Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Today is just another day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Crouge Theodore Jones
Crouge Theodore Jones
Volwassene

Profiel Man Leeftijd : 25
Aantal berichten : 44
Poképoints : 9
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20
Pokémon:
Today is just another day Vide
BerichtOnderwerp: Today is just another day Today is just another day Emptydo sep 19, 2013 9:15 pm

Het was een bewolkte dag. Het was dan ook bijna herfst. De bomen die op de Southern Plains stonden, kleurden al vaagjes in de herfstkleuren, en lieten al hun eerste bladeren vallen. Op een kleine heuvel was een man te zien. Deze hield een verrekijker vast. Hij keek hier doorheen. Hij stuurde zijn verrekijker van links naar rechts, zoekend, en af en toe een haal nemen van de sigaret die in zijn mond was. De persoon, die Crouge heette, deed vaak als hij niet aan de wandel was. Hij was aan het zoeken. Zoeken naar sterke wilde pokemon of trainers die hij kon uitdagen voor gevechten. "Hmmn..." Zijn zicht ging over de velden. Toen bleef zijn blik hangen bij een groep van 5 Tauros die vredig stonden te grazen. "Nee..teveel van het goede..." mompelde hij. Hij nam een trek van zijn sigaret, en zocht verder. terwijl hij verder zocht.
Na een tijdje zuchtte hij, en deed de verrekijker van zijn ogen. Weer niets. Geen Pokemon, geen trainers..enkel velden. Man, soms kon Kanto echt tegenvallen..maar ja, het was immers ook groot...maar toch...misschien lag het aan het weer...hij keek naar de lucht. De lucht was een beetje donker. Toen voelde hij een paar regendruppels. Toen begon het langzaamaan steeds meer te worden "Oh great.." Hij keek om zich heen, en zag een boom. Hij rende op een klein drafje ernaar toe, deed zijn rugzak af, en ging eronder zitten. Het gras eronder was nat en vochtig, maar dat deerde hem niet. Hij keek naar boven. Het leek erop dat de bui nog wel even door zou gaan..Hij zuchtte, en nam zijn veldfles van zijn riem, en nam een grote slok van deze. Heerlijk..een slok lekker verwarmende whiskey.. Hij schroefde de dop er weer op, en deed deze weer om zijn riem. Toen rommelde hij in zijn tas, en pakte hieruit de kaart van Kanto. "Hmmn.." Hij keek op de kaart. Zijn doel was om naar Pewter City te gaan, om daar voor de Boulder Badge te gaan. Hij had namelijk besloten om na al die jaren eindelijk eens een badgecareer te gaan beginnen. Hij wist eigenlijk niet waarom hij dit eerder had gedaan, aangezien gevechten toch echt zijn passie waren. Waarschijnlijk omdat hij pas sinds kort erachter was gekomen dat er zich ook in Kanto gyms bevonden. Hij moest nog een lang weg naar Pewter city, dat zag hij al. Ach..dat was eigenlijk wel leuk..kon hij meer zien van Kanto...Hij deed de kaart weer terug, en bleef onder de boom zitten, en wachtte de bui af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Devon Garvey
Devon Garvey


Profiel Vrouw Aantal berichten : 26
Poképoints : 15
Reputatie : 4
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 Years ~
Pokémon:
Today is just another day Vide
BerichtOnderwerp: Re: Today is just another day Today is just another day Emptyma okt 14, 2013 8:04 pm

Paniekerig krijste Hasard toen de eerste paar regendruppels op zijn verendek terecht kwamen. Met een zucht rolde Devon met zijn ogen. "Je bent ook echt een watje, hè?" Grinnikte hij half gemeend en voelde meteen de felle blik van de Farfetch'd op hem gericht worden. De bruine vogel pokemon hopte naar hem toe en wilde zijn been net een flinke tik geven met zijn prei, toen Faye er tussen hopte en Hasard met haar kalme blik aankeek. Hasard beet zijn snauw toe en draaide zich toen met een ruk om. Al snel vermeerderden de druppels zich en begon Faye haar Trainer ook wat bezorgd aan te kijken. Waar gaan we heen? Leek haar blik wel te spreken en Devon keek snel weer op. Hij had zich niet echt 'warm' gekleed, dus moesten ze inderdaad wel even verkassen hier. Helaas was dit een totaal open plek, de bomen stonden ver uit elkaar en nu zag hij er maar één. De Trainer floot Hasard terug, want deze was gaan zitten mokken bij een kluit gras en rende op de boom af. Met grote sprongen volgde Faye hem, terwijl Hasard hen moeizaam kon bijhouden. Natuurlijk wilde zijn pokemon terug keren bij het droge, maar dan moest hij zijn plek delen met Faye..

Toen Devon eenmaal was aangekomen bij de boom en zeker was dat beide pokemon bij hem waren, merkte hij op dat iemand anders dezelfde schuilplaats had genomen. De jongen beet op zijn lip en ging voor de man staan. "Sorry, maar ehm," Begon hij wat aarzelend en wreef met zijn rechterhand langs zijn haar. "kunnen we deze schuilplaats misschien delen..?" Vroeg hij vervolgens met een schaapachtige glimlach.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Today is just another day

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: West Kanto :: Southern Plains-