uitgestald en Ona kon haar gedachten bijna in zo'n gedachtenwolkje boven haar hoofd zien zweven: Waarom mag ik het zou niet pakken? Het ligt daar toch gewoon? Ligt het er dan niet zodat anderen het op kunnen eten? Pff, ik vind het maar flauw, hoor. Ona gniffelde en Gwen keek boos om, meteen weer een of andere actie van Ona verwachtend.
Toen zag Ona het roodharige meisje en in haar hoofd speelde zich de tekst die Arya had gezegd nog eens af: beloof dat je niks kapot maakt. Pak niet zelf spullen, probeer niets omver te gooien, klim niet op de kasten en klim niet in de kassamedewerker.... Nope, niks over schoonmakende meisjes. Ona liep naar het meisje toe, stak haar tentakels uit en probeerde via haar haar omhoog te klimmen.

ARYA ~ Arya stond intussen met haar rug naar hen toe bij het pokémonvoer te eten. Ze hadden werkelijk van alles: pokéblock, fruitsnoepjes, allerlei soorten brokjes... Arya koos een zakje Oran Berry Pokémon Candy en Spicy Spelon Pokéblock, gemaakt van Spelon Berries, voor Gwen. Die vond pittig eten lekkerder dan zoet.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

I've got a job!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-