Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [GYM] Nothing to lose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyzo okt 20, 2013 3:08 pm

Karin keek op naar het grote gebouw voor haar. De Cerulean Watergym. Ze kon niet zeggen dat ze hier onbekend was. De gedachte aan de 'inbraak' die ze met Sora en Kenji had gedaan om hier te trainen toverde een glimlach op haar gezicht. Dat was de dag dat ze had ontdekt dat ze niet de enige was met een Gymleider als ouder. Karins gedachten schoten terug naar haar eigen vader en verdriet kwam in haar naar boven. Zijn ongeluk was echt een schok geweest en had ook een impact gehad op haar eigen reis. Kenji lag nu echt mijlen voor. Karin fronste. Genoeg tijd verspilt. Ze keek even omlaag naar Arash die aan haar zijde stond. Hij keek naar haar op, zijn ogen vol vertrouwen. Een glimlach kroop over haar gezicht. Haar Pokémon hadden zoveel vertrouwen in haar. Nu zij nog. Met die gedachte betrad ze het gebouw van de Ceruelan Gym.

Ze groette de receptioniste, die haar liet weten dat er geen uitdagingen geplanned waren. Karin keek haar wat verschrikt aan, had ze moeten reserveren dan? De receptioniste zag haar verschrikte gezicht, waarna ze glimlachend vertelde dat het juist goed was, omdat Karin dan meteen door kon lopen. Het meisje lachte een beetje nerveus. Okeeee dan. Ze volgde de vrouw naar een groot binnenbad, waarop de vrouw zei: "Cynthia? Er is een uitdager voor je." Karin stapte weg achter de vrouw. "Hallo Cynthia," glimlachte ze. Arash kefte. Het was tijd!

OOC: Eindelijk maar toch xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyzo okt 20, 2013 3:57 pm

Vrolijk, maar toch serieus, was Cynthia met haar Pokémon in de weer. Het was alweer een paar dagen geleden sinds ze haar laatste uitdager, Sishuri, in de Gym had gehad, en het werd wel eens tijd voor een nieuwe. Op Mimic had ze al een berichtje geplaatst, waarop ze van iemand genaamd "IslandGirl", een bericht had gekregen dat ze onderweg was. Aan het tweede deel van het bericht had de vrouw af kunnen leiden dat het bericht van Karin Mayon was geweest. Een glimlach gleed over haar lippen bij de wetenschap dat het meisje "eindelijk" onderweg was om haar uit te dagen. Haar reis had vele zijtakken gehad, waaronder een terugkeer naar huis in verband met haar vader, maar eindelijk kon ze verder en ze zou nu naar de Gym komen. Toch handig die "Social Media".

'Oké Shelby,' sprak de vrouw, zich nu weer richtend op datgene waar ze mee bezig was; haar Shellder trainen. Ze was al een tijdje met de Pokémon bezig. In haar achterhoofd had ze het plan om de Pokémon te laten evolueren met een Waterstone, maar voor ze dat ging doen, wilde ze Shelby eerst zo goed mogelijk trainen. Evolueren moest immers geen excuus worden om een sterkere Pokémon te krijgen, maar om de Pokémon zelf op een hoger niveau te tillen en hem de kans te bieden te kunnen presteren op te toppen van zijn kunnen. 'We gaan het nog een keer proberen. Ice Shard!' Shelby concentreerde zich en kleine scherven ijs vlogen toen uit de voorkant van zijn schelp. Nog geen meter voor de Shellder vielen de scherven ijs echter met een plons in het water. 'Ah,' sprak de vrouw en de Shellder keek uiterst teleurgesteld. 'Ach, maar je geen zorgen Shelby, je leert het vast wel,' reageerde de blauwharige vrouw bemoedigend naar haar Pokémon. Ook Martin klopte bemoedigend met zijn vin op de bovenkant van Shellders schelp.

De stem van haar receptioniste haalde haar uit dit mooie moment. 'Er is een uitdager voor je,' vertelde deze haar, waarop Karin Mayon tevoorschijn kwam. 'Dag Karin! Wat fijn om je weer te zien!' reageerde de vrouw vrolijk. 'Hoe gaat het met je? En met je vader? Ik hoop dat het goed gaat met hem. Arash ziet er ook heel gezond uit.' Ze glimlachte even vrolijk naar haar, waarna ze iets minder vrolijk vroeg; 'Weet je toevallig ook hoe het met Kenji gaat? Ik heb al tijden niks van hem gehoord.' Even zweeg ze, maar fleurde toen weer op. 'Ach, daar kom je toch helemaal niet voor, dit gezellige geklets, je komt voor een gevecht en je tweede badge! Laten we beginnen, oké?' Ze knipoogde naar het meisje, liep naar haar eigen kant van het bad en liet haar Pokémon terugkeren, voor zover dat wilde. Terwijl Denise en Shelby zich braaf terug lieten trekken in hun balls, waren Martin en Sayo bezig met een ruzie. 'Wat nu weer?' vroeg de vrouw op strenge toon, starend naar de twee Pokémon. Martin was duidelijk geïrriteerd, Sayo was vastberaden. Het duurde even, de twee Pokémon waren druk door elkaar aan het roepen, maar toen snapte Cynthia het; ze gebruikte Martin altijd als eerst bij Gymgevechten, maar Sayo wilde nu ook wel eens meedoen, en dan ook gelijk als eerste.

