Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel
 

 I'm saying goodbye ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 23
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptywo feb 25, 2015 7:34 am

Dag lieve leden van KE

Na een aantal jaar een hoop plezier te hebben gehad en veel RPG-ervaring te hebben opgedaan, ga ik KE gedag zeggen. Het was me een enorme eer om een deel uit te mogen maken van deze site, maar er zijn een aantal dingen waardoor het actief houden van mijn chars gewoon te moeilijk wordt.

De voornaamste reden dat ik stop is omdat ik het meer als een verplichting begin te zien dan als een hobby. Telkens als ik dagen heb dat ik met chars op KE ga posten, denk ik: 'Oh nee, niet dat weer.' Dat heb ik de voorgaande jaren slechts een paar keer gehad, maar nu betrap ik mezelf erop dat ik het steeds meer en meer heb. De interactie met mijn karakters glijdt ook meer en meer weg uit mijn vingers. Waar ik vroeger geen moeite had om een post te typen, zit ik soms de hele avond te denken wat ik moet schrijven. Het begint meer als een 'ik moet daar' posten aan te voelen dan een 'ik mag daar posten'.

De tweede reden dat ik hier stop is omdat ik twee RPG's momenteel actief probeer te houden (mijn acc's daar, bedoel ik) door er regelmatig te posten, maar ik merk dat ik voor de ene toch wat meer zin heb om te gaan posten dan voor de andere. Dit is ook geen goede instellingen en niet eerlijk tegenover jullie. Maar goed, de RPG-stress (zoals ik het noem) gaat hierdoor naar boven waardoor ik merk dat ik dagelijkse activiteiten zoals douchen en eten zo snel mogelijk probeer te doen zodat ik 's avonds toch nog tijd voor beiden kan maken of voor KE toch op z'n minst één postje kan schrijven. Zo'n gehaast gevoel voor te posten is natuurlijk ook nooit goed.

Ik kan er verder niet meer zo heel veel aan toevoegen. Ik heb het hier, ondanks een paar aanvaringen met leden hier, toch wel goed en leuk gehad, maar ooit houdt mijn RPG-verhaal hier op en dat is helaas vandaag. Ik zal echter - voor diegenen die dat nog willen - wel contact willen houden via FB.

Ik wil Carla en Lianne bedanken voor hun tips die ze me hebben gegeven toen ik jonger was. Dankzij die tips ben ik echt leren gaan zien hoe ik het beste op situaties kon reageren én hoe ik mijn weg in de Pokémon-RPG kon vinden. Carla ook nog eens extra bedankt omdat ze, als ik een setje nodig had of dergelijke, ze altijd voor me klaarstond om er eentje te maken, hoe vaak ik ook bij haar kwam aankloppen en voor welke site het dan ook was. Dikke merci!

Ik wil Anja en Anita bedanken voor de geweldige RPG-tijd die ik met mijn karakter Alexis had. Dankzij de tweeling is zij ook gegroeid tot een beter persoon en had ik ook veel meer interactie met haar. Anja, sorry dat Alexis hierbij Kean verlaat, maar hij vindt vast wel weer iemand anders. Ik zou haar graag nog bij hem willen laten zijn, maar het is oneerlijk om Alexis wél online te houden en de rest niet. Ik kan niet voor de helft uit KE verdwijnen en één karakter online houden, dat is al helemaal oneerlijk.

Ik wil Rolo bedanken voor de geweldige gesprekken op FB en de tips die zij mij heeft gegeven. Ook hier heb ik veel aan gehad bij het opgroeien en om mijn RPG-ervaring te verbeteren.

Ik wil Tomas, Floriske, Femke en Olga bedanken voor de geweldige RPG-tijd die ik met hun had. Tomas, met jou had ik niet zo heel veel interactie in de RPG, maar dat komt nog wel. Olga, jij bedankt voor de grappige gesprekken en de hilarische situaties met Vincent en Kayne. Femke, ik weet dat we voor Nate & Amelia al wat dingen hadden besproken voor eventueel in de toekomst en ik vind het jammer dat die dingen nu niet meer doorgaan, maar ik hoop dat je iemand anders vindt waarmee Amelia het ook goed gaat kunnen vinden. En Floriske, ik hoop dat je nog veel plezier beleeft aan je characters. Ik deed altijd graag topics met je. Sorry dat sommigen daarvan inactief zijn geworden.

Ik wens jullie hier op KE nog veel RPG-plezier toe en ik hoop dat er op een dag echt eens veel leden hier naar toekomen, want dat verdient deze site wel.

