Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Knock knock [+Aiden]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miki Hoshii
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Knock knock [+Aiden] Vide
BerichtOnderwerp: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Emptydi aug 20, 2013 12:40 am

Nog steeds hing er een wat verslagen bui rond haar hoofd. Het was al een paar dagen geleden, maar toch kon Miki de moed niet meer verzamelen om naar haar Gym te gaan. Die uitdager.. Hij was gewoon onmenselijk geweest. Tegen zijn pokemon en tegen mensen in de omgang. Met een zucht schoof Miki haar ontbijt voor zich uit en liet haar hoofd vermoeid op haar armen vallen. Had het dan nog wel zin om verder te gaan zo? Wat als deze uitdager niet eens sterk was geweest en dat de andere uitdagers haar met gemak weg konden vegen. Miki liet haar blik even opzij gaan naar de plek waar Soraya meestal sliep, de Bulbasaur was ook wel wat veranderd door het gevecht. Vuur pokemon waren sowieso al een nachtmerrie voor haar geweest, maar nu was het alsof ze het beeld van zo'n pokemon niet eens meer aankon. Toch was de Bulbasaur nog steeds in staat om snel vrienden te maken, zolang er maar geen vuurtype aan vast zat. Een beetje opgeluchter stond Miki op en knielde voor Soraya en omhelsde de pokemon kort. Ze was hier vooralsnog veilig, zoals ze altijd al was geweest. De Bulbasaur keek haar vriendelijk aan en begon weer wat te eten van haar ontbijt. Ze moest haar krachten ook sparen, want vandaag moesten ze een wat langere reis afleggen.

Soraya had haar gepusht om mee te gaan, als in lopend. Fuchsia City was dan niet heel erg ver, maar af en toe was Miki bang voor de hitte. Haar Bulbasaur was wel sterk, maar elke pokemon had zo nu en dan water nodig. Toch had ze geluk met het weer. Bewolkt en af en toe brak de zon door het wolkendek heen. Soraya had haar plekje vooraan ingenomen en keek af en toe opzij, naar de wilde pokemon die hen van alle kanten bekeken. Af en toe mompelde de Bulbasaur iets in haar eigen taaltje, maar voor Miki leek het alsof ze mentale notities maakte. Schattig. Langzaamaan dunde de 'wildernis' uit en zag ze in de verste al huizen en de wat grotere gebouwen. Bijna daar. Het maakte Miki zelf ook niet uit of ze uitdagers misliep, deze jongen had haar hoop totaal verpletterd en daarmee had ze de Gym voor een dag gesloten. Als haar dip doorging misschien wel voor een paar dagen, ja. Toen Miki onder de 'poorten' van de stad door was gegaan moest ze even een paar keer goed kijken voordat ze ergens naar toe ging. Celadon City was dan wel een wat grotere en drukkere stad, maar als je de weg niet wist in Fuchsia City had je eigenlijk ook wel wat problemen. Meerdere keren liet Miki de verkeerde kant op en Soraya was uiteindelijk degene die haar de weg had kunnen wijzen. "Bedankt." Zuchtte Miki en keek op. De Gym. Ja, hier moest ze zijn. Geen idee hebbende of de Gymleader zich hier binnen bevond, stapte Miki op de deuren af en probeerde door het glas heen te kijken. Vervolgens, om niet als een soort dief aan de deuren te beginnen te rammelen, klopte ze er op. Was hij er dan wel?

OOC; Aangezien Miki toch niet weet waar hij woont, kwam ze maar bij de Gym zelf (': Eerste post is dus voor Aiden c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Knock knock [+Aiden] Vide
http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: Re: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Emptydi aug 20, 2013 12:47 pm

