Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Hard decisions

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Hard decisions Hard decisions Emptyza maa 15, 2014 2:31 pm


Eindelijk! Ze had de Cascade badge in bezit! Het gedoe met haar vader had haar echt enorm veel tijd gekost en Kenji lag al een badge op haar voor. En ze had via Mimic al meegekregen dat hij de vierde Gym aan het uitdagen was. Karin zuchtte en sloot haar handen om het glas icetea dat voor haar stond. Het meisje bevond zich op een overvol terrasje, midden in Saffron City. Het was mooi weer voor de tijd van het jaar, aangezien het technisch gezien nog winter was. Haar Pokémon verbleven in hun Pokéballs, behalve Arash. De Growlithe lag onder de tafel op Karins voeten. Zijn blik ging waakzaam over de vele mensen die voorbij liepen. Karin wist dat de Pokémon het niet zo hd op drukke steden. Ze waren nu eenmaal opgegroeid in de rust van Cinnabar Island. Cerulean was nog wel een prettige stad geweest, maar Saffron was te groot en te druk naar haar smaak.

De volgende Gym was dit van Mitsu Hotaka, een jonge vrouw die gespecialiseerd was in Elektrische Pokémon. Haar Pokedex had haar verteld dat Elektrische Pokémon alleen zwak waren tegen Grond en een goede verdediging hadden tegen Elektrische, Vlieg en Staal aanvallen. De enige Grond aanval die Arash kon doen was Dig, maar ze betwijfelde of dit genoeg was. Daarnaast kon ze niet op één Pokémon vertrouwen die één effectieve aanval had. Haar gedachten gleden naar de Vuursteen die veilig weggestopt zat in haar tas. Kenji had haar die steen al heel lang geleden gegeven, nog voor hij de tweede gym uit had gedaagd, voordat haar vader het ongeluk had gekregen.. Ze was hem eigenlijk al weer een beetje vergeten. Moest ze hem gebruiken? Ze werd zich opeens enorm bewust van de warmte die Arash afgaf, hoe zijn zachte vacht over haar benen streelde. Karin beet op haar lip. Ze had Arash al zo lang. Ze wist gewoon niet of het nog wel hetzelfde zou zijn, als hij opeens zo groot zou zijn dat ze op hem kon rijden. Vroeger was het altijd haar droom geweest om een Arcanine te hebben, maar niet het voor het grijpen lag, wist ze het niet meer zeker.

Er was ook een andere optie. Een Grondpokémon vangen. Karin pakte haar Pokedex uit haar tas, waarbij haar vingers heel even over het bundeltje streken waar de Vuursteen in zat. Vlug trok ze het apparaatje uit haar tas en klikte het open. Ze begon te zoeken naar Grond Pokémon. Sandshrew was leuk! Maar, wacht eens.. Was een Nidoking nou deels Grond? Ja hoor, had ze de verkeerde evolutiesteen op zak. Karin schudde even haar hoofd. Just her luck. Diglett, Geodude, Onix, Cubone, Rhyhorn. Kenji had een Cubone. Als zij er één ging vangen vond hij haar vast een na-aper.  Dan zou ze toch het liefst een Sandshrew vangen. Maar waar vond je die zo snel? Karin zuchtte nogmaals en klapte haar Pokedex dicht. Bedachtzaam nam een slok icetea. Ze had nog een hoop te doen voordat ze Mitsu kon uitdagen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptyzo maa 16, 2014 10:56 pm

Zachte zonnestralen streelden Sora haar gezicht terwijl ze over straat liep. Vele mensen, zo goed als allemaal in een enorme haast, passeerden haar op straat. De één in een snelwandelmodus van heb ik jou daar en de ander rende gewoon over straat alsof zijn leven ervan af hing. Het groenharige meisje schudde haar hoofd. Ze had de stress en haast van mensen in de stad nooit begrepen. Hoe groter de steden, hoe meer haast mensen leken te hebben en hoe gestrester ze waren. Een rilling liep over Sora haar rug. Het leek haar een afschuwelijk bestaan, zo veel haast, afstevenend op een burn-out sneller dan je soms zou denken. Nee, gelukkig was zij opgegroeid in de rust van Johto en Viridian City. Geen haast, geen stress, alleen maar ontspanning. Ze glimlachte en wilde bijna haar ogen sluiten toen ze struikelde over een vrouw met een kinderwagen die blijkbaar had besloten dat nu het beste moment was om een winkel te verlaten ongeacht of er nou mensen voorbij kwamen lopen of niet. Ah ja, lompheid, dat was ook weer zoiets wat je alleen in steden tegen leek te komen. Een sorry kon er ook zeer zeker niet af bij de vrouw die gewoon botweg over Sora haar tenen reed met haar kinderwagen. Sun, welke op haar schouder zat, zwaaide met zijn gele, gebalde vuist naar de vrouw, maar die was al met haar hoofd bij de volgende winkel waardoor ze hen niet leek te horen. Misschien maar beter ook.

