Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

  Some training in the woods..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Taichi Kanbara
Taichi Kanbara


Profiel Man Leeftijd : 21
Aantal berichten : 27
Poképoints : 6
Reputatie : 33
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
 Some training in the woods.. Vide
BerichtOnderwerp: Some training in the woods..  Some training in the woods.. Emptyma dec 05, 2011 9:35 pm

Een Jongen met donkergrijs haar en een pet op, slenterde langzaam over het bospad heen. Achter hem liepen twee Pokémon; eentje was een jonge Pikachu, die angstig om zich heen keek, en een Eevee die vrolijk achter zijn trainer aan hobbelde. Taichi, zo heette de jongen, draaide zich met een bezorgde blik op Sora.. De Pikachu was altijd nog angstig voor dit bos. Taichi begon breed te grijnzen,” jongens, laten we een spelletje doen. Gewoon om de tijd te doden,” stelde Taichi voor. Nero liet duidelijk merken dat hij daarvoor in was en begon vrolijk rondjes te springen en vrolijke geluidjes te maken.. Sora reageerde helemaal niet op dat voorstel en keek telkens om zich heen, alsof hij iets zocht. De jongen knielde naast het wezentje neer en ging met zijn hand langs het wangetje van de kleine Pikachu, “Pi?” mompelde hij wat trillerig en klampte zich vast aan Taichi’s been,” alles is oke. Ik en Nero zijn bij je, die Fearow zal je geen pijn meer doen,” zei Taichi geruststellend en zette het wezentje voorzichtig op zijn schouder, “Vee!” riep Nero met een brede grijns op zijn snoet en duwde met zijn voorpootjes in de knieholtes van zijn trainer en staarde hem uitdagend aan,” wil je het zo spelen? Kom maar op dan!” riep Taichi uitdagend terwijl hij zich afzette en over het pad begon te rennen samen met zijn Eevee en zijn Pikachu op zijn schouder die zich stevig vasthield..

Na een tijdje rennen zakte de jongen tegen een boom neer, Nero lag ook hijgend op het gras. Terwijl Sora de twee grijnzend aankeek, “Pikapika,” grinnikte de Pikachu en balanceerde op de knie van zijn trainer. Nero probeerde de blik van zijn trainer te vangen, “Vee, Eevee!” en het wezentje probeerde hem iets duidelijk te maken door tegen zijn been aan te springen, “wil je een nieuwe Aanval leren?” vroeg Taichi aan de Eevee, die knikte. Hij zette Sora naast zich neer en keek naar Nero, “Eens kijken,” mompelde Taichi en had zijn Pokédex gepakt en had Eevee ingetikt. Er waren verschillende aanvallen die het wezentje kon leren zoals, Headbutt, Shadow Ball, Swift en Dig. Taichi richtte zijn blik op de Pokémon,”lijkt Shadow Ball je geen goede aanval?” vroeg Taichi toen hij zijn Pokédex terug op zijn plek had gestopt, “Vee.” Nero reageerde door vrolijk tegen zijn benen op te springen,”nou, goed dan, zie je die boom daar? Dat is je doel,” legde Taichi uit terwijl hij op een onwillekeurige boom wees, De Eevee knikte ten teken dat hij het had begrepen,”Oké, Nero, doe Shadow Ball daar op die boom!” riep Taichi, wetend dat het niet veel uit zou halen moest hij toch vertrouwen op de Eevee. Die zijn uiterste best deed om een aanval te leren die hij niet kende…
Hij had al twee pogingen uit gevoerd maar er leek niets te gebeuren, Nero liet teleurgesteld zijn oortjes zakken en keek verdrietig naar de grond, ”hé, je moet niet denken dat je meteen alles kunt door het meteen uit te voeren, dingen hebben tijd nodig om zich te kunnen ontwikkelen en dat werkt met Shadow Ball net zo. Het vereist oefenen en oefenen en je moet al helemaal niet opgeven,” sprak Taichi Nero wat streng toe.. Soms moest hij gewoon wat streng zijn niet dat het leuk ofzo was maar Nero had dat af en toe gewoon nodig. Ondanks dat keek de Eevee toch een stuk vrolijker en sprong zelfs in zijn armen, “Vee,” zei Nero en likte zijn trainer over zijn wang heen,”ben blij dat je het met me eens bent, maatje,” zei Taichi terwijl hij Nero over zijn hoofdje aaide. Opdat moment kwam Sora angstig op Taichi afrennen en verstopte zich geschrokken achter het been van zijn trainer, “Sora, wat is er?” vroeg Taichi wat ongerust en keek in de richting van de bosjes…