Aiden rekte zich uit. Het was weer een mooie dag geweest samen met Scyther! Hij had Scyther meegenomen voor hun dagelijkse training. Hij was een trainer tegengekomen met een Dodrio. Hij kende de trainer wel, want deze maakte de buurt soms best onveilig. Aiden wist dat hij zich vestigde op de plaats waar je normaal Fuchsia City binnenkwam, langs de westkant. Daar stonden sowieso al meerdere trainers die vogel-Pokémon hadden, maar één van hun had dus één Pokémon en dat was een Dodrio. Aiden was opgepompt geweest om deze trainer uit te dagen en had hem bevochten met zijn Scyther. Scyther had veel geleden en had bijna verloren, maar toch had de Pokémon de beslissende uitslag gegeven met zijn Slash. Trots keek Aiden neer op zijn Pokémon. Deze zag er echter gewond uit en Aiden besloot om hem terug te keren in zijn Poké Ball. De trainer met de Dodrio zou zich nu voorlopig wel even koest houden. Aiden grinnikte even. Hij was dan ook best dom geweest om zijn Scyther in te zetten tegen een vogel-Pokémon, maar hij wilde het gewoon echt eens proberen. Het gaf zijn zelfvertrouwen wel een boost dat de Pokémon dan ook daadwerkelijk gewonnen had. Aiden liep regelrecht naar het Pokémon Center, waar hij glimlachend zijn Pokémon liet genezen. Hij knoopte even een gesprek aan met zuster Joy. Deze kende hem en zijn Pokémon al wel goed. Ze herstelde zijn Pokémon wel een stuk of drie keer per dag omdat Aiden zo vaak ging trainen en er veel trainers in Fuchsia City rondliepen die dachten dat ze hét waren. Aiden bewees hun dan vaak het tegendeel, ook al moest hij toegeven dat hij soms ook op het nippertje verslagen werd als hij zijn aanvallen niet goed uitkoos of als de Pokémon gewoon te sterk was. Aiden adviseerde deze mensen dan meestal om deel te nemen aan een Gymgevecht, maar dit weigerden ze dan meestal omdat het geen trainers waren met een doel om de Pokémon League te gaan verslaan. Aiden keek naar zuster Joy die de Poké Ball met zijn Scyther erin teruggaf. Hij glimlachte vriendelijk naar haar, stak zijn hand op en baande zich een weg door de Pokémon Center heen, naar de uitgang toe. Echter, voor hij de uitgang bereikte, botste hij op tegen een welbekende trainer. Vrolijk grijnsde Aiden, misschien een beetje kinderachtig voor zijn doen, naar de trainer. Deze snoof en liep langs hem heen.

Genietend van zijn overwinning besloot Aiden om terug naar zijn Gym te keren. Hij ging zijn drie andere Pokémon ophalen en ging dan kijken of er nog uitdagers voor zijn Gym waren. Hij kon er niks aan doen dat hij zich zo euforisch voelde over het gevecht van daarnet. Het was gewoon weer een overwinning die Scyther in de pocket had. Aiden wist dat zijn Pokémon soms een laag zelfbeeld had, maar deze werd dus weer omhooggetrokken dankzij hun overwinning. Aiden glimlachte trots. Hij vervolgde zijn weg naar zijn Gym en ging er via de achterkant naar binnen, waardoor hij de vrouw voor zijn Gym niet zag aankomen. Hij liep naar de plek toe waar hij zijn Poké Balls opgeborgen had en hoorde toen het gebonk. Een uitdager? Nu al? Hij liep naar de voorkant van zijn Gym toe terwijl hij onderweg alle lichten aandeed. Als het een uitdager was, leek het in elk geval niet alsof hij het totaal niet had zien aankomen. Hij opende de deur.. om vervolgens in een onherkenbaar gezicht te kijken. ‘Hallo,’ zei hij vriendelijk tegen de vrouw. ‘Kom jij mijn Gym uitdagen?’ Hij wierp even een blik op haar. Ze straalde iets uit, iets anders dan alle andere uitdagers die hij tegen was gekomen. Misschien toch geen uitdager? Hij wist het niet. Hij vond het in elk geval onnodig om haar daar te laten staan. Hij deed een stap opzij en maakte een gebaar dat ze binnen mocht komen. Hij had gelukkig vanochtend de tijd genomen om zichzelf te verzorgen. Hij had zijn gebruikelijk kleding aan: spijkerbroek, witte blouse, zwarte gilet en zwarte das. Zijn haar hing weer onfatsoenlijk in het rond en zijn gifgroene ogen twinkelden vrolijk. Hij zag echter wel dat ze een bedrukte houding had en zijn gezicht vertrok van vrolijk naar bezorgd. Voorzichtig, om haar niet te doen schrikken, liet hij zijn hand vederlicht naar haar schouder gaan, waar hij vriendelijk een klopje op gaf. ‘Gaat het wel?’ vroeg hij vervolgens bezorgd. Hij trok zijn hand terug zodat ze zich zeker niet ongemakkelijk zou voelen en wachtte vervolgens af.