Een zucht ontsnapte uit Cynthia haar mond. Waarom moesten ze deze discussie nou gaan voeren op het moment dat ze werden uitgedaagd? Duh, omdat het nu ter sprake komt, maar toch, dit was best storend. Ze was echter ook blij dat Sayo eindelijk voor haar wilde vechten. Nu was het alleen nog maar hopen dat ze ook ging luisteren. 'Goed, Sayo, jij mag beginnen, Martin jij mag daarna, goed?' Sayo leek tevreden, maar Martin alles behalve. 'Gun haar dit nou een keer,' zuchtte de vrouw vermoeid, waarna de Dewgong mopperend overstag ging en terugkeerde in zijn ball. De vrouw keek even naar Alex. 'Gelukkig mopper jij nooit als je een keertje niet hoeft te vechten hè.' De Vaporeon grijnsde naar haar en richtte zijn blik toen op Sayo, strak en waarschuwend, alsof hij haar wilde zeggen dat ze wel moest luisteren, anders kreeg ze het aan de stok met hem. 'Goed, laten we beginnen!' riep Cynthia, waarop haar scheidsrechter tevoorschijn kwam en begon te spreken. 'Dit is een gevecht tussen Cynthia Claves, Gymleidster van Cerulean City en de uitdager Karin Mayon van Cinnebar Island! Er mogen slechts twee Pokémon worden gebruikt, enkel de uitdager mag tijdens het gevecht wisselen. Begin!'
'Sayo, ga en doe je Bubblebeam!' riep Cynthia, met haar vinger naar de overkant wijzend. De Seadra schoot een stukje naar voren door het water, waarna er een krachtige stroom bubbels uit haar slurf schoot. Oké tot zover ging het nog goed. Hopelijk bleef het ook zo.

_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptywo okt 23, 2013 9:17 pmDe vrouw begroette haar zeer enthousiast toen ze tevoorschijn stapte. "Dag Karin! Wat fijn om je weer te zien!"Karin glimlachte. "Ja, het mocht eens tijd worden he?" Haar glimlach werd wat triester, maar gelukkig ratelde Cynthia gewoon door. "Hoe gaat het met je? En met je vader? Ik hoop dat het goed gaat met hem. Arash ziet er ook heel gezond uit." Karins blik ging even naar haar Growlithe, die enthousiast blafte. "Ja he? Met pap gaat het wel. Hij heeft het wel wat moeilijk natuurlijk.." Haar stem stierf weg en ze voelde hoe Arash zijn warme lichaam tegen haar been drukte als steun. Cynthia's nieuwe vraag - het leek verdorie wel een popquiz - leidde haar echter weer af. "Weet je toevallig ook hoe het met Kenji gaat? Ik heb al tijden niks van hem gehoord." "Ja, toevallig wel!" zei Karin snel, blij met deze afleiding. "Ik heb nog geen week geleden tegen hem gevochten bij Celadon City. Hij is echt goed aan het worden. Hij zal ondertussen de vierde Gym wel aan het uitdagen zijn."

"Ach, daar kom je toch helemaal niet voor, dit gezellige geklets, je komt voor een gevecht en je tweede badge! Laten we beginnen, oké?" Karin glimlachte en knikte. Cynthia liet naar haar kant van het bad, dus nam Karin plaats aan de overkant. Ze pakte twee Pokeballs van haar riem en staarde naar de twee kleine balletjes in haar handpal. Ithai en Akiko. Alles hing nu van hun af. In haar gedachten ging ze over haar strategie heen, totdat Cynthia haar uit haar gedachten riep. Karin keek op en zag een Seadra in het water liggen. Shit, was Seadra niet ook een Draak Pokémon? Het meisje groef in haar gedachten, maar kon er tot haar schaamte niet achter komen. Met licht getinte wangen trok Karin haar Pokedex tevoorschijn. Het was nu geen moment om haar trots de overhand te laten hebben.

"Seadra, de draakpokémon. Watertype. De toppen van zijn vinnen zijn giftig, toch zijn de vinnen van Seadra een gewild geneesmiddel."

Karin keek met een scheef gezicht naar haar Pokedex. Het was een Draakpokémon, maar wel een watertype? Juist. Aangezien Seadra giftig was, was Ithai een goede keuze. Maar zou hij niet teveel nadeel ten opzichte van Seadra's snelheid? Het leek erop dat ze haar Dewgong als tweede zou gebruiken. Akiko was beter bestand tegen ijs. Karin nam haar beslissing en hing één Pokéball terug aan haar riem. "Ithai, ik reken op je!" zei Karin ferm, terwijl ze de ball gooide. Een Nidorino verscheen op de drijver voor haar. "Dit is een gevecht tussen Cynthia Claves, Gymleidster van Cerulean City en de uitdager Karin Mayon van Cinnebar Island! Er mogen slechts twee Pokémon worden gebruikt, enkel de uitdager mag tijdens het gevecht wisselen. Begin!"

Karins ogen schoten naar de Seadra voor haar. "Sayo, ga en doe je Bubblebeam!" De Pokémon schoot naar voren en liet een krachtige straal bubbels los. "Protect! Counter met Waterpulse!" riep ze Ithai toe. De Nidorino brulde en riep een schild op. De bubbles kaatsen erop af en bogen om hem heen. Ondertussen laadde Ithai een blauwe bal op. Op vrijwel hetzelfde moment liet hij zijn schild zakken en vuurde hij de Pulse af. De bal raasde over het water op de Seadra af.


Laatst aangepast door Karin Mayon op zo nov 03, 2013 4:09 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyzo okt 27, 2013 12:08 pmCynthia kon het niet laten ietwat te stralen toen ze van Karin hoorde dat alles goed ging met haar zoon. Het rozeharige meisje had zelfs tegen hem gevochten, nog geen week geleden, en hij was echt goed aan het worden. De vierde Gym, was hij daar alweer? Dan vocht bij nu tegen Miki. Cynthia overwoog om de vrouw een berichtje te sturen, maar zette dit idee snel van zich af. Nee, ze moest zich nu richten op dit gevecht met Karin, dat was wel zo eerlijk voor het meisje. Na een kleine discussie met haar Pokémon (waar Karin hopelijk niets van mee kreeg) was de vrouw klaar voor de strijd. De scheidsrechter luide het gevecht in en Cynthia deed toen de eerste zet; Bubblebeam. Hopelijk zou Sayo haar vandaag niet in de steek laten, al gunde ze Karin de Cascadebadge van harte. De vrouw keek over haar eigen Pokémon heen, naar de keuze die Karin had gemaakt; een Nidorino. Toegegeven, dit vond ze een bijzondere keuze, zeker omdat Nidorino een Pokémon was die in het water sneller naar de bodem zou zinken dan je zou willen. Karin liet echter zien dat haar Nidorino dit gevecht prima aan zou kunnen.