Sora schudde even haar hoofd en liep toen gauw door. Stilstaan in deze drukke winkelstraat was geen optie. Ergens vroeg het meisje zich af waarom ze er eigenlijk voor had gekozen om naar Saffron te gaan. Haar eigenlijke bestemming was Vermillion, maar na haar terugreis met de veerpont naar Pallet, en daarna de autoreis terug naar Viridian, was het wat onnozel om weer terug te gaan naar Cinnabar en van daaruit naar Vermillion te gaan. Nee, eigenlijk had ze rechtstreeks vanuit Cinnabar naar Vermillion moeten gaan, maar na alle gebeurtenissen op het eiland, was het ook wel fijn om even rustig met de familie thuis te zijn. En zo kwam de groenharige in Saffron terecht, op doorreis naar Vermillion. Spring had ze voor haar eigen veiligheid maar terug gedaan in haar Pokéball, omdat ze bang was dat de Venasaur in deze drukte onder de voet zou worden gelopen en na het incident met de kinderwagen, was ze maar wat blij dat ze die beslissing had gemaakt. Sun had uiteraard geweigerd terug te gaan in haar Pokéball, want ja, wie wilde er nou in een Pokéball zitten als er zoveel te beleven viel in zo’n grote stad! Ergens vond het meisje het ook wel fijn. Het gaf haar toch een soort gevoel van veiligheid, alsof niemand haar wat kon maken nu ze een Pokémon aan haar zijde had. Ja, soms was de mens zo gemakkelijk te overtuigen en voor de gek te houden.

De veertienjarige vervolgde haar weg door de drukke winkelstraten en hoopte steeds meer en meer dat ze het einde van de stad toch eindelijk eens zou bereiken. Onderwijl vroeg ze zich ook af waarom ze eigenlijk door het centrum was gegaan en niet gewoon om de binnenstad heen was gereisd, zoals elke verstandige reiziger deed die op doorreis was. Enfin, ze had de keuze nu al gemaakt, terug gaan was zinloos en bovendien een verspilling van haar tijd. Zigzaggend vervolgde het meisje nog altijd haar weg door de straat toen ze een reeks cafeetjes met overvolle terrasjes passeerde. Ze zou gewoon door zijn gelopen als één individu met zeer opvallend haar niet haar aandacht had getrokken. Sora bleef even staan, waardoor een jong stelletje tegen haar op botste en meteen begon te mopperen. Ze negeerde de twee tieners echter en stak snel de straat over, in de richting van het rozeharige meisje dat ze meteen had herkend als Karin.

‘Karin!’ riep ze enthousiast terwijl ze de laatste paar meters tussen haar en het meisje overbrugde. ‘Wat heb ik jou lang niet gezien! Hoe gaat het met je?’ Ze maakte aanstalten om het meisje te omhelzen, niet goed wetend of de rozeharige zou blijven zitten of zou gaan staan en of ze Sora überhaupt al wel had opgemerkt, want ze leek aardig ver weg met haar gedachten. ‘Wat een toeval dat ik jou hier tegen kom!’ reageerde de groenharige enthousiast. ‘Mag ik bij je komen zitten?’ Ze gebaarde naar de lege stoel tegenover haar vriendin en wachtte met een grote glimlach op haar lippen op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptydi maa 18, 2014 2:27 pm


Diep in gedachten verzonken trommelde Karin met haar vingers op haar Pokedex, toen een bekende stem haar plotseling deed opkijken. "Karin!" Het rozeharige meisje keek op en zag tot haar stomme verbazing Sora door de drukte naar haar toe lopen. "Wat heb ik jou lang niet gezien! Hoe gaat het met je?" sprak het groenharige meisje, terwijl ze haar armen uitstrekte. Karin stond gauw op en omhelsde haar vriendin. "Wat doe jij hier? Het gaat goed! Ik heb eergisteren de Watergym verslagen!" sprak Karin enthousiast. "Wat een toeval dat ik jou hier tegen kom! Mag ik bij je komen zitten?" Het meisje gebaarde naar een lege stoel aan haar tafeltje. "Natuurlijk!" grijnsde Karin, terwijl ze ook weer ging zitten. "Hoe is het met je? Wat heb je allemaal gedaan? Heb je nog nieuwe Pokémon gevangen? Heb je Kenji nog gezien?" Een stortvloed aan vragen verliet haar mond en Karin was waarschijnlijk nog wel even door gegaan als er geen serveerster naar hun toe was gelopen om Sora te vragen of ze iets wilde dringen. Ongeduldig wiebelde Karin heen en weer op haar stoel. Wat fijn om Sora weer eens te zien!

OOC: Kort, sorry Wink

Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptyma maa 24, 2014 3:52 pm

Karin leek aardig verrast om haar te zien en omhelsde haar gauw, waarna het meisje verklaarde dat ze de Cerulean Gym had verslagen. ‘Wat goed! Gefeliciteerd!’ riep Sora uit en ook Sun liet een enthousiast geluid horen. ‘Dan staan we nu dus gelijk,’ voegde ze er glimlachend aan toe. Sora had zelf namelijk alweer een paar weken geleden de Cerulean Gym verslagen, waarna ze had besloten om een Trainer te worden en naar huis was gegaan om dit aan haar ouders te vertellen. Had ze Karin eigenlijk wel verteld dát ze de Cerulean Gym had verslagen? Zo niet, dan wist de rozeharige het nu wel, toch? Snel ging het groenharige meisje op een stoel tegenover haar vriendin zitten, welke meteen in een waterval van vragen losbarstte, welke enkel en alleen werden onderbroken, omdat er een serveerster bij hen kwam om te vragen of Sora iets wilde drinken. ‘Een cassis graag,’ glimlachte de groenharige, waarna ze zich weer tot Karin wendde.

