Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [GYM] A Clash Of Pokémon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Quirina Kato
Quirina Kato


Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 50
Poképoints : 98
Reputatie : 21
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
[GYM] A Clash Of Pokémon Vide
BerichtOnderwerp: [GYM] A Clash Of Pokémon [GYM] A Clash Of Pokémon Emptyzo sep 14, 2014 8:36 pm


Part I – Setting Sails

Now setting sails,
but never know the worlds she's treading
where the life belongs

Seventh Wonder – The Great Escape

De zenuwen gierden door haar lijf terwijl ze opkeek naar de glazen schuifdeur van Cerulean City’s belangrijkste gebouw. Een zacht briesje deed de plukjes die uit haar rommelige vlecht staken op en neer bewegen. Het kleurrijke gebouw vormde nu al een schril contrast met het gevecht dat over niet al te lange tijd daarbinnen zou plaatsvinden. Quirina wist dat het een zwaar gevecht ging worden, maar ze wist ook dat ze goed had getraind. Ze zou moeten accepteren dat Ara haar niet het gehele gevecht zou kunnen bijstaan, maar dat Zeno hier een veel grotere indruk zou achterlaten.
Een kwartiertje geleden hadden ze hun tactiek nog eens goed doorgesproken. Niet dat er veel door te spreken viel, want ze wisten niet zeker welke Pokémon Cynthia zou gebruiken. Wat dat betreft was haar vorige gymgevecht gemakkelijker geweest, want toen had ze precies geweten waar ze aan toe was. Bij dit gevecht stond ze echter steviger in haar schoenen. De badge van de steengym was het bewijs dat ze tactisch kon denken, de evoluatie van Zeno was het bewijs dat ze wist hoe ze haar Pokémon moest trainen.  

Ze raakte nog even de Pokéballs aan die aan haar riem hingen. Zenuwachtig klopte ze ook nog een keer op de zakken van haar driekwartsbroek, alsof ze controleerde of al haar spullen nog aanwezig waren, maar eigenlijk was het gewoon een smoes om het naar binnen lopen nog even uit te stellen. Uiteindelijk besefte ze dat het nu of nooit was. Ze kon nog wel verder gaan trainen, maar theoretisch gezien moest ze nu op het goede niveau zitten. Een vastberaden uitdrukking verscheen in haar honingkleurige ogen. Ze liep het trappetje op naar de deur, die openschoof.


Part II – Destiny Calls

Is there someone there?
I feel so scared
Playtime's over now

Seventh Wonder – Destiny Calls

Met enigszins hangende schouders liep Quirina naar de balie toe. Ze was niet echt verlegen, maar werd nu, zo vlak voor het grote gevecht, wel even stil. Ze kon het niet helpen dat ze terugdacht aan haar allereerste gymgevecht, toen ze zo beschamend gemakkelijk door Brock werd verslagen. Ze hoopte vurig dat zich dat vandaag niet ging herhalen.
‘Ik kom voor een gymgevecht,’ meldde ze, veel minder vastberaden dan ze zou willen. De vrouw achter de balie keek naar het computerscherm en zei toen dat dat geen enkel probleem was: Cynthia was op dit moment niet aan het vechten en was aanwezig. De secretaresse stond op en leidde Quirina naar een deur, waarachter ongetwijfeld het strijdveld schuil ging.

Quirina keek nog een keer om, door de glazen wanden, naar buiten. Ze wist echter dat omdraaien geen zin meer had. De secretaresse opende de deur en liet Quirina naar binnen lopen. Quirina kon haar ogen niet van het glinsterende water in het zwembad losmaken. Ze wist dat dit een watergym was, waarom had ze er niet bij stilgestaan dat haar Pokémon op het water zouden moeten vechten? Ze zag de drijvende platformen, maar wist dat die om konden slaan. Ara kon niet zwemmen. Ze hoopte van harte dat Zeno dat wel kon, of dat ze beiden niet in het water zouden belanden, anders ging dit nog een zwaarder gevecht worden dan waar ze op had gerekend...
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] A Clash Of Pokémon Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] A Clash Of Pokémon [GYM] A Clash Of Pokémon Emptyvr sep 19, 2014 10:33 am
Met haar voeten ontspannen in het water zat Cynthia op de rand van het zwembad in de Gym. Denise, haar Lapras, dobberde rustig in het water, terwijl Alex, haar Vaporeon, opgekruld naast haar lag op de rand van het bad. Martin lag op zijn rug op één van de platforms, genietend van het warme zonlicht dat door het glazen plafond naar binnen viel. Sayo en Shelby zaten nog veilig in hun Pokéballs, maar de vrouw was van plan hen eruit te laten als het mooie weer van vandaag door bleef zetten. Dan zou ze weer even een dagje op zee rond gaan varen met haar Pokémon. Haar ogen gingen omhoog, naar het glazen dak. Het was nog altijd mooi weer, maar hoe lang dit mooie nazomerse weer nog zou blijven hangen was de vraag. De herfst was in aantocht en hoewel de vrouw graag het glazen dak open zou willen doen, wilde ze niet dat de herfstbladeren naar binnen zouden waaien en in haar mooie zwemwater zouden belanden. Het geluid van een open gaande deur trok haar aandacht en ze richtte haar aandacht op de deur tegenover haar, waardoor haar secretaresse en een jongedame waren verschenen. Cynthia glimlachte en kwam overeind, waarna ze om het bad heen naar het tweetal liep. Alex en haar andere Pokémon volgden haar bewegingen met hun kop, maar kwamen verder niet in beweging.  'Deze jongedame wil je graag uitdagen,' verklaarde de secretaresse, waarop Cynthia knikte en zich glimlachend tot het meisje wendde. 'Dat kan,' sprak ze, terwijl ze haar hand uitstak naar de jonge deerne. 'En met wie heb ik het genoegen?'