Terwijl de bellen van Sayo op de Nidorino af schoten, reageerde deze met Protect. Cynthia knikte goedkeurend. Wanneer je Pokémon te groot (of te lomp) was om snel iets te ontwijken, dan moest je andere manieren verzinnen en dit was een hele goede. De aanval die daarna kwam, was echter een verrassing voor haar; Nidorino kon Water Pulse. Een glimlach gleed over haar lippen. Wat leuk! Die had ze niet aan zien komen. Water Pulse was echter een wateraanval en op een Waterpokémon zou deze weinig effect hebben (afgezien van het verwarrende deel). 'Sayo, ontwijk en doe Twister!' Sayo was echter niet het ontwijkende type en ze zou eens wél naar Cynthia luisteren, dus in plaats van ontwijken ging Sayo de Water Pulse te lijf met Twister. Sayo ving hierbij Water Pulse op en kreeg wat klappen, maar dat deerde de Pokémon niet. Ze had wel eens zwaardere klappen gehad. Intussen stuurde ze een Twister op Ithai af, welke op zijn plateautje niet heel veel bewegingsvrijheid had. Of wel?


_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w


Laatst aangepast door Cynthia Claves op zo nov 03, 2013 2:21 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyza nov 02, 2013 11:21 amGespannen keek Karin naar de effecten van haar aanval. De Bubblebeam was afgekaatst, maar haar Waterpulse zou weinig effect hebben als de Seadra niet verward raakte. Cynthia riep een bevel, maar tot Karins stomme verbazing luisterde de Pokémon niet. Sayo probeerde, in plaats van te ontwijken, de Waterpulse te lijf te gaan met haar Twister. De waterbal werd door de windstromen meegevoerd, maar raakte Sayo ook een aantal keren. Karin kon er echter niet om juichen, want het was duidelijk dat de Seadra het verwarrende effect had geneutraliseerd met haar Twister. Ondertussen stevende de Twister op Ithai af. De aanval zag er behoorlijk indrukwekkend uit, want het begon ook water op te zuigen van het zwembad. Daarnaast had het wat van de krachten van de Waterpulse geabsorbeerd. Als dat Ithai raakte.."Ithai, richt je Shock Wave op de voet van de Twister!" Ithai brulde en liet een elektrische lading los vanuit zijn hoorn. De ring van elektriciteit sneed door de voet van de Twister, waardoor deze geen standpunt meer had. Tot Karins grote schrik kantelde de Twister echter naar voren en kletterde het water op haar Nidorino neer.

"Ithai, gaat het?" riep ze bezorgt naar haar Pokémon. De Nidorino reageerde wat geagiteerd, terwijl hij het water van zich af schudde. Karin zuchtte opgelucht. Okee, hij was nog in orde. "Ithai, spring naar de rand van het bad!" De Nidorino gromde, zette zich af van het plateau en lande op de badrand. Karin glimlachte. Niemand had gezegd dat ze perse in het bad moesten vechten. "Maak snelheid en gebruik Double Kick!" De Nidorino stormde langs het bad en zette zich af. Terwijl hij op de Seadra afvloog, waren zijn ogen gefixeerd op Sayo. Alsof hij haar uitdaagde om te ontwijken. Zou ze zo laf zijn?


Laatst aangepast door Karin Mayon op zo nov 03, 2013 4:10 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyzo nov 03, 2013 2:41 pmCynthia kon haar Pokémon wel slaan. Waarom luisterde ze nou nooit eens fatsoenlijk? Nu liep ze schade op! Ugh, nou ja, wat er daarna gebeurde was wel goed. De Twister van Sayo won aan kracht door de Water Pulse te absorberen en nam onderweg ook water mee. Prima, als het zo goed ging, dan oké. Daarbij leek Sayo niet verward te zijn geraakt door het bijeffect dat Water Pulse kon hebben. So far, so good. Deels dan. Karin droeg haar Pokémon op de Twister bij de voet af te snijden. Cynthia keek geschrokken toe toen de Nidorine een Shock Wave bleek te kunnen. Dus daarom had ze hem ingezet! Hij kon elektrische aanvallen! Met grote ogen keen Cynthia toe hoe de Nidorino zijn aanval uitvoerde en de Twister omgooide. Even vreesde de vrouw dat Sayo hierbij geëlektrocuteerd zou worden, maar de aanval kwam niet in direct contact met het water. Wel spatten enkele vonkjes in het rond en verkocht één daarvan Sayo een tik. ‘Alles goed Sayo?’ vroeg de vrouw bezorgd. De Seadra negeerde haar, schudde even met haar kop om de naschokken van de aanval kwijt te raken en richtte zich toen op haar tegenstandster.

