Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Miki Hoshii

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miki Hoshii
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Miki Hoshii Vide
BerichtOnderwerp: Miki Hoshii Miki Hoshii Emptyza apr 13, 2013 3:13 pm

Naam: Miki Hoshii
Leeftijd: 20 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Gymleider

Uiterlijk: Miki heeft lang blond haar dat tot op haar schouderbladen komt. Haar pupillen hebben een felgroene kleur en Miki zorgt ook extreem goed voor haar uiterlijk. Het is namelijk een van de dingen die echt heel goed moeten zijn. Je kan haar een soort make-up-freak noemen, maar dat is ze in principe ook. Het liefst draagt ze groene kleding, wat meteen ook haar favoriete kleur is. Verder heeft ze een slank en lang figuur.

Karakter: [Good points]
[Carefull] Al vanaf haar jeugd is Miki erg voorzichtig geweest, ze verliest niets uit haar oog en kan er al helemaal niet tegen als iets niet volgens plan gaat. Maar om terug te komen op haar voorzichtigheid, Miki zorgt ervoor dat alles goed geordend is en dat ze geen dingen kwijt kan raken. Ook in haar acties blijkt ze voorzichtig, want dit meisje doet niets waar ze niet eerst over na heeft gedacht. Haar gevechtsstijl is hier dus ook op gebaseerd. Meestal lukt het haar dus ook om langdradige tactieken te bedenken, die soms niet echt zo uit de verf komen als ze had gewild, maar toch wel beter uitkomen voor haar pokemon.
[Friendly] Misschien dat het door haar Gymtype komt of misschien omdat ze gewoon zo is aangelegd, maar Miki staat erom bekend dat ze erg zorgzaam is voor alles dat leeft. Planten, Pokemon, mensen, noem maar op! Het lukt haar dus ook vaak om snel vrienden te maken of gewoon sterke banden op te bouwen. Pokemon krijgen haar hulp als ze deze nodig hebben en mensen kunnen op haar rekenen wanneer ze nodig is. Toch is Miki wel in staat om even kwaad te worden, maar deze uitbarstingen zijn zeer zeldzaam, aangezien ze de meeste negatieve emoties binnen houdt. [wanneer deze eruit komen zijn ze wel groots, laat ik dat maar zeggen c;]
[Loyal] Ja, na al die eerdere karakterbeschrijvingen, moet deze er ook wel tussen komen. Miki is gewoon erg loyaal tegenover anderen. Niet dat ze zomaar iemand met haar leven vertrouwt, maar zodra ze je al een tijdje kent heb je haar vertrouwen te pakken. Niet veel mensen maken hier misbruik van en dat vergroot haar vertrouwen ook telkens weer. Het zorgt ervoor dat ze elke dag weer een glimlach op haar gelaat tovert en als een soort zonnestraal door het leven gaat.

[Bad points]
[Quickly Scared] Een beangstigende scene is niets voor deze meid. Miki krijgt al de rillingen over haar rug als ze een Insect-pokemon ziet en kan al helemaal niet tegen ‘jumpscares’. Niet dat Miki telkens weer opschrikt van het minste geluid, maar ze denkt steeds weer aan het moment waarop het is gebeurd. Enge verhalen blijven steeds in haar hoofd hangen en af en toe springt ze opeens wakker van een nachtmerrie. Liever is ze niet alleen ’s nachts, en als dit wel het geval is, laat ze het licht liever aan.
[Challenging] Tja, bij een Gymleader hoort dit ook een beetje, niet? Toch houdt Miki wel van een kleine uitdaging, vooral als deze iets op het spel heeft staan. Het is niet perse een slechte eigenschap, maar af en toe gaat ze een beetje te ver in haar overwinning. [Verliezen staat ook niet in haar woordenboek, wat niet zo handig is als een Gymleader] Het kan dus zo zijn dat Miki iemand opeens uitdaagt voor een gevecht en vol in de actie opgaat. Net als een kind.

Familie: Soraya Hoshii [moeder], Daniel Hoshii [vader], Kensi Hoshii [broertje]

Pokémon:
  • Bulbasaur//Soraya
  • Tangela//Dandelion
  • Gloom//Day
  • Victreebell//Daisy


Geboorteplaats: Celadon City [ook woonplaats]

Geschiedenis:
[5 – 11 Years]
Miki’s jeugd was niet echt makkelijk te noemen. Vooral niet als haar ouders steeds weer ruzie aan het maken waren. Ze stonden op het punt om uit elkaar te gaan, maar toen kwamen zij en Kensi binnenstormen, met betraande ogen. Miki, die toen vijf was, en Kensi, 4 jaar, smeekten hun ouders om het goed te maken, want een gescheiden gezin wilden ze niet. Moeder en vader besloten dat het beter voor hun kinderen was om bij elkaar te blijven en kwamen deze belofte ook na. In het begin ging het wat stroef, om kleine dingen werd ruzie gemaakt, maar naarmate Daniel en Soraya elkaar wat beter begonnen te begrijpen, werd hun relatie zelf ook beter. Dus Miki had met haar broertje de relatie gered van haar ouders en meteen werd het een hechte familie.

[12 – 14 Years]
Langzaamaan begon Miki een interesse te ontwikkelen voor pokemon en geen kleintje ook. Haar moeder was als de dood voor pokemon en had Miki ook verboden om naar Professor Oak te gaan. Haar vader had er geen duidelijke mening over, dus stond hij maar aan de kant van zijn vrouw. De enige waar Miki echt op kon rekenen was haar broertje, die zelf ook wel graag een keer op reis wilde gaan. De komende drie jaar had Miki dus besteed aan het slijmen bij haar ouders, zonder succes helaas.