Laatst aangepast door Aiden Conwell op za aug 24, 2013 3:05 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Miki Hoshii
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Knock knock [+Aiden] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Emptyvr aug 23, 2013 6:29 pm

Miki merkte op dat de lichten van binnen aan gingen. Dus er was wel iemand! Gelukkig, want ze zou anders geen idee hebben waar ze anders naar de Gymleader moest zoeken. Vervolgens werd de deur voor haar geopend en verscheen, waarschijnlijk, de Gymleader. Ze wist het niet zeker omdat de positie sinds kort was overgenomen, maar een gezicht had ze er nog niet bij gezien. . ‘Hallo,’ De begroeting kwam op een vriendelijke toon, wat haar wat geruststelde. ‘Kom jij mijn Gym uitdagen?’ Miki fronste even, zo zeker van zichzelf zag ze er toch niet uit? Maar goed, ze wilde haar mond openen om iets te zeggen, maar de woorden wilde er maar niet komen. Hoe kon ze haar probleem nou uitleggen? Had ze er de moed wel voor? Gelukkig kwam er een soort afleiding voor haar. De Gymleader maakte een gebaar dat ze binnen mocht komen en Soraya nam hierbij de kans om alles even te inspecteren voor haar. De Bulbasaur kroop naar voren, wierp even een wat onderzoekende blik op de jongeman, en ‘wenkte’ Miki dat alles veilig was. Toen Miki de Gym binnen gekomen was, verliet een bijna onhoorbare zucht haar mond liet ze haar hoofd hangen, niet wetende wat ze moest zeggen. Waarschijnlijk zag ze er nu heel stom uit, een hele reis afgelegd naar Fuchsia City en dan niet meer weten wat ze moest. . ‘Gaat het wel?’ Heel zacht voelde ze een hand op haar schouders gelegd worden en misschien was dit wel het duwtje wat ze nog nodig had. De hand verdween weer en Miki keek langzaam wat op. Haar blik stond weer wat bezorgd en Soraya deelde dit gevoel. “Nou.. Ehm..” Begon Miki nog wat stamelend en keek even naar haar pokemon, die met haar oortjes wat naar achteren in de verte keek. Plots zag ze weer voor zich hoe haar Bulbasaur volop geraakt werd door een krachtige Flamethrower en de Bulbasaur genadelijk werd verslagen. Hoeveel pijn had haar pokemon wel niet gevoeld? Hoeveel pijn had ze haar pokemon wel niet aangedaan? Een eenzame traan rolde over haar wang terwijl ze het beeld uit haar hoofd wilde houden. “I-ik heb je hulp nodig.” Ze veegde met haar pols de traan van haar gezicht en keek de Gymleader weer aan. Ze zou het natuurlijk begrijpen als hij hier geen tijd voor had, maar het was het proberen waard.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Knock knock [+Aiden] Vide
http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: Re: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Emptyza aug 24, 2013 3:20 pm

Aiden wierp bezorgd een blik op de vrouw. De vrouw leek echt vreselijk gedesoriënteerd te zijn. Hij vroeg zich af wie of wat het zo voor elkaar had gekregen om haar zo te desoriënteren. Zou ze misschien een Gym uitgedaagd hebben en verloren zijn? Daar kon je erg van slag van raken, zeker als je Pokémon hard ten onder gehaald waren geweest. Hij wist zelf nog hoe erg hij het vond toen zijn Scyther genadeloos in werd gemaakt door een Magmar van een jongen die zich in zijn stad gewaagd had. Aiden was toen nog maar een half jaar Gymleider geweest en was zijn Scyther gaan trainen. Het had hem moeite gekost om zich overheen te zetten, terwijl Scyther zijn rots in de branding bleef en juist koel bleef. ‘Zeg het maar,’ verbrak Aiden zijn eigen gedachten toen hij door zijn gedachten heen het meisje hoorde stamelen. Hij sloot de deur achter het meisje en dacht even na. Zou hij haar naar de tribunes in zijn Gym brengen of zou zijn lekker koele woning een beter geschikte plaats zijn? Hij wilde haar eigenlijk echt wel op het gemak stellen en wilde graag luisteren naar wat er scheelde. Aiden was misschien Gymleider, maar hij was ook iemand die veel om anderen gaf. Hij had het nooit te druk om iemand te helpen, zolang ze er maar geen misbruik van maakten, want ook in deze situaties wist hij zich te redden. Hij keek naar de vrouw. Ze zag er niet uit alsof ze werkelijk misbruik zou maken van de situatie en hij besloot voor zichzelf dat het goed was. ‘Natuurlijk,’ zei hij op haar antwoord, waarna hij haar aankeek. ‘Dan zal ik je maar eens naar een geschikte plek brengen om te praten.’ Hij keek haar glimlachend aan, waarna hij de lichten van zijn Gym uitdeed.