OOC:
[Horsea]_________________
[GYM] A Clash Of Pokémon 2ltqy2w


Laatst aangepast door Cynthia Claves op zo nov 30, 2014 11:28 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Quirina Kato
Quirina Kato


Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 50
Poképoints : 98
Reputatie : 21
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
[GYM] A Clash Of Pokémon Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] A Clash Of Pokémon [GYM] A Clash Of Pokémon Emptyzo okt 05, 2014 5:08 pm


Quirina keek haast ademloos toe hoe de gymleidster van Cerulean City opstond en naar haar en de secretaresse toe liep. Ze was veel te gespannen voor dit gevecht, waarom was dat nodig? Ze had toch al bewezen dat ze geen hopeloze trainer was door Brock te verslaan? Bij zijn type Pokémon was ze veel meer in het nadeel geweest dan hier.
De secretaresse deelde Cynthia mee dat Quirina haar wilde uitdagen voor een gevecht. Quirina zelf knikte om dat te bevestigen. Toen Cynthia haar vroeg wat haar naam was, antwoordde ze met een uitdagende ondertoon: ‘Quirina Kato, uit Saffron City.’ Ze zette die uitdagende toon in om te voorkomen dat Cynthia zou zien dat ze eigenlijk helemaal niet zo zeker was van haar zaak. Er kon van alles misgaan tijdens het gevecht. Natuurlijk, ze had zich voorbereid, ze had zowel Zeno als Ara goede aanvallen geleerd, ze waren al een hoog level. Misschien zelfs hoger dan gebruikelijk was bij de tweede gym. Quirina wist het eigenlijk niet zo goed, met levels, maar ze had in ieder geval het zekere voor het onzekere genomen.  

Nadat ze zich ervan verzekerd had dat het nu was toegestaan daadwerkelijk plaats te nemen op het strijdveld, liep ze naar haar plek toe. Vervolgens haalde ze een Pokéball tevoorschijn. Even twijfelde ze nog. Moest ze haar tactiek toch aanpassen? Was het wel verstandig om te beginnen met Ara? Maar toen besloot ze dat het ergste wat haar kon overkomen, een verlies was, en daar ging je in principe niet dood aan. Ze kon altijd morgen voor een herkansing gaan, of overmorgen, net zolang tot ze Cynthia kon verslaan.
‘Ik begin met Ara,’ zei ze luid, terwijl ze de Pokéball in de lucht gooide. Met een flits verscheen de Doduo op het platform. De twee koppen keken snel om zich heen om de omgeving in zich op te nemen, maar lieten niet merken wat ze ervan vonden. Quirina kon het echter wel raden: brrr, nattigheid.


OOC: Ik hoop dat het niet erg is dat ik haar al Ara heb laten oproepen. Of had ik ook al met een aanval moeten beginnen? Idk ^^"
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] A Clash Of Pokémon Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] A Clash Of Pokémon [GYM] A Clash Of Pokémon Emptyma okt 27, 2014 6:07 pm
Het meisje stelde zichzelf voor als Quirina Kato, uit Saffron City. De vrouw knikte en glimlachte naar haar. 'Nou Quirina, welkom in mijn Gym. Als je zover bent, mag je plaats nemen aan jouw kant van het strijdveld.' Ze gebaarde naar het zwembad, waarna ze naar haar eigen helft liep en een scheidsrechter wenkte. De man nam plaats rand van het zwembad, precies in het midden van de lange kant, en vroeg of beide partijen er klaar voor waren. 'Dit is een Gymgevecht tussen Quirina Kato, uit Saffron City en Cynthia Claves, de Gymleidster van de Cerulean City Gym! Beide partijen mogen twee Pokémon gebruiken, alleen de uitdager mag deze tijdens het gevecht wisselen!' Na deze woorden van de scheidsrechter was het tijd om te Pokémon op te roepen. Quirina verklaarde dat ze met Ara zou beginnen, waarna ze een Doduo op het veld liet verschijnen. Cynthia moest toegeven dat ze wat verbaasd was, want er kwamen zelden mensen die haar uitdaagden met een Vogelpokémon, aangezien die niet zo goed konden tegen ijs. Ze liet echter niks van haar verbaasdheid merken en riep Horsea het veld op. De Horsea verscheen in het water en keek uitdagend naar de Doduo. 'Oké Horsea, daar gaan we! Doe eerst Smokescreen en daarna Water Gun!' De Horsea knikte en liet zwarte rook uit zijn snuit ontsnappen. Vervolgens schoot er een straal water uit haar snuit op de Doduo af.

