Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [GYM] Let's try

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyma nov 25, 2013 5:58 pm

ARYA ~ De glazen schuifdeuren gleden soepel voor haar opzij en Arya stapte naar voren. De vrouw achter de balie keek op. Goed, nu was er geen weg meer terug. Ze stapte naar de balie. "Kan ik je ergens mee helpen?" vroeg de vrouw. "Is Cynthia Claves er?" vroeg Arya. De vrouw knikte. "Je komt haar uitdagen, neem ik aan?" Nu knikte Arya. De vrouw typte iets in en keek naar het scherm. Daarna keek ze Arya glimlachend aan. "Ja, ze is nu beschikbaar. Ik zal je naar haar toe brengen." Ze ging Arya voor en het meisje volgde haar. Toen ze bij de deur kwamen waarachter het strijdveld zich bevond, kreeg Arya de neiging om zich om te draaien en weg te rennen, maar die onderdrukte ze. De vrouw opende de deur en Arya haalde diep adem, voor ze de grote ruimte in stapte. Ze wist al hoe het eruit zag van de Whirling Waterpool Day, maar nu het leeg was, leek het nog veel groter en indrukwekkender. Aan de zijkanten waren hoge tribunes, die compleet verlaten waren. Arya vroeg zich af of er veel mensen waren die toeschouwers mee hadden als ze de gym uitdaagden. In het midden was natuurlijk het grote zwembad met de ronde platformen. Arya bleef een beetje onwennig stilstaan bij de ingang, met grote ogen, trillende handen en knikkende knieën.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptydi nov 26, 2013 10:34 amHet was een rustig dagje, althans, voor Cynthia. Vandaag was ze eens niet aan het trainen met haar Pokémon, maar dobberden ze gezamenlijk allemaal in het grote bad. 'Ah, dit is het echte leven,' glimlachte de vrouw, wat een instemmend geluid van haar Pokémon teweeg bracht. Helaas was er voor een Gymleidster nooit veel rust, want de veel te bekende stem van haar baliemedewerkster klonk alweer door de ruimte. 'Cynthia, er is een uitdager voor je.' Cynthia glimlachte. Wat een verrassing, dacht ze, waarna ze overeind kwam en zich in het water omdraaide om te zien wie er was. Haar uitdager was een meisje, net als de afgelopen keren, en stond nog in de deuropening. Soepel hees de vrouw zich uit het bad, pakte een handdoek en liep naar het meisje toe. 'Dag jongedame,' glimlachte ze tegen de brunette. Ze had het meisje een keer eerder gezien, maar waar kon de vrouw zich even niet herinneren. 'Mijn naam is Cynthia Claves. Ik hoor dat jij mij wilt uitdagen?'

OOC: Arya, voor je volgende post mag je wel zeggen dat Cynthia naar haar plaats, aan de andere kant van het bad, loopt, dan gaat het wat sneller :3

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptydi nov 26, 2013 5:26 pm

ARYA ~ Cynthia was nog aan het zwemmen toen Arya binnenkwam en ze hoopte dat ze de gymleidster niet stoorde. Maar dan zou de vrouw van de balie dat wel gezegd hebben, toch? 'Dag jongedame,' zei Cynthia, terwijl ze zich afdroogde. 'Mijn naam is Cynthia Claves. Ik hoor dat jij mij wilt uitdagen?' Arya knikte. Cynthia ging klaarstaan en ook zijzelf begaf zich naar de rand van het zwembad. De scheidrechter stond er ook al. Ze had hem helemaal niet aan zien komen. Stond hij daar echt nog maar net of was hij hier al de hele tijd?
Ze haalde één van haar pokéballs van haar riem en hield hem een beetje onzeker vast. Mocht ze haar pokémon al laten verschijnen? Ze dacht van wel. Of moest ze eerst wachten tot Cynthia dat had gedaan? Nee, het mocht al wel. Toch? Ze deed het uiteindelijk maar gewoon en in een witte flits verscheen een Meowth op het platform het dichtst bij Arya's kant van het bad.

ZEPHIR ~ Het was tijd. Hij materialiseerde op een platform in een zwembad, zoals Arya hem die ochtend al verteld had. Hij keek om zich heen. In het zwembad dreven nog meer kale, witte platformen, maar verder bestond het strijdveld uit water. Gelukkig had Zephir inmiddels leren zwemmen. Je kon niet zeggen dat hij het geweldig kon, maar hij wist zich aardig te redden in het water. Hij zou nat worden liever vermijden, maar hij wist wel dat hij daarin in een gevecht op zo'n plek weinig kans van slagen had. Hij keek naar de vrouw met het blauwe haar. Dus dat was Cynthia Claves. Welke van haar waterpokémon zou ze inzetten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyma dec 02, 2013 12:19 amCynthia: Het bruinharige meisje knikte, waarop Cynthia breed glimlachte. ‘Uitstekend!’ riep ze, waarop ze zich omdraaide en naar het bad terug liep. Daar liet ze haar zwemmende Pokémon terugkeren, afgezien van Alex, welke al uit het bad was geklommen en aan de Gymleiderskant van het bad al zat te wachten. Cynthia nam plaats naast haar Pokémon en wachtte tot de scheidsrechter de bekende regels had verteld. Twee Pokémon per persoon, alleen de uitdager, welke Arya uit Lavander Town was, mocht wisselen tijdens het gevecht. Cynthia knikte, pakte een Pokéball en gooide die in de lucht. ‘Martin, ik kies jou!’ Na haar laatste Gymgevecht had ze besloten Sayo voorlopig niet meer te gebruiken voor Gymgevechten. De Dewgong was ondertussen in het water verschenen en Cynthia keek over het water heen naar Arya. Welke Pokémon had het meisje gekozen om mee te beginnen?

Martin: De Dewgong wist dat hij over een paar seconden weer uit zijn Pokéball geroepen zou worden, en ergens vroeg hij zich af waarom Cynthia hem niet gewoon in het bad had gelaten. Of wilde ze het soms net iets langer een verrassing houden voor de uitdager tegen wie ze moest beginnen? Martin vond het allemaal best, zolang hij maar mocht beginnen. Sayo had het in het gevecht tegen die dochter van Mayon toch redelijk verpest, dus die mocht voorlopig niet meer. Ha, net goed. De witte Zeehondpokémon verscheen in het water en keek naar zijn tegenstander. Een.. Meowth? Verbaasd kantelde de Dewgong zijn kop een stukje opzij. Zag hij dat nou goed? Een Katpokémon? Die hielden toch helemaal niet van water? Hij haalde zijn schouders op. Ach, het was de keuze van de uitdager, daar ging hij niet over klagen. ‘Oké Martin, we gaan beginnen,’ sprak Cynthia, waarop de Dewgong knikte. ‘Doe eerst Aqua Ring en daarna Aqua Jet!’ Martin knikte weer, concentreerde zich en vormde een haast onzichtbaar laagje over zijn lichaam, welke hem iets van zijn gezondheid terug zou geven tijdens het gevecht. Vervolgens omhulde hij zichzelf met nog meer water en schoot hij naar voren, recht op de Meowth af. Tijd om te zwemmen katje.