Eén licht had hij aangelaten om de vrouw het zicht niet helemaal te ontnemen. Maar de grootste lichten waren uit, waardoor uitdagers nu even niet bij hem langs konden komen. Hij zag dat hij belangrijkere zaken had om te doen, beginnend met de vrouw. ‘Hierheen,’ zei hij tegen haar, waarna hij haar wenkte. ‘Mijn woning zal iets meer geschikt zijn voor een praatje. Bovendien zouden we afgeleid kunnen worden door een uitdager als deze op de deur klopt.’ Hij glimlachte naar de vrouw, waarna hij haar voorging naar een kleine ruimte met trappen dat leidde naar zijn huis. Het was een soort trap dat gebouwd was om de afstand van zijn huis naar zijn Gym te verkleinen. Zijn Gym lag zeg maar vlak onder zijn huis, als je het zo kon noemen. ‘Pas op voor de trappen,’ waarschuwde hij haar nog, omdat het hier best donker was. Eenmaal boven aangekomen, wachtte hij op haar. ‘Lus je misschien wat te drinken om te kalmeren?’ vroeg hij. Hij draaide zich om en liep de kamer dat ook wel de woonkamer genoemd kon worden en liep direct door naar de keuken. Hij ging er vanuit dat ze wel mee zou gaan. Hij zette twee bekers neer en wachtte even voor hij voor haar wat in zou schenken, maar schonk voor zichzelf alvast in. ‘Neem plaats, maak het je vooral gemakkelijk!’ riep hij over zijn schouder. Hij besloot om terug te lopen met zijn cola en zette deze op het tafeltje voor de bank neer, waarna hij de vrouw aankeek en nu pas de traan zag. ‘God, meisje toch,’ mompelde hij. ‘Lucht je hart maar bij me,’ zei hij tegen haar, maar hij bleef toch staan in het geval ze toch nog drinken zou willen en keek haar afwachtend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Miki Hoshii
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Knock knock [+Aiden] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Emptydo sep 19, 2013 6:58 pm

‘Zeg het maar,’ Nerveus slikte Miki nogmaals en wreef met haar linkerhand over haar andere arm en deed een pas naar voren toen Aiden de deur achter haar sloot. Misschien dat ze zich daardoor al een beetje beter voelde, maar nog steeds zaten haar gedachten onder met die vreselijke gebeurtenis. ‘Natuurlijk,’ Ze voelde zijn blik op haar gericht worden, maar keek snel naar beneden. Nee. Ze had zich nog niet genoeg vermand om nu zomaar alles te vertellen zonder een traan te laten, laat staan om de woorden te formuleren. ‘Dan zal ik je maar eens naar een geschikte plek brengen om te praten.’ Ze ving vanuit haar ooghoeken een glimlach op, maar haar humeur werd er nog niet beter op. Toch was ze hem al dankbaar dat hij haar wilde helpen, zij was echter nog steeds een gedeprimeerd aanhangsel. De lichten werden uitgedaan, Soraya keek gealarmeerd op, maar er was genoeg licht om te kunnen zien. ‘Hierheen,’ Ze werd gewenkt, wat ze had kunnen zien omdat ze toch wat angstig op had gekeken. Soraya krabbelde wat naar voren, maar bleef nooit ver van haar Trainer af. ‘Mijn woning zal iets meer geschikt zijn voor een praatje. Bovendien zouden we afgeleid kunnen worden door een uitdager als deze op de deur klopt.’ Miki beet meteen op haar lip bij het woord 'uitdager', maar rechtte zich iets. Het was maar onbeleefd om zo stom achter iemand aan te lopen, zeker als deze je hulp wilde verlenen. ‘Pas op voor de trappen,’ Miki stapte in haar pas en versmalde haar blik wat, ja, ze kon de treden nog wel zien. Voorzichtig betrad ze de treden en volgde Aiden. ‘Lus je misschien wat te drinken om te kalmeren?’ Miki keek even om zich heen toen ze een nieuwe kamer had betreden. Het zag er wel leuk uit, ja. Nog wat beverig knikte Miki. "J-ja graag." Haar stem trilde wat en Miki probeerde dit te verbergen door een kleine waterige glimlach op haar gezicht te zetten. ‘Neem plaats, maak het je vooral gemakkelijk!’ Miki knikte wat verlegen, wat ze normaal echt nooit was en keek Soraya even aan. De Bulbasaur staarde naar een punt wat Miki niet kon zien. ‘God, meisje toch,’ Miki schrok lichtelijk van de plotselinge stem en keek Aiden wat verstard aan. ‘Lucht je hart maar bij me,’ Nogmaals wendde Miki haar blik wat af.

