Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Cerulean Novice Contest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptywo dec 04, 2013 8:38 pm

Cerulean Novice Contest Presentator
Welkom iedereen bij de Novice Contest in het decor van de Cerulean City Contesthal!
Ik ben Arata Fujimoto en ik ben vandaag uw presentator.
Vandaag zullen de beginnende Coördinatoren strijden om de Novice Ribbon!
Cerulean Novice Contest 368r

De Regels
Deze wedstrijd bestaat uit enkel een performance ronde. In deze ronde zijn respectievelijk 20 punten te verdienen, namelijk vijf per onderdeel. Er zal gelet worden op de volgende vier punten;
* Originaliteit  (inhoud)
* Gebruik van combinaties (aanvallen)
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is)
* Verzorging (grammatica en spelling)

Deel het totaal aantal punten door twee et voilá, je eindcijfer! De jury post aan het eind van de ronde (dus als iedereen is geweest) de einduitslag.

De Jury
IC bestaat de jury uit drie welbekende Gymleiders:
~ Cynthia Claves
~ Mitsu Hotaka
~ Brendon Mayon

OOC bestaat de Jury uit:
~ Lianne [Cynthia Claves]
~ Rolo [Mitsu Hotaka]
~ Carla [Brendon Mayon]

De Deelnemers
De post volgorde staat hieronder. Post je voor je beurt, dan wordt je gediskwalificeerd. Vergeet niet dat je één week de tijd hebt om te posten! Post je niet binnen de tijdslimiet, dan word je gediskwalificeerd.  

De volgorde van de deelnemers is;

1. Viridi Green || Sharpay [Ekans]
2. Mark Evans || Toby [Pikachu]
3. Devon Garvey || Faye [Venonat]
4. Ausna Sirena || Wave [Lapras]
5. Christopher Smith || Hati [Charizard]

Dus nu presenteer ik u nu Viridi Green met Sharpay!

(Voor meer informatie over de contest, zie de tab 'Uitdagingen' in het Handbook)

_________________
Cerulean Novice Contest ZLQjUu9


Laatst aangepast door Brendon Mayon op di dec 24, 2013 4:00 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Viridi Green
Viridi Green


Profiel Vrouw Aantal berichten : 78
Poképoints : 50
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 years
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptyzo dec 08, 2013 9:42 pm

•Viridi•
Wat had ze gedaan? Waarom had ze Sharpay gekozen? Oké, ze hadden een goede combinatie in elkaar geflanst. Na dagen trainen natuurlijk en zelfs achter al die dagen, beet ze nog steeds in Viridi's schoenen. En zelfs nu, bij haar peptalk, had de Ekans haar tanden in haar schoenen gezet. Toboe, de Kakuna, had ze in een stoel gezet. De Pokémon had de laatste dagen niet stil kunnen zitten. Met als gevolg dat hij er zo vandoor rolde. Nu hij niet zo mobiel was, hield Keith meestal een oogje op hem. Maar hier in de kleedkamer liet ze de Pokémon liever in zijn Pokéball. Haar boze blik kruiste die van Sharpay. "Zo werkt het ook," zei ze uiteindelijk. Ze zakte niet door haar knieën, want dat zou wel eens een eind kunnen maken aan haar reis. Het meisje zuchtte en opende haar mond. "Of je het nu wilt of niet, jij doet mee aan dit contest," In haar ooghoek zag ze dat Toboe zachtjes heen en weer schudde. Haar ogen schoten naar Sharpay, die haar giftige blik op de Kakuna had gelegd. De Pokémon in de stoel maakte een paar geluidjes, waardoor de Ekans langzaam haar tanden uit de schoen haalde. Ze bleven elkaar lang aanstaren, tot er een stem door de speakers loeide: "Viridi Green," Het meisje luisterde niet verder, haalde de Pokéball van Toboe en Sharpay tevoorschijn en liet beide terugkeren. Voor het eerst in haar korte carrière moest ze als eerste optreden. Goed, dan kon ze die andere, waardeloze coördinators eens tonen hoe het moest. En zonder die twee andere coördinators -die volgens haar de jury omkochten- had ze een grote kans om te winnen. Ze zwaaide de deur van de kleedkamer open en haastte zich naar het podium. Ja, ze zouden nog eens kijken! Beginner? Ha! Ze stonden hier voor een professional! Des te meer kans om te winnen, niet?
De lichten werden op haar gericht. "Oh My Venusaur, laat iemand dat licht wegnemen, ik ben al schitterend genoeg hoor!" blafte ze. Ze had dezelfde outfit aan als het vorige contest, deze zat het gemakkelijkste en dat moest ook. Al snel draaiden de lichten weg, waarna deze het podium liet oplichten. Langzaam stapte ze de trapjes op en haalde ze Sharpays' Pokéball boven. Zelfzeker staarde ze naar de bal, wetend dat ze dit kon winnen. Sharpay kon het, dat wist ze gewoon. Al snel stond ze aan de rand van het podium, net buiten de lichtzone, nu moest ze iets doen. "Sharpay!" Riep ze simpel en met die woorden gooide ze de bal in het licht, daar sprong hij open en werd de Ekans zichtbaar op de grond. Viridi ving de bal snel op en ging twee meter achter de slang staan. Ze toverde een brede glimlach tevoorschijn waarbij al haar tanden zichtbaar waren. "Je kunt maar beter zien dat we dit winnen," siste tussen haar tanden door. De Pokémon rolde met haar ogen en keek met een arrogante blik rond. Voor het eerst in die korte tijd dat ze de Ekans had, zag ze er zelfzeker uit.  