+3!
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
 Some training in the woods.. Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Some training in the woods..  Some training in the woods.. Emptydi dec 06, 2011 5:01 pm

Corinda's spieren bewogen zich soepel onder het zadel, haar hoeven roffelden over het pad. Brendon zat lichtjes voorovergebogen in het zadel, zijn handen harmonieus meebewegend met haar bewegingen. Zijn knieën zaten stevig tegen het zadel gedrukt, zodat hij niet van de Rapidash zou vallen. Even sloot hij genietend zijn ogen, terwijl de wind aan zijn haren trok. Een Rapidash kon binnen tien stappen van 0 naar 150 km per uur accelereren, maar nu rende Corinda niet op haar topsnelheid. Desondanks vlogen ze met 80, misschien 90 kilometer per uur over het pad. Brendon kwam niet vaak van Cinnabar Island, maar nu had hij Dion gevraagd hem naar Mount Moon te vliegen. Daar was hij op Corinda gestapt en waren ze nu onderweg naar huis. Hij was Pewter City al gepasseerd en hij betrad nu Viridian Forest. De bomen wierpen interessante schaduwen op het pad voor hem, maar Corinda bewoog te snel om ze goed te zien. Brendon ging rechter op zitten en liet zijn Rapidash weten dat hij langzamer wilde door simpelweg zwaarder in het zadel te gaan zitten. Corinda liet haar tempo zakken tot een handgalopje.

Brendons bruine ogen gingen ontspannen over de bomen en struiken. Wat was hij hier lang niet meer geweest! Plotseling hoorde hij een stem meedrijven op de wind. "...met me eens bent, maatje.” Brendon trok zachtjes aan de teugels en Corinda viel terug in een sukkeldrafje. Het was de stem geweest van een jong iemand, waarschijnlijk een jongen. Met een galant gebaar stuurde Brendon zijn pokémon het pad af en naderde in stap de plek waar de stem had geklonken. Al gauw kwam de desbetreffende jongen in beeld, een Pikachu klemde zich vast aan zijn been en een Eevee in zijn armen. Brendon begon stralend te glimlachen. Een jonge trainer. De man stapte soepel af en liep op de jongen af. "Hallo daar," groette hij vriendelijk. "Mijn naam is Brendon," zei hij, waarna hij snel zijn kaken op elkaar klemde. Hij had er bijna uitgeflapt dat hij Gymleider was, maar dat zou de jongen waarschijnlijk intimideren. Of laten denken dat hij Brendon nu uit kon dagen. "Een mooie Pikachu en Eevee heb je daar," zei Brendon vriendelijk, terwijl hij naar de twee pokémon gebaarde.

+2!

_________________
 Some training in the woods.. ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Taichi Kanbara
Taichi Kanbara


Profiel Man Leeftijd : 21
Aantal berichten : 27
Poképoints : 6
Reputatie : 33
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
 Some training in the woods.. Vide
BerichtOnderwerp: Re: Some training in the woods..  Some training in the woods.. Emptydi dec 06, 2011 6:43 pm