Soraya was uit haar trance gekomen en Miki voelde haar knieën lichtelijk knikken, voor de zekerheid ging ze maar op de bank zitten, bang om nog te vallen als haar benen haar niet meer konden dragen. Ze legde haar handen in elkaar en Soraya ging voor haar benen zitten. Lichtelijk snikte Miki wat, niet meer zeker wat ze nu moest zeggen of moest doen. Haar ademhaling begon wat te beven, maar na een paar keer goed geslikt te hebben, waagde ze het om Aiden aan te kijken. "V-voordat ik je alles vertel, i-ik ben Miki, Miki Hoshii, de Gymleader van Celadon City." Zei ze nog even met een wat waterige glimlach en keek toen even wat weg. Soraya keek haar met haar grote ogen aan, wat verstard. "Maar goed.." Verzuchtte Miki wat en keek naar haar voeten, plots geen moed meer hebbende om hem aan te kijken. "Als Gymleader is natuurlijk mijn taak om Trainers met zoveel mogelijk weerstand van hun Badge te houden, toch? Nou.." Ze stopte even met spreken en beet weer op haar lip, hier kwam het gevoelige deel.. "Ik ben gelijk bij mijn eerste gevecht ingemaakt alsof ik een net begonnen Trainer was.." Stilte, gevolgd door een paar snikjes van Miki's kant.

OOC; Excuses voor deze echt hele late reactie ;_;
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Knock knock [+Aiden] Vide
http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: Re: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Emptyza okt 19, 2013 2:34 pm

Aiden vervolgde zijn weg meteen naar de keuken zodra hij had gehoord dat ze wel wat te drinken wilde hebben. Hij wist dat ze een beetje overstuur was en besloot daarom om kalmerende kamillethee te maken. Hij zette het warme water op en ging toen bij haar zitten, zodat ze haar verhaal kon doen. Hij maakte het zichzelf gemakkelijk door tegenover haar te gaan zitten. Geïnteresseerd boog hij wat voorover en plaatste hij zijn ellebogen op zijn knieën, waarna hij zijn kin op zijn handpalmen liet steunen. Dit was een houding die hij soms onbewust aannam als hij naar een verhaal ging luisteren en raad wilde geven. Hij zag aan haar tijdens het vertellen dat ze het moeilijk had. Hij wilde opstaan en troostend een arm rond haar heen slaan. Hij was iemand die heel begaan was met de mensen en vooral goed wilde doen, zeker als het om kwetsbare vrouwen ging. Hij wist dat deze vrouw oprecht kwetsbaar was en dat wekte zijn bezorgdheid op. Meestal wist hij de mensen ook wel op hun gemak te stellen. Hij had vaak genoeg gesprekken gehad met inwoners van Fuchsia City. Ze vertrouwden hem en hij vertrouwde hun. Hij was een heel erg begane Gymleider en wilde dit maar al te graag laten merken aan diegene tegenover hem. Een glimlach zette zich op toen hij hoorde dat hij hier een collega voor zich had zitten. ‘Gegroet, collega,’ was dan ook het eerste wat hij zei met een beleefd knikje. Nu hij haar beter observeerde, herkende hij haar van het gidsje dat over Gymleiders en steden ging. In elke stad was immers zo’n gids te krijgen voor elke jonge trainer die informatie over de stad en Gym wilde krijgen waarin hij zich nu bevond. Aiden vond het een handig systeem, want in de twee jaar dat hij als Gymleider zijn positie had opgebouwd, had hij via foto’s en karakterbeschrijvingen de andere Gymleiders een beetje leren kennen. Hij had Miki’s foto vast ook wel gezien, maar zou het misschien gewoon een beetje vergeten zijn. Een fotografisch geheugen had hij helaas dan ook niet. Hij sloeg zijn armen over elkaar heen en knikte terwijl ze haar verhaal vervolgde. Oké. Het kwam er dus op neer dat zij zich in de Gym bevond toen een uitdager op een dag haar Gym binnenkwam en haar uitdaagde, haar genadeloos versloeg en haar zelfvertrouwen waarschijnlijk een beetje naar beneden waren gebracht.

