Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 I'm on my way [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bellatrix Ulvida
Bellatrix Ulvida


Profiel Vrouw Leeftijd : 23
Aantal berichten : 16
Poképoints : 11
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 12
Pokémon:
I'm on my way [open]  Vide
BerichtOnderwerp: I'm on my way [open] I'm on my way [open]  Emptydi apr 16, 2013 4:22 pm

I'm on my way

Vermoeid ging Bellatrix zitten in het gras. Het was tijd om een beetje uit te rusten. En nog veel belangrijker tijd voor lunch! Ze ritste haar tas open en haalde voor zichzelf een sandwich eruit en voor Balloo een bakje met lekker pokemonvoer. Toen ze weer op keek zag ze Balloo ineens, uit het niets voorbij komen rennen met zoals altijd zijn armpjes vooruit gestoken. Geschrokken stond Bellatrix op en begon paniekerig te gaan schreeuwen: Balloo! Wat ben je aan het doen?! Balloo!!! Dit zou niet goed komen, dat wist Bellatrix nu al. En ja hoor daar was het al, Balloo struikelde over zijn eigen pootjes en viel met een luide baf op de grond. Bellatrix rende op hem af om te kijken of alles wel goed met hem ging. Ze tilde de kleine Charmander op en legde hem in haar schoot. Balloo? Kleine paniekzaaier, leef je nog? Op zijn eigen dramatische manier beelde hij een hele scene uit met zijn armpjes en overdreven geluidjes. Ineens viel er een schaduw over hen heen. Bellatrix hief haar hoofd om te kijken wat er was gebeurd en stond toen oog in oog met een kleine, harige Eeevee. Hé, wat kom jij hier doen? Vroeg Bellatrix met een lieve stem. De Eevee ging rustig zitten en keek van Balloo weer terug naar Bellatrix. Balloo wierp een blik om de Eevee en schoot vanuit de schoot van Bellatrix naar haar rug, om zich te verstoppen. De Eevee stond op en liep ook naar de rug van Bellatrix om te kijken. Toen de Eevee zijn of haar kop om het hoekje stak vloog Balloo weg vanachter de rug en klemde zijn pootjes om de arm van Bellatrix. Balloo doe niet zo raar, Eevee doet je toch niks? De Eevee kwam weer vanachter Bellatrix' rug vandaan en begon lieve kopjes te geven aan Bellatrix. Bellatrix keek het gebied af en zag nergens een pokemontrainer lopen en ze hoorde ook niemand roepen. Ze kon er wel nog een pokemon bij gebruiken als ze de Pewter Gymleader wilde verslaan. Ze stond op en keek naar de Eevee. Ze kon beter nu gelijk beginnen en onverwachts aanvallen, anders liep ze de kans dat ze de Eevee niet zou kunnen vangen. Balloo doe Scratch nu! Schreeuwde Bellatrix. Balloo reageerde wat laat en rende op de Eevee af. Gelukkig kwam het toch onverwachts voor de Eevee en viel ze neer op de grond. Snel greep Bellatrix een van de pokeballs, die ze altijd bij zich droeg voor de zekerheid. Pokeball nu! riep ze. De pokeball ving de Eevee en nu was het alleen nog maar afwachten voor Bellatrix of de Eevee erin zou blijven, of niet...

De Pokéball sprong vrijwel meteen weer open. De Eevee kwam verdwaasd tevoorschijn en sprintte meteen weer het lange gras in. Helaas, je hebt de Eevee niet gevangen.

Bellatrix, een paar opmerking. Zet ten eerste gesproken tekst altijd tussen aanhalingstekens (" "), zo weten we dat deze tekst gesproken word. Ten tweede is een Eevee niet echt veel voorkomend, dus is het wel heel bijzonder dat Bella deze meteen tegenkomt. Ten slotte is een Pokémon niet met één klap uit te schakelen, je zal bij je volgende poging een langer gevecht vooraf moeten beschrijven. Hopelijk ontmoedig ik je niet, ik denk gewoon dat je het even wat beter moet overdenken. Succes!


Bellatrix stond meteen op, een beetje teleurgesteld. Ze haalde haar schouders op. Ze zou wel meerdere pokemon tegenkomen op haar reis. Er zouden nog genoeg kansen voor haar zijn om nieuwe vrienden te maken. Ze liep samen met Balloo terug naar haar tas en begon te lunchen. Ze zette het bakje met pokemonvoer neer voor Balloo, die meteen begon te smullen. Tijdens het eten van haar sandwich realiseerde Bellatrix zich dat ze haar Charmander moest gaan trainen. Toen de lunch eenmaal op was stond Bellatrix op en pakte het lege bakje weer op in haar tas. Ze zouden nu weer verder gaan, op zoek naar andere pokemon in het bos.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

I'm on my way [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: West Kanto :: Southern Plains-