‘Eens zien, waar zal ik beginnen? Met mij gaat het goed. Ik kom net terug van een bezoek aan de Cinnabar Islands, waar ik met mijn ouders en broertje heen ben geweest nadat ik de Cerulean Gym had verslagen. Volgens mij had ik je dat trouwens nog helemaal niet verteld, of wel! In ieder geval, ik heb na dat gevecht besloten dat ik ga stoppen met Coördineren en nu ben ik ook een Trainer, leuk hè! Na mijn gevecht ben ik dus naar mijn ouders gegaan en zij hadden een verrassing voor me, die zich vreemd genoeg op Cinnabar bevond, dus daar gingen we heen en toen kwamen we in een vreselijke storm terecht toen we eenmaal op het eiland waren.’ En zo brabbelde Sora door. Ze vertelde Karin tot in de grootste details over wat er allemaal op Cinnabar was gebeurd, hoe ze daar Karin haar ouders had ontmoet en hoe ze op het eiland haar zesde Pokémon had gevangen. Tussendoor nam ze heel af en toe de moeite om een slok van haar drinken te nemen, maar verder was het een aardig lang verhaal. ‘En nu ben ik dus hier, op weg naar de derde Gym,’ besloot Sora haar verhaal, waarna ze glimlachend naar Karin keek. ‘Kenji ben ik dus al een tijdje niet meer tegen gekomen, maar ergens vind ik dat niet zo heel erg, al ben ik wel nieuwsgierig naar hoe het gaat met Céline.’ Ze grinnikte en keek naar Karin. ‘En jij? Wat heb jij allemaal beleefd? Ik heb je een aardige tijd niet gezien!’
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptydo apr 17, 2014 6:51 pm


Karin knipperde verbaasd met haar ogen toen Sora tussen neus en lippen door melde dat ze nu gelijk stonden. Whut, wanneer had Sora de tweede gym uitgedaagd? Verdorie, ze wilde Kenji inhalen, maar zelfs Sora haalde haar badges sneller dan zij! Ondertussen had haar vriendin een cassis besteld en stak ze haar verhaal af. Sora had de tweede gym verslagen, het coördineren opgegeven, was naar Cinnabar Island gereisd, had Karins ouders ontmoet, was in een storm beland en had uiteindelijk haar eigen Ponyta gevangen. Karin leunde achterover, nogal overdonderd door het hele verhaal. Jeetje, hoe lang hadden ze elkaar niet gezien? Er was zoveel gebeurt! Dit betekende ook dat Sora had gezien hoe haar vader er aan toe was.. Gelukkig was hij al wat vooruit gegaan, maar Karin vond het nog altijd verschrikkelijk om haar vader zo hulpeloos te zien.

"En jij? Wat heb jij allemaal beleefd? Ik heb je een aardige tijd niet gezien!" besloot het groenharige meisje haar verhaal. Karin blies haar adem uit en keek naar de blauwe lucht. "Even zien.. Ik ben een hele tijd thuis geweest op Cinnabar. In de herfst heeft mijn vader een ongeluk gehad.. Je hebt het vast wel gezien. Het was in het begin echt heel erg.." Karin viel even stil, met haar blik nog altijd op de lucht gericht, "Op Cinnabar heb ik wel veel getraind en heb ik een Magnemite gevangen. Na de herfst ben ik weer naar het vasteland gekomen en kwam ik buiten Celadon City Kenji tegen. We hebben gevochten en zowel Vulcan als Kaede zijn geëvolueerd." Karin richtte haar blik op Sora en grijnsde. Haar vriendin wist hoeveel moeite ze altijd met Kaede had gehad. Om één of andere reden leerde en levelde hij erg langzaam. Maar nu was het eindelijk een Pidgeotto! "Kenji heeft ook nieuwe Pokémon, een Gastly en een Cubone. Hij heeft het gevecht trouwens gewonnen en heeft zijn derde badge al gehaald." Haar laatste zin sprak ze nogal wrokkig uit. Kenji was een vreselijke winnaar en vond het maar wat geweldig dat hij zo ver voor lag.

Karin ging weer rechtop zitten en leunde met haar armen op tafel. "Weetje, je kan me wel ergens mee helpen," zei ze, alsof ze zich het net bedacht. Wat ook zo was. "Ik zit met een dilemma. Ik heb nog altijd die Firestone die ik van Kenji heb gekregen, maar ik weet niet of ik hem moet gebruiken." Haar blik ging naar Arash die zich onderhand weer op haar voeten genesteld had. "Aan de andere kant heb ik ook genoeg geld om een Moonstone te kopen. Wist je dat Nidoking deels Grond type is? Dat zou me wel echt van pas komen bij de derde Gym." Karin roerde even bedachtzaam met haar rietje door haar Ice Tea. "Of ik moet een Grond Pokémon vangen, maar om eerlijk te zijn weet ik niet zo 1, 2, 3 waar je die vind." Haar donker paarse ogen gingen weer naar Sora. "Jij enig idee?"

Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptydi mei 13, 2014 6:06 pm

Vrolijk ratelde Sora al haar avonturen van de afgelopen tijd op. Terwijl ze vertelde verbaasde ze zichzelf over hoeveel er eigenlijk was gebeurd sinds ze afscheid had genomen van Karin. Pokémon gevangen, badges gewonnen en wat al nog meer. Eindelijk was ze dan uitgerateld en kon Karin reageren. Het rozeharige meisje begon met een al net zo lang verhaal en vertelde dat ze terug was gegaan naar Cinnabar en dat haar vader een ongeluk had gehad. ‘Je hebt het vast wel gezien. Het was in het begin echt heel erg..’ Sora keek haar vriendin begripvol aan en knikte. Ja, het was wel duidelijk geweest dat Karins vader veel pijn had, maar het was een taaie man, die kwam er wel weer overheen, dat wist ze zeker. De rozeharige ging verder en vertelde dat ze een Magnemite had gevangen, Kenji weer had gezien en met hem had gevochten. Sora tuitte ietwat afkeurend haar lippen. Waarom moesten die twee toch altijd meteen vechten als ze elkaar tegen kwamen? Karin vertelde ondertussen verder en Sora hoorde dat Kaede eindelijk was geëvolueerd in een Pidgeotto en dat ook Kenji zijn team verder had uitgebreid met nog eens twee nieuwe Pokémon.

Sora schudde even haar hoofd. ‘Die jongen zit ook niet stil,’ sprak ze toen ze hoorde dat Kenji alweer zijn derde badge had. ‘Als ik Mimic mag geloven, is hij trouwens al bezig met het winnen van zijn vierde badge.’ Even glimlachte ze, waarna ze geïnteresseerd naar Karin keek toen deze verklaarde dat Sora haar wel ergens mee kon helpen. De rozeharige legde uit dat ze nog altijd de Firestone had die ze maanden geleden van Kenji had gekregen nadat hij de tweede Gym had verslagen. Sora knikte en dacht even aan de Waterstone die ook nog altijd in haar tas zat. Ook zij had die nog niet gebruikt, maar ze had op dit moment ook geen Pokémon die een steen nodig waren om te evolueren. Winter, haar Goldeen, zou uiteindelijk zelf wel evolueren. Karin had echter zelfs twee Pokémon in haar bezit die een steen nodig waren om te evolueren, namelijk Arash en Ithai. Sora dacht langzaam na terwijl Karin verklaarde dat ze genoeg geld had om een Moonstone te kopen voor haar Nidorino. ‘Wist je dat Nidoking deels Grond type is? Dat zou me wel echt van pas komen bij de derde Gym.’ De groenharige schudde haar hoofd. ‘Nee, dat wist ik niet! Dat zou inderdaad heel handig zijn voor de derde Gym.’ Ze dacht nog even na. ‘Maar is een Nidoking niet ongelofelijk krachtig enzo?’ Sora haar stem klonk twijfelend. Ze wilde niet hardop zeggen dat ze zich afvroeg of Karin een Nidoking wel aan zou kunnen, aangezien Ithai als Nidorino al de nodige praatjes had, maar ze wilde haar bezorgdheid voor haar vriendin toch wel een beetje uiten.

‘Volgens mij zijn er wel Groundpokémon te vinden in tunnels en grotten,’ antwoordde Sora. ‘Heb je Kenji gevraagd waar hij die Cubone heeft gevangen? Je zou dan ook daarheen kunnen gaan.’ Haar ogen gleden langzaam naar Arash. ‘Als voor het laten evolueren van Arash, tja ik weet het niet. Hij wordt dan wel een heel andere Pokémon. Een sterke, prachtige Pokémon, dat wel, maar hij zal nooit meer die kleine Arash van nu zijn.’ Ze richtte haar paarse ogen weer op Karin. ‘Ik ben bang dat je die keuze toch zelf moet maken Karin.’ Sun klom ondertussen van haar schouder naar haar schoot, waarop Sora haar even over haar kopje aaide. ‘Ik vond de evolutie van Sun best mooi om te zien en als Pikachu kan ze zoveel meer dan als Pichu.’ Ze keek weer even zijdelings naar de kleine Puppypokémon onder de tafel. ‘Je zou ook Arash zelf kunnen laten kiezen? Kijken wat hij zelf wil?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptyza jun 07, 2014 10:58 am


Sora schudde haar hoofd. "Nee, dat wist ik niet! Dat zou inderdaad heel handig zijn voor de derde Gym," antwoordde ze toen Karin melde dat Nidoking deels grond type was. Helaas verwoordde het groenharige meisje daarna één van haar grootste zorgen: "Maar is een Nidoking niet ongelofelijk krachtig enzo?" Karin beet op haar lip, sloeg haar armen over elkaar en leunde achterover op haar stoel. Na een seconde liet ze haar adem met een zucht ontsnappen. "Ja, behoorlijk.." mompelde ze. Nu zou je misschien denken 'waarom is dat erg?', maar het feit was dat Ithai altijd zijn eigen willetje had gehad. Als Nidoran was het nog aandoenlijk, als Nidorino slechts lichtelijk irritant, maar als Nidoking.. Karin wist gewoon niet zeker of ze Ithai nog wel in de hand zou kunnen houden.