Een lichte zorgelijke glimlach verspreidde zich rond Aidens lippen. ‘Je hoeft je nergens voor te schamen,’ sprak hij met zachte stem. ‘Het is normaal dat je in het begin van je Gymleiders-carrière nog veel moet leren. Gymleider zijn gaat met vallen en opstaan. Dat jouw uitdager op dat moment sterker was en je inmaakte, wil nog niet zeggen dat jij geen goede Gymleider bent. Je uitdager was op dat moment gewoon net ietsje sterker en beter voorbereid dan jij, maar dat wilt nog niet zeggen dat jij dat niet kunt zijn.’ Hij glimlachte naar haar. ‘Dat je hebt verloren nu komt misschien even als een klap in je gezicht aan, maar je moet het echt niet zo opvatten. Je moet eruit leren. Het betekent gewoon dat je nog een beetje extra moet trainen met je Pokémon, waardoor je band ook verbetert met hun. Misschien ben je de volgende keer dan wel beter voorbereid.’ Hij stond op en ging naast haar zitten, waarna hij een zakdoekje – een schone uiteraard – uit zijn broekzak viste en deze Miki aanreikte. ‘Het is ook zo dat trainers hun Pokémon vlak voor ze gaan vechten tegen een Gym heel goed trainen. Ook het type dat ze gebruiken speelt daarin mee. Als jouw uitdager bijvoorbeeld vuur gebruikt tegen jouw Bulbasaur, zal hij sowieso een groot voordeel hebben op dat gebied. Het ligt dus niet alleen aan strategie, maar ook gewoon het leven en het type-verschil dat het resultaat van de wedstrijd bepaalt.’ Hij glimlachte opgewekt. ‘Mijn Arbok zou bijvoorbeeld minder kans maken tegen een Kadabra dan tegen een Beedrill, juist omdat het type zo verschillend is.’ Hij volgde met zijn hand bedachtzaam zijn kaaklijn af, iets wat hij onbewust vaker deed als hij naar de juiste woorden probeerde te zoeken. ‘Ik zou er dus niet te veel mee inzitten en het gewoon als een wijze les zien waaruit je kunt leren. De volgende keer ben jij in het voordeel, dat weet ik zeker,’ zei hij. ‘En als je me nu even zou willen excuseren,’ zei hij lichtelijk verontschuldigend omdat hij het geluid van de waterkoker hoorde dat aantoonde dat hij klaar was. Aiden stond op, maakte thee voor Miki en liep met het kopje naar de woonkamer, waar hij het neerzette vlak voor Miki’s gezicht en glimlachte naar haar. ‘Alsjeblieft. De suiker ligt daar,’ zei hij, terwijl hij het potje met de suiker dichterbij schoof. Hij sloeg zijn armen over elkaar heen en wachtte af.