Cynthia volgde het voorbeeld van haar Pokémon en keek toe hoe Nidorino opeens over de rand van het bad rende. Hé, dat was ook voor het eerst! Dat had ze een uitdager nou nog nooit zien doen. In haar hoofd probeerde ze te graven naar de regels omtrent gevechten en de arena. Mochten ze over rand lopen? Ze wist het niet, maar het leek haar zo logisch dat je het bad niet uit mocht, dat ze er nooit verder bij na had gedacht. Ze vond het echter zo’n slim idee, dat ze Karin haar gang liet gaan. De Nidorino maakte snelheid en Cynthia waarschuwde haar Seadra dat ze op moest letten. Deze besloot echter om de paarse Pokémon te bestoken met een paar welgemikte waterstralen, maar miste iedere keer. Ithai sprong op en stevende met een Dubble Kick op Sayo af. Cynthia balde haar vuisten. Roepen dat ze moest ontwijken had geen zin, dat wist ze nu al. Dan maar in de tegenaanval. ‘Dragon Breath!’ riep ze, net iets te laat. Ithai raakte Sayo vol op haar snuit met haar voorpoot, wat hem een woedende blik opleverde. Ze voerde de aanval die Cynthia had bevolen vol woede uit en schoot Ithai weg, net zo hard als hij gekomen was. ‘Smokescreen!’ vervolgde Cynthia, hopend dat Sayo haar snuit niet al te veel pijn deed. Via de snuit werden praktisch al haar aanvallen uitgevoerd, dus wanneer die beschadigd of buiten werking was, hadden ze een probleem. Binnen enkele tellen was het veld omhuld met een dichte, zwarte waas, waardoor Cynthia Karin, noch Sayo en Ithai kon zien. ‘En nu je Hydro Pump!’ Eens zien of Ithai dit kon ontwijken, aangezien niemand echt iets kon zien.


_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptydi nov 12, 2013 8:52 pmIthai kwam los van de grond en meteen begon Karin zich zorgen te maken over haar beslissing. Ze vertrouwde nu volledig op haar vorige observatie: dat Sayo aanvallen niet ontweek, ook al werd dat bevolen door haar trainer. Maar hoe verleidelijk moest het nu wel niet zijn voor de Seadra om gewoon een halve meter op te schuiven? Dan zou ze meteen op haar noodplan over moeten gaan. Karin beet zachtjes op haar lip, terwijl haar Nidorino op Sayo af zoefde. "Dragon Breath!" riep Cynthia tot Karins opluchting en schrik. Ithai was echter sneller en plantte zijn dikke poot op Sayo's gezicht. De woedende uitdrukking deed een rilling over haar rug lopen. Oei. Een seconde hierna werd de Nidorino weg geblazen door de paarse straal. Ithai sloeg tegen de muur van de ruimte en landde met een plof naast het zwembad op de grond. Versuft kwam de Pokémon weer overeind. Karin groef in haar gedachten naar een goede aanval, helaas reageerde de Gymleidster sneller. Binnen een paar seconden vulde de Seadra de ruimte met een dikke, zwarte rook. Een groot deel van het zwembad en beide pokemon werden aan haar zicht onttrokken. In de verte hoorde Karin het hartverzakkende woord 'Hydro Pump'. "Ithai, Double Team!" gilde het meisje door de rook heen.

Even gebeurde er niks, Karin kon niet zien of Ithai geraakt werd of niet. Toen verschenen er opeens vele, vele Nidorino rond het bad. Alles bewoog zo snel dat zelfs Karin niet meer precies wist waar de echte Ithai was, maar ze kon wel zien dat de Pokémon nat was. Blijkbaar had hij toch wat van de Hydro Pump opgevangen, maar was hij ontsnapt door zijn Double Team. "Shock Wave! En daarna je Horn Attack." Alle Nidorino begonnen een elektrische bol op hun hoorn te verzamelen, maar zodra Ithai de Shock Wave los liet vernietigde dit de kopieën die het aanraakte. Hierdoor werd de echte Ithai zichtbaar, die nu aan de (voor Karin) rechterkant van het bad stond. De Shock Wave schoot door de lucht en verjoeg de rook op zijn weg. Ondertussen had Ithai een aanloop genomen en vloog hij alweer door de lucht. Karin hoopte dat de Seadra voor een seconde verlamd zou worden door de Shock Wave, zodat Ithai haar kon raken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyza nov 16, 2013 6:33 pmCynthia keek toe hoe Ithai met veel kracht tegen de muur van de Gym sloeg. Bezorgdheid schoot even door haar ogen. Zou alles wel zijn met de Nidorino? De paarse Pokémon werd echter acuut aan het zicht onttrokken door Smokescreen en de vrouw besloot dat Nidorino sterke Pokémon waren die wel tegen een stootje konden. Dat zou wel goedkomen. Zwarte rook verspreidde zich inmiddels over het veld en Cynthia ondernam geen pogingen meer om haar eigen Pokémon, die van Karin of het meisje zelf te spotten; dat was gewoon niet meer mogelijk. Sayo vuurde een Hydro Pump af, welke door de zwarte rook sneed als een warm mes door een klont boter. Cynthia wist niet of Ithai en Karin de aanval hadden zien aankomen en of de Nidorino hem had kunnen ontwijken of niet, maar ze hoorde Karin schreeuwen om een Dubble Team.

Zwijgend bleef Cynthia aan haar kant van het bad staan, wachtend op de uitvoer van de aanval of een verklaring dat Ithai niet meer verder kon vechten. Toen verschenen er opeens vele Nidorino rondom het zwembad en de vrouw kon een glimlach niet onderdrukken. Ithai mocht dan wel wat nat zijn, het was hem wel gelukt de gevraagde aanval uit te voeren. Mooizo. Wat daarna kwam was echter niet zo mooi; Shock Wave. Dus daarom had Karin voor de Nidorino gekozen. Hij kon elektrische aanvallen. Of nou ja, in ieder geval één. Ithai vuurde een bol elektriciteit af op de dichte, zwarte rook en even werd het zwembad zichtbaar. ‘Sayo kijk uit!’ riep Cynthia naar haar Pokémon/ ‘Duik onder water!’ Zou Sayo het nog kunnen ontwijken?

Sayo: Zwart. Dat was wat de Seadra op dit moment zag. Zwart en niks anders. Heel even had ze wat kunnen zien toen ze haar Hydro Pump op de Nidorino af had geschoten, maar de dichte, zwarte rook had zich inmiddels weer hersteld. Ongeduldig dobberde Sayo in het bad rond. Waarom zei Cynthia niks? Waarom droeg ze haar geen nieuwe aanval op? De Seadra draaide zich om in de richting van waar volgens haar Cynthia stond en wilde net een straal water door de rook sturen om haar Trainster wakker te maken, toen ze de stem van de vrouw opeens hoorde. ‘Sayo kijk ui!’ Kijk uit? dacht de Seadra verbaasd. Voor wat? ‘Duik onder water!’ riep de vrouw haar toe, maar de Seadra reageerde niet. In plaats daarvan draaide ze zich om, want ze hoorde iets knetteren. Haar ogen werden groot toen ze een bol elektriciteit op haar af zag komen. Dichtbij, te dichtbij.