"Volgens mij zijn er wel Groundpokémon te vinden in tunnels en grotten," vervolgde Sora, waarna ze opperde dat ze Kenji wel konden vragen waar hij zijn Cubone gevangen had. Karin grimaste. "Nee bedankt. Ten eerste gaat Kenji het veel te amusant vinden dat ik hem om hulp vraag en ten tweede wíl hij me waarschijnlijk niet eens helpen, omdat hij me dan een na-aper vind. Nee, dan kan ik het nog beter aan elke willekeurige vreemdeling vragen." Karin zuchtte. Zo moeilijk kon het vinden van een Grond Pokémon niet zijn toch? Maar het meisje had al gemerkt dat ze het eigenlijk prettiger vond om haar huidige Pokémon sterker te maken, dan om steeds een nieuwe Pokémon te vangen als ze een nadeel had in een Gym.

Ondertussen was Sora verder gegaan over Karins idee om haar Growlith te evolueren. Ja, Arcanine was absoluut prachtig en ze had er jaren van gedroomd, maar aan de andere kant was ze zo gewend aan Arash als Growlith.. "Ik ben bang dat je die keuze toch zelf moet maken Karin." Het rozeharige meisje kreunde en legde haar hoofd in haar handen. "Waarom kunnen ze niet gewoon uit zichzelf evolueren?" kreunde ze tussen haar handen door, "Dan hoefde ik mijn hoofd er niet zo over te breken!" Karin keek op en keek haar vriendin met een gekwelde blik aan.

"Ik vond de evolutie van Sun best mooi om te zien en als Pikachu kan ze zoveel meer dan als Pichu." Sora aaide haar Pikachu en wierp toen een blik onder de tafel. "Je zou ook Arash zelf kunnen laten kiezen? Kijken wat hij zelf wil?" Karin volgde haar blik naar de Growlith die haar vrolijk hijgend aan keek en schudde toen haar hoofd. "Daar heb ik ook over nagedacht, maar je weet hoe Arash in elkaar steekt. Als hij denkt dat ík graag wil dat hij evolueert, hoe vaak ik ook zeg dat het zijn eigen keuze moet zijn, zal hij evolueren omdat hij denkt dat het mij blij zal maken." Karin pauzeerde even, haar paarse ogen gericht op de mensenstroom die langs het terras kwam. "Ik zou.. Het klinkt haast te idioot voor woorden, maar ik zou ze allebei kunnen laten evolueren," Haar blik verschoof weer naar Sora, "Je weet wel, gewoon tegelijk. Dan is Ithai niet de enige sterke Pokémon en kan ik Arash gebruiken om Ithai in het gareel te houden. Arcanine en Nidoking zijn aardig aan elkaar gewaagd geloof ik. En daarbij kan ik ze dan allebei inzetten tijdens mijn volgende Gymgevecht." Karin keek Sora verwachtingsvol aan. Wat vond zij ervan?

OOC;; Sorry dat het zo lang duurde, maar er zit nu schot in de zaak!

Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptyza jun 07, 2014 2:09 pm

Sora nam rustig een slok van haar drinken terwijl zij en Karin het volgende obstakel in hun leven bespraken; de derde Gym. De Gym, gerund door Mitsu, was een Gym gericht op Elektrische Pokémon, wat betekende dat Vlieg- en Waterpokémon al meteen in het nadeel waren. Sora zelf wilde haar hoop waarschijnlijk gaan richten op Spring en Autumn, al zou het voor de Ponyta misschien wel een beetje té veel kunnen worden om kort nadat ze bij het team van Sora is gekomen al een Gymgevecht te gaan doen, maar voor het groenharige meisje waren deze twee Pokémon waarschijnlijk de beste optie. Met Sun naar de Gym gaan zou lastig worden, evenals Moon. Winter was sowieso uitgesloten en Summer was nog altijd een vraag. De Venonat was redelijk bestand tegen elektrische aanvallen, maar wat als de Pokémon in het Gymgevecht zou evolueren? Dan had ze een probleem, want dan zou de Pokémon opeens kunnen vliegen en in het nadeel zijn. Lastig lastig. Karin leek met ongeveer dezelfde problemen te zitten, al waren de beslissingen die de rozeharige moest maken zwaarder. Je Pokémon laten evolueren als je daarvoor zelf de steen in handen had was lastig. Sora wist niet of zij het zelf zou kunnen. Ze wist dat Moon door middel van een Maansteen zou kunnen evolueren, maar aangezien die stenen heel zeldzaam waren was het überhaupt nog maar de vraag of het voor de Clefairy ooit zover zou komen.