OOC: En nu staan we dus quitte Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Miki Hoshii
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Knock knock [+Aiden] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Emptyzo okt 27, 2013 4:28 pm

‘Je hoeft je nergens voor te schamen,’ Zei Aiden nadat Miki klaar was met haar verhaal, met een wat haperige adem wreef ze in haar ogen en waagde ze het om hem aan te kijken. Het was een poging en hij lukte ook nog wel aardig goed. ‘Het is normaal dat je in het begin van je Gymleiders-carrière nog veel moet leren. Gymleider zijn gaat met vallen en opstaan. Dat jouw uitdager op dat moment sterker was en je inmaakte, wil nog niet zeggen dat jij geen goede Gymleider bent. Je uitdager was op dat moment gewoon net ietsje sterker en beter voorbereid dan jij, maar dat wilt nog niet zeggen dat jij dat niet kunt zijn.’ De glimlach die hij naar haar toe wierp werd niet gekopieerd op haar gelaat. Want ja, het voelde gewoon zo.. raar. Een Gymleader moet juist een obstakel zijn naar een Badge, niet als een eenvoudige beginner opzij gezet worden. ‘Dat je hebt verloren nu komt misschien even als een klap in je gezicht aan, maar je moet het echt niet zo opvatten. Je moet eruit leren. Het betekent gewoon dat je nog een beetje extra moet trainen met je Pokémon, waardoor je band ook verbetert met hun. Misschien ben je de volgende keer dan wel beter voorbereid.’ Miki knikte wat, nog niet echt bij met het hele verhaal. Een zakdoek werd haar aangereikt en Miki nam deze met een dankbaar knikje aan. Ze depte met een hoekje de overgebleven tranen weg. ‘Het is ook zo dat trainers hun Pokémon vlak voor ze gaan vechten tegen een Gym heel goed trainen. Ook het type dat ze gebruiken speelt daarin mee. Als jouw uitdager bijvoorbeeld vuur gebruikt tegen jouw Bulbasaur, zal hij sowieso een groot voordeel hebben op dat gebied. Het ligt dus niet alleen aan strategie, maar ook gewoon het leven en het type-verschil dat het resultaat van de wedstrijd bepaalt.’ Haar mondhoek schoot een millimeter omhoog toen de Bulbasaur zich een soort van 'beledigd' omdraaide en Aiden met een vurige blik aankeek. ‘Mijn Arbok zou bijvoorbeeld minder kans maken tegen een Kadabra dan tegen een Beedrill, juist omdat het type zo verschillend is.’ Nogmaals knikte Miki wat meer in haar gedachten verzonken. ‘Ik zou er dus niet te veel mee inzitten en het gewoon als een wijze les zien waaruit je kunt leren. De volgende keer ben jij in het voordeel, dat weet ik zeker,’ Miki nam een grote hap lucht en probeerde zich wat te kalmeren. Aiden stond op om haar thee klaar te maken en keerde al snel terug. "Dankje." Zie Miki nog met een wat zachte stem terwijl ze het kopje in haar handen nam en een klein slokje nam. Het was warme en heerlijke thee, dat had Aiden goed gedaan. Met een schraal glimlachje keek ze hem aan en zette het kopje weer neer. "Het is gewoon zo.." Haar stem kreeg weer wat van zijn kracht terug en het voelde ook een beetje beter. Soraya kreeg wat meer vertrouwen in haar omgeving en begon wat rond te waggelen en bleef bij een paar voorwerpen in de kamer staan en keek ernaar met haar grote ogen. "wreed als je zo wordt ingemaakt." Ze liet haar ogen weer op haar schoenen vallen, de moed om Aiden aan te kijken was plots verdwenen. "Ik bedoel, een Gymleader moet ook zo nu en dan toegeven dat de strijd verloren is, maar zijn pokemon hadden niet eens een beetje schade opgelopen. Mijn pokemon leken wel twijgjes die door het kleinste briesje al omver werden geblazen. Straks ben ik gewoon de zwakke en zijn alle Trainers zo sterk en was dit nog maar het begin.."
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Knock knock [+Aiden] Vide
http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: Re: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Emptywo dec 04, 2013 2:09 pm