Taichi keek op toen hij een man, hij schatte hem ergens in de 30, met een stralende glimlach op hem af zag komen. "Hallo daar," had de man vriendelijk gezegd, "Mijn naam is Brendon," voegde hij eraan toe. De jongen knikte ten teken dat hij het begrepen had en zette Nero op de grond, die bezorgd op Sora afliep die zich nog steeds aan Taichi’s been had vastgeklampt. “ik ben Taichi en dit zijn me vrienden, Sora de Pikachu en Nero de Eevee,“ stelde Taichi zichzelf en zijn Pokémon voor, terwijl hij ook op de Pikachu en Eevee had gewezen. Nero liep zoals altijd enthousiast op nieuwe mensen af en begroette hem vrolijk. De jongen knielde naast zijn Pikachu neer en aaide hem over zijn hoofdje heen, “het is goed,” mompelde Taichi in de oor van de Pikachu, die trillend los liet maar verlegen tussen zijn benen ging staan. Even staarde de jongen naar de onbekende Pokémon, het wezen had vurige manen en een vurige staart die leken te leven, gauw richtte hij zijn blik op Brendon die weer begon met spreken, "Een mooie Pikachu en Eevee heb je daar," had Brendon vriendelijk gezegd waardoor Taichi hem met een twinkeling in zijn ogen aankeek.. hij had nog nooit iemand horen zeggen dat zijn Eevee een mooie Pokémon was en zijn Pikachu, die had hij nog niet zo heel lang geleden gevangen.. Nou ja gevangen, eerder bevriend. ”Dank u wel. U heeft anders ook een mooie.. ehh ..Pokémon” Taichi keek bedenkelijk naar het wezen dat achter hem stond. Hij haalde zijn Pokédex te voorschijn:
Rapidas, Fire Horse Pokémon,
In volle galop lijken zijn hoeven nauwelijks de grond te raken omdat hij zo ontzettend snel beweegt. Hij kan ongelooflijk snel versnellen en zijn topsnelheid, die boven de 240 kilometer per uur ligt, kan hij al in 10 stappen bereiken. Des te sneller hij rent des te langer zijn, zijn vlammende manen,”
sprak het apparaatje. Taichi glimlachte en klapte het apparaatje dicht en hing hem aan zijn riem en richtte zijn blik op Brendon, terwijl hij Sora had opgepakt en hem maar in zijn armen hing zolang hij nog niet gekalmeerd was, “ik ben pas begonnen aan mijn reis en ik wilde vragen of u weet waar de volgende stad is,” vroeg Taichi toen aarzelend.. Hij had namelijk geen kaart of wat dan ook bij zich en ook omdat zijn opa en oma niet wisten dat hij weg was gegaan, keek hij Brendon vragend aan..

OOC: -Sorry voor kortheid. Had hoofdpijn=="-

Niet slecht, maar hier en daar mis ik interpunctie en hoofdletters. +1
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
 Some training in the woods.. Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Some training in the woods..  Some training in the woods.. Emptydo dec 15, 2011 1:04 pm

De jongen knikte hem toe en zette zijn Eevee op de grond. Brendon bekeek zijn bewegingen aandachtig. Het leek erop dat deze trainer veel om zijn pokémon gaf en ook zijn pokémon leken het met elkaar te kunnen vinden. “Ik ben Taichi en dit zijn me vrienden, Sora de Pikachu en Nero de Eevee," zei de jongen, terwijl hij de desbetreffende pokémon aanwees. De Eevee kwam vrolijk naar hem toegelopen. Brendon zakte door zijn knieën en aaide de vriendelijke pokémon over zijn ruggetje. 'Leuk om kennis met je te maken, Nero," glimlachte Brendon. Eevee's waren altijd vrij zeldzaam geweest, maar de soort was zo populair geworden dat er diverse fokprogramma's waren opgericht. Af en toe ontsnapte er een Eevee, of werden ze door trainers vrijgelaten, en zo was er ook een kleine populatie in het wild ontstaan. Brendon stond weer op en complimenteerde Taichi's pokémon. De ogen van de jongen begonnen te glimmen en Brendons grijns werd breder. Ja, deze jonge trainer was werkelijk trots op zijn pokémon.