Dankjewel voor jullie aandacht (:

Groetjes
Freedje
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 23
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptywo feb 25, 2015 10:03 am

Ik heb dit gisteren ook al tegen je gezegd op FB, maar ik vind het echt jammer om je van KE af te zien gaan. Ik had het erg naar mijn zin in ons topic met Aiden en Mitsu (zelfs al postte ik niet altijd even snel terug, sorry daarvoor) en ik weet zeker dan Chiaki en Evian dikke maatjes waren geworden uiteindelijk.

Dat je hier weg gaat betekent echter niet dat je volledig stopt met RPGen, dus ik zal topics in de toekomst met open armen ontvangen. Je RPG-stijl is heel fijn en je bent makkelijk om mee te praten, dus daar zal geen probleem van komen. Voor jou geldt precies hetzelfde; mijn Facebook en eventueel Skype staat altijd voor je open, dus als je zin hebt om te kletsen of wat te bespreken, dan mag je me altijd aanspreken daarvoor.

Het klinkt een beetje vreemd om te zeggen (alsof we geen contact meer gaan hebben) maar veel succes Freedje, wat je ook van plan bent. Ik vind het erg moedig van je dat je deze keus hebt durven maken en ik hoop dat je je minder verplicht tot schrijven gaat voelen hierdoor c:

_________________
I'm saying goodbye ~ Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptywo feb 25, 2015 10:15 am

Heel erg jammer dat je hebt besloten te stoppen met KE =( Maar aan de andere kant is het natuurlijk ook niet echt leuk meer als het als verplichting gaat voelen, dus ik snap je keuze helemaal. En - wie weet - misschien krijg je spijt en kom je weer terug? :3 Je bent hier immers altijd nog welkom!

Ik hoop dat het voor jou in ieder geval een opluchting is om je niet meer op KE te hoeven concentreren en dat je veel plezier hebt op je andere RPG! We spreken elkaar daar of op FB, of misschien op een geheel andere RPG (of eindelijk een keer eens in real life op een meet!), vast nog wel een keer ^^


(oh, en sorry dat je altijd zo lang op mijn posts moest wachten!)

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
I'm saying goodbye ~ KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptywo feb 25, 2015 10:46 am

Wauw, om heel eerlijk te zijn zag ik dit niet aankomen... Je was altijd zo trots om onderdeel te zijn van de KE familie, ik had niet verwacht dat je dat naast je neer zou leggen.. Ik ga niet liegen, dit doet me wel een beetje pijn. Dit gaat een groot gemis worden op het forum..

Ik weet even niet echt wat ik hier op moet zeggen. Ik zal Aiden naar de Volwassenen groep verplaatsen, je zal gemist worden in het team. Je enthousiasme en ideeën waren altijd aanstekelijk. Succes op je andere RPG, je bent altijd welkom om terug te keren.

_________________
I'm saying goodbye ~ ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Kane Hayashi
Kane Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 539
Poképoints : 106
Reputatie : 29
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken http://lacernellarubra.deviantart.com
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptywo feb 25, 2015 11:21 am

Jammer dat je stopt met KE Freedje! Zoals al eerder gezegd is, je was echt een aanvulling op het forum en het was altijd leuk om met je in een topic te zitten, dus ja, je zal echt gemist worden en stiekem hoop ik natuurlijk dat je over een tijdje weer terug gaat komen, haha.

Ik kan me heel goed indenken dat bepaalde RPGs op een gegeven moment meer een verplichting dan een hobby worden en dat het dan beter is om te stoppen, hoewel dat het niet minder jammer maakt dat je stopt. Wel een fijn idee dat je wel blijft RPG'en, though! Ik wens je dan ook heel veel fijne jaren op de andere RPG. =)

Ik hoop je af en toe nog op facebook te spreken en misschien ooit een keertje te meeten!

