Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Aiden Conwell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Aiden Conwell Vide
http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: Aiden Conwell Aiden Conwell Emptydo aug 08, 2013 7:14 am

Karakter Kaart

Naam: Aiden Conwell
Leeftijd: 23 jaar
Geslacht: Man
Woonplaats Fuchsia City
Uiterlijk: Aiden heeft golvend, dik en zwart haar. Het valt golvend over zijn voorhoofd en reikt tot achter in zijn nek. Zijn ogen zijn gifgroen. Zijn figuur is niet speciaal, een beetje gespierd van het dagelijkse joggen, maar voor de rest niet al te opmerkelijk. Zijn kledingstijl verschilt van dag tot dag, maar is heel normaal.
Karakter: Aiden is een man die zorg neemt voor iedereen, ook personen buiten zijn leefomgeving. Als iemand in gevaar is, twijfelt hij niet en betrekt hij zich er altijd bij. Hij is heel vriendelijk naar anderen toe en kan arrogante of onbeleefde mensen niet uitstaan. Tegenover vrouwen kan hij soms een beetje overkomen als een charmeur, hij probeert hun voornamelijk te complimenteren en op hun gemak te stellen. Hij deinst niet terug voor een gevecht en is daarin ook erg ambitieus, hij wilt in Pokémon-gevechten wel altijd de beste zijn, maar voor de rest is hij heel vriendelijk en rustig. Hij is ook niet makkelijk boos te krijgen en zijn humor is soms best wel droog.
Familie: Hij heeft een vader, Ace Conwell en een moeder, Lexie Spender. Zijn moeder is helaas overleden. Aiden heeft geen broers of zussen.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Gymleider
Pokémon: Arbok, Weezing, Muk en Scyther, die laatste wordt niet in een gymgevecht gebruikt.
Geschiedenis:Ace Conwell, de vader van Aiden, beheerde de gym voor de jongen dit zelf deed. Hij gebruikte daarbij één vaste Pokémon die later van Aiden werd: Arbok. Deze was toen nog een Ekans. Naarmate de tijd verstreek, werd het voor Aidens vader moeilijker om de gym te beheren. Hij werd ouder en dat voelde hij ook. Daarbij werd zijn vrouw ook ernstig ziek. Aiden, die twaalf was op het moment dat zijn moeder ernstig ziek werd, ving een Pokémon, een Koffing. Aiden vond Poison Pokémon al vanaf het begin heel erg leuk, trainde dan ook wel eens met de Koffing en met de Ekans van zijn vader. Hij merkte op dat zijn vader steeds minder oplettend voor zijn gym werd en meer tijd aan zijn moeder besteedde, die ernstig ziek was.

Een paar maanden verstreken en Aidens vader was wanhopig op zoek naar een werkend medicijn voor zijn vrouw. Aiden had ondertussen de Ekans van zijn vader laten evolueren in een Arbok. De twee waren goede vrienden geworden. Aiden nam de plaats van zijn vader in en verzorgde zijn moeder als zijn vader moest vechten in de gym. Hierdoor versterkte de band tussen Aiden en zijn vader. Zijn moeder was inmiddels zo ziek dat ze dingen sneller begon te vergeten. Aiden merkte wel hoe zijn moeder achteruitging, maar hij wilde niet toegeven aan het feit dat ze zou sterven.

Op een dag kwam er een dokter bij hun langs die de ziekte van zijn moeder constateerde. Hieruit bleek dat ze chronisch ziek was en zou sterven. Aiden kon zijn woede en zijn angst nauwelijks verkroppen en rende weg, zomaar. Hij kwam ergens uit waar hij de weg niet meer wist en werd aangevallen door een wilde Muk. Gelukkig had hij de Pokémon van zijn vader bij, de Arbok. Hij bevocht de Muk, vond een Poké Ball in zijn zak en besloot om de Muk te vangen. Dankzij een vreemdeling vond hij de weg weer terug naar huis, waar hij de wind van voren kreeg van zijn vader. De woede temperde echter toen hij zag dat Aiden een Muk had gevangen en woede nam plaats voor trots.

De tijd was gekomen. Aiden moest afscheid nemen van zijn moeder. Vol tranen liep de inmiddels dertien-jarige jongen naar zijn moeder toe, knuffelde haar en zei zachtjes dat hij zijn best zou doen om zijn vader op te vrolijken. Dagen daarna kon niets Aiden nog opvrolijken. Hij werd erg stil en teruggetrokken. Zijn vader deed alles om hem op te vrolijken. Op een dag had de man er genoeg van en besloot om hem mee te nemen naar een gymgevecht. Met grote ogen sloeg Aiden dit schouwspel gade, waarna hij bereid was om zijn volgende doel te halen: een gymleider worden. Hij legde zijn enthousiaste idee voor aan zijn vader. Deze lachte, legde een hand op Aidens schouder en zei dat de tijd vast nog wel zou komen voor de jongen.

Naarmate Aiden ouder werd, begon zijn vader serieus na te denken over het idee om de jongen, die toen negentien was, de gym over te laten nemen. Aiden had in die tijd een Scyther voor zichzelf gevangen en had zijn Koffing laten evolueren in een Weezing. HIj bezocht ook dagelijks het graf van zijn moeder. Op zijn eenentwintigste kreeg Aiden de Arbok van zijn vader met het verzoek of hij de gym wilde overnemen. Aiden wilde dit maar al te graag en zo werd hij dus de Poison gym gym-leider.

Like's:

  • Zijn Pokémon
  • Gymgevechten
  • Eten en regen

Dislike's:

  • Arrogante mensen
  • Te warme lucht
  • Te veel lawaai

En verder..: In zijn mond heeft hij meestal een soort stokje zitten, waar hij op kauwt als hij zenuwachtig is. Deze heeft hij tussen zijn tanden zitten en verlaat (bijna) nooit zijn mond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Aiden Conwell Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Aiden Conwell Aiden Conwell Emptydo aug 08, 2013 9:16 pm

Niks op aan te merken Freedje (: Mooie geschiedenis!

Goedgekeurd!

_________________
Aiden Conwell ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Aiden Conwell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Volwassenen-