Cynthia: De blauwharige vrouw klemde haar kaken op elkaar toen Sayo werd geraakt door de Shock Wave. Ook al had Sayo geprobeerd de aanval te ontwijken, Shock Wave was één van die zeldzame aanvallen die nooit miste. Met pijn in haar hart keek ze toe hoe haar Seadra een fikse klap kreeg van de elektrische aanval, welke werd versterkt door het feit dat de Seadra nat was en zich in het water bevond. Als klap op de vuurpijl raakte Ithai haar ook nog eens met een Horn Attack. Met grote ogen keek Cynthia naar haar Seadra. Zou ze nog door kunnen gaan? Zwaar hijgend lag Sayo in het water. Één oog zat dicht en ze zag er aardig gehavend uit, maar ze leefde nog. ‘Sayo, lukt het nog?’ vroeg de vrouw. Ze baalde dat zij haar Pokémon niet terug mocht trekken, maar ook al had ze het wel mogen doen, dan had Sayo alsnog geweigerd het op te geven, net als nu. Trillend knikte de Seadra “Ja”. Cynthia glimlachte. Waarschijnlijk zou de Seadra bij de volgende aanval moeten stoppen met het gevecht, maar als dat zo was, dan gingen ze het wel even goed afsluiten. ‘Sayo, Flash Cannon!’ Flash Cannon was een aanval die ze de Seadra jaren terug had geleerd via een TM en die ze eigenlijk amper gebruikte, omdat het ook de Special Defense van de gebruiker verlaagde, maar op dit moment maakte het waarschijnlijk niet meer zoveel uit. Sayo verzamelde allemaal licht in haar snuit en vuurde toen, met haar laatste kracht, de straal af op haar tegenstander.

OOC: Flash Cannon; The user gathers all its light energy and releases it at once. It may also lower the foe's Sp. Def stat.

_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptywo jan 01, 2014 5:23 pmWauw, dit ging beter dan verwacht! Karin voelde de euforie door haar lichaam stromen toen de elektrische aanval Sayo raakte. Verlamd door de aanval had de Seadra geen tijd om te reageren op Ithai. De Nidorino raakte de Seadrea recht op zijn borst met zijn hoorn, waardoor beide Pokémon door het water schoven. Ithai sprong vlug weer op de badrand, om te voorkomen dat hij in het water zou belanden. De Nidorino brulde triomfantelijke en Karin wierp gauw een blik op Cynthia en Sayo. De Seadra zag en zwaar gehavend uit, maar was blijkbaar nog wel van plan om door te vechten. Karin beet even op haar lip. Ze had verwacht dat dit voldoende zou zijn. Damn. Toen Cynthia haar volgende commando riep, was de verbazing van Karins gezicht af te lezen. Flash wat? Daar had ze nog nooit van gehoord. Gelukkig was Sayo even nodig om op te laden, dus had Karin tijd om te reageren. "Ithai, Shock Wave volle kracht!" riep ze de Pokémon toe. Ithai brulde en begon een bol elektriciteit op te laden op zijn hoorn. Gelijktijdig lieten Ithai en Sayo hun aanval los, de bol en de lichtstraal klapten op elkaar en veroorzaakten zo'n felle flits dat Karin haar armen over haar ogen sloeg. Ze voelde de schokgolf door de ruimte gaan en kon alleen maar hopen dat alles goed zou zijn met Ithai.


OOC;; Heeeel laat, sorry!
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyzo jan 19, 2014 2:10 pmDe vrouw kon een glimlach niet onderdrukken toen ze de verbazing op het gezicht van Karin zag. Het meisje kende de aanval die ze Sayo had opgedragen duidelijk niet, maar ze wist zeker dat het meisje het na vandaag nooit meer zou vergeten. De rozeharige was echter een ware dochter van Brendon en ging niet zonder slag of stoot ten onder. Ze droeg Ithai op Shock Wave te gebruiken, welke tegelijk met Sayo haar Flash Cannon opgeladen was. De twee Pokémon losten gelijktijdig hun schot en de vrouw moest haar arm voor haar ogen houden om niet verblind te worden door de flits die volgde. Een schokgolf schoot door de zaal, welke Cynthia in haar hele lichaam voelde. Langzaam haalde ze haar arm voor haar ogen weg om te schade in haar op te nemen. Hoe had Sayo het doorstaan?

Een kleine glimlach gleed over haar lippen toen ze haar Seadra zag liggen in het water, op haar rug, totaal uitgeschakeld. ‘Seadra is uitgeschakeld, Nidorino wint!’ hoorde ze de scheidsrechter roepen. Cynthia pakte de bal van Sayo en liet haar terug keren. De Nidorino had het dus overleefd, althans, daar ging ze vanuit door de uitroep van de scheidsrechter. Misschien was de Nidorino ook wel verslagen, maar was hij later ingestort dan Sayo. Ze wist het niet, maar veel tijd om daar over na te denken had ze niet. Ze moesten door, want ze mocht nog een tweede Pokémon inzetten. ‘Alex, aan jou de eer,’ glimlachte ze tegen haar Vaporeon, welke knikte en vanaf haar zijde op het dichtstbijzijnde platform sprong. ‘Oké Alex, we beginnen niet al te moeilijk. Water Pulse!’ Alex zijn ogen gloeiden even blauw op, waarna de Vaporeon zijn bek opende en een sterke wateraanval op zijn tegenstander afvuurde, wie er nu dan ook tegenover hem mocht staan.