Samen bogen de twee vriendinnen zich over het vraagstuk, waarbij Sora Kenji opperde als bron. Karin schoof dit echter meteen van tafel, omdat ze wist dat de jongen haar niet zou willen helpen. De groenharige knikte, al had ze het gevoel dat Karin de jongen misschien lager inschatte dan hij eigenlijk was, maar ze wilde er niet met haar vriendin over in discussie gaan. Minuten kropen voorbij terwijl ze de opties doorspraken. Een Nidoking zou zeker in het voordeel zijn bij de derde Gym, maar was ook erg overpowerd en Karin gaf toe dat ze niet zeker wist of ze Ithai dan in bedwang zou kunnen houden. 'Het zou natuurlijk ideaal zijn als je een Pokémon had die je kon helpen met het in toom houden van Ithai,' reageerde Sora waarna ze weer een slok van haar drinken nam. In haar hoofd zag ze voor zich hoe een Graspokémon met zijn roede een Nidoking vastgebonden hield. Het gesprek ging over naar Arash, voor wie de optie tot evolutie ook open lag. Sora kon zien dat Karin het moeilijk vond om hier een beslissing over te nemen, maar zij vond ook dat Karin de beslissing zelf moest maken. Zij kon immers niet voor haar en Arash gaan beslissen wat beter was. Uiteindelijk, na lang nadenken, leek Karin echter de oplossing te hebben gevonden. 'Ik zou..' begon de rozeharige langzaam. 'Het klinkt haast te idioot voor woorden, maar ik zou ze allebei kunnen laten evolueren. Je weet wel, gewoon tegelijk. Dan is Ithai niet de enige sterke Pokémon en kan ik Arash gebruiken om Ithai in het gareel te houden. Arcanine en Nidoking zijn aardig aan elkaar gewaagd geloof ik. En daarbij kan ik ze dan allebei inzetten tijdens mijn volgende Gymgevecht.'

Sora dacht hier even over na en glimlachte toen naar Karin. 'Ik denk dat dat een heel goed idee is! Dan heb je twee krachtige Pokémon bij je om de Gym uit te dagen en dan kan Arash inderdaad Ithai onder de duim houden.' Het meisje grinnikte. 'Volgens mij zou je dan zelfs Kenji onder de duim kunnen houden met twee van die grote, sterke Pokémon aan je zijde.' Haar ogen twinkelden even, waarna ze naar Sun keek. Op een dag zou ze de kleine Pikachu misschien ook laten evolueren in een Raichu. Ooit, maar dan moest ze wel een Thunderstone zien te vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptyza jun 07, 2014 4:52 pm


Toen Karin was uitgesproken dacht Sora even na over haar woorden. Het rozeharige meisje voelde zichzelf opgewonden worden. Een Arcanine én een Nidoking. Há, die derde Gymleider zou zich een ongeluk schrikken! "Ik denk dat dat een heel goed idee is!" Sprak haar vriendin uiteindelijk, "Dan heb je twee krachtige Pokémon bij je om de Gym uit te dagen en dan kan Arash inderdaad Ithai onder de duim houden. Volgens mij zou je dan zelfs Kenji onder de duim kunnen houden met twee van die grote, sterke Pokémon aan je zijde." grinnikte het meisje. Karin glimlach werd opeens drie keer zo breed en haar ogen een beetje wazig terwijl ze het voor zich zag. Wanneer ze Kenji weer tegen zou komen, zou hij vast zijn vierde Badge hebben en haar maar wat te graag weer uitdagen tot een gevecht. Maar dan zou ze er helemaal klaar voor zijn! Mits Ithai haar zou gehoorzamen tenminste.

Met een ruk stond Karin op, haar glimlach nog altijd breed. Arash schrok op van haar plotselinge beweging en schoot keffend onder de tafel vandaan. "Laten we gaan! Ik weet een winkel waar ze stenen verkopen." Omdat dit natuurlijk geen film was, moest Karin haar enthousiasme nog even inhouden totdat ze hadden afgerekend voor de drankjes, waarna ze Sora half snelwandelend half rennend door de straten van Vermillion trok. Nu ze haar beslissing had genomen, kon ze ook niet meer wachten! Ze zat er nu al dagen over te tobben, het werd tijd voor actie! Met Arash en Sun op hun hielen liepen de twee meisjes een winkeltje in. Verschillende evolutie items lagen uitgestald op kussentjes in glazen displays.

Karin keek naar de verschillende stenen, terwijl een winkelbediende naar hun toe kwam lopen. "Waar kan ik u mee helpen?" vroeg de man vriendelijk, waarop Karin naar de Maansteen in de vitrine wees. "ik zou graag deze Maansteen willen kopen," sprak ze vriendelijk. Terwijl de man de vitrine opende hield Karin Arash goed uit de buurt. Het laatste wat ze wilde was dat de nieuwsgierige Growlith zijn neus tegen een Vuursteen en dat ze dan voor twee stenen moest betalen! Karin rekende af met de man, die de steen in een mooi doosje verpakte. Met de steen in haar tas en Arash op haar hielen verliet ze de winkel.

Daar stonden de dames even stil. En nu? "Zullen we maar een park ofzo opzoeken?" stelde Karin voor. Ze had eigenlijk geen idee of Vermillion wel een park had, maar in haar ogen was het gewoon logisch dat een stad parken had. Na een tijdje rondgelopen te hebben en twee keer de weg te hebben gevraagd, kwamen de meisje in een klein, doch dicht begroeit parkje. Ze kozen een redelijk beschut plekje, waar Arash en Sun vrolijk aan het rondrennen waren. Karin pakte een Pokéball van haar riem en liet Ithai tevoorschijn komen. "Arash, kom eens," zei Karin vriendelijk. De Growlith kwam eraan rennen en kwam naast Ithai staan.