Aiden stroopte zijn mouwen een beetje op terwijl hij aandachtig luisterde naar de uitleg van Miki. Hij had al door dat ze er stevig mee inzat, ook al vond hijzelf dat zichzelf niet zo moest straffen. Het was toch normaal als je als Gymleider een wedstrijd verloor? Het was nu ook weer niet dat je Pokémon onoverwinnelijk moesten zijn en trainers geen enkele kans bij je maakten, want dat zou het ook niet leuk maken. Bovendien zouden diegenen in de Pokémon League dan ook niet zo blij zijn. De Pokémon League.. Stiekem had hij zelf daar wel willen staan. Acht badges, ervaring opgedaan en dan beginnen aan een avontuur in de League, waar je Pokémon een harde test moesten ondergaan en alles moesten geven voor te slagen. Hij kende geen mensen hier in Fuchsia City die het ooit zover hadden geschopt en zou het wel cool vinden als er iemand geboren in Fuchsia City het zover zou kunnen halen. Maar natuurlijk was het een opgave waar veel ervaring, geduld en doorzettingsvermogen voor geëist werden. Hij zou het zelf al niet kunnen. Nee, ondanks de stiekeme droom zag hij een avontuur als Gymleider toch beter zitten. Begreep hem niet verkeerd, hij hield ervan om Gymleider te zijn, maar als hij zou mogen deelnemen aan de League om eens te zien hoe het daar zou zijn.. Hij zou in elk geval geen 'nee' zeggen. Wel zou hij heel veel trainen met zijn Pokémon en er misschien zelfs nog twee bij vangen, zodat hij een volledig team zou hebben bestaande uit zes Pokémon. Nu had hij een Arbok, een Weezing, een Muk en een Scyther. En ondanks dat hij heel tevreden was met deze vier stuk voor stuk geweldige Pokémon, wist hij gewoon dat het niet genoeg zou zijn om deel te nemen aan de League. Misschien was het daar zelfs wel een standaardregel dat je er zes moest hebben. Wie weet? Hij in elk geval niet. Hij probeerde heel de gedachten aan de League een beetje weg te manen uit zijn hoofd. Hij was met Miki bezig, hij was hier iemand advies aan het geven. Hij liet zich dan ook veel te vaak afleiden door zijn gedachten, dat gebeurde hem wel vaker. Hij wilde niet dat zijn gesprekspartner dacht dat hij niet meer met haar bezig was en zich niet interesseerde. Nee, deze indruk wilde hij zeker niet opwekken, zeker niet nu ze zich zo voor hem opende en veel vertelde.

Aiden knikte begrijpend naar Miki. 'Ik begrijp dat je het niet leuk vindt dat je zo bent ingemaakt, maar je moet het eerder als een wijze les zien dan dat je helemaal ingemaakt bent door iemand. Zijn Pokémon waren, zoals ik al zei, gewoon in het voordeel. Hij zal ook wel een hoog level hebben gehad qua Pokémon, misschien had hij zich wel heel goed voorbereid.' Aiden liet even een pauze vallen om over zijn volgende woorden na te denken. Hij wist dat hij voorzichtig moest zijn met zijn woordkeuze omdat Miki nu niet echt in de beste staat verkeerde. Hij wilde ook totaal niet een opmerking maken dat verkeerd bij haar zou vallen en haar misschien nog slechter zou laten voelen. Nee, dat wilde hij voorkomen. Hij richtte zijn blik weer terug op haar toen hij de juiste woorden in zijn hoofd had. 'Als jij denkt dat je zwak bent, moet je juist meer trainen. Als je ziet dat je Pokémon sterker worden, groeit je zelfvertrouwen misschien ook meer.' Hij glimlachte. Hij dacht na. Zou een gevecht met zijn Pokémon eventueel helpen? Hoewel.. Zijn Pokémon waren Poison. Aan de Bulbasaur te zien waren haar Pokémon het type Grass, tenzij dat ze Bulbasaur niet in het gevecht gebruikte zoals hij deed met Scyther en nog een heel ander type had. Hij pijnigde zijn hersens. Hij had haar toch ooit in een boekje gezien? Celadon City.. Hij had in zijn vorige woorden al geïnsinueerd dat haar tegenstander tegen haar Bulbasaur had gevochten, toch? Hij grinnikte even om zijn eigen onhandigheid. 'Sorry,' zei hij gauw tegen Miki. 'Ik ben soms zo verward dat het net lijkt alsof ik een bejaarde ben en aan dementie lijd.' Hij grinnikte even opnieuw en richtte daarna weer serieus zijn blik op Miki. 'Welke Pokémon heb je eigenlijk allemaal?' vroeg hij geïnteresseerd.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Knock knock [+Aiden] Vide
BerichtOnderwerp: Re: Knock knock [+Aiden] Knock knock [+Aiden] Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Knock knock [+Aiden]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: South Kanto :: Fuchsia City :: De Poison Gym-