Okay, ik ben niet zo goed in dit soort posts schrijven, dus ik houd het hierbij. Just know that I'm going to miss you... en dat ik je keuze begrijp. =)

_________________
OOC: Godmode van Kean met toestemming
I'm saying goodbye ~ Kaneke
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptywo feb 25, 2015 12:24 pm

Ik vind het heel jammer dat je weggaat van KE, maar ik kan me voorstellen dat de lol van het rpg'en er wel een beetje af gaat als je het als een verplichting gaat zien, dus ik begrijp je beslissing. Ik vond onze topics altijd heel leuk en je hebt geweldige personages. Ik kan niet zeggen dat ik je echt ken, maar voor zover ik je ken uit het off-rpg gedeelte, ben je zelf ook een geweldig persoon, dus je zult hier zeker gemist worden. Ik ben niet zo goed in dit soort posts schrijven, dus ik houd het maar gewoon kort. Nog veel plezier op de andere RPG ^^
Mocht je ooit terug willen komen, dan zul je zeker met open armen ontvangen worden ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 28
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptywo feb 25, 2015 8:16 pm

Wauw Freedje... Allereerst wil ik zeggen dat ik het heel dapper vind dat je deze beslissing hebt durven maken. Zoals anderen al aangaven sprak je altijd vol passie over dit forum en was je soms net een moederbeer die haar jongen bewaakte als iemand het ook maar waagde kwaad te spreken over KE. Dit gezegd hebbende, wil ik je dus een compliment geven voor het nemen van dit besluit. Ik kan me voorstellen dat alle bovenstaande reacties van iedereen het erg lastig voor je zullen maken, maar het is belangrijk dat je rekening blijft houden met jezelf en je eigen beweegredenen.

Ik zal je enthousiasme hier op KE zeer zeker missen. Je was altijd een gezellige aanwezigheid met veel ideeën en passie. Destiny zal Nate ook erg gaan missen binnen haar team. Ik wens je veel plezier en succes in je verdere RPG-toekomst (en uiteraard ook daarbuiten, maar ik spreek je vast nog op wel op KE). Je mag trots zijn op jezelf, want in de afgelopen jaren ben je ontzettend veel gegroeid. Dankje voor je bedankje en jij ontzettend bedankt dat je jouw passie voor schrijven met ons wilde delen. Love you Freedje! <3

_________________
I'm saying goodbye ~ 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 23
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptywo feb 25, 2015 8:28 pm

Het probleem is nu... ik weet het allemaal niet meer xD Zoals Lianne (I love you, too <3) daarnet al zei, maken jullie reacties het heel lastig voor me. Daarbij heb ik ook Alexis die ik voor Kean eigenlijk echt wel actief wil houden, maar ik weet niet of dat eerlijk is tegenover de rest van de leden en de acc's die ik heb. De voornaamste reden dat ik namelijk wél actief wilde blijven - ja, ik heb er opgesomd dat ik niet actief kan blijven, maar dit is een reden waarom ik wél actief zou willen blijven - was vanwege Alexis en Kean. Jullie lieve reacties - waar ik jullie stuk voor stuk voor bedank - brengen me alleen maar meer in de war en zetten me toch aan het denken om alleen met Alexis online te blijven. Alleen... zou ik dat wel doen? Is dat niet oneerlijk tegenover de rest van mijn acc's? Wat vinden jullie?

Carla, je weet dat ik jou nooit pijn zou willen doen. Het spijt me bij deze dan ook dat het bij je steekt, dat was niet mijn bedoeling :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptydo feb 26, 2015 10:31 am

Als je graag met Alexis actief wil blijven, kun je dat toch gewoon doen? Het zijn jouw accounts, het is jouw keuze. Ik vind het niet oneerlijk naar je andere accs of zoiets. En als het je op KE houdt, zal iedereen sowieso alleen maar blij zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Aiden Conwell
Aiden Conwell
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 23
Aantal berichten : 347
Poképoints : 31
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptydo feb 26, 2015 8:54 pm

Na even getwijfeld te hebben en te hebben nagedacht, heb ik dan toch mijn keuze gemaakt. Ik blijf, maar enkel met Alexis. Ik hoop dat deze keuze geaccepteerd wordt en dat jullie niet boos worden omdat ik eerst het een zeg en dan het ander xD (het is voor mij ook vrij moeilijk om gedag te zeggen tegen mijn andere acc's, hoor)
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
I'm saying goodbye ~ Vide
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Emptyzo maa 01, 2015 11:56 am

Leuk dat je blijft Freedje. Alles is je eigen keuze, natuurlijk, dus ik vind het alleen maar leuk dat je wel aanwezig blijf met Alexis (: Kan je me wel even een PM sturen met de IC reden voor Aiden en Nate om te stoppen met hun functies? Wel even zo handig n.n

_________________
I'm saying goodbye ~ ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
I'm saying goodbye ~ Vide
BerichtOnderwerp: Re: I'm saying goodbye ~ I'm saying goodbye ~ Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

I'm saying goodbye ~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Wigglytuff Club :: Voorstellen-