Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 !! Forumregels !!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
!! Forumregels !! Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: !! Forumregels !! !! Forumregels !! Emptydo sep 08, 2011 5:39 pm


Regels;; lees ze voor je begint!


Voor verdere uitleg over het forum, zie de knop 'Handbook' in de header.

Er gelden hier algemene forumregels die ten alle tijden nageleefd moeten worden:

* Spreek AN:
Het is hier verplicht om Algemeen Nederlands te praten, dus met een goede grammatica, goede spelling en een goede zinsbouw. MSN taal is verboden, ook in het OOC gedeelte.

* Je accountnaam :
Je account naam is de voor- én achternaam van het karakter. Denk hier dus goed over na. Als we een vreemde naam tegenkomen zullen we je eerst PMen of je hem wil laten veranderen, wanneer je dit weigert zal je account worden verwijderd.

* Je avatar en signature:
Je avatar mag niet groter zijn dan 150x200, wanneer hij groter is zal de site hem automatisch aanpassen. Je avatar moet te maken hebben met je karakter, het liefst een plaatje van hoe hij of zij eruit ziet.
Ook je signature moet met je karakter of zijn/haar Pokémon te maken hebben. Het mag een plaatje bevatten, deze mag de site echter niet oprekken. Adoptables en klikjes zijn niet toegestaan!

* Je posts:
We schrijven hier in de derde persoon verleden tijd. Schrijven in de tegenwoordige tijd of de ik-vorm is dus niet toegestaan.
Een post moet minstens tien regels lang in een Word bestand zijn, gekopieerde tekst niet meegeteld. Dit zijn dus tien regels, geen tien zinnen.  Een korte post is prima, omdat je dan veel sneller op elkaar kan reageren. Zorg er wel voor dat je post inhoudelijk in orde is!
Je mag niet dubbelposten, dit verbod geldt zowel in het IC als OOC gedeelte.
Je mag ook geen kleurtjes of emoticons gebruiken in je IC posts gebruiken, dik- en schuingedrukte woorden of delen zijn wel toegestaan.

Bumpen & spammen
Bumpen wil zeggen dat je gaat posten in een topic die allang niet meer actief is of waar niemand meer aanwezig is. Dit is zeer vervelend, oude topics worden dan ook zo snel mogelijk gesloten of naar het archief verplaatst.

Spammen is dat je heel erg off-topic gaat of dat je op zoveel mogelijk plekken zoveel mogelijk post. Dit wil zeggen dat je het over een totaal ander onderwerp hebt of dat je in een topic komt waar je eigenlijk niets te zoeken hebt. Zulke posts worden onmiddellijk verwijderd en de spammer krijgt een waarschuwing!

* Geen godmode:
Godmoden is het besturen van het karakter van een ander. Je mag nooit zeggen wat iemand anders zegt, doet of denkt. Zie voor meer informatie dit topic.
Godmoden is wel toegestaan met toestemming van de gegodmode persoon, zet dit altijd onder je post als dit het geval is!
Pokémon, familieleden, etc. zijn hierop een uitzondering, zolang het je eigen pokémon of familieleden zijn. Je mag andermans pokémon etc. dus niet godmoden.

* Respecteer elkaar:
Beledig elkaar niet, scheld elkaar niet uit. We houden het graag gezellig op dit forum en elke poging tot ruzie zoeken zal streng worden afgestraft. 18+ inhoud van IC en OOC posts zijn verboden, dit forum is voor alle leeftijden.

* Respecteer de staff:
Je hebt ten alle tijden, IC en OOC, respect voor de staff en zijn of haar beslissingen. Als je het er toch niet mee eens bent, PM dan het stafflid in kwestie en vertel op een beschaafde wat je probleem is. Als jullie er niet uit komen kunnen jullie de kwestie altijd voorleggen aan een hoger geplaatst stafflid. Drama’s en ruzies in het forum zelf worden niet op prijs gesteld en ook niet getolereerd.

* Je karakter:
Je karakter is nooit perfect, niet in zijn/haar uiterlijk en zeker niet in zijn innerlijk. Niemand heeft alleen maar slechte kanten of alleen maar goede eigenschappen. Minpunten in het uiterlijk maken een karakter alleen maar interessanter, een leuke tip is om een karakter op jezelf en je eigen leven te baseren!
Je karakter mag ook niet op wat voor manier dan ook gerelateerd of bevriend zijn met bekende karakters uit de series en spellen.

* Het land van herkomst:
Je karakter mag uit iedere regio afkomstig zijn.

* De leeftijd:
Je karakter mag elke leeftijd hebben, maar om in aanmerking te komen voor een starterpokémon moet hij/zij tussen de elf en dertien jaar oud zijn. Volwassenen zijn ook toegestaan. Meer informatie over de leeftijdsgroepen vind je in het Handbook.

* Dubbelaccounts:
Het is toegestaan dubbelaccounts te hebben, zolang dit niet uit de hand loopt. Je moet je karakters actief houden.

* Shiny Pokémon en Evolutiestenen:
Shiny Pokémon en Evolutiestenen zijn enkel verkrijgbaar in de Poképoint Shop! Je kan dus niet starten met een Shiny Pokémon of er zomaar één vangen. Evolutiestenen mogen enkel gevonden of gekregen worden in de RPG als je er éérst een OOC in de Shop hebt gekocht.

* Geen reclame:
Maak geen reclame voor andere sites op ons forum, behalve in het daarvoor aangewezen board. Dus niet in topics, PB’s, PM's, signs, etc. Je kan ook partneren, hiervoor kan je een PB naar mij sturen.

En een toch erg belangrijke regel:

* Hou het realistisch!
Dit klinkt misschien heel raar op een Pokémon forum, maar zelfs in deze wereld zijn er grenzen. Wie de series en spellen kent weet hoe ver hij of zij ongeveer kan gaan. Geen enkele pokémon kan na één keer oefenen een aanval of kan zomaar een veel sterkere tegenstander verslaan. Vriendschappen of ontmoetingen met legendarische pokémon zijn verboden.


_________________
!! Forumregels !! ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

!! Forumregels !!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Bulletin Board :: Informatie en Regels-