_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyzo jan 19, 2014 4:35 pmHet licht zwakte af en Karin knipperde wild met haar ogen om haar zicht weer terug te krijgen. Het eerst wat Karin te zien kreeg was een Seadra die op haar rug in het zwembad dreef. Het was gelukt! Maar hoe was het met Ithai? Haar ogen schoten naar rechts, naar de plek waar haar Nidorino had gestaan. De Pokémon lag nu versuft op de grond, de lichte deuk in de muur van de Gym (sorry Cynthia!) liet zien waar hij tegen de muur geslagen was. Verdorie, dat was al de tweede keer! Ze moest hem uit het gevecht halen. "Goed gedaan Ithai! Ga nu maar rusten." Karin haalde zijn pokeball tevoorschijn, maar de Nidorino schudde zijn kop en kwam tandenknarsend overeind. Hij wende zijn kop naar de Vaporeon die nu verschenen was. Karin fronste boos. "Ithai, luisteren! Kom terug!" Ze stuurde een rode straal op hem af, maar Nidorino sprong opzij. Toen hij lande zakte hij echter door zijn voorpoot, wat wel aangaf dat hij behoorlijk wat schade had opgelopen. "Ithai!" riep Kairn nu beschaamd. Wat moest Cynthia wel niet denken? Dacht Ithai nu echt dat hij dit in zijn eentje kon? Hij wist dat ze Akiko in wilde zetten tegen de Vaporeon, vooral vanwege zijn zuurschild.

Ondertussen had Alex een Water Pulse afgevoerd. Ithai brulde en denderde, tot Karins grote schrik, naar voren. Hij sprong dwars door de Water Pulse heen, waardoor hij alle schade opving, en belande met een plons in het zwembad. Het gewicht van de Pokémon zorgde voor golven die over de badrand sloegen en de platformen lieten wiebelen. Nog geen seconde daarna begon het hele zwembad te knetteren van de elektriciteit. "Nee!" gilde Karin nu echt verschrikt. Dat was hun dodemans actie! Hun last resort! Karin had met Ithai afgesproken dat ze hem enkel in het water zou laten als het erop leek dat het wel eens hun laatste move zou kunnen zijn. Blijkbaar had de Nidorino besloten dat hij letterlijk strijdend ten onder wilde gaan. Langzaam kwam de Nidorino bovendrijven (yes, I know, fuck logic), waarna Karin hem gauw terug liet keren. "Gek beest," sprak ze hoofdschuddend tegen de pokeball. Shock Wave uitvoeren in het water. Hij moest echt enorm veel schade opgelopen hebben.

Karin deed de Pokeball weg en keek op. Goed, haar Gymgevecht. "Akiko, kom er maar uit!" riep ze, terwijl ze de pokeball naar voren gooide. De Magnemite verscheen dartelend in de lucht, duidelijk blij dat hij eruit was. "Akiko, gebruik Metal Sound en daarna Thunder wave." De Magnemite keek haar even bedachtzaam aan, maar leek toen te besluiten dat hij de aanvallen wel leuk vond. Meteen zetten hij het op een krijsen, Karin sloeg zelf haar handen tegen haar oren om het vreselijke, metaalachtige geluid buiten te houden. Vervolgens stuurde de Magnemite een verlamde schokgolf op de Vaporeon af. Karin wist dat de Vaporeon snel was, dus hoopte ze hem wat te af te remmen met deze twee aanvallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptydi jan 21, 2014 11:13 amCynthia: Ze moest toegeven dat ze respect had voor de Nidorino, die duidelijk niet van plan was om zonder slag of stoot ten onder te gaan. Eigenlijk leek de Nidorino wel wat op Sayo, die wilde ook niet zonder slag of stoot ten onder gaan. Helaas was haar eigen Pokémon al ten onder gegaan. Alex zou echter een stuk moeilijker worden voor Karin, want in tegenstelling tot Sayo, luisterde Alex wel volledig naar haar. Ze stuurde Alex het veld op, maar niet voordat Ithai besloot om een laatste aanval te doen. Cynthia keek met grote ogen toe hoe de Pokémon door Alex’ Water Pulse sprong, zich in het water stortte, wat vervolgens begon te knetteren. ‘Wat,’ mompelde de vrouw verbaasd. Water sloeg omhoog door de impact van Ithai op het water en Alex werd kletsnat, waarna hij ook nog eens een tik opving van de elektrische aanval. De vrouw glimlachte zwakjes, want de Nidorino dreef nu bewusteloos in het water, maar had nog wel wat schade aan Alex kunnen berokkenen. Het stond weer gelijk.

‘Oké Alex, nu gaat het er om spannen,’ sprak de vrouw tegen haar Vaporeon, welke knikte en zijn ogen richtte op zijn volgende tegenstander; Magnemite. Een slimme zet, zo vond Cynthia. Karin had er goed aan gedaan om niet meteen met deze Pokémon te beginnen, op deze manier was de verrassing veel groter. De rozeharige opende de tweede ronde met een combinatie van Metal Sound en Thunder Wave. ‘Alex, bedek je oren!’ riep Cynthia haar Pokémon toe, maar hoewel de Pokémon zijn poten over zijn kop sloeg, had hij toch last van de aanval. Een rilling liep over zijn lichaam, waardoor hij ook de Thunder Wave niet kon ontwijken. ‘Alex!’ riep de vrouw geschrokken. De Vaporeon kwam langzaam weer op zijn vier poten te staan, maar had duidelijk last van de verlamming. ‘Alex, probeer je Aurora Beam!’ De Vaporeon probeerde een pas te verzetten, maar dit lukte niet. Daarom voerde hij de opdracht maar uit vanaf deze plek. Zijn bek ging open en al gauw kwam een gekleurde ijsstraal tevoorschijn uit zijn bek. Of de straal doel zou raken was natuurlijk nog wel de vraag.