[15 – 17]
Een van de trieste momenten in haar leven brak aan toen ze 16 was. Haar vader stierf op jonge leeftijd, 42, en haar moeder stortte ineen van het verdriet. Elke dag ging Miki met haar moeder naar haar vaders graf om bloemen neer te leggen. Kensi bleef thuis. Na een jaar zonder haar vader geleefd te hebben, kreeg Kensi toestemming zijn reis te beginnen. Miki voelde geen jaloezie, omdat zij altijd degene was die het beste met haar moeder overweg kon, dus was het wel eerlijk om Kensi op reis te laten gaan. Dus zo verdween haar broertje een soort van uit haar leven, ook al stuurde hij elke week wel een brief met de mooiste avonturen die hij er in vermeldde.

[18 Years]
Miki was volwassen en haar moeder vreesde dit moment al. Soraya was namelijk bang dat Miki haar achter zou laten, wat het meisje ook eigenlijk van plan was. Maar toch kwam Miki op een idee. Het duurde even voordat ze haar moeder had over gehaald, maar toch, het lukte haar wel. Niet veel later kwam Miki thuis met een pokeball, en toen deze zich opende verscheen daar een Bulbasaur. Een paar dagen lang speelden Soraya en Miki lang met de nieuwe pokemon, die snel wende aan alle aandacht. Maar helaas, niets kon even goed gaan. Het bleek dat Miki’s moeder’s verdriet nog steeds zo groot was en dat het langzaam aan het doordringen was. Vol verdriet moest Miki aanzien hoe haar moeder stierf. Kensi was speciaal overgekomen om de begrafenis te aanschouwen. Gelukkig bleef haar broertje even om Miki te troosten en haar niet alleen te laten, maar hij moest weer verder met zijn reis. Als nagedachte aan haar moeder, noemde Miki haar Bulbasaur ‘Soraya’.

[19 – 20 Years]
De komende twee jaar trainde Miki ontzettend veel met Soraya en was ze zelf ook een reis begonnen. Ze specialiseerde zich in de pokemon die het dichtst bij de natuur stonden, dus voornamelijk gras-pokemon. Toen ze net 20 was geworden, kreeg ze het wonderbaarlijke bericht dat de vorige Celadon Gymleader was opgestapt en aan haar werd gevraagd of ze deze vacature wilde innemen. Dolgelukkig nam ze de baan aan en sindsdien is ze gelukkig met haar baan.

Like's:
  • Gras pokemon
  • Rust
  • Vriendschap

Dislike's:
  • [Extreme] kou
  • Verlies
  • Vervuiling van de natuur

En verder..: x


Laatst aangepast door Miki Hoshii op zo apr 14, 2013 5:48 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Miki Hoshii Vide
BerichtOnderwerp: Re: Miki Hoshii Miki Hoshii Emptyzo apr 14, 2013 3:47 pm

Welkom op KE, Miki! Je KK ziet er zeker netjes en goed uitgewerkt uit, maar er staan wat kleine foutjes in.

Citaat :
Al vanaf haar jeugd is Miki erg voorzichtig geweest, ze laat verliest niets uit haar oog
laat is overbodig in deze zin.

Citaat :
en kan er al helemaal niet tegen als iets niet zoals het plan gaat.
Deze zin loopt niet echt lekker. Als je zoals in volgens veranderd en het weglaat, klinkt het al beter.

Citaat :
omdat ze zo gewoon is aangelegd,
De zin is niet geheel fout, maar je kan zo en gewoon beter omdraaien.

Citaat :
Planten, Pokemon, mensen noem maar op!
Achter mensen hoort nog een komma, want eigenlijk ben je nog niet klaar met de opsomming.

Citaat :
Ja, daar al die eerdere karakterbeschrijvingen
Daar = na.

Citaat :
Dus Miki had met d’r broertje
D’r is spreektaal en wordt nooit gebruikt bij het schrijven.

Citaat :
voor pokemon, en geen kleintje ook.
Voor het woord en hoeft nooit een komma, tenzij de zin eigenlijk overbodig is. In dit geval hoeft dat dus niet.

Citaat :
van zijn vrouw, de enige waar Miki echt op kon
Deze komma hoort een punt te zijn, want de zinnen hebben niet echt iets met elkaar te maken.

Citaat :
neer te leggen, Kensi bleef thuis
Citaat :
hoe haar moeder stierf, Kensi was speciaal overgekomen om de begrafenis te aanschouwen.
Hier geldt hetzelfde.

Ik mis een stukje geschiedenis over hoe Miki aan de rest van haar pokémon is gekomen en dat vind ik jammer, maar je geschiedenis is lang genoeg, dus houd ik het optioneel om die geschiedenis toe te voegen. Ik hoop meer over haar pokémon te lezen in de RPG zelf. Als je deze dingetjes even aanpast, keur ik je KK goed c:


_________________
Miki Hoshii Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
Miki Hoshii
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Miki Hoshii Vide
BerichtOnderwerp: Re: Miki Hoshii Miki Hoshii Emptyzo apr 14, 2013 5:49 pm

Ik heb de dingetjes aangepast, komma's zijn nooit echt mijn goede punten geweest x'3

En in mijn posts beschrijf ik altijd wel een beetje over mijn personages, dus komen de pokemon er ook wel in c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Miki Hoshii Vide
BerichtOnderwerp: Re: Miki Hoshii Miki Hoshii Emptyzo apr 14, 2013 6:38 pm

Dan is bij deze je KK goedgekeurd!

_________________
Miki Hoshii Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Miki Hoshii Vide
BerichtOnderwerp: Re: Miki Hoshii Miki Hoshii Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Miki Hoshii

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Volwassenen-