"Dank u wel. U heeft anders ook een mooie.. ehh ..Pokémon.” Brendon keek even over zijn schouder naar Corinda, die nog altijd op hem stond te wachten. De man grinnikte even. Blijkbaar wist de jongen niet wat voor soort pokémon Corinda was. Dat vermoeden werd bevestigd toen de jongen zijn pokedex erbij pakte. “Ik ben pas begonnen aan mijn reis en ik wilde vragen of u weet waar de volgende stad is,” vroeg de jongen wat aarzelend. Brendon knikte even. Dat was een redelijke vraag, maar dan moest hij wel weten welke kant de jongen op wilde. "Dat hangt er vanaf waar je heen wil," antwoordde hij vriendelijk. "We zijn nu in Viridian Forest. Die kant op is Viridian City en daarheen is Pewter City. Als je een coördinator bent raad ik Viridian City aan, als je een trainer bent kan je beter naar Pewter City. Daar is namelijk de Steengym," legde hij geduldig uit. Tijdens zijn uitleg had hij de desbetreffende richting op gewezen. Iets zei hem dat deze jongen een trainer was, maar hij kon het natuurlijk altijd mis hebben.

OOC: Sorry dat het zo lang duurde!

+2!

_________________
 Some training in the woods.. ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Taichi Kanbara
Taichi Kanbara


Profiel Man Leeftijd : 21
Aantal berichten : 27
Poképoints : 6
Reputatie : 33
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
 Some training in the woods.. Vide
BerichtOnderwerp: Re: Some training in the woods..  Some training in the woods.. Emptywo dec 28, 2011 3:46 pm

Taichi keek vanuit zijn ooghoeken naar Nero die aangehaald werd, die een vrolijke “Vee” had laten doorklinken, door Brendon en Taichi grinnikte. Sora keek zijn trainer vragend aan maar kreeg een aai over zijn hoofdje heen. De Eevee kwam tevreden terug lopen naar Sora en Taichi waarna hij ging zitten en met zijn hazelbruine oogjes naar Taichi keek.. Doelend op de tas van zijn trainer waar een aantal Oranbessen en Pokémon Voer in zaten. Taichi begon te grijnzen,” heb je nu al honger? Je hebt net je ontbijt achter je kiezen,” bracht Taichi er grinnikend uit maar de Eevee wierp hem een vuile blik toe.. De jongen was niet van plan om toe te geven, zoveel geld had hij niet om eten te kopen en het voer dat hij nu nog had moest met mate gegeten worden terwijl Taichi alleen op water en appels leefde. De jongen keek even snel naar de jonge Pikachu in zijn armen, het wezentje sprong over op zijn schouder en keek met een glazige blik over het hoofd van zijn trainer naar de groene bladeren, die langzaam mee wiegde met de wind. De Jongen keek Brendon aan die zijn vraag beantwoordde,"Dat hangt er vanaf waar je heen wil," had de man vriendelijk geantwoord terwijl Taichi hem aankeek.. Hij wist wel waar hij heen wilde, zover mogelijk als mogelijk was van zijn opa. Er was teveel gebeurt de laatste tijd en Taichi had tijd nodig om alles te kunnen verwerken samen met zijn twee vrienden en dat kon hij niet als hij thuis bleef. De jongen keek Brendon aan toen hij verder begon met spreken, "We zijn nu in Viridian Forest. Die kant op is Viridian City en daarheen is Pewter City. Als je een coördinator bent raad ik Viridian City aan, als je een trainer bent kan je beter naar Pewter City. Daar is namelijk de Steengym," had Brendon uitgelegd terwijl hij in de richting van Viridian en Pewter City had gewezen. Taichi keek vanuit zijn ooghoeken naar zijn Eevee die bij het horen van het woord “Steengym” een vastberaden blik naar zijn trainer had geworpen, wat de jongen deed grinniken. Nero hield van Pokémon gevechten en al helemaal van Gymgevechten maar ookal was de Eevee zo vastbesloten, hij was sterk in het nadeel tegen Steen Type’s. Proberen kon geen kwaad zolang je maar een strategie had. Taichi schudde zijn hoofd en keek naar Brendon,”ik kom net uit Viridian City, dus ik denk dat we vertrekken naar Pewter City,” antwoordde Taichi met een vastberaden blik in zijn ogen,“ bedankt voor uw hulp,” voegde hij er snel aan toe. Nero sprong blij op de jongen af bij het horen van die beslissing en sprong tegen Taichi op die bijna zijn evenwicht verloor door de kracht van het springen tegen zijn knie en waardoor Sora van zijn plekje afsprong. Het wezentje was blijkbaar niet echt blij met het idee van het uitdagen van een Gym maar oke.. Een beetje risico kon geen kwaad en daarbij had Taichi al een kleine strategie in zijn hoofd die hij liever niet hardop uitsprak met een veel ouder iemand in de buurt. Taichi liep langzaam op de Pikachu af en knielde naast hem neer,” Sora, ik weet dat je het eng vind om tegen veel groter tegenstanders te vechten maar..” De jongen zocht naar woorden om het wezentje wat op te peppen maar de jonge Pikachu keek nog steeds met een grimas naar de grond, ”maar ik heb er volle vertrouwen in dat het je gaat lukken ookal ben je zwaar in het nadeel. Wij gaan voor de volle 100 procent!,” zei hij met een optimistische ondertoon in zijn stem en stak zijn hand uit. Het wezentje keek er even naar, knikte toen vastbesloten en nam de hand van Taichi aan met een brede glimlach. De jongen liep toen langzaam naar een boom toe en zakte neer tegen een boom en keek hoe Nero en Sora mekaar spelend te lijf gingen, “is het gek.. dat ik me zorgen maak over me Pikachu?,” mompelde hij tegen Brendon, als hij goed had geluisterd had hij hem kunnen verstaan, en keek met een glazige blik naar de spelende Pokémon..