OOC: In principe had je ook al een aanval mogen inzetten, maar dat geeft verder niet. Ik heb nu het gevecht even geopend ^^

[Horsea]


Ara [Doduo]_________________
[GYM] A Clash Of Pokémon 2ltqy2w


Laatst aangepast door Cynthia Claves op zo jan 25, 2015 11:18 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Quirina Kato
Quirina Kato


Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 50
Poképoints : 98
Reputatie : 21
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
[GYM] A Clash Of Pokémon Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] A Clash Of Pokémon [GYM] A Clash Of Pokémon Emptyzo jan 04, 2015 11:17 am


Quirina haalde opgelucht adem toen Cynthia een Horsea op (of liever gezegd, ín) het veld liet verschijnen. Een Horsea zag er niet zo bedreigend uit! Dat moest ze aankunnen, zeker omdat ze Ara voor de zekerheid een paar levels hoger had getraind dan nodig was. Tenzij... tenzij deze Horsea toch wat ijsaanvallen kon.
‘Oké Horsea, daar gaan we!’ riep Cynthia op dat moment, waarna ze haar Pokémon opdroeg om de Smokescreen en Water Gun uit te voeren. Die Smokescreen kon ze niet ontwijken, maar de Water Gun moest geen probleem zijn – als ze zelf maar gebruik maakte van het Smokescreen. Of kon Horsea door de rook heen kijken?

‘Ontwijk de watergun, Ara!’ riep Quirina, terwijl rook het veld begon te vullen. Daarop fladderde Ara naar een ander platform, en toen nog naar een ander platform en weer een ander platform, zodat Horsea niet echt kon weten waar hij moest mikken. ‘En nu Tri Attack!’ Ara stopte met rondspringen, ongeraakt door de Water Gun en vuurde de sterke, drievoudige aanval op Horsea af. Tenminste, op waar Horsea moest zijn. De rook was nog te dik om met zekerheid een kleine blauwe Pokémon in even blauw water te kunnen onderscheiden.

OOC: Look at me being fast! :E [/sarcasm]
Oh, en ik kwam tot de conclusie dat Doduo helemaal geen Tri Attack kan leren in de laatste games, maar ik heb Ara de aanval wel laten leren in een van mijn eerdere posts, toen ik blijkbaar op de R/S/FR/LG Pokédex af ging ^^"
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] A Clash Of Pokémon Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] A Clash Of Pokémon [GYM] A Clash Of Pokémon Emptyzo jan 25, 2015 11:30 am
Quirina maakte goed gebruik van de smokescreen van Horsea en probeerde de aanval te ontwijken. Smokescreen was een zeer handige aanval, als je ten minste door de rook heen kon kijken. Zelf kon Cynthia niks meer zien nu het veld in een zwarte wolk was gehuld. Pokémon met de Keen Eye Ability zouden echter prima kunnen zien in de rook en zouden in het voordeel zijn. Haar Horsea had dat voordeel niet, maar dat hoefde ook niet. Het kon aan de rimpelingen en trillingen in het water ook prima zien waar zijn tegenstander was. Toch wist de Horsea de Doduo niet te raken. Niet dat Cynthia dit kon zien, maar bij gebrek aan een schreeuw of krijs vermoedde ze dat haar aanval had gemist. De stem van haar tegenstandster kwam door de rook naar haar toe drijven. Ze droeg haar Pokémon op Tri Attack te doen, een aanval die bestond uit maar liefst drie onderdelen, namelijk vuur, ijs en elektriciteit. Nu hadden vuur en ijs weinig tot geen effect op een Watersoort, maar elektrische aanvallen des te meer. De Horsea zag het felle licht van de aanval aankomen en probeerde deze te ontwijken. Helaas was ze net niet snel genoeg en werd ze door de driedubbele aanval geraakt. Vuur en ijs brachten minimale schade toe, maar de klap van de elektrische aanval was duidelijk hoorbaar. Cynthia sloot even haar ogen toen ze haar Pokémon hoorde gillen, maar liet zich er niet door uit het veld slaan. 'Horsea, gebruik Leer en daarna Bubble!'

OOC: Haha ik ken het probleem xD Afhankelijk van de Pokédex die ik voor Horsea gebruik hoort ze wel of niet op level 15 Water Gun te kunnen. Ik gebruik nu die van Gen 5, omdat die ook wat meer ruimte voor verschillende aanvallen biedt op dit level (anders wordt het gevecht zo eentonig)

[Horsea]


Ara [Doduo]_________________
[GYM] A Clash Of Pokémon 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[GYM] A Clash Of Pokémon Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] A Clash Of Pokémon [GYM] A Clash Of Pokémon Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[GYM] A Clash Of Pokémon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Cerulean City :: De Water Gym-