_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptydi jan 28, 2014 2:36 pmDe Vaporeon had duidelijk last van het krijsende, metaalachtige geluid, waardor de Thunderwave zijn doel raakte. Karin liet een zachte "Yes," ontsnappen, maar wist dat het gevecht nog lang niet voorbij was. Ondanks zijn verlamming wist Alex een Aurora Beam af te vuren. "Ontwijk het!" riep Karin haar Pokémon toe. Akiko buitelde door de lucht en ontweek de Aurora Beam met gemak. Hij was sterk in het voordeel met zijn zwevende lichaam en aangezien Alex nauwelijks kon bewegen was het voorspelbaar waar de straal heen kon. "Thundershock en daarna Sonicboom!" Akiko stootte een soort metaalachtig gegiechel uit, waarna hij een elektrische schok op Alex afvuurde. Hierna duikelde de Magnemite door de lucht naar de andere kant van het bad en vuurde vanaf daar zijn Sonicboom af. Akiko was snel, maar Karin wist niet hoe lang Alex nog paralysed zou zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptydo feb 13, 2014 4:57 pmCynthia klemde haar kaken op elkaar toen de Aurora Beam van Alex zijn doel mistte. Hij moest van die verlamming af! Karin ging ondertussen verder met haar aanvallen en vuurde een Thundershock af. ‘Alex! Ontwijk!’ riep de vrouw, waarop de Vaporeon een poging deed om te bewegen. Zijn poten kwamen langzaam van hun plek en eindelijk kon de Pokémon weer bewegen, maar niet snel genoeg om de Thundershock te ontwijken. De klap was hard, maar het schudde Alex wel wakker. De Pokémon zette nog een paar passen, schudde de vonken van zich af en viel van het platform in het water. De Sonicboom van Magnemite zoefde net over hem heen en klapte hard in het water, waardoor er golven ontstonden. ‘Alex, Aqua Ring!’ beval de vrouw en even zag je de Vaporeon oplichten in het water. Zijn lichaam werd omhuld door een klein laagje water, waar de Pokémon een beetje van op knapte. Hopelijk herstelde hij ondertussen voldoende om door te gaan.

‘Oké Alex, doe nu je Acid Armor!’ reageerde de vrouw, waarop haar Vaporeon verdween. Nu was hij één met het water, onzichtbaar voor Akiko. ‘Goed, doe nu je Water Pulse!’ Wateraanvallen hadden niet veel effect op Magnemite, maar ze hoopte de Pokémon te verlammen, zodat haar volgende aanval, namelijk ‘Bite!’ zou raken. De Water Pulse klapte uit het water en Cynthia kruiste haar vingers. Zou het lukken?

_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyvr feb 21, 2014 1:41 pmDankzij de verlamming raakte de Thundershock, maar de Sonicboom zoefde net over de Pokémon heel. Bij het horen van 'aqua ring' beet Karin op haar lip. Oja, waterpokémon konden zichzelf herstellen. Verdorie. Daarna deed Cynthia iets wat Karin haar ook had zien doen in haar gevecht tegen Kenji: ze bevool Alex om Acid Armor te gebruiken. Er waren maar weinig Pokémon die deze aanval konden, maar Karin had het eerder gezien en was niet van plan zich te laten verrassen. "Akiko, blijf in beweging!" De Magnemite liet zich dat geen twee keer zeggen en buitelde als een vrolijke, doch losgeslagen, stuiterbal door de lucht. Er leek geen patroon in zijn bewegingen te zitten en Karin moest toegeven dat die er waarschijnlijk ook niet was. Daar was de Magnemite veel te random voor. Zoals verwacht lanceerde Alex een aanval vanuit het water, maar deze miste. "Bite!" riep de vrouw vervolgens. De Vaporeon lanceerde zich uit het water, waarop Karin riep: "Vang hem op!" Akiko hield halt in de lucht (Karin kon haast niet geloven hoe gehoorzaam haar Pokémon was op dit moment) en maakte een metaalachtig geluidje toen de Vaporeon zijn tanden in zijn magneet zette. "Thundershock!" Akiko ontlaadde zich, de elektriciteit knetterde van zijn lichaam.

OOC;; Voor de duidelijkheid: Op het moment dat de Bite van Alex raakt, doet Akiko zijn Thundershock Wink

Edit: Ik heb je post even aangepast, want de Vaporeon van Cynthia heet Alex, niet Martin Wink Martin is de Dewgong =p
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyma maa 03, 2014 11:24 amCynthia: Karin reageerde op een slimme en alerte manier toen ze Alex beval Acid Armor te gebruiken; ze liet haar Magnemite door de lucht buitelen. Op die manier zou het voor de Vaporeon lastig zijn om te mikken en was het voor Cynthia lastig om haar volgende aanval te timen. Ze balde haar vuisten en probeerde zich te concentreren op de Magnemite. Deze tolde echter zo ongecontroleerd door de lucht, dat ze zich er gewoon niet op kon focussen. Dan maar op de gok naar boven. ‘Alex! Water Pulse!’ De aanval schoot omhoog vanuit het water, maar miste het doel zoals verwacht. Jammer, ze had toch gehoopt dat ze op goed geluk de Pokémon zou raken. Dan maar door met de volgende aanval. ‘Bite!’ Met stomheid geslagen hoorde Cynthia hoe Karin haar Pokémon beval Alex op ge vangen. Wat was ze van plan?

Alex: Met veel kracht schoot de Vaporeon uit het water, waardoor hij zichtbaar werd. Met opengesperde kaken en zijn voorpoten naar voren gestoken, sprong hij op de Magnemite af, welke om de één of andere vreemde reden opeens stil in de lucht hing. Alex had het gevoel dat hij dit verdacht moest vinden, maar had de magneet van Magnemite al tussen zijn kaken toen hij zich goed en wel besefte wat er komen ging. Elektrische vonken spatten van het lijf van de Magnemite en deelden Alex een helse klap uit. Hij had bijna het gevoel dat hij geëlektrocuteerd werd, wat in feite ook zo was, aangezien hij kletsnat was en ook nog eens niet tegen elektrische aanvallen kon. Hij liet de Magnemite los en stortte naar beneden, naar het zwembad. Een luide plons en veel opspattend water maakten zijn botsing met het wateroppervlak duidelijk. Terwijl Alex daar in het water dreef, voelde hij aan zijn lichaam en gezondheid dat hij niet veel langer door kon gaan. Aqua Ring mocht hem dan wel een klein beetje van zijn gezondheid terug geven, het zou niet genoeg zijn om dit te winnen, dat wist hij. Hij zou echter nog één laatste aanval doen voor hij verslagen door dit bad zou drijven.

Cynthia: Alex zou dit niet lang meer volhouden, dat wist ze, maar ze wist ook dat hij door zou gaan tot het bittere eind. Ze wist dat hij nu Last Resort zou willen gebruiken, maar hij had nog niet al zijn andere aanvallen gebruikt en dus kon hij zich nog niet op die aanval beroepen. Cynthia had echter een ander idee. ‘Alex, doe je Dubble Team en dan Aurora Beam!’ Al gauw verschenen er meerdere Vaporeon in het zwembad die een cirkel vormden in het bad om het gebied waar Magnemite boven zweefde. Vervolgens vuurde Alex op volle kracht zijn Aurora Beam af. Cynthia hoopte dat, door de vele Vaporeon en het gebuitel, de Magnimite in de war zou raken en dus geraakt zou worden. Of het ook zou lukken was nog even de vraag.

_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptywo maa 05, 2014 1:15 pmHell yeah, haar tactiek werkte! En hoe. Alex zag er behoorlijk gehavend uit toen hij terug viel in het water. Tot haar stomme verbazing was de Vaporeon nog altijd niet verslagen. Hoe kon dat in godsnaam? Alex was zwak tegen elektriciteit en had net een critical hit te verduren gehad. Karin balde haar vuisten. Verdraaid, waarom was hij zo sterk? Ondertussen had Cynthia het gevecht voortgezet en schoten er vele Vaporeon door het water. Omdat Karin niet op had staan letten, zweefde Akiko vrijwel roerloos boven het water, terwijl zijn oog de vele Vaporeon probeerde te volgen. "Akiko, niet kijken!" riep Karin naar haar Pokémon, maar de Magnemite leek al teveel verward. Toen vuurde Alex op volle sterkte zijn Aurorabeam af. Een krankzinnig idee kwam in haar op. "Akiko, laat je vallen!" De Magnemite keek haar stomverbaasd aan, zag toen de Aurorabeam op zich af komen en schakelde in één klap zijn levitatie uit. De staalpokémon viel als een baksteen naar beneden, de Aurorabeam miste hem op een haartje na en sloeg tegen het plafon van de gym aan. Stof en brokstukken daalden op het zwembad neer, terwijl Akiko met een kleine plons in het water verdween. "Thundershock!" riep Karin boven al het gebulder van vallend puin heen, waardoor ze een slok stof binnen kreeg en als een gek begon te hoesten. Akiko leek haar wel gehoord te hebben, want door het stof heen zag ze plots het hele zwembad oplichten van de elektriciteit, net zoals Ithai gedaan had. Alleen kon Akiko een stuk beter tegen zowel water als elektriciteit. Het stof daalde langzaam neer, terwijl er stukken van het plafon in het zwembad rond dreven. Was het voorbij?

OOC; Sorry, je Gym word nogal gesloopt xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyvr maa 14, 2014 11:39 pmCynthia: Het gevecht naderde zijn einde en zowel Cyntia als Karin leek dat te weten. Alex vuurde een laatste aanval uit, maar door een slimme zet ontweek de Magnemite deze. De Aurura Beam raakte het dak en de schade was groter dan de vrouw zou willen, maar daar was nu niks meer aan te doen. Vonken vlogen in het rond toen Akiko het bad onder vuur nam en voor Cynthia was het nu wel duidelijk dat het gevecht voorbij was. De bewusteloze, in het water drijvende Alex was hiervan het bewijs. De vrouw glimlachte en liet haar Vaporeon terugkeren. De scheidsrechter tilde zijn rechtervlag op en verkondigde de winst aan Karin, iets wat misschien een beetje overbodig was, maar ja, zo hoorde het. De vrouw liep om het bad heen naar de rozeharige en keek haar glimlachend aan. 'Dat was een mooi gevecht Karin, goed gedaan. Hier, deze heb je dubbel en dwars verdiend.' De vrouw stak haar hand uit naar Karin en ontvouwde haar vingers. Op haar handpalm lag een blauwe waterdruppel; de Cerulean City Gymbadge. 'Gefeliciteerd.'

OOC: Le fight is over! Karin wint!

_________________
[GYM] Nothing to lose 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Nothing to lose Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Emptyvr maa 14, 2014 11:46 pmHet stof daalde neer en daar, tussen de puinbrokken, dreef de uitgeschakelde Vaporeon. Voor een seconde staarde Karin wezenloos naar de blauwe Pokémon, maar barstte toen in juichen uit. "Akiko, het is gelukt! Topper die je bent!" De Magnemite dartelde zeer content om zijn juichende trainster heen. Ondertussen kwam Cynthia om het bad heen gelopen. "Dat was een mooi gevecht Karin, goed gedaan. Hier, deze heb je dubbel en dwars verdiend," sprak de vrouw, waarop ze haar hand uitstak en een glimmende Cascade Badge onthulde. Karin keek glunderend naar de vrouw "Dankuwel!" Haast eerbiedig nam ze de badge aan, waarop ze boog. "Heel erg bedankt! Het was echt een goed gevecht!" Karin grijnsde breed. Dit ging Kenji zoooo niet leuk vinden!
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[GYM] Nothing to lose Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nothing to lose [GYM] Nothing to lose Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[GYM] Nothing to lose

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Cerulean City :: De Water Gym-