Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Viridi Green

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Viridi Green
Viridi Green


Profiel Vrouw Aantal berichten : 78
Poképoints : 50
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 years
Pokémon:
Viridi Green Vide
BerichtOnderwerp: Viridi Green Viridi Green Emptyzo apr 21, 2013 10:09 am

Karakter Kaart


Naam: Viridi Flora Green

Leeftijd: 14 jaar {Verjaard op 6 juli}

Geslacht:

Woonplaats Celadon City

Uiterlijk: Viridi is een tenger en lang meisje, met een zachte blik en lang blond haar, die ze meestal in een staart draagt. Ze verwerkt graag bloemen en planten in haar kapsel, zoals rozen, tulpen, takken en bladeren. Haar ogen zijn groen met een gouden glans erin, wat haar oogkleur erg bijzonder maakt.
Haar kleding is heel eentonig, het groen overheerst vooral in haar outfits. Je kan vaak ook de natuur en lente er in terugvinden. Natuurlijk zijn niet al haar kleren groen.

Karakter: Viridi is niet bepaald een lieverd. Ze denk dat ze de beste coördinator van kanto is en ruimt iedereen uit de weg die haar dwarsboomt of tegenspreekt. Haar liefde voor de natuur en zijn Pokémon maakt haar een zelfstandig en zelfverzekerd meisje dat samen met haar Venesaur een onverslaanbaar team vormen. Viridi heeft geen medelijden met niks of niemand. 'Ze is verwaand' denken de meeste. In feite heeft Viridi een zwaar leven achter de rug en ze probeert dit te verwerken door haar gedrag te veranderen. Maar in feite is ze een open en lieve meid. Als je haar beter leert kennen ontdek je dat, en zie je echt dat ze een hart van goud heeft.

Familie:
Vader: Daniël Raven Green; Een grote man van 48 jaar die een boederij erfde van zijn ouders. Hij heeft geen broers en zussen. Hij heeft de geërfde boederij uitgebrijdt tot één van de meest succesvolle bessenkwekerijen van heel Kanto. Zijn karakter is de andere kant op gegaan. Hij was nooit echt een lieverd, maar nu is hij een rechtvaardige, snel geïriteerde man, die alles krijgt wat hij wilt.
Moeder: Nachure Katara; Geboren in een drukke stad ergens buiten Kanto. Niemand weet eigenlijk vanwaar ze komt. De vrouw is een lange, slanke dame, met goudkleurig haar. Ze is nu 38 jaar en werkt niet. Ze is enigs kind en haar ouders trekken zich niks van hun dochter aan. Nachure ontmoette Daniël in het Rainbow Park, zij had toen een job bij een juwelenwinkeltje in Vermillion City. Ze is een vrouw die als het ware iedereen kent en omgekeerd, zo schenkte ze haar kinderen een familie die zij niet had.
Zus{sen}/Broer{s}: Phosphora Daisy Green; Phosphora is de oudere zus van Viridi. Als achtienjarige heeft ze de wereld aan haar voeten met haar flitsende uiterlijk. Kort haar dat in punten loopt van blond/oranje naar rood. Toen haar kleine zusje, Viridi, werd geboren was Phosphora door het dolle heen. Ze was een hyperactieve kleuter met een lach dat alles voor elkaar kreeg! Toen het meisje 12 werd, kreeg ze de verassing van haar leven; een eigen Pokémon! Het was een Pikachu met een eigenwijs karakter. Dat veranderde het brave kind, in een wilde tiener. Ze begon haar reis na een jaar ruziën met haar ouders en trainen met haar Pikachu, die de naam Pandora kreeg. Ze werd een trainer en liet de twee punten van haar duivelkapsel rood kleuren. Na wat trainen met haar Pikachu vangde ze een Magnemite. Ze wist de eerste gym te verslaan. Als trainer van elektrische types, won ze al snel de tweede badge. Haar Magnemite, Argon, evolueerde naar een Magneton op haar viertiende verjaardig. Na nog eens vier jaar trainen en vechten, wist ze nog een Electrabuzz, Thanatos, en een Voltorb, Pyrrhon, aan haar team toe te voegen. Toen ze vond dat Kanto geen uitdagingen meer voor haar had, vetrok ze naar Johto. Ze liet haar Pokémon achter bij haar ouders. Een Mareep, genaamd Ginger, kreeg ze van een oude vriend. Nu reist ze door Johto met Ginger aan haar zijde.

Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Coördinator

Pokémon: Keith, Venusaur {Lv. 32}{♂}{Ability: Overgrow}
Een trouwe Venusaur, met een hard verleden. Viridi vond een ei tussen de struiken rond haar huis. Ze mocht geen Pokémon van haar ouders voor haar 13, net zoals haar zus. Maar koppig nam ze als zesjarige het ei naar binnen. Ze zorgde ervoor tot het uitkwam! Keith werd met open armen ontvangen. Viridi kon nog één jaar alles verborgen houden, maar als op een zekere dag haar moeder Keith vond, veranderd alles. De ouders van Viridi maken een drama om de Pokémon en verbannen hem uit huis. Koppig voedde ze Keith verder op in de bessenkwekerij. Toen op een zekere dag Viridi blij van school kwam, lag Keith doodziek voor haar voordeur. Bang voor haar ouders en voor Keith zijn toestand, holde ze naar het Pokémon Center. Als negenjarige kreeg ze alle aandacht en al snel kwamen haar ouders ook. Viridi legde alles uit en uiteindelijk besloten ze om Keith in huis te nemen. Phosphora vertrok de volgende dag, boos en verdrietig. Viridi trainde samen met haar maatje in de bessenkwekerij. Al snel evolueerde Keith en 4 jaar later was Venusaur Keith er. Nu staat Keith klaar om Viridi door Kanto te leiden.
Aanvallen;
-Leech Seed
-Solarbeam
-Growth
-Petal Dance

Geschiedenis: Viridi werd geboren op een warme lentedag. Ze was een gewild lid van de kleine familie Green. Als kleuter had ze een vrij simpel bestaan. Ze was schattig, lief en soms wat eigenwijs. Haar dorst naar wijsheid maakte haar al snel een goede leerling. Ze hield van school en leren. Toen ze op een zekere dag een ei vond in de bessenkwekerij, bracht ze hem mee naar huis. Maanden later kwam hij uit. Een Bulbasaur kwam stil uit het ei. Viridi was in de zevende hemel met de verassing. Ze verzorgde de Pokémon zo goed mogelijk. Toen ze op een zekere dag Keith vergat te verstoppen, vond haar moeder de Pokémon. Toen ze thuiskwam, was haar kamer leeg. Geen blij gebrul van haar Bulbasaur. Ze holde naar beneden en ze hoorde het verstikkende nieuws. Boos liep ze weg, snikkend verstopte ze zich in de bosjes waar ze het ei had gevonden. De kans was zo klein dat ze Keith zou terugzien. Ze bleef er een hele nacht zitten. De volgende ochtend hoorde ze geschreew van haar ouders. Koppig bleef Viridi zitten. Toen ze na een paar uur niks meer hoorde, kwam ze uit de struik. Ze had het koud en ze had honger. Ze vond al snel wat bessen om te eten. Ze liet het koud zijn achterwege en ze vervolgde haar reis opzoek naar Kieth. Ze kwam niet echt ver, want toen ze net Celadon City verliet werd ze aangevallen door een Oddish. Ze kende de Pokémon omdat ze in de kwekerij als 'pest' werden gezien. Deze Pokémon leek niet al te aardig te zijn en viel Viridi aan. Net opdat moment verscheen Keith. Hij beschermde Viridi en zij bracht hem terug thuis.

Drie jaar later, hadden haar ouders nog steed niks door. Toen ze op een zekere winterdag thuiskwam, zag ze tot haar verbazing een uitgetelde zieke Bulbasaur voor haar deur liggen. Wel meteen greep ze de Pokémon en rende ze naar het Pokémon Centre, daar werd ze zo snel mogelijk geholpen. Het scheen dat Keith een rare ziekte had opgelopen door een bepaald soort aanval van een andere Pokémon. Viridi haatte haarzelf, waarom kon ze haar Pokémon niet eens verzorgen? Boos wachtte ze af, na uren wachten hadden haar ouders waarschijnlijk het nieuws gehoord en kwamen ze als twee zotten naar het gebouw. Boos zeiden ze dat Pokémon te gevaarlijk waren voor haar. Viridi antwoorde met een duidelijke 'nee' toen ze vroegn of het brave meisje mee naar huis wou gaan. De ouders hadden niet veel keuze en namen de Bulbasaur in huis. Haar zus, Phosphora vertrok boos op reis, ze vond het niet eerlijk dat zij al een Pokémon mocht.

Jaren trainde Viridi haar Pokémon verder. Ze hielpen in de kwekerij om Oddish te verwijderen en de kwekerij had nog nooit zo'n bloeitijd gekend. Blij over haar resultaat verliet ze het huis op haar veertiende verjaardag en tot haar grote verassing was het niet alleen haar verjaardag, dag van vertrek, maar ook de dag waarop Keith evolueerde naar de sterke en trouwe Venesaur die haar zou beschermen en dienen wat er ook zou gebeuren. Maar door haar gedwongen verleden heeft haar blije karakter een vewrongen bocht naar de slechte richting gemaakt.

Like's:
  • Natuur
  • Keith
  • Vrij zijn


Dislike's:
  • Oddish
  • Haar ouders, vooral haar vader
  • Verliezen


En verder..: Viridi vindt het geweldig dat ze niet meer met haar ouders opgescheept zit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Viridi Green Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Viridi Green Viridi Green Emptyzo apr 21, 2013 3:57 pm

Prachtige KK! En interessante Pokémon keuze. Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Viridi Green ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Viridi Green

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Coördinatoren-