OOC: -ik was een beetje inspiloos..-

Ik neem aan dat je de volle 100 procent bedoeld? 10 procent is niet echt motiverend =p +2
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
 Some training in the woods.. Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Some training in the woods..  Some training in the woods.. Emptyzo jan 08, 2012 1:46 pm

"Ik kom net uit Viridian City, dus ik denk dat we vertrekken naar Pewter City,” antwoordde de jongen, zijn toon klonk vastbesloten en ondernemend. "Bedankt voor uw hulp," voegde hij er nog snel aan toen. Brendon glimlachte. Ach, wat deed Taichi hem aan zichzelf denken toen hij zo oud was. Zijn reizen hadden hem door heel Kanto gevoerd, totdat hij uiteindelijk op Cinnabar Island strandde om Aimée de kans te geven om te gaan reizen. Hij zuchtte even bij de herinnering en glimlachte toen. Hij mocht niet klagen, het had hem uiteindelijk de leider van de Vuurgym gemaakt. Zijn donkerbruine ogen bleven rusten op Taichi en zijn pokémon. Hij leek al een goede band te hebben met zijn Eevee, maar dat was een pokémon die het met iedereen leek te kunnen vinden. De Pikachu daarentegen was verlegen, of zelfs bang. Taichi ging echter op een rustige manier met hem om. Brendon glimlachte. Deze jongen kwam er wel.

Ondertussen was de jonge trainer tegen een boom aan gaan zitten terwijl de twee pokémon aan een partijtje stoeien begonnen. "Is het gek.. dat ik me zorgen maak over mijn Pikachu?" mompelde Taichi. Even vroeg Brendon zich af of hij het tegen zichzelf had, maar besloot toen in te gaan op de vraag. "Dat hangt er vanaf," zei Brendon rustig. Hij wierp even en blik op Corinda die loom met haar ogen knipperde en begon te grazen. Ze had al door dat Brendon de jongen zou gaan helpen. De man liep naar Taichi toe en ging voor hem in het gras zitten. "Ik kan zien dat deze Pikachu weinig vertrouwen heeft in zijn omgeving, maar wel in zijn trainer." Hij glimlachte even bemoedigend. "Niet alle pokémon zijn zoals jouw Eevee. Sommigen zijn veel aanmoediging en vertrouwen nodig om uit te groeien tot een sterke, volwassen pokémon," legde Brendon geduldig uit.

Wauw wat een wijsheid! +2!

_________________
 Some training in the woods.. ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Taichi Kanbara
Taichi Kanbara


Profiel Man Leeftijd : 21
Aantal berichten : 27
Poképoints : 6
Reputatie : 33
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
 Some training in the woods.. Vide
BerichtOnderwerp: Re: Some training in the woods..  Some training in the woods.. Emptydo jan 19, 2012 8:34 am

"Dat hangt er vanaf," had Brendon op zijn vraag geantwoord. Taichi had zijn