Karin ging in het gras voor ze zitten en keek de twee Pokémon serieus aan. Ze pakte haar tas en haalde het doosje en de - in een sok verpakte- Vuursteen uit. "Dit zijn twee evolutiestenen," legde ze uit, "Voor elk één. Ik geef jullie de kans om jullie eigen beslissing te maken. Willen jullie evolueren?" Haar ogen bleven aandachtig op de Pokémon gericht. Hun reacties waren totaal het tegenovergestelde van wat ze verwacht had. De normaal zo ongeïnteresseerde Ithai keek haar met grote, haast vochtige ogen aan alsof ze zojuist wereldvrede had bewerkstelligd, waarop de Nidorino heftig knikte. De anders zo vrolijk, hypere Arash leek echt na te denken. Zijn blik ging van de sok, naar Karin, naar de steen en toen naar de grond. Karin voelde zich een beetje schuldig toen de Growlith precies leek te doen wat zij al had verwacht: Hij koos voor wat hij dacht dat haar gelukkig zou maken.

Arash knikte en keek haar met een vastberaden blik aan. Ergens was ze opgelucht, want zonder Arash zou ze Ithai niet durven evolueren. Karin schudde de Vuursteen uit de sok en opende het doosje van de Maansteen. Toen strekte ze haar handen uit naar de twee Pokémon, met de Vuursteen in haar linkerhand en de Maansteen in haar rechterhand. Het was zover.

OOC;; Klifhanger Razz Wilde Li even de tijd geven om overal op te reageren.

Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptyzo jun 22, 2014 3:02 pm

Na haar opmerking over het onder de duim houden van Kenji werd Karin haar blik een beetje wazig en kreeg ze zo'n brede grijns op haar lippen dat Sora er een beetje bang van werd. Als er nu een maniakale lach uit zou komen zou ze Karin sowieso een klap verkopen om haar weer helder na te laten denken. Alert keek de groenharige toe hoe haar vriendin plotseling overeind stond en riep dat ze wel een winkel wist waar je stenen kon kopen. De meisjes betaalden voor hun drinken en toen gingen ze op pad, Karin voorop met Sora op sleeptouw. Al gauw betraden ze een winkeltje gevuld met evolutiestenen en anderen materialen. De groenharige keek nieuwsgierig in het rond. Eigenlijk wilde ze ook wel een dondersteen op zak hebben, voor wanneer ze ooit zover was dat ze Sun in een Raichu wilde laten evolueren. 'Nergens aankomen hè,' waarschuwde het meisje haar enthousiaste Pokémon. Ze wilde niet dat de Pikachu ergens aan zou komen en spontaan zou evolueren. Ze wilde het op haar eigen tempo doen. Voor ze echter goed en wel kon besluiten of ze nu wel of niet een dondersteen wilde kopen, was Karin al klaar en verlieten ze de winkel alweer. Ach, dan maar een anderen keer. Zoveel haast had het nu ook weer niet. Daarbij wilde ze voorkomen dat ze Sun te vroeg zou laten evolueren. Haar Pikachu moest eraan toe zijn.

Buiten de winkel werd er even kort overlegd en besloten de dames op zoek te gaan naar een park. Sora had niet voldoende kennis van de stad om te weten of er een park in de buurt was of niet, maar ze vermoedde dat ook de inwoners van Vermillion wel eens behoefte hadden aan een wandeling in de "natuur". Het duurde een tijdje, maar toen hadden ze dan eindelijk een parkje gevonden. Een parkje dat al een tijdje niet meer werd bezocht, of in ieder geval niet fatsoenlijk werd onderhouden. 'Ze mogen hier wel eens snoeien,' reageerde Sora terwijl ze een paar takken opzij duwde om Karin fatsoenlijk te kunnen volgen. De twee dames kozen een beschutte plek in het bos uit waar ze op hun gemak de evoluties van Karin haar twee Pokémon konden voltooien zonder dat anderen er last van hadden of gevaar liepen, mocht Ithai na zijn evolutie meteen stampei gaan maken. Karin riep Arash bij haar en liet Ithai tevoorschijn komen. Sora riep Sun bij haar en hield haar Pikachu in haar armen, op veilige afstand van het spektakel. Ze wilde niet dat Sun onder de voet zou worden gelopen door de twee Pokémon die straks heel groot zouden zijn. 'Karin,' begon het meisje langzaam, 'Is het wel veilig om op de grond te zitten terwijl je jouw Pokémon laat evolueren?' Straks gingen Arash en Ithai nog op haar staan!
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptywo jul 09, 2014 7:07 pm


Het was tijd. Ze ging dit echt doen. Zij gingen het echt doen. Karin blik ontmoette die van Arash, de tijd leek even stil te staan. Ze herinnerde het als de dag van gisteren dat ze hem uit mocht kiezen. Nee, eigenlijk had hij haar gekozen. Zijn avontuurlijke, speelse karakter. Hij was naar haar toe gekomen, had haar uitgedaagd om te spelen. Arash was toen nog zo klein geweest. Hij was erg gegroeid. Net als zij. En nu was het tijd om de volgende stap te zetten. Zij was er klaar voor. Hij ook. Ze zag het in zijn ogen. Het moment voelde alsof het een eeuwigheid duurde, maar het was maar een seconde. Toen drukte Ithai zijn hoorn tegen de maansteen en duwde Arash zijn neus tegen de vuursteen. Ze begonnen te gloeien. "Karin," hoorde ze Sora behoedzaam op de achtergrond zeggen, "Is het wel veilig om op de grond te zitten terwijl je jouw Pokémon laat evolueren?" Op dat moment leek het felle, witte licht te exploderen. Karin krabbelde gehaast terug en kwam overeind naast haar vriendin.