Viridi, die haar handen in de lucht had gehouden, sloot haar ogen. Voor een paar seconden bleven coördinator en Pokémon zitten, tot er een stilte viel. Mensen keken haar vragend aan. Ze hadden dit hoog waarschijnlijk nog nooit gezien. Het meisje grijnsde, opende haar ogen en gooide haar handen naar voren. "Move," De Ekans stoof ervandoor. Viridi liet haar handen langs haar zij hangen en zag hoe haar Pokémon zich soepel over het podium bewoog. "Draai," Sharpay sprong op, draaide zich om in de lucht en bewoog zich terug snel over het podium. "Iron Tail," De Ekans minderde vaart en hief haar staart op, deze kreeg al snel een grijze kleur. Het licht liet de staart schitteren, perfect. "Slam," Sharpay gooide als het ware haar staart neer op de grond. Viridi sloot haar ogen, grinnikte en stapte wat naar voren. Al snel opende ze haar ogen weer, klaar om de volgende commando's te geven. De slag had een put in de grond gemaakt, niet zo diep, maar vooral lang. "Tijd om te boren, Sharpay! Druk de staart in de put en ga!" De Ekans hief opnieuw haar ijzeren staart om vervolgens de punt voorzichtig in de put te zetten. De slang sloot haar ogen en stoof er toen al snel vandoor. De ijzeren staartpunt volgde haar al snel. Een ondiep spoor vormde zich achter de slang. Nu ging ze niet zo snel, dat was wel te verstaan, maar ze ging vooruit en dat was eigenlijk het enigste wat Viridi wou. De Pokémon draaide zich ietsje naar links toen deze iets over de helft van het podium was. Na deze beweging bleef ze naar links afbuigen. Het leek op de vorm van een cirkel, maar dat veranderde al snel toen ze steeds meer naar links afboog. Hierdoor kwam het 'spoor' steeds dichter bij Viridi. Er werd een spiraal gevormd.

Toen de Ekans nog maar vijftig centimeter of meer van het meisje was, hief ze haar staart op. "Aqua Tail!" Riep Viridi krachtig uit. De ijzeren kleur verdween en Sharpay sloeg krachtig met haar staart, waardoor ze de lucht inschoot. Daar draaide ze zich om. De slang richtte haar neus naar haar staart, die langzaam in water werd gehuld. Hierdoor maakte ze een soort van salto wat een magisch effect gaf. In feite was ze zichzelf aan het 'oprollen'. Dus toen de slang de grond bijna raakte, liet ze haar kop als eerst de grond raken. Haar lichaam ontrolde zich al snel en de gele buik van de Pokémon werd zichtbaar. Haar hele lichaam viel netjes in de 'goot', waardoor ze neer leek te liggen. Maar nu sloeg ze haar nog zwevende Aqua Tail krachtig neer. Er vloog water door de inkeping die de gehele figuur een beetje vulde. Nog voor het water tot stilstand kwam, had Viridi het volgende commando geroepen. "Venoshock!" De Ekans sloot haar ogen en uit het water stegen bubbels op. Langzaam kregen deze een paarse kleur en ook het water kreeg een bijpassende kleurencombinatie. Viridi zette een stap naar achter, nu was er ongeveer een meter tussen haar en de goot voor haar. Achter haar zat Sharpay en het einde van de spiraal. Haar blik bleef op het 'spoor' tot deze een zwakjes gloeide -naar haar smaak. Ze kreeg een voldane grijns op haar lippen en gooide toen haar beide handen naar voren. "Tijd om dit af te maken, Sharpay!" Eén hand trok zich terug naar haar zij, terwijl haar andere hand een kommetje vormde. Sharpay opende haar ogen en ging razendsnel door de goot. Toen ze voor Viridi was, sprong ze uit het vergiftigde water. Het deed haar wat schade, maar niet zoveel, dus het maakte Viridi -en Sharpay- maar weinig uit. De slang ging voor haar staan en draaide zich naar het publiek, haar woedende blik vestigde zich op haar trainster. Wat?! Ze had toch niks verkeerd gedaan. Viridi wou net om uitleg vragen, maar de spotlights -Arceus zei dank dat ze er waren!- schenen weer in haar ogen. Wel meteen trok ze haar handen voor haar ogen. "Dark Pulse," zei ze wat zachter. De Ekans sloot haar ogen en de omgeving rondom hen werd donkerder. Langzaam haalde Viridi haar handen van voor haar ogen. Ze ging wat dichter bij haar Pokémon staan en aanschouwde haar meesterwerk. In de duistere omgeving, lichtte de spiraal zachtjes op. De Ekans richtte haar neus naar het plafond, opende haar bek en liet een duistere straal ontsnappen. Deze werd omwikkeld door paarse linten en gaven een nog extra mooie tint aan het geheel. Toen ook deze straal verdween en de Ekans haar nog één keer aanstaarde, werd de omgeving nog donkerder. Oh, wat was er met haar! Viridi gromde even zachtjes, maar hief toen haar beide handen. The show must go on! "Poison Fang!" En met deze laatste commando, werd in het midden van de spiraal, twee paarse lichtjes zichtbaar. Viridi boog, ookal kon men haar niet zien, en haalde toen de Pokéball van de Ekans boven. Deze had duidelijk geen zin en had haar met een scherpe blik aangestaard. Het meisje richtte haar bal op de Pokémon, maar deze was iets heel anders van plan en sprong naar Viridi toe. Bang sprong ze achteruit en rende ze het podium, op de voet gevolgd door de boze Ekans.

OOC: Ik las op Serebii dat Dark Pulse een duistere aura is van duistere gedachten is, maar in de anime is dit een soort straal. Ik heb een soort combinatie gedaan. Als het niet mag, stuur je maar een Pb.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mark Evans
Mark Evans


Profiel Man Leeftijd : 21
Aantal berichten : 217
Poképoints : 42
Reputatie : 39
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptydi dec 10, 2013 8:17 am

“Verdomme Toby!” Nijdig keek Mark naar zijn Pikachu die hem breed grijnzend aanstaarde vanaf de grond. De jongen deed een dreigende stap naar voren, maar had dat beter kunnen laten. Zijn Pikachu sprong ervandoor waardoor Mark misgreep en haast op de grond belandde. Hij wist zich snel te herstellen, door zich staande te houden en  snel achter de Pikachu aan te lopen. “Kom hier met die stropdas… jij kleine irritante, gele-” gromde Mark die abrupt in zijn zin stopte, dit keer vormde er een grijns op zijn gezicht. Natuurlijk meende hij er niks van want Toby wilde enkel dat hij zijn onzekerheid aan de kant schoof, gelukkig wist hij er nu goed mee om te gaan daarbij had hij nu geen rede om nerveus te zijn, gezien hij met Toby deze Contest ging doen. Mark grijnsde nog breder toen Toby het op scheen te geven en nonchalant naar hem toe kwam lopen, via de grond klom hij omhoog naar zijn schouder. “Pika!” grijnsde het gele wezentje naar de jongen, waar hij vervolgens zijn gele poot naar hem uitstak om zijn stropdas aan te geven. Mark grinnikte toen hij het kledingstuk aanpakte van het gele wezentje. “Jij krijgt serieus geen suiker meer voor of na het ontbijt," grijnsde de jongen waarbij de Pikachu hem wat verbaasd aanstaarde. Snel knoopte hij zijn stropdas om zijn kraag, waar de Pikachu net mee rondliep te zwaaien in de kleedkamer. Daarna wierpen hij en zijn Pikachu een blik op het scherm, waar een van de kandidaten al bezig was. Mark begon onbewust op zijn onderlip te bijten terwijl hij naar het scherm staarde, wierp hij een blik op Toby. “Toob.” Het gele wezentje keek vragend op en sprong vervolgens op het bankje naast hem. Hierbij richtte de Pikachu zijn kastanje bruine oogjes op de jongen, die voor hem neerknielde zodat hij hem recht aan kon kijken.

“We zullen mam eens laten zien wat voor een team wij zijn,” sprak Mark op een zelfverzekerde toon waarbij hij zijn hand balde tot een vuist. Toby ging recht overeind staan op zijn achterpoten en sloeg demonstratief zijn korte pootjes over elkaar heen, waarbij hij zijn ogen sloot  en breed grijnsde. “Pika, Pi-Pikachu!” reageerde hij iets te vol van zichzelf, waardoor Mark in de lach schoot.  Hij wist niet wat zijn Pikachu opeens had, maar het was voor de jongen nogal aanstekelijk. Want hij had de afgelopen maanden geen enkele glimlach meer op zijn gezicht gehad. Dit had hij gewoon even nodig. Toen Mark uitgelachen was, zag hij op het scherm dat  het meisje voor hem al klaar was,  hij was nu nog gemotiveerder dan eerst. Voor een moment kruiste de blikken van Toby en Mark, waarbij de Pikachu zijn poot tot vuist balde die hij vervolgens naar de jongen uitstak. De jongen reageerde vrijwel direct door zijn eigen vuist, voorzichtig op de zijne te leggen, dit was voor Toby een teken dat hij op zijn schouder kon klimmen. Toen zijn Pikachu op zijn schouder zat begon Mark langzaam naar het podium toe te lopen door hetzelfde halletje, waar hij vorig jaar met Flynn op het podium had gestaan. Dit keer ging hij zich van zijn beste kant laten zien… dat hij niet meer dát jochie van vroeger was. Hopelijk zag zijn moeder dat dan ook in, omdat hij met Toby veel meer instaat was dan ze dacht en dat gold ook voor zijn andere Pokémon. De jongen stapte uit het halletje en liep met opgeheven schouders naar het podium toe. Mark slaakte een diepe zucht om zichzelf te kalmeren en keek vervolgens even naar Toby die vastberaden knikte.

De Pikachu sprong van zijn schouder af en keek even naar achter toen hij op het podium stond. Mark glimlachte hem bemoedigend toe terwijl hij zijn duim naar hem opstak. “Succes maatje, ik weet dat je het kunt!” sprak Mark hem zelfverzekerd toe. “Pika!” reageerde Toby en wachtte op een opdracht van zijn trainer. De jongen richtte zijn volledige concentratie op zijn Pikachu en deed een stap naar voren, waarbij hij zijn ogen voor een moment sloot en toen weer opende. “Toby, gebruik je staart als springveer en doe daarna je Electro Ball!” riep Mark naar het gele wezentje, die knikte en vrijwel meteen in beweging kwam. Toby zette zich af van de grond waarbij hij zijn staart tegen de grond plantte en met een enorme sprong de lucht in vloog, net zoals in het gevecht tegen Sam. Daarna draaide hij zich om in de lucht en zwaaide met zijn gele staart die energie afstootte en langzaam tot een bal vormde doordat hij met zijn staart zwaaide. De Pikachu slingerde de bal weg, waar Mark op had zitten doelen. “Geleid de elektriciteit met je Iron Tail!” riep Mark toen het gele wezentje weer op de grond stond. Toby grijnsde breed en rende op vier poten regelrecht op de elektrische bal af, terwijl zijn staart wit oplichtte toen hij op sprong om de Electro ball op te vangen met zijn staart. Ook bij Mark verscheen nu een brede grijns op zijn gezicht toen het de Pikachu gelukt was, “Draai nu naar links en doe dan je Thundershock!” riep Mark  vervolgens. Opnieuw knikte de Pikachu zelfverzekerd en ontlaadde daarna zijn energie in zijn rode wangzakken, door de draaiende beweging die hij maakte met zijn staart ontstond er een soort draaiende bal van elektriciteit, rondom Toby. “En draai nu naar rechts!”

Hierdoor ontstond er ook een bepaalde vorm in de bal van elektriciteit, toen de Pikachu naar rechts draaide en vervolgens langzaam stopte met draaien. De statische elektriciteit stootte nog enkele vonkjes van zijn vacht  en verscheen toen weer als een Pikachu op het podium, met zijn poten over elkaar heen geslagen en een brede grijns op zijn gezicht. Mark had een onaangenaam gevoel in zijn maag toen hij die vorm had herkend en wierp Toby een felle blik toe, maar zijn blik verzachtte toen hij die zelfvoldane blik op zijn snoet zag. Mark schoot in de lach toen de Pikachu ook nog eens zijn ogen sloot, alsof hij de overwinning al had behaald. Ondanks dat de jongen een knalrood gezicht had van schaamte en het lachen, voelde Toby zich oprecht vrolijk. Het was hem eindelijk gelukt om die jongen aan het lachen krijgen en hij deed niet eens zijn best. De Pikachu keek op toen hij een hand om zijn middel voelde en vervolgens voelde  hoe hij werd opgetild. “Je hebt het goed gedaan, maatje.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Devon Garvey
Devon Garvey


Profiel Vrouw Aantal berichten : 26
Poképoints : 15
Reputatie : 4
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 Years ~
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptydi dec 10, 2013 5:11 pm

Een klein beetje nerveus zat hij op het bankje in de wachtkamer en hield zijn handen bezig met het rond draaien van zijn Pokeball. Hij moest even wennen aan het feit dat hij nu maar mocht meedoen met één pokemon, maar goed, een pokemon was makkelijker in de gaten te houden dan twee. Op een televisie scherm zag hij de eerste deelnemer bezig met haar act, zij had voor een Ekans gekozen. Slim, die beschikten vast over meerdere soorten aanvallen. Devon liet voor de ontspanning zijn Venonat vrij uit haar Pokeball en de pokemon hupte een paar keer voor hem op en neer. Met een zucht boog hij zich voorover en bond twee roze strikjes om haar antennes, die Faye met een vrolijk geluid begroette. "We kunnen het wel, Faye." Glimlachte Devon en wierp nog even een blik op het scherm. De eerste deelneemster was verdwenen, nu was er een jongen aan de beurt. Een lichte zucht ontsnapte uit zijn mond en hij gaf Faye een paar aaien over haar bol. "Maak je maar alvast klaar, ik denk dat wij zo aan de beurt zijn." Glimlachte hij naar zijn pokemon, die een duidelijk knikje gaf.

Toen de tweede deelnemer klaar was, nam Devon de weg naar het podium. Zijn zenuwen smolten weer toen hij licht aan het einde van de gang zag. De jongeman nam een grote hap lucht voordat hij het kleine trapje naar het podium opstapte en wierp een snelle blik op het publiek. De tweede keer, hopelijk met een beter of even goed resultaat. De jongen gooide zijn Pokeball op en in een witte glans verscheen de Venonat. Faye bleef net zo geconcentreerd als altijd en deed alsof het publiek er helemaal niet was. "Loop naar het midden van het podium," De Venonat hupte naar het podium en bleef daar gehoorzaam staan. Wie weet wat er had kunnen gebeuren als hij Hasard of Callum had gebruikt. Devon onderdrukte de neiging om te gaan lachen en hield zijn gezicht in een serieuze plooi. "Spring, draai in het rond en gebruik dan je Poisonpowder!" De Venonat zakte een aantal keek door haar pootjes en sprong toen uiteindelijk op. Ze bereikte haar maximale hoogte en begon toen snel in het rond te draaien. Tegelijkertijd strooide ze haar paarse poeder in het rond, wat terecht kwam op het podium. Toen Faye weer landde lag er een soort licht paars kleed over het podium, behalve op de plek waar Faye stond. "Doe nu hetzelfde met Stun Spore, maar gebruik dit keer pauzes." Was Devon's volgende zet en nogmaals sprong Faye weer een va haar grote sprongen. Dit keer, door de pauzes die Devon had gevraagd, werd het gele poeder maar deels over de grond verspreid, zodat er gele ringen ontstonden op het podium. Toen Faye klaar was, kon je meerdere paarse en gele ringen zien.

Dat was deel een, nu kwam het gedeelte waarbij hij het publiek wilde verbazen. Faye ging stevig op haar poten staan en keek Devon nieuwsgierig aan. "Gebruik je Confusion om het poeder te laten golven." De Venonat richtte haar blik strak voor zich en haar ogen gloeiden licht blauw op. Langzaam stegen de twee kleuren op en door Faye's aanval begon het te golven. De ene keer steeg een gele ring op en de andere keer een blauw kring. Het was een soort tweekleurige zee die voor de kijker stil op zijn plek bleef staan. De licht blauwe gloed gaf een soort visueel effect, waar Devon zelf niet eens aan gedacht had. Toen Faye er een beetje moe uit begon te zien, hief de Coördinator zijn hand op en het stof verdween op de grond. De jongeman gaf een buiging naar het publiek en liet zijn pokemon terugkeren. Met niet al te haastige passen keerde hij weer terug naar de wachtkamer. Hij was al blij dat hij mee had kunnen doen, want dit soort ervaringen waren geweldig om mee te maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ausna Sirena
Ausna Sirena


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 59
Poképoints : 14
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptyza dec 14, 2013 11:53 am

Met bijna trillende benen zat Ausna te wachten tot het haar beurt was om op te komen en haar show te presenteren, ze had eigenlijk geen idee waarom zij zich had ingeschreven. Haar blunder in haar eerste en laatste contest*, hadden haar en Bubble -toen hij nog een Squirtle was- compleet voor schut gezet en wou Ausna voor een lange tijd niet meer meedoen. Omdat zij nu wel het gevoel had dat het publiek haar blunder vergeten was had ze moed gekregen om zich in te schrijven maar had ze nog geen idee wat ze zou gaan doen met Wave, door een bepaald gevecht had ze een paar mooie combinaties gevonden die het misschien wel zouden kunnen doen. Aangezien Wave sinds kort geleden een nieuwe aanval; Ice Beam geleerd had, kon ze nog wat in haar hoofd inspireren wat daarmee te doen en had zij, samen met Wave een act uitgevoerd die tenminste mooi naar haar smaak was. De personen die voor haar aan de beurt waren leken wel iets minder zenuwachtiger dan haar maar dat wist ze niet zeker, toen Ausna zag dat zij bijna aan de beurt was werd ze met de seconde meer zenuwachtiger en keek naar en Pokeball van haar Lapras. Ze nam een diepe zucht en zei tegen zichzelf "Het gaat je wel lukken Ausna, het word niet de zelfde blunder als toen". Ze zag dat zij nu aan de beurt was slaakte ze een diepe zucht, stond op en liep met gelijke stappen naar het podium.

Eenmaal op het podium aangekomen viel haar blik op een zwembad** dat iets links lag van het podium, bijna meteen liep ze daarnaar toe en gooide de rood-witte Pokeball van Wave omhoog. In een witte flits kwamen er bloemblaadjes uit en een ander soort licht wat eerst vorm kreeg en daarna kleur, "Dat was een goede keuze geweest om seals te kopen" dacht Ausna bij zichzelf, nog steeds drarrelde de bloemblaadjes in de lucht, precies zoals bij haar act hoorde "Wave doe je Water Spray op de blaadjes" de Water Spray was een erg zachte Water gun, zo zacht dat het niet geschikt voor gevechten was maar wel voor een contest. De blauwe Pokemon reageerde bijna meteen en er kwam een klein water straaltje uit zijn mond  ie het plafond bereikte en een soort van motregen van maakte, nu de blaadjes helemaal doorweekt waren was het tijd voor hun volgende stap "Doe nu je Ice Beam" het was een aanval die haar Lapras net had geleerd maar dat maakte het perfect voor de show, omdat de straal nog niet zo sterk was vernietigde het nog niets op zijn weg maar bevroor het wel. Doordat de bloemblaadjes zachtjes doorweekt waren door de Water Spray was de kans dat ze bevroren een stuk groter, Wave deed zijn mond opnieuw open en er kwam een kleine ijskoude lichtblauwe straal uit die alle bloemblaadjes bevroor. Nu de blaadjes bevroren waren moest Ausna opschieten doordat het gewicht nu een stuk groter was "Wave doe nu je Sing" doordat de toonhoogte van de Sing kwamen er kleine barstjes in het ijs en knapte uiteindelijk uit elkaar, op de plek van de bloemblaadjes waren nu een soort van glitters in de lucht die prachtig glommen door het licht in de Contesthall. Ausna glimlachte een beetje, aangezien dit stuk goed was gelukt en het was pas driekwart van haar performance "Wave doe nu je Ice Gun" de Ice Gun was een combo wan Water Gun en Ice beam, het was eidenlijk een Watergun maar dan met Ice Beam in het midden wan de aanval, de Lapras voerde de aanval uit en het water bevroor bijna meteen, wat een soort hoorn maakte die geluid versterkte  de Ice Beam maakte in het midden van de bevroren hoorn een soort standaard, die bestond uit twee kleine ijspilaren. Ausna nam een grote hap adem maar wel weer klein genoeg zodat het publiek die niet kon zien, nu zou de laatste zet komen, de zet die alles zou gaan beslissen, ze keek even Wave aan die kinkte, een teken dat de Lapras er klaar voor was "Wave doe je Sing nog een keer" de majestieke Pokemon deed zijn mond open en er kwam een zuiver geluid uit, wat versterkt werd door de ijshoorn. De Sing was bijna afgelopen en de toonhoogte werd hoger zodat het ijs kapot ging en er weer van die 'glitters' kwamen. Ausna en Wave bogen even voor het publiek, nog iets dat ze had geoefend, ze liet de water Pokemon terugkeren in zijn Pokeball en liep op haar gemak naar de wachtkamer, en ging zitten om op haar uitslag te wachten.

*zie karakter kaart
** ik ga na dat er een zwembad is voor de waterpokemon?
Terug naar boven Ga naar beneden
Christopher Smith
Christopher Smith


Profiel Vrouw Aantal berichten : 30
Poképoints : 7
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 22 Jaar
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptydi dec 17, 2013 2:21 pm

De Pidgey's kondigden met hun vredige gezang de nieuwe dag aan. Helder qua geest las Christopher nog een ochtendkrantje met een kopje thee, voordat de contest van die dag zou starten. Er waren zat momenten geweest dat hij bij zichzelf dacht waarom hij eigenlijk nog een gok waagde aan contests, gezien hij vrij laag de vorige keer was beëindigt. Het antwoord lag vrij simpel, hij vond het leuk. Bovendien was het niet veel anders bij zijn Pokémon, Sköll en Sól. Het was hem zelfs met de vorige keer gelukt om Hati, zijn Charizard, te overtuigen om mee te doen.De jongeman nam een klein slokje van de nog warme groene thee. Hij en Hati hadden hiervoor stevig zitten oefenen met zijn uitgebreide move set. Nadat hij vaak had zitten repeteren met wisselende combinaties, had hij zijn optreden al helemaal klaar staan. Christopher keek naar het laatste beetje thee in het kommetje en sloeg een zucht. Het deerde hem echter niet dat Hati ineens mee wilde doen met dit alles, maar meer dan een valstrik vermoedde hij niet achter de actie van de Charizard. De trainer liet het kommetje achter en verliet al gauw de Pokémon Center en kreeg de contest ruimte direct in zicht. Hati zou het niet verknallen, toch?
Christopher liep de contestruimte binnen, melde zich aan en nam plaats in de wachtruimte waar een grote TV stond met een live opname van het podium. De jongen trok een moeilijk gezicht, naarmate steeds meer coördinatoren hun entree maakte met verbluffende combinaties met hun Pokémon. Na afloop van een optreden bedacht Chris zich telkens hetzelfde; dit had ik ook kunnen verzinnen. De jongen sloeg zijn armen over elkaar en voelde plotseling Hati's PokéBall aan zijn riem zitten. De aanwezigheid van Hati kalmeerde de gedachten van de onzekere jongeman. Terwijl de drukte in de wachtkamer afnam en plaats nam voor nervositeit, had Chris naar Hati's Pokéball gegrepen en zijn starter in de ruimte vrijgelaten. Niet zomaar. De witte straal die uit de PokéBall was geschoten maakte plaats voor een luid brullende oranje draak met donkergroene vleugels en een fel brandende vlam aan het punt van zijn staart. De Charizard keek na zijn luide strijdsbrul afwachtend naar Christopher met een iets mildere blik dan voorheen. De trainer voelde zich enkel kalmer door Hati's gedrag, maar ook de vurige blik in zijn ogen. 'Kom eens hier, Hati,' zei Christopher, waarna hij Hati iets verder naar zich toe wenkte. De Charizard keek hem licht aarzelend aan, maar stapte op hem af, totdat Chris de hete adem van zijn starter tegen zijn gezicht kon voelen. De jongeman legde zijn handen aan de beiden wangen van de Charizard en glimlachte zacht. Hati keek hem verrast aan en bleef bewegingsloos staan, verrast door de plotselinge affectieve aanraking van zijn trainer. 'Je bent nog steeds mijn maat,' zei Christopher zacht, waarna hij zijn handen terugtrok en de PokéBall van Hati greep. 'Ben je er klaar voor?' Hati keek hem stom verbaasd aan, waarna deze een drakenachtige glimlach liet zien en met een instemmend knik zijn kop tegen de Pokéball liet tikken en erin werd opgezogen. Met een vastberaden blik keek Chris naar Hati's PokéBall. 'We zijn er klaar voor,'

Zijn naam werd opgeroepen en een donkerblonde trainer verscheen op het podium met een pokéball in zijn ene hand. De trainer viel op door zijn vrij alledaagse kleding in tegenstelling tot de andere kandidaten. De lichtelijk verraste blikken die op hem vielen gaven hem kippenvel, maar hij stapte door en nam in het midden van het podium plaats. Zijn bruine ogen vielen op het publiek die doodstil was geworden ter ere van de kandidaat. Dit was het startsignaal. Met een grijns wierp Christopher de pokéball in de lucht, waarna een witte schim uit verscheen. Nog voordat de witte gedaante zijn ware identiteit liet zien aan het publiek, zou er al een combinatie aan voorgaan. 'Hati, gebruik je Smokescreen en dan je Flame Burst!' De witte schim vuurde vanuit zijn nog lichtgevende kaken een rookgordijn over zich heen, niet van plan zichzelf nog te laten zien en het mysterie achter zijn identiteit nog voor het publiek te behouden. Toen het rookgordijn dicht genoeg was vuurde Hati een felle Flame Burst op het rookgordijn af. De rookgordijn kleurde steeds roder en roder, totdat er een stervormige donkerrode wolk zich had openbaart. Chris glimlachte, terwijl hij zijn handen in zijn zij legde. Het zag er goed uit! Nu was het echter wel tijd voor de letterlijke 'ster' van de show. De trainer keek richting het publiek en sloeg zijn armen opzij. 'Hier is Hati!'

Op dat moment klonk er een luide brul, waarna de silhouet van een Charizard verscheen in het midden van de ster. De gedaante werd duidelijker met de seconden en uiteindelijk schoot de oranje vuurdraak met enige spierkracht door het midden van de vurige rookwolk. Hati remde sterk af, terwijl de resten van de vurige rookwolk als donker rode plukjes naar beneden daalden. Het was tijd voor de volgende combinatie. Chris slikte. Nu werd het pas pittig. In zijn ooghoeken keek hij naar Hati die boven hem vloog. De Charizard leek op zijn gemak en niets aan te trekken van het publiek, zolang hij zijn ware kracht maar kon zien. Typisch, Hati. Christopher wenkte de Charizard naar zich toe, die gehoorzaam naast hem op de grond landde en al iets voorover leunde richting het publiek. De jongeman klom op diens rug, waarna Hati zijn vleugels uitklapte en plaatsnam in het luchtruim boven het podium. De jongen klampte zich stevig vast aan diens nek, knikte naar Hati toen ze hoog genoeg waren en besloot zijn volgende commando te geven. 'Sunny Day en dan je meest krachtige Rock Tomb!' Hati liet een instemmende brul horen, waarna hij zijn snelheid sterk liet afremmen. Hati sloeg vervolgens zijn krachtige vleugels opzij, terwijl kleine fel witte schitteringen achter zijn rug verschenen. De schitteringen voegden zich tot een geheel. Een lichtgevende bolvormig object was na een paar tellen achter de twee verschenen. Nu ze in het midden van de lichtgevende bol bevonden, viel hun silhouet enorm op tegen de achtergrond. Chris voelde de heerlijke warmte van niet enkel Hati, maar ook de Sunny Day tegen zijn lichaam. De trainer klemde zich steviger vast aan Hati met een brede glimlach. Het was tijd. De jongen hees zich overeind in een zit houding, terwijl de Charizard zich vrijwel horizontaal hield. De trainer wierp een blik op het publiek, zich eventjes weer afvragend of dit realiteit was, maar al spoedig trok Hati hem uit die gedachte.De Charizard wapperde nogmaals stevig met zijn vleugels waarna een boel rotsen hun weg baande richting de lichtgevende bol. De meeste rotsen vielen rondom de lichtgevende bollen, maar enkele raakten bijna de twee. Chris slikte, dit kon hun pijnigen en punten kosten! Gelukkig voelde Hati zich thuis in de lucht en ontweek hij de rotsen die hen iets te dicht leken te naderen. De rotsen stapelden op elkaar rondom de lichtgevende bol en vormde een werkelijke tombe. Het laatste beetje licht verliet de tombe nog, voordat een laatste grote stuk rots deze liet verdwijnen.

'Maak het af met Rock Smash!' Hati gaf de luidste brul die hij maar kon geven, terwijl zijn klauwen lichtgevende werden en vuisten vormden. Nu werd het gevaarlijk, dacht Chris nog bij zichzelf toen Hati de tombe op volle snelheid benaderde van achteren. Als het hun lukte zou niemand gewond zijn en hadden ze prima resultaat geleverd, maar er was nog een kans dat het mis kon gaan. De jongeman ademde diep in en uit, totdat de Charizard zijn lichtgevende poot terug trok en zijn Rock Smash op de tombe uitvoerde. Een luide knal was te horen en een stof gordijn trok over het podium. Het bleef enkele tellen stil, totdat de gedaante van de twee verschenen met hun hand en poot in elkaar op het podium en de laatste resten van de 'zon' het podium afdalend. Chris kon niet blijer zijn dan op dit moment. Het was hun gelukt! En zeker de laatste combinatie die vrij veel risico met zich had gebracht. De twijfels die hij eerder die dag droeg smolten als sneeuw voor de zon. Hij keek nog eventjes naar Hati en werd vrolijker van het beeld van zijn Charizard die zich gedroeg en leek te genieten van de aandacht die ineens aan hem besteedt werd. De twee gaven een buiging, waarna Chris Hati bedankte en hem liet terugkeren in zijn Pokéball en het podium af liep. Of het beter was gegaan deze keer? Dat was aardig moeilijk te zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptydi dec 17, 2013 6:34 pm

Cerulean Novice Contest Presentator
En dat waren onze deelnemers! De juryleden zullen zo spoedig mogelijk hun punten posten, waarna de winnaar bekend zal worden gemaakt.

_________________
Cerulean Novice Contest ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptyzo dec 22, 2013 5:02 pm

Allereerst wil ik iedereen een groot compliment geven. Iedereen heeft duidelijk zijn best gedaan en dat is te zien in de punten, die allemaal aardig dicht bij elkaar liggen. Ik vind dat iedereen dus trots mag zijn op het resultaat, ongeacht de punten en of je nou wint of niet. Toppers! Goed, zonder verdere omhaal dan bij deze, mijn punten. LET OP! De uiteindelijke winnaar is pas aan te wijzen als ook Rolo en Carla hun punten hebben gepost en van al die punten het gemiddelde is genomen!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vidiri Green
* Originaliteit  (inhoud):
4
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 3,5
* Verzorging (grammatica en spelling): 3,5
Totaal aantal punten: 15
Cijfer: 7,5

Allereerst wil ik je een compliment geven. Dit is een heel goede post. Ik vind de combinaties die je hebt gebruikt leuk en ook zeer origineel. Ik heb alleen wat vraagtekens bij de aanvallen zoals Iron Tail, Aqua Tail en Venoshock. De eerste is een Egg Move, dus dat zou op zich nog wel kunnen, maar de andere twee zijn voor een Ekans alleen te leren via TM. Daar ik geen posts van jou heb gezien waarin Sharpay deze aanvallen leert, vraag ik mij dus af of het reëel is dat Sharpay deze aanvallen kent. Daarom heb ik je dus niet de volle punten gegeven voor de combinaties.  De combinaties zelf vind ik echter heel goed en, zoals ik al zei, erg origineel (al was het misschien iets te lang). Hier en daar wat typfoutjes en missende woorden maakt het alleen niet altijd even gemakkelijk om te lezen. Verder super gedaan meid!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mark Evans
* Originaliteit  (inhoud):
4
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 3
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 4
* Verzorging (grammatica en spelling): 4
Totaal aantal punten: 15
Cijfer: 7,5

Ik vind jouw posts met daarin de interactie tussen Mark en Toby altijd enorm leuk om te lezen. Toby heeft een heerlijk karakter en dat weet je goed te verwerken in je posts. Hoewel ik je post goed vond, vond ik de performance wel wat kort, zeker in vergelijking met die van Viridi. Ik vond het ook erg lastig om de combinaties voor mij te zien (in mijn hoofd), maar ik vind dat je het wel netjes hebt gedaan. Een tip is dus, probeer de volgende keer de combinaties en het resultaat daarvan nog beter te beschrijven, zodat anderen zich kunnen inbeelden wat jij voor ogen hebt met je combinaties. Verder gewoon een heerlijke Mark-Toby post^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Devon Garvey
* Originaliteit  (inhoud):
4
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 4
* Verzorging (grammatica en spelling): 4
Totaal aantal punten: 16
Cijfer: 8

Soof, bij de vorige contest had je al een goede post en nu zie ik er weer één. Hij is niet al te lang, maar kort en bondig en dat is zeer prettig. Je schrijfstijl leest fijn, al zie ik hier en daar wel een paar typfoutjes. Ik vind de combinaties die je hebt gebruikt ook erg leuk. De performance duurde niet lang, maar was wel zodanig beschreven dat ik het goed voor me zag. Goed gedaan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ausna Sirena
* Originaliteit  (inhoud):
5
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 3
* Verzorging (grammatica en spelling): 3
Totaal aantal punten: 15
Cijfer: 7,5

Ausna, ik moet eerlijk zeggen dat jouw post wat gemengde gevoelens bij mij oproept. Hoewel de inhoud leuk en origineel is, net als de combinaties die je gebruikt, zitten er aardig wat typfouten en verkeerd geplaatste komma’s in, waardoor veel van je zinnen niet goed lopen en je post dus een stuk minder prettig is om te lezen. Ik ga er trouwens van uit dat je de Ice Gun (jouw zelfbedachte combi) al wel een paar keer in een post hebt geoefend? De inhoud van je post is echter heel goed. Nog even over dat zwembad; je kunt  van te voren (IC) altijd aangeven dat je attributen zoals een zwembad wilt gebruiken, al zie ik de meerwaarde van het zwembad niet echt terug in je post, aangezien Wave niet heeft bewogen. Ze had dus net zo goed op de grond kunnen liggen. Verder goed gedaan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Christopher Smith
* Originaliteit  (inhoud):
 5
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 4
* Verzorging (grammatica en spelling): 4
Totaal aantal punten: 17
Cijfer: 8,5

Olga, wat een goede post! Ik ben heel blij dat je toch weer mee wilde doen met de contest, zeker na de vorige. Ik zie zeker vorderingen bij jou en ik vind dat je trots mag zijn op je post. In het begin was ik bang dat je er toch een lang verhaal van zou maken, maar dat viel reuze mee. Ik vind het mooi om te lezen over de band tussen Chris en Hati. Waar ik wel mijn vraagtekens bij heb, is de in de lucht zwevende Rock Tomb. Ik vind het moeilijk om te geloven dat kilo’s zware stenen in de lucht blijven zweven. De combinaties zelf vind in echter wel erg origineel, net als het feit dat Chris op zijn Charizard vliegt tijdens de performance. Af en toe was het alleen wat verwarrend voor mij of Hati nou in de lucht was, of op de grond, maar al met al vind ik dat je trots mag zijn op het resultaat.

_________________
Cerulean Novice Contest 2ltqy2w


Laatst aangepast door Cynthia Claves op zo dec 22, 2013 6:37 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptyzo dec 22, 2013 5:42 pm

Opgelet, de cijfers zijn niet de uiteindelijke cijfers. Dit zijn enkel de punten die je van mij hebt ontvangen.

Viridi Green
* Originaliteit  (inhoud): 3
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 3
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 3
* Verzorging (grammatica en spelling): 4
Totaal: 13
Cijfer: 6,5
De post is hier en daar wat onduidelijk. Snap niet echt waarom Viridi steeds weer haar ogen dichtdoet. Ook was het wat onduidelijk of Sharpay nou onder de grond zat of niet. Al met al denk ik dat je je performance meer op je Pokémon zelf moet richting, ipv dat je de Pokémon iets laat creëren. Verder gebruik je wel erg veel TM moves, terwijl je deze nergens in een IC post getraind hebt.

Mark Evans
* Originaliteit  (inhoud): 4
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 3,5
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 4,5
* Verzorging (grammatica en spelling): 5
Totaal: 17
Cijfer: 8,5
Een nette post. Je laat duidelijk je Pokémon zo mooi mogelijk uitkomen en maakt goed gebruikt van zijn elektrische type. Welke vorm er word gemaakt is me alleen niet helemaal duidelijk.

Devon Garvey
* Originaliteit  (inhoud): 4,5
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 5
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 5
* Verzorging (grammatica en spelling): 4,5
Totaal: 19
Cijfer: 9,5
Vermakelijke post. Je maakt goed gebruik van de sterke punten van je Pokémon. Daarnaast was het zeer goed te visualiseren! Kort maar krachtig.

Ausna Sirena
* Originaliteit  (inhoud): 4,5
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 5
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 3,5
* Verzorging (grammatica en spelling): 3,5
Totaal: 16,5
Cijfer: 8,25
Zeer netjes voor een eerste contest post! Je maakt goed gebruik van Wave's aanvallen en weet ook originele moves te bedenken. Daarnaast is het goed te visualiseren. Let wel op je hoofdletter gebruik.

Christopher Smit
* Originaliteit  (inhoud): 4
* Gebruik van combinaties (aanvallen): 4,5
* Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 5
* Verzorging (grammatica en spelling): 5
Totaal: 18,5
Cijfers: 9,25
Een indrukwekkende post, waarbij je de relatie tussen je karakter en Hati prachtig neerzet. Daarnaast weet je goed de aandacht op je Charizard te vestigen. Ik vraag me alleen een beetje af waarom Chris op Hati's rug was gaan zitten, het voegde niet echt wat toe aan de performance.

_________________
Cerulean Novice Contest ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptyma dec 23, 2013 10:41 pm

Viridi Green
 • Originaliteit (inhoud): 4
 • Gebruik van combinaties (aanvallen): 4
 • Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 3
 • Verzorging (grammatica en spelling): 3

Totaal aantal punten: 14
Cijfer: 7
Ik vond het een erg leuke post om te lezen en hoewel hier en daar wat schrijffouten stonden, waardoor het wat onduidelijker was om te lezen, moet ik zeggen dat ik deze post veel en veel beter vond in vergelijking met je vorige contest post. De combinatie vond ik ook erg leuk bedacht, maar zoals mijn mede juryleden al opmerkten maak je van best veel TM moves gebruik, terwijl je ze IC nog niet hebt geoefend.  

Mark Evans
 • Originaliteit (inhoud): 4
 • Gebruik van combinaties (aanvallen): 3
 • Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 4
 • Verzorging (grammatica en spelling): 4

Totaal aantal punten: 15
Cijfer: 7,5
Het doet me deugd om een post als deze van jou te lezen, want ik weet hoe chaotisch jouw posts er voorheen nog wel eens uitzagen. Je bent echt enorm gegroeid sinds je begon met RPGen en daar wilde ik je nog even een compliment voor geven. Buiten dat vond ik je post van een goede lengte en bracht je de performance leuk. Ik ben alleen enorm nieuwsgierig naar de vorm die werd gemaakt, want daar zeg je niks over in je post.

Devon Garvey
 • Originaliteit (inhoud): 4
 • Gebruik van combinaties (aanvallen): 3
 • Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 5
 • Verzorging (grammatica en spelling): 4

Totaal aantal punten: 16
Cijfer: 8
Je post was kort, maar wel krachtig! Een heerlijke post om te lezen, maar ik had het gevoel dat ik nog iets miste bij de performance. Ik kon het wel goed voor me zien door de duidelijke beschrijving.

Ausna Sirena
 • Originaliteit (inhoud): 4
 • Gebruik van combinaties (aanvallen): 5
 • Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 3
 • Verzorging (grammatica en spelling): 3

Totaal aantal punten: 15
Cijfer: 7,5
Hoewel de post en het gebruik van combinaties erg leuk is, staan er best veel typ– en grammaticale fouten in en dat vind ik erg jammer, omdat je dat best wat punten kost. Ondanks dat het wat minder makkelijk te lezen was, kon ik het wel goed voor me zien.

Christopher Smith
 • Originaliteit (inhoud): 4
 • Gebruik van combinaties (aanvallen): 5
 • Schrijfstijl (hoe het geschreven is): 4
 • Verzorging (grammatica en spelling): 4

Totaal aantal punten: 17
Cijfer: 8,5
Ik lees heel graag jouw posts en RPG graag met je, Olga, en daarom ben ik blij dat je aan deze contest besloot mee te doen, ondanks de vorige. Ook dit vond ik een leuke post om te lezen; vooral vanwege de band tussen Chris en Hati. Sommige stukjes verwarden me wel een beetje, maar het stoorde me verder niet echt. Je hebt een mooie performance neergezet en daar mag je trots op zijn.

_________________
Cerulean Novice Contest Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Cerulean Novice Contest Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Emptydi dec 24, 2013 3:16 pm

Cerulean Novice Contest Presentator
De scores zijn geteld! Dus nu volgt de uitslag van onze spannende contest!

1. Christopher Smith : 8,75
2. Devon Garvey : 8,5
3. Mark Evans : 7,8
4. Ausna Sirena : 7,75
5. Viridi Green : 7

De winnaar van de Cerulean Novice Contest is
C H R I S T O P H E R .x. S M I T H
Cerulean Novice Contest 2rp3cwg
Cerulean Novice Contest 368r

Van harte gefeliciteerd!

_________________
Cerulean Novice Contest ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Cerulean Novice Contest Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Novice Contest Cerulean Novice Contest Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Cerulean Novice Contest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-