Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Gymleiders bijeenkomst

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Gymleiders bijeenkomst Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Gymleiders bijeenkomst Gymleiders bijeenkomst Emptyza maa 14, 2015 10:39 am

Licht nerveus ordende Brendon zijn reeds geordende  papieren. Zijn blik ging naar de klok van de moderne vergaderzaal. Hij was zelf erg vroeg aanwezig geweest, de rest van de Gymleiders zouden zo wel komen. De man stond op, pakte zijn stok en liep naar de deur om iedereen persoonlijk te begroeten. Hij liep nog altijd met een stijf been, de doktor had hem gezegd dat dit waarschijnlijk nooit meer over zou gaan. Zijn ogen gleden even naar de grote ramen die een uitzicht boden over Saffron City. Brendon had deze locatie gekozen, omdat het de meest centrale plek in Kanto was. De vergaderzaal lag op de derde verdieping van één van de grote kantoorgebouwen van Saffron City.

De Gymleiders begonnen binnen te druppelen. Brendon groette iedereen en moest zich zelfs een enkele keer voorstellen. Om één of andere reden rouleerden sommigen van de Gyms erg vaak van Gymleider, dus Brendon had de nieuwe Gymleiders uit Viridian, Celadon en Fuchsia City nog niet persoonlijk ontmoet. Er waren gelukkig ook wat oude bekenden bij, zoals Cynthia (die hij harte groette), Mitsu, Eve, Kean en Kane. Toen de negen personen allemaal aanwezig waren, hinkte hij weer naar de stoel aan het hood van de tafel.

“Welkom iedereen. Bedankt voor het komen.” Hij zweeg even, terwijl zijn ogen over de gezichten gleden. Het was lang geleden dat alle Gymleiders van Kanto bij elkaar hadden gezeten. Meestal lieten ze het bestuur van Kanto over aan de overheid, gemeenten en de politie, hoewel ze natuurlijk wel hielpen in hun stad. De huidige situatie, echter, maanda om aandacht. “Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, zijn er de afgelopen weken een aantal vreemde gebeurtenissen geweest. De Rangers hebben een zorgwekkende daling gezien in het aantal wilde Elektrische Pokémon en ook de steden hebben een daling gerapporteerd. Het lijkt erop dat iemand ze massaal heeft gevangen.” Brendon schoof een stapeltje rapporten vooruit naar de persoon aan zijn linker zijde, die er één afnam en de stapel doorgaf. “Dit rapport geeft een overzicht van de getroffen gebieden en de grote van de daling.” Er klonk even alleen het geritsel van papier terwijl de Gymleiders de rapporten bestudeerde. Toen klonk er een klein, geschokt geluidje van Aiko Himura, de nieuwe Poison Gymleidster. “95% daling in wilde Elektrische Pokémon in Vermillion City?” zei ze geschokt. Brendon knikte. “Vermillion heeft er altijd om bekent gestaan dat er veel Elektrische Pokémon leefden, maar dat is nu dus anders. Maar dit is nog niet ons grootste probleem.”

De man deelde opnieuw een rapport rond. “Dit rapport is een verzameling van aangiften bij de politie door heel Kanto. Trainers, jong en oud, zijn beroofd van hun Elektrische Pokémon.” Er viel opnieuw een stilte, terwijl de Gymleiders de rapporten doorbladerden. De aangiften bevatten de naam van de trainer en de gestolen Pokémon, plus hun statement over de beroving. Brendon balde zijn vuist onder tafel. Karins verklaring zat er ook bij. "Zoals jullie onderhand gemerkt hebben, is dit nit zomaar een fenomeen. Dit is landelijk en dit is georganiseerd. Het probleem is dat we geen idee hebben wie er achter zit en waarom ze dit doen. Het voorspellen van hun volgende stap zal lastig worden, zolang ze geen bewegingen maken.” De Gymleider haalde zijn hand onder de tafel weg, leunde zijn ellebogen op de tafel en vlocht zijn vingers in elkaar. Zijn blik was ernstig. “Heeft iemand verdere informatie?”

OOC: Godmode Mudkip la Ik denk dat dit de snelste manier was, dus iedereen is al lekker aanwezig, mwuhaha! Feel free to post!

_________________
Gymleiders bijeenkomst ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Gymleiders bijeenkomst Vide
BerichtOnderwerp: Re: Gymleiders bijeenkomst Gymleiders bijeenkomst Emptydo maa 26, 2015 3:05 pm

Saffron City. Het bracht Mitsu toch een beetje van haar stuk om hier te zijn, aangezien een van haar vorige collega’s hier werkte waar ze toch wel mee kon opschieten. Aiden had niet lang geleden ontslag genomen en het deed haar ergens pijn om de man te zien gaan. Mamoru was ze ook al kwijtgeraakt en met de rest van de gymleaders had ze niet echt zo’n goed contact buiten werk om, dus ze voelde zich een beetje ongemakkelijk tussen al deze mensen in. Niet dat ze een hekel aan hen had – integendeel, ze wilde niets liever dan ze beter leren kennen – maar het voelde toch... Anders zo, zonder iemand waar je wel al een band mee had opgebouwd.

Lang om daarover in te zitten had ze niet. Brendon, de gymleider van Cinnabar Island, begon de serieuze meeting nadat hij iedereen begroet had. Mitsu wist niet wat ze van sommige invallers moest denken, vooral de nieuwkomers niet, maar ze besloot iedereen gewoon even vriendelijk te behandelen; een kenmerk die ze gelukkig wel bezat. Brendon verwelkomde iedereen en legde toen de situatie op tafel, evenals een stapel papieren die onder elkaar werd doorgegeven. De gymleader bekeek het blad en bladerde een paar bladzijdes vooruit, om daarna terug naar het begin te gaan en te luisteren naar haar collega’s verhaal. Het ging over de daling van elektrische pokémon, waar Vermillion – haar eigen stad – toch wel het hardst mee was geraakt. Mitsu zakte ietwat in elkaar toen dit aan bod kwam, want ze voelde zich natuurlijk extreem schuldig hieraan. Niet omdat ze elke elektrische pokémon zelf had gevangen, maar dat ze het niet had opgemerkt of er ook maar iets aan gedaan had. Afwezig bladerde ze verder met de rest door de rapportages, hoewel haar aandacht er niet echt bij was. Die zat natuurlijk bij die arme pokémon en hun trainers.  

Mitsu bleef hangen op een bepaalde naam die een elektrische pokémon was verloren. Kenji Claves. Zijn Jolteon. Haar blik gleed even richting Cynthia, zich afvragend wat zij van deze situatie dacht, maar ze besloot er verder niks over te zeggen. Het moest vast moeilijk zijn voor de vrouw om te weten dat haar zoon een pokémon was verloren aan een dief. Mitsu zag ook de naam van Brendons dochter en ze deed precies hetzelfde als bij Cynthia: Zich afvragen wat er in de man zijn hoofd om moest gaan. Ze moest er niet aan denken dat haar kind zou worden beroofd of aangevallen.

Brendon vroeg wie er verdere informatie had. Mitsu hield zich stil. Dat had ze namelijk niet; het enige wat ze wist, stond al in die rapporten. Een plan van aanpak had ze niet. Ze was compleet nutteloos in dit geval. Haar donkerblauwe ogen gleden over de rest van de gymleaders, hopend dat zij wel hadden wat zij niet had. Misschien hadden ze zelfs al een idee wie of wat hier achter zat.

OOC: Meest nutteloze post ever, maar iemand moet hier leven inblazen Mudkip la

_________________
Gymleiders bijeenkomst Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Gymleiders bijeenkomst

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Saffron City-