De twee lichtgevende Pokémon begonnen te groeien. Ithai kwam overeind op zijn achterpoten, de stekels op zijn rug werden langer, zijn staart verlengde zich. Arash werd groter en groter. Veel groter dan Karin had verwacht. Hij kreeg veel, veel meer haar. Toen spatte het licht uit elkaar. Verblind sloeg Karin even een arm voor haar ogen, maar ze liet hem al gauw weer behoedzaam zakken. Ithai, die nu werkelijk enorm was, liet een huiveringwekkend brul horen, waarbij hij zijn hoofd in zijn nek legde. Arash bleef echter staan, zijn ogen strak op Karin gericht. Ze voelde haar ogen vochtig worden, haar handen trilden. "Arash.." sprak ze zachtjes, terwijl ze langzaam een stap naar voren deed. Hij bleef haar aankijken, zwijgend, wachtend. Zijn ogen leken diepe, zwarte poelen. Maar het waren nog altijd zijn ogen. De ogen van de puppy die ze had uitgekozen toen ze tien was. De puppy die al vier jaar aan haar zijde stond.

Ze begon naar voren te lopen, behoedzaam, langzaam. Ze merkte dat ze trilde. Eenmaal aangekomen bij Arash liet ze zich naar voren vallen in de dikke, witte vacht van zijn borst. Ze merkte dat ze huilde. De Arcanine drukte zachtjes zijn kin tegen haar rug in een warme omhelzing. "Arash," huilde Karin nu echt, waarna ze opkeek en door haar tranen heen lachte. "Je ziet er geweldig uit." De Arcanine grijnsde naar haar en zijn ogen twinkelden, zoals alleen Arash kon. Karin veegde de tranen uit haar ogen met de rug van haar handen. Ze keek achterom en grijnsde breed naar Sora. Ze kon geen woorden vind. Dit was haar Arash. Haar grote, warme, sterke Arash.

Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptyza aug 02, 2014 3:44 pm

Sora moest toegeven dat het nog altijd spannend was om Pokémon te zien evolueren, zeker nu er twee tegelijk gingen veranderen. De Pokémon begonnen te gloeien en Karin kwam snel naast haar staan, op veilige afstand van de snel groeiende Pokémon. Het was overweldigend om te zien hoe die twee kleine Pokémon opeens zo groot werden dat Sora letterlijk omhoog moest kijken. Ieks, werden ze zo groot? Het duurde niet heel lang of het felle licht werd minder en voor hen stonden een gigantische Arcanine en Nidoking. Sora moest toegeven dat ze nu best wel bang werd van Ithai, vooral nu die zo stond te brullen. Brrrr. Karin liep langzaam naar voren, naar haar Pokémon en Sora moest de neiging onderdrukken om haar vriendin bij de arm te grijpen en achteruit te trekken. Ja, voor haar was het nu wel duidelijk; ze hield niet van gigantische Pokémon. Nee, zij had liever kleine, aaibare Pokémon die je kon tillen (al kon ze haar Ponyta ook niet tillen, maar die was nog niet zo reusachtig) Ietwat verloren stond het meisje daar, terwijl Karin haar Arcanine omhelsde. Ergens had ze het gevoel dat ze stond te kijken naar een privémoment, een moment waar ze niet bij hoorde te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Karin Mayon
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Hard decisions Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Emptyzo aug 03, 2014 10:46 pm

Het duurde even een minuutje, maar langzaam werd Karin weer rustig. Ze nam een stapje terug en keek naar haar Pokémon. Haar Pokémon. Ze had gewoon een Nidoking en een Arcanine! Al ze nu die derde Gymbadge niet ging winnen, dan wist ze het ook niet meer. Ithai stond zijn spieren te strekken, zwiepte met zijn enorme staart en sloeg een paar deuken in de grond. Al met al leek de Pokémon enorm blij met zijn evolutie. Arash onderzocht zijn nieuwe lichaam ook, zij het rustiger. Hij boog zijn lange, sterke benen, schudde eens met zijn kop en klauwde een beetje in de grond. Hij leek te grijnzen, maar misschien verbeelde Karin het zich gewoon.

De rozeharige keerde zich tot haar vriendin, die er een beetje verloren bij stond. "Ze zijn echt groot, he," merkte ze op bij het zien van Sora's gezicht. Het meisje knikte. Karin rekte zich even uit. "Zullen we het Pokémoncenter opzoeken? Dit was wel weer genoeg opwinding voor één dag." Ze keerde zich weer om en pakte twee Pokéballs van haar riem. "Sorry jongens, jullie zijn nu te groot om gewoon over straat te gaan." Arash knikte, maar Ithai leek niet echt zin te hebben om alweer in zijn Pokéball te verdwijnen. Tot Karins verbazing liet hij zich echter gewoon opslokken door de rode straal en verdwenen de twee Pokémon in hun Pokéballs. Karin draaide zich om en wandelde samen met Sora terug naar het pad van het park. Daar haakte ze haar arm in die van haar vriendin en liepen ze samen naar het Pokémoncenter.

OOC: Godmodder met toestemming van de almachtige Lili. Topic uit =D

Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Hard decisions Vide
BerichtOnderwerp: Re: Hard decisions Hard decisions Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Hard decisions

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Saffron City-