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyma dec 02, 2013 8:38 pm

De scheidsrechter legde de regels uit. Die waren precies hetzelfde als bij de steengym, dus dat was niet moeilijk. Cynthia zette als eerste haar Dewgong in. Arya glimlachte even. Bij de Wicked Water Fights had zij een Seel mogen gebruiken en Dewgong was diens evolutie. Ze vond het echt een mooie pokémon. Als ze ooit nog eens een wilde Seel tegen zou komen wist ze wel wat ze zou doen.
‘Oké Martin, we gaan beginnen,’ zei de gymleidster. ‘Doe eerst Aqua Ring en daarna Aqua Jet!’ Aqua Jet, dat was een snelle aanval. Arya had hem zelf ook in haar Wicked Water Fight gebruikt. "Zephir, ontwijk!" riep Arya, terwijl de Dewgong een laagje water om zich heen vormde. Kort daarna schoot Martin naar voren. Zphir had op het platform niet echt veel ruimte om opzij te duiken, dus sprong hij in de lucht.

ZEPHIR ~ Zephir staarde naar zijn tegenstander en probeerde niet in paniek te raken toen hij de waterkolom met daarin de Dewgong met hoge snelheid op zich af zag komen. Op het laatste moment sprong hij omhoog, zodat Martin geen tijd meer zou hebben om bij te sturen. Hij had de snelheid van Aqua Jet echter iets te laag ingeschat, waardoor die zijn achterpoten raakte. Zephir tolde even door de lucht, waarna hij net naast het platform in het water belandde. Even raakte hij in paniek toen overal om hem heen water was. Geen paniek, Zephir, je kunt zwemmen. Gewoon omhoog gaan, gewoon omhoog gaan. Hij brak door het wateroppervlak en klampte zich vast aan het platform. Hij trok zichzelf er weer op en schudde zich uit. Niet het beste begin...
"Zephir, Fake Out!" riep Arya. "En doe daarna Fury Swipes." Zephir sprong van het platform, naar Martin toe, en klapte in zijn handen, waardoor er een schokgolf vrijkwam. Hij had zijn sprong zo ingeschat, dat hij weer op een ander platform landde. Zonder daar lang te blijven staan, schoot hij opnieuw naar voren, zijn nagels uitgeslagen. Hij had niet de tijd genomen om te zien of zijn vorige aanval raak was geweest, maar áls dat zo was, dan zou deze ook niet missen. Als de vorige echter al gemist had, had hij nu een probleem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyzo dec 15, 2013 5:02 pmCynthia: De blauwharige vrouw keek toe hoe haar Dewgong op de Meowth afschoot. Wat zou Arya gaan doen? Deze beval, heel logisch, dat haar Pokémon moest ontwijken. De platforms in Cynthia haar zwembad waren echter nou ook weer niet zo breed dat je alle kanten op kon. Daarbij was Aqua Jet een aanval die vrij breed werd ingezet. Arya haar Pokémon sprong echter omhoog, de enige plek waar ruimte genoeg was om te ontwijken. Even dacht de vrouw dat haar aanval had gefaald, maar toen zag ze dat Martin één van Zephir zijn achterpoten raakte, waardoor de Katpokémon door de lucht begon te tollen en met een plons in het water viel. Even grijnsde Cynthia. Ha, nu lag de kat in het water. Wat zou hij doen? Verbaasd keek ze toe hoe de kat boven water kwam, zich aan het platform vast klampte en weer uit het water klom. Hmm, ze had toch meer paniek verwacht, maar blijkbaar had Arya haar Pokémon beter voorbereid dan ze had gedacht.

Martin: De Dewgong baalde toen zijn tegenstander omhoog sprong, waardoor zijn Aqua Jet miste, maar hij was toch tevreden met het raken van één achterpoot. Iets was beter dan niets. Met hoge snelheid schoot Martin in het water, beschreef een bocht en kwam weer boven. Zijn ogen schoten in het rond. Waar hing die Meowth nou weer uit? Tot zijn genoegen zag hij de Pokémon uit het water klauteren, terug op een platform. Hij grijnsde. De kat had een nat pak. Leuk! De Meowth liet er echter geen gras over groeien, evenals zijn Trainster. Fake Out werd ingezet en hoewel Martin graag had willen ontwijken, het lukte hem niet. De schokgolf raakte hem en Martin sloot zijn ogen. Even kon hij niks doen, niet aanvallen, niks. De Dewgong schudde zijn kop en opende zijn ogen weer, om nog net te kunnen zien hoe de Meowth met uitgeslagen nagels op hem af sprong.

Cynthia: Even balde ze haar vuisten toen Martin werd geraakt door Fake Out. Hij had gemakkelijk kunnen ontwijken door onder water te duiken, maar blijkbaar had de Dewgong niet opgelet (en Cynthia ook niet helemaal). Nu dreigde er echter een ander gevaar, namelijk Fury Swipes, een aanval die wel vijf keer achter elkaar door kon gaan, mits je je tegenstander wist te raken. ‘Martin, ontwijk!’ Zephir was echter aardig dichtbij geweest op het moment dat de Dewgong zijn ogen had geopend en hij werd dan ook twee keer door de klauwen van Zephir geraakt voor hij wat kon doen. Snel schoot de Dewgong onder de derde uithaal van Zephir door en dook naar onderen, terwijl hij zijn staart omhoog richtte. Water omhulde zijn staart en de Dewgong ging soepel over in een Aqua Tail. Zou de Meowth dit van zo dichtbij kunnen ontwijken? Cynthia glimlachte, want ondertussen werd de energie en gezondheid van de Dewgong ook weer langzaam hersteld dankzij de Aqua Ring.

OOC: December Post-NaNo 17#: +483 (8.316/50.000)

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyzo dec 15, 2013 5:55 pm

ZEPHIR ~ Zephir was opgelucht toen hij zag dat zijn Fake Out doel had getroffen. Hij sloeg naar Martin met zijn nagels en wist hem twee keer te raken, voordat de Dewgong onder water dook. Zephir dacht weer veilig op zijn platform te kunnen landen, maar Martin bleek nog een verassing in petto te hebben. Zijn witte staart, omhuld door water, schoot omhoog. Hé, had Cynthia niet eerst iets moeten roepen voor hij zomaar aan kon vallen? Dichtbij als hij was had hij geen kans om iets te doen en met een harde klap van Martins staart werd hij opnieuw het water in geslagen. Hij zonk een heel stuk, maar zwom toen zo snel mogelijk weer omhoog. Hij gromde zacht toen hij zich bedacht dat de Dewgong intussen alweer van zijn aanvallen aan het herstellen was.
Naar de Dewgong toe gaan had weinig zin. Hij was heel snel, maar in het water was Martin sterk in het voordeel. Tegen de tijd dat Zephir hem zou bereiken, zou hij alweer heel ergens anders zijn, of gewoon op de bodem van het zwembad. Zijn enige kans om Martin aan te kunnen vallen was als die naar hem toe zou komen. Dat zou vroeg of laat toch wel gebeuren, dus dat was mooi. Dat dat zou gebeuren op het moment dat hij Zephir aan zou vallen was wat minder. De Meowth klom weer op een platform en wachtte af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyza dec 28, 2013 1:00 pmCynthia: Adrenaline stroomde door de aderen van de blauwharige vrouw. Wat was dit een heerlijk gevecht! Spannend, niet te voorspellen en bovenal was het niet te raden wie er zou gaan winnen. Cynthia had gedacht dat, toen ze zag dat Arya een Meowth inzette, zij wel zou gaan winnen, maar de Katpokémon weerde zich kranig. Hij bleek zelfs te kunnen zwemmen! De vrouw knikte tevreden toen ze zag dat de kat door het water peddelde en weer op het platform kroop. Ja, Arya had zich duidelijk goed voorbereid. Voor zover zij zich kon herinneren had ze nog nooit eerder een uitdager gehad die haar Pokémon had leren zwemmen. Al met al had ze dus bewondering gekregen voor deze jongedame. Nu was het echter aan Arya of ze die badge echt ging winnen of niet.

Martin: De nagels van de Meowth deden hem aardig veel zeer, maar hij liet zich niet zo makkelijk kisten. Oom de Pokémon te ontwijken door de Dewgong onder water en terwijl hij dat deed, bedacht hij een tegenaanval; Aqua Tail. Terwijl Martin met het voorste deel van zijn lijf onder water dook, kwam zijn staart omhoog, omhuld door water. Een grijns gleed over de lippen van de Pokémon toen hij voelde dat zijn staart doel trof. De Meowth was geraakt en zat nu ook onder water. Dit was voor hem dé kans om de Pokémon aan te vallen, maar hij moest ook aan zijn eigen gezondheid denken. Terwijl de Katpokémon weer naar boven zwom, zwom Martin terug naar zijn deel van het zwembad, naar Cynthia. Zodra hij daar aan was gekomen, kwam zijn kop weer boven water en keek hij in het rond. Cynthia keek hem met een glimlach aan, Arya stond aan de andere kant van het bad en de Meowth was ook weer boven water. Rustig dopperde de Dewgong in het water, starend naar zijn tegenstander. Wie zou de eerste zet doen?

Cynthia: De vrouw glimlachte even om het feit dat beide trainers en Pokémon op dit moment aan het wachten waren. Aan het wachten tot de ander een zet zou doen. Het was spannend, heel spannend. Wie zou gaan winnen? Cynthia overwoog even om te wachten tot Arya een zet zou doen, maar aan de houding van Zephir was wel te zien dat hij aan het afwachten was. Goed, dan zou zij de eerste zet doen. ‘Martin, Surf!’ Haar Dewgong keek haar even zijdelings aan, knikte en richtte zijn blik op Zephir. De ogen van de Dewgong werden helder blauw, waarna er een gigantische vloedgolf ontstond in het zwembad. Het water rees een paar meter boven de rand uit, bezette de gehele breedte van het bad en stoof toen op Zephir af. De kans dat de Meowth dit zou kunnen ontwijken was eigenlijk wel nihil, zeker op dit kleine oppervlak. Martin zelf surfte mee op de golf, genietend van zijn machtspositie. Hoe zouden Arya en Zephir hier op reageren?

OOC: Sorry dat het even duurde Arya!
December Post-NaNo 24#: +486 (12.329/50.000)

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyzo dec 29, 2013 6:04 pm

ARYA ~ Arya keek geschrokken naar haar Meowth toen doe geraakt werd door Martins Aqua Tail. Ze zag hem even niet, totdat zijn crèmekleurige kop weer boven water kwam. Ze haalde opgelucht adem toen hij weer op het platform klom. Ze was blij dat Cynthia haar Dewgong niet aan had laten vallen terwijl Zephir nog onder water was. Arya besloot af te wachten tot Cynthia's volgende zet. Eerst gebeurde er nog niets en Arya werd bang dat de gymleidster wachtte tot zij iets zou doen. ‘Martin, Surf!’ droeg Cynthia haar pokémon echter op. Martins ogen gloeiden blauw op en een reusachtige golf richtte zich op. Wat kon ze hiertegen beginnen? Zephir kon het onmogelijk ontwijken, de golf was veel te hoog en was net zo breed als het zwembad. Ze keek naar Zephir, die heel klein leek, daar op zijn platform, tegenover die enorme watermassa. Wacht, het platform! "Zephir, ga achter het platform hangen!" riep Arya.

ZEPHIR ~ Zephir hoorde Arya's bevel en sprong naar achteren, het water in. Hij pakte het platform stevig vast. De golf kwam aanrollen. Aan weerskanten van het platform raasde hij langs, tot hij bij de achterkant van het zwembad aankwam. Een deel van de golf spatte uiteen tegen het platform. De ronde schijf botste door de klap van het water tegen Zephirs kop. Hij deed echter ook wat Arya's bedoeling was geweest: hij brak de golf. Het water viel naar beneden, maar Zephir was toch al doorweekt. Hij klom weer op het platform en spuugde een mondvol water uit. Toen grijnsde hij. Hij had nu een ongelofelijke hoofdpijn, maar als die golf hem had meegevoerd had de schade erger kunnen zijn. Toen bedacht hij zich dat hij Martin niet zag. De Dewgong was meegelift op de golf, wist hij, maar waar was hij nu? Hij keek snel om zich heen, iets wat zijn pijnlijke hoofd niet fijn vond, om zijn tegenstander te vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptydi dec 31, 2013 10:52 amCynthia: Gespannen keek de vrouw toe. Hoe zou Arya dit op gaan lossen? Wat zou het meisje doen om te voorkomen dat haar Meowth zou worden verzwolgen door de golven? Een glimlach gleed over haar lippen toen het meisje zei dat haar Pokémon achter het platform moest gaan hangen. Slim, heel slim, zo vond de vrouw. Ze keek toe hoe Martin met zijn golf over het platform schoot, welke het water brak. De schade was beperkt gebleven, helaas, tot enkel een nat pak, maar dat gaf niks. Arya liet vindingrijkheid zien en dat was iets wat Cynthia ook graag wílde zien. Het ging haar niet om kracht, maar om kundigheid. Als een Trainer liet zien wat hij in huis had, dan zou ze sneller toegeven en iemand laten winnen, dan wanneer iemand het puur deed op brute kracht. Ze wilde echter meer zien van Arya. Beide waren ze immers nog maar bezig met hun eerste Pokémon. Hmmm ja, hun eerste Pokémon. Eigenlijk werd het wel tijd voor de volgende Pokémon. Van Arya wel te verstaan.

Martin: De Dewgong moest toegeven dat het slim was om het platform te gebruiken, maar dat nam niet weg dat hij het stom vond dat de kat hem nu alweer was ontkomen. Cynthia had echter nog een plan voor hen in petto. ‘Dive!’ hoorde hij de vrouw roepen. De Dewgong, gelegen achter de Meowth, voor Arya, dook onder water en zwom naar de bodem. Zodra hij daar was, zette hij zich af met zijn staart en hoorde ondertussen Cynthia Aqua Jet roepen. Door Dive en Aqua Jet te combineren, kreeg Martin ontzettend veel snelheid, snelheid waarmee hij nu op de onderkant van het platform af schoot. Zijn neus raakte het platform en deze schoot met veel kracht omhoog. Martin had hem echter niet in het midden geraakt, maar wat meer naar de zijkant, waardoor het platform als het ware omkantelde. Zo, waar was het katje nu dan hè?

December Post-NaNo 30#: +323 (15.137/50.000)

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptydi dec 31, 2013 7:08 pm

ZEPHIR ~ "Dive!" riep de gymleidster. Zephir draaide zich om en zag de Dewgong onder water verdwijnen. Het volgende bevel kwam: Aqua Jet. Oei. Zephir keek om zich heen. Waar zou Martin boven water komen? Plotseling schoot er iets met grote kracht tegen het platform. Zephir werd de lucht in gekatapulteerd en landde met een grote plons in het water. Oei. Het water was geen goede plek om te zijn als je in het gezelschap was van een Dewgong die niet aan jouw kant stond. Waar was het dichtstbijzijnde platform? Zephir begon naar het platform te zwemmen en hoopte dat Martin in de tussentijd geen trucjes uit zou halen. Hij was bang dat dat valse hoop was.

ARYA ~ Zephir was ontkomen aan de golf, maar nu dreigde er alweer een nieuw gevaar. Cynthia's Dewgong gebruikte zijn Aqua Jet op het platform, waardoor Zephir in het water belandde. "Zephir, Growl!" riep Arya. Misschien zou het hem de tijd geven om weer op een platform terecht te komen. De Meowth bracht een dreigende grom uit en zwom verder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyzo jan 19, 2014 1:48 pmCynthia: Tevreden keek de vrouw naar het effect van haar combinatie van Dive en Aqua Jet. Martin voerde haar bevelen perfect uit en het platform kwam met veel kracht omhoog, waardoor Arya haar Meowth door de lucht vloog en in het water belande. Ze glimlachte. Luisterde Sayo ook maar zo goed, dan kon ik zo veel meer met haar dacht ze verbitterd, maar ze schudde haar hoofd. Ze kon Martin en Sayo niet met elkaar vergelijken. Het waren twee totaal verschillende Pokémon, in zowel uiterlijk als karakter. Cynthia schudde haar hoofd, waardoor haar blauwe haren in haar gezicht sloegen. Ze moest zich focussen op het gevecht met Arya, anders ging het nog veel langer duren. Het duurde, naar Cynthia haar smaak, nu al te lang. Het was tijd om iets te gaan doen.

Martin: De Dewgong keek tevreden toe hoe de Meowth met een prachtige boog en een nog mooiere plons in het water belande. Ha, die Pokémon had echt talent! Talent voor in het water vallen, gnagna. ‘Doe nogmaals je Aqua Jet!’ riep Cynthia en Martin stoof snel weer op Zephir af. Deze was echter niet van plan zich zomaar omver te laten varen en de Pokémon liet dan ook een dreigende grom horen. Growl. Niet alle Pokémon konden deze aanval fatsoenlijk uitvoeren, want niet iedere Pokémon zag er dreigend uit als hij gromde. Meowth was echter een kat en katten konden aardig eng zijn als ze gromden, zo ook Zephir. Martin minderde vaart en staarde naar de kat, die snel weer verder zwom aangezien Martin hem niet meer probeerde aan te vallen. ‘Martin, houd je hoofd erbij!’ riep Cynthia hem toe en de Dewgong schudde zijn hoofd om zijn geest helder te krijgen.

Cynhtia: Ze had niet gedacht dat Martin zich door een simpele Growl tegen zou houden, zeker niet van een natte kat, maar toch was haar Pokémon gestopt met zijn aanval. Ze schudde wederom haar hoofd en keek naar Arya. ‘Je bent een waardige tegenstander Arya, maar het wordt nu toch tijd om een einde te maken aan deze eerste rond. Martin! Icy Wind!’ De Dewgong creëerde een beetje afstand tussen hemzelf en de Meowth, waarna hij zijn mond opende en een ijzingwekkend koude lucht uit begon te ademen. Het water voor de Dewgong begon langzaam aan steeds kouder te worden en er verschenen langzaam stukken ijs op het water. Als de Meowth pech had zat hij straks vastgevroren in het ijs. Mocht hij toch uit het water zijn gekomen, was hij nog altijd kleddernat en dus alles behalve goed beschermd tegen deze kou. Dit gevecht zou gauw ten einde zijn, of in ieder geval deze ronde.

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptydi jan 21, 2014 5:48 pm

ZEPHIR ~ Martin kwam als een raket op hem af gestormd, maar Zephirs Growl bleek goed te werken en gaf hem de tijd om weg te zwemmen. Hij bereikte het platform, terwijl de gymleidster haar pokémon tot de orde riep. Zephir grijnsde. Hij zat weer veilig op een platform. Nou ja, veilig... Dat bleek nog erg tegen te vallen. ‘Je bent een waardige tegenstander Arya, maar het wordt nu toch tijd om een einde te maken aan deze eerste ronde', zei Cynthia. Dat voorspelde niet veel goeds... 'Martin! Icy Wind!’ De Dewgong blies een ijskoude wind Zephirs kant op. Zephir sloeg zijn nagels in het platform om er niet af geblazen te worden, maar de wind zelf was het grootste probleem nog niet. Zephir, die droop van het water, werd tot op het bot verkild door de ijzige kou. Het water in zijn vacht bevroor. Toen de wind uiteindelijk stopte, was hij bedekt met een dunne laag ijs en hij kon nauwelijks iets anders doen dan rillen. Zijn spieren, verlamd door de kou, weigerden mee te werken. Hij gromde zacht. Nou, dat was het dan. Hij hoopte maar dat hij Martin meer schade had kunnen toebrengen dan je op het eerste gezicht zag aan de zeehondpokémon, anders zou Ona het straks nog moeilijk krijgen.

ARYA ~ Er kwam inderdaad al snel een einde aan de eerste ronde. Na Martins laatste aanval leek Zephir niet te kunnen bewegen. Arya keek ongerust naar haar pokémon, wachtte nog heel even af, maar pakte toen Zephirs pokéball en liet de Meowth terugkeren. Zwijgend keek ze naar de rood-witte bol, waarna ze hem weer aan haar riem hing. Zephir had het goed gedaan. Beter dan ze had verwacht eigenlijk, maar ze moest dan ook toegeven dat ze allerlei rampscenario's in haar hoofd had gehad waarin haar katpokémon al bij de eerste aanval buiten gevecht zou raken. Ze pakte een andere pokéball en vergrootte hem. Zonder iets te zeggen gooide ze hem - van die kreten als 'Go!' of 'Doe je best!' of 'Ik kies jou!', daar deed ze niet aan. Ze zou zich belachelijk voelen als ze dat wel deed.
Ona verscheen op het platform. De Tangela leek te barsten van energie en keek strijdlustig en nieuwsgierig naar haar tegenstander. Arya hoopte dat het goed zou gaan. Ze had geen idee hoe lang Cynthia's Dewgong door zou blijven vechten. Als het goed was zou Ona meer kans moeten maken dan Zephir, want haar level was hoger en wat betreft type was ze in het voordeel tegen de water-pokémon. Nu maar hopen dat dat in de praktijk ook zo uit zou pakken.
"Ona, Growth!" riep ze als eerste. Ona stopte even met haar vrolijke gespring en groeide een stukje. "Constrict!" De Tangela lachte en liet haar tentakels naar voren schieten. Het was wel duidelijk dat ze zin had in dit gevecht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptydo feb 13, 2014 3:22 pmCynthia: De vrouw kon een glimlach niet onderdrukken toen ze zag hoe Icy Wind de Meowth raakte en deed wat hij moest doen; Zephir bevroor. De Gymleidster overwoog om nog een aanval te lossen op de Pokémon en er zo zeker van te zijn dat hij was uitgeschakeld, maar toen trok Arya de Pokémon al terug. De vrouw knikte en riep Martin wat dichter naar zich toe, in afwachting van de tweede Pokémon van Arya. Zonder een kreet of uitroep, gooide het meisje haar tweede Pokéball het veld op en in een flits verscheen er een Tangela op één van de platformen. Cynthia glimlachte. Tangela was een goede keuze, aangezien het een Graspokémon was en daarmee sterk tegenover water, maar doordat Cynthia haar Pokémon ook ijsaanvallen konden, was de Pokémon ook weer in het nadeel. Hoe dit uit zou pakken zouden ze zo merken.

Arya opende het gevecht door Growth toe te passen, een aanval waarmee de Tangela een klein stukje, waarna ze over ging op Constrict. ‘Martin, Dive!’ reageerde Cynthia, net op het moment dat Constrict de Dewgong bereikte. De witte Pokémon dook onder, maar werd door Constrict toch bij zijn staart gegrepen. Martin was echter zwaarder dan de Tangela en trok de roede van de Pokémon onder water. Als ze een beetje geluk hadden, zou ook de Tangela zelf in het water worden getrokken. Martin dook met veel snelheid naar de bodem van het zwembad, scheerde dicht langs de grond en schoot toen weer omhoog, gericht op het platform waar de Tangela eerst had gestaan. Of zij daar nog steeds was, of dat ze toch in het water was, was alleen nog even de vraag.

OOC: Als je er niks mee kan moet je me even een PM sturen hoor Floriske!

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptywo feb 19, 2014 8:55 pm

ONA ~ Ha, dit ging leuk worden! Ona verheugde zich enorm op dit gevecht. Haar tegenstander was een Dewgong, de pokémon van een vrouw met blauw haar. Ona besloot dat ze de vrouw niet mocht. Mensen hadden het recht niet om de kleur van een Tangela als haarkleur te hebben, ook niet als het veel lichter was. Probeerde ze zelf ook een Tangela te zijn, ofzo? De wannabe-Tangela liet haar Dewgong onder water duiken, maar Ona was sneller en wikkelde haar tentakels om zijn staart. Hah! Een harde ruk aan de tentakel bracht haar uit evenwicht. Hé, dat was niet de bedoeling! "Ona, Ingrain en dan Absorb!" riep Arya. Ona liet haar wortels het platform in groeien. Hehe, die Dewgong zou knap zijn als hij haar nu nog van haar platform wist te trekken! Ze begon te trekken, in de hoop de zeehond boven water te krijgen. Tegelijkertijd liet ze haar Absorb los. Ze liet de aanval haar tentakels volgen, die rood begonnen te gloeien. Ze grijnsde. Ze hield wel van een potje touwtrekken, zeker als ze gemene trucjes in kon zetten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyma maa 03, 2014 11:05 amCynthia: De Tangela leek in eerste instantie van het platform af te glijden, maar toen via een slimme zet, zette de Pokémon zich met zijn wortelen vast in het platform. Cynthia kon een glimlach niet onderdrukken. Een slimme zet, dat zeker, maar niet slim genoeg. Martin was al bezig met zijn weg naar boven, maar toen begon de Tangela Absorb te gebruiken. Cynthia fronste en riep toen dat Martin hard rondjes moest gaan zwemmen. De Dewgong mocht de aanval Whirlpool dan wel niet kunnen leren, hij kon wel een draaikolk veroorzaken. Daarbij zou ook de Tangela flink rond draaien met dat platform aangezien ze Martin nog steeds vast had. Ze hoopte maar dat Aqua Ring sneller was met het herstellen van zijn gezondheid dan dat Absorb het af kon pakken. Langzaam maar zeker begon er een draaikolk te ontstaan in het zwembad. Het resultaat daarvan zou snel komen.

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptywo maa 05, 2014 7:39 pm

ARYA ~ De gymleidster fronste en gaf Martin de volgende opdracht: rondjes zwemmen. Al gauw zag Arya wat Cynthia in gedachten had gehad, want het de bewegingen van de Dewgong brachten al het water in het zwembad aan het draaien. Arya's ogen werden groot. Die pokémon moest wel heel krachtig zwemmen. Een persoon zou het nooit voor elkaar krijgen een draaikolk te veroorzaken, enkel door rondjes te zwemmen. Martin trok Ona en het platform achter zich aan, maar de Tangela leek het niet heel erg te vinden. "Laaaaaaa!" riep ze vrolijk, terwijl de draaikolk haar platform razendsnel door het zwembad trok. Waarschijnlijk zag zij eerder een soort achtbaan dan een gevaarlijke maalstroom. "Ona, probeer hem steviger vast te pakken!" riep Arya. Echt iets anders kon ze nu niet doen. Ona stuurde nog wat tentakels op Martin af. Ze wikkelde ze losjes om de tentakels waarmee ze hem al vast had, zodat ze vanzelf mee zouden bewegen als de Dewgong opeens een andere kant op ging zwemmen. Als Ona haar tentakels om zijn hele lijf zou kunnen wikkelen, zou hij geen kant meer op kunnen. Intussen bleef Ona haar Absorb ook nog volhouden. Zou Martin al moe worden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyzo maa 16, 2014 10:20 pmHet ging er om spannen, dat was wel duidelijk. Terwijl Martin door het water suisde en een draaikolk veroorzaakte, pakte Ona zijn staart nog beter vast en schoot als een soort surfer over het water. Absorb was nog altijd actief, net als Aqua Ring, dus waar het nu op aan zou komen was uithoudingsvermogen en de snelheid van de aanvallen. Martin had al heel wat te verduren gehad in het gevecht en hij weerde zich nog kranig, maar ook Cynthia had wel door dat het einde nabij was. Hoewel Aqua Ring deed wat hij moest doen, deed ook Absorb wat hij moest doen en sneller dan de helende wateraanval dat kon. Daarbij was Martin ook nog eens druk bezig met rondjes zwemmen, wat totaal geen effect leek te hebben, of in ieder geval niet het gewenste effect had als waar de vrouw op had gehoopt.

Langzaam maar zeker werd de snelheid van Martin minder terwijl Absorb zijn energie wegzoog, net als het zwemmen zelf dat deed. Uiteindelijk dreef de Dewgong uitgeteld in het bad en wist Cynthia dat ze met deze zet haar eigen verlies had getekend. Ze sloot haar ogen en glimlachte even zwakjes. Haar hand ging omhoog, de Pokéball van Martin ingesloten tussen haar vingers, waarna ze de witte Pokémon terug trok. ‘Goed gedaan jongen,’ glimlachte ze naar de rood met witte bal, waarna ze hem wegstopte en naar Alex keek. De Vaporeon zat, zoals altijd, roerloos aan haar zijde, wachtend tot ze hem nodig was. ‘Het is jouw beurt Alex,’ sprak de vrouw, waarop de Vaporeon knikte en naar voren sprong. Hij landde soepel en elegant op het drijvende platform voor Cynthia en wachtte op de eerste zet. Even dacht de blauwharige vrouw na. Haar standaard tactiek was het gebruik van Aqua Ring, maar tegenover een tegenstander met Absorb.. was het dan wel een goed idee?

Haar blik werd serieus. Ja, juist tegenover een Pokémon met Absorb was Aqua Ring een tactische zet. ‘Alex, gebruik je Aqua Ring en ga daarna door met Aqua Jet!’ De Vaporeon gaf even kort licht, alsof iemand een peertje had aangedaan, waarna hij zichzelf met een heleboel water omhulde en naar voren schoot, op de Tangela af. Het gevecht zou zijn tweede fase in gaan. Eens zien hoe deze zou verlopen.

OOC: Ik heb er even wat vaart achter gezet ^^ Arya zou ik je, voor een vlotter verloop van het gevecht, mogen vragen om meerdere zetten te gebruiken in je posts? Op die manier is er voor mij ook meer om op te reageren en kan het gevecht wat sneller doorstromen ^^

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptydo maa 27, 2014 11:48 am

ARYA ~ Arya zag dat Cynthia's Dewgong steeds langzamer ging zwemmen. Toen de pokémon tenslotten helemaal tot stilstand kwam, verdween de draaikolk. Ona leek een beetje teleurgesteld. Cytnhia liet de uitgetelde Martin terugkeren en stuurde de Vaporeon, die de hele tijd naast haar had gezeten, het strijdveld op. Arya vond het een prachtige pokémon, maar daar moest ze zich nu niet door af laten leiden.
‘Alex, gebruik je Aqua Ring en ga daarna door met Aqua Jet!’ droeg Cynthia Alex op. "Ona, ontwijk!" riep Arya. Ona stond echter nog met haar wortels in het platform en het kostte tijd om die weer terug te halen. Arya kreeg opeens een idee. "Wacht, laat je wortels zitten en ga achterover hangen!" riep ze. Ona leunde ver achterover en het platform begon te kantelen. Ze strekte haar tentakels naar achteren uit om meer gewicht aan die kant te krijgen en toen klapte het platform om, precies op het moment dat de waterraket er overheen raasde.

ONA ~ De Tangela hing nu onder water aan het platform. Het zag er best wel grappig uit. Boven was opeens onder, net alsof het platform dreef in een zwembad van lucht. Ze giechelde, waarbij er wat luchtbellen uit haar mond ontsnapten. Oh ja, misschien was het niet heel slim om hier te blijven staan. Ze maakte haar wortels los uit het platform en zwom omhoog. Zodra ze weer aan de goede kant van het platform stond, keek ze rond. Waar was die blauwe amfibie nu? "Ona, Sleep Powder en dan Constrict!" werd haar toen door haar trainster opgedragen. Dat vond Ona eigenlijk nog best een goed idee. Ze vond het maar een raar wezen, die Alex, dus ze wilde hem wel eens beter bekijken. En dat ging natuurlijk niet als hij de hele tijd bewoog. Ze schudde een flinke hoeveelheid van het blauwe slaapstof van haar tentakels en wapperde het alle kanten op, zodat het verspreid werd over een groot gebied. Daarna zocht ze het waterwezen en liet haar tentakels zijn kant op schieten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyzo jun 08, 2014 12:57 pm

Alex schoot als een kogel omhuld met water op de Tangela af die nog met haar wortelen aan het platform vast zat dat ze even daarvoor als waterski had gebruikt. Het kostte duidelijk tijd om te wortelen los te maken, iets wat in Cynthia haar voordeel zou werken, maar toen besloot Arya iets anders te doen en liet ze haar Pokémon het platform omhoog trekken. Daar waar de vrouw eerst dacht dat het meisje wilde dat Alex tegen het platform aan zou vliegen, sloeg het platform volledig om. De Tangela zat nu onder water en Alex vloog over het nu lege platform heen. Met een grote plons dook de Vaporeon aan de andere kant van het bad weer in het water. Bij het platform kwam de Tangela weer uit het water, welke zich vervolgens weer op de ronde schijf vestigde. Sleep Powder en Contrict waren de volgende aanvallen waar ze mee te maken kregen. Cynthia was blij dat de Tangela geen Sleep Powder had gedaan in het water, want dan zou het poeder zich oplossen in het water en was er voor Alex geen mogelijkheid om te ontsnappen. Nu, echter, hing het poeder in de lucht.

'Alex, doe Acid Armor!' riep de vrouw haar Pokémon toe, waarop de Vaporeon samen smolt met het water en uit het zicht verdween. De welgemikte Constrict van de Tangela miste hierdoor doel, waarna het stil bleef in het zwembad. Cynthia concentreerde zich op de paarse Pokémon en wachtte het juiste moment af. Ze wist dat Alex ergens in het bad rond aan het zwemmen was, omdat ze deze tactiek al meerdere malen hadden toegepast. Nog even en dan zou Alex op de juiste positie zijn om aan te vallen. 'Nu! Aurora Beam!' riep de vrouw, wijzend op Arya haar Tangela. Vanuit een compleet andere hoek dan waar de Vaporeon was verdwenen verscheen opeens een gekleurde straal die met veel snelheid op de Tangela afschoot. 'Goedzo Alex! En dan nu, Iron Tail!' Het water rimpelde op toen Alex met veel kracht uit het water omhoog schoot, zijn staart licht gevend. De blauwe Pokémon maakte een voorwaartse salto en sloeg met zijn staart hard naar de Tangela welke, met een beetje geluk, bevroren was door de Aurora Beam en niet weg kon lopen. Zou dit het einde zijn voor Arya en Ona?

OOC: Vast niet =p Sorry voor de ontzettende laatheid meid!

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptywo jun 18, 2014 8:00 pm

ARYA ~ 'Alex, doe Acid Armor!' riep Cynthia. Acid Armor, wat zou die aanval inhouden? Arya kende hem nog niet. Ze keek verbaasd toe toen de Vaporeon weg leek te smelten. Hij was... water geworden? Ona's tentakels grepen dan ook in het niets. Arya wist niet zo goed wat ze nu moest doen. Hoe viel je een tegenstander aan die je niet kon zien? Als ze een elektrisch type had gehad, had ze gewoon het hele zwembad onder stroom kunnen zetten. Ona had geen aanvallen die water kon geleiden. Tenminste, ze verwachtte niet dat zoiets niet Absorb zou werken. Misschien moest ze het eens uitproberen, maar niet nu. Als ze het nu zou proberen en het zou niet werken zou het er nogal dom uitzien. 'Nu! Aurora Beam!' riep de gymleidster. Het was wel grappig, want het leek net alsof ze tegen niemand praatte. Het was echter iets minder grappig dat die Vaporeon straks zou aanvallen en Arya geen idee had van welke kant. Straks probeerde Ona te ontwijken en rende ze juist recht tegen die Aurora Beam in. Ze moest wel iets doen. Aurora Beam was een sterke aanval. Ze had hem zelf gebruikt met haar Seal tijdens de Wicked Water Fights. Toen kreeg ze een idee. Alex zat in het water, dus hij zou sowieso van een zijkant aanvallen. Dat betekende dat de lucht veilig was. "Ona, spring!" riep Arya. Ona zette zich met haar tentakels hard af tegen het platform en ze schoot de lucht in. De veelkleurige straal schampte haar. Hij raakte haar tentakels, maar niet haar echte lichaam. Stukjes blauwe tentakel vielen naar beneden.

ONA ~ Ona tolde door de lucht. Ze werd er een beetje duizelig van, maar toch lachte ze uitgelaten. Dit was al net zo leuk als dat gevecht tegen die steenslang! 'Goedzo Alex! En dan nu, Iron Tail!' Oei, dat kon ze dan weer niet zo makkelijk ontwijken, aangezien ze op dit moment aan het vallen was. Ach, Arya zou vast wel met een oplossing komen. "Ona, Poison Powder!" riep het meisje bijna tegelijk met die gedachte. Ona grijnsde, ondanks dat ze op dat moment een gloeiende staart met grote snelheid op haar af zag komen. Een grote, paarse wolk ontsnapte van haar tentakels toen de staart van de blauwe amfibie haar recht in haar gezicht raakte. "Au!" riep Ona. Ze riep het nog een keer toen ze met een harde klap het water raakte, maar toen kwamen er meer luchtbellen dan geluid uit haar mond. Ze ging zo snel dat ze de bodem van het zwembad aantikte. Toen strekte ze haar tentakels uit naar het dichtstbijzijnde platform en trok zichzelf omhoog. Toen ze weer met haar beide rode voetjes op het platform stond, keek ze naar de amfibie. Er dreven nog wat paarse stofjes in de lucht, maar het meeste was omlaag gedwarreld en lag nu als kroos op het water. Het zwembad was nu bedekt met een dun tapijt van blauw en paars. Hé, ze had daar toch best een mooi kunstwerk van gemaakt, al zei ze het zelf. De grote vraag was nu natuurlijk of de amfibie haar Poison Powder had ingeademd. Dat moest toch haast wel? "Ona, probeer nog een keer Constrict!" riep Arya naar haar. Ona's tentakels schoten al naar voren voor haar trainster uitgepraat was. Ze wilde die vlugge aal nu wel eens te pakken krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyza aug 02, 2014 4:48 pm
De vrouw glimlachte toen ze zag dat haar tegenstandster de aanval Acid Armor niet kende. Ja, je leerde nog wel eens wat hier in de Gym! Toch anticipeerde Arya goed op de volgende aanval van Alex en sprong de Tangela in de lucht. Cynthia keek ietwat geschokt toe toen ze wat stukjes van de tentakel van de Pokémon naar beneden zag dwarrelen. Oeps! Toch iets te veel kracht? Alex ging intussen verder met Iron Tail, wat Arya probeerde af te weren met Poison Powder. De twee Pokémon botsten en Cynthia wist dat Alex geen tijd meer zou hebben om zijn mond dicht te doen. Samen vielen Tangela en Vaporeon naar beneden en nu ook het water zich met het poeder had vermengd, was er echt geen ontkomen aan; Alex was vergiftigd. De vrouw beet op haar lip. Nu hij vergiftigd was kon dit gevecht nog wel eens snel afgelopen zijn. Arya ging intussen snel verder en liet Tangela Constrict doen. Alex, afgeremd door het vergif, werd gevangen en flink hard fijngeknepen. Verdorie! Wat moest ze nu doen? 'Alex, doe Bite!' riep de vrouw. Het was de eerste aanval die nu in haar hoofd opkwam. 'Doe daarna je Aqua Ring!' voegde de vrouw toe, haar ogen bezorgd op haar Vaporeon. Ze had het gevoel dat het gevecht niet heel lang meer zou duren.

OOC: Omg meid het spijt me zo dat je zo lang op me hebt moeten wachten! En omg vallende stukjes Ona O_o We zullen dit gevecht maar eens snel afronden ^^

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyza aug 02, 2014 6:43 pm

ONA ~ Hah, hij moest het wel ingeademd hebben! Ona was blij dat Arya haar haar gifpoeder had laten gebruiken en niet het blauwe slaappoeder. Slapende tegenstanders waren zo saaaai. Hoewel, misschien was het helemaal niet erg geweest als Arya Sleep Powder had gezegd, want dan had ze natuurlijk net zo goed Poison Powder kunnen gebruiken. Door een bevel hoefde ze zich niet tegen te laten houden. Ze merkte echter wel dat ze inmiddels bijna vanzelf deed wat Arya zei. Hm, dat was geen geweldige ontwikkeling...
Ze ging er echter wel mee door, want toen het meisje haar opdroeg Constrict te gebruiken, gehoorzaamde ze met genoegen. Haar tentakels wikkelden zich strak om de amfibie. Ze kneep lekker hard, dat zou hem leren, die vervelende, glibberige aal! De wannabe-Tangela riep dat Alex - de naam drong nu pas tot Ona door, hoewel de vrouw hem al meerdere malen had genoemd - Bite moest doen. Hé, dat mocht niet! Tenminste, niet volgens de Ona-spelregels. Bite was een gemene aanval, vond ze. De amfibie zette zijn tanden in een tentakel en beet hem af. Ona liet snel een nieuwe tentakel naar voren schieten en zo verving ze zo snel als ze kon iedere sliert die werd afgebeten. Pff, wilde die amfibie haar kaal hebben ofzo? Straks was ze door haar tentakels heen! 'Aqua Ring' was het volgende dat wannabe-Tangela haar pokémon liet doen. Ona wist niet wat dat was, maar ze had ook geen zin om het af te wachten en haar trainster evenmin. "Ona, Absorb!" riep die namelijk en Ona deed meteen wat ze zei. Haar tentakels geleidden de aanval, waardoor ze rood opgloeiden.

OOC: Geeft niet ^^ En ach, die tentakels groeien toch in een dag weer aan :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyzo aug 03, 2014 12:47 pm
Tangela bleek een nog pittigere tegenstander dan gedacht, want hoewel Alex zijn Bite effectief was (wellicht iets te effectief, want Cynthia keek geschokt toe hoe de tentakels van Tangela eraf vielen), kwamen er steeds weer nieuwe tentakels bij. Toen Alex dan als laatste hoop Aqua Ring deed, in een poging zijn energie te herstellen, was ook daar Arya op voorbereid. Absorb was het antwoord en daar waar Alex zijn energie herstelde, werd het bijna meteen opgezogen door Ona. Cynthia keek gespannen toe, maar ontspande toen. Een glimlach gleed over haar gezicht en haar blik gleed naar Arya. 'Alex, stop maar,' sprak de vrouw, waarna ze naar de scheidsrechter keek en knikte. Deze hief zijn vlag op naar Arya en verklaarde dat het meisje had gewonnen. Hoewel Alex niet volledig was uitgeschakeld, was zijn verlies nabij en Cynthia vond dat Arya zich sterk had geweerd. Ze had het goed gedaan. Cynthia liep om het bad heen naar het bruinharige meisje en haalde iets kleins uit haar zak. Ze stak haar hand uit naar haar en liet de badge zien die op haar handpalm lag. 'Gefeliciteerd Arya, deze badge heb je dubbel en dwars verdient.'

OOC: Finite! =D Je mag uiteraard nog reageren en je badge in ontvangst nemen ^^

_________________
[GYM] Let's try 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Emptyzo aug 03, 2014 6:31 pm

ARYA ~ Arya keek nerveus naar het gevecht. Ona's aanvallen leken goed te werken, maar ze kon niet in Alex' huid kruipen en voelen hoe sterk hij nog was. Hoe veel kracht Ona nog over had was haar eveneens onbekend. De Tangela leek nog niet moe, in ieder geval. De vrolijke pokémon leek altijd wel onvermoeibaar. Arya keek goed naar de Vaporeon en dacht iets van vermoeidheid in zijn bewegingen te zien. Ze hoopte het. 'Alex,' begon Cynthia, en even dacht Arya dat ze nog een troefkaart had, maar toen ging de gymleidster verder: 'stop maar.' Arya was eerst bijna verbaasd. Had ze dat goed verstaan? Maar toen de scheidrechter zijn vlag optilde en Arya's overwinning verkondigde, was er geen twijfel meer mogelijk. Maar... Alex was nog niet uitgeschakeld? Cynthia moest gezien hebben dat het wel bijna zo was en niet hebben gewild dat haar pokémon knock-out ging. Arya kon daar niets anders dan bewondering voor opbrengen. Ona leek eventjes teleurgesteld en liet Alex na enkele tellen met tegenzin los. Een brede grijns verspreidde zich over Arya's gezicht en haar ogen schitterden. Ona zette zich met een klap van haar tentakels af tegen het platform en sprong naar de kant. Arya wist niet zeker of het gepast zou zijn om nu al helemaal rondedansjes enzo te gaan maken, maar Ona deelde die twijfel niet en sprong vrolijk rond, met een energie alsof ze niet net een zwaar gevecht had gevoerd. Arya keek vol trots naar haar en ze dacht ook aan Zephir in zijn pokéball. De twee hadden het geweldig gedaan. De gymleidster liep om het zwembad heen naar hen toe. 'Gefeliciteerd Arya, deze badge heb je dubbel en dwars verdient', zei ze. Op haar uitgestoken handpalm lag een badge in de vorm van een druppel. Arya pakte hem aan. "Dankuwel", zei ze ademloos. Ze stak haar hand uit naar de gymleidster om haar hand te schudden. Daarna draaide ze zich ietwat onzeker om naar de deur. Ze kon nu gewoon weglopen, toch? Na enkele tellen aarzelen liep ze naar buiten, met een huppelende Tangela achter haar aan. In de richting van het Pokémon Center, zodat Zephir en Ona weer helemaal beter gemaakt konden worden. Onder het lopen keek ze voortdurend naar de badge in haar hand. Vanavond zou ze wel kramp in haar mondhoeken hebben, want deze glimlach ging er voorlopig niet vanaf.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[GYM] Let's try Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Let's try [GYM] Let's try Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[GYM] Let's try

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Cerulean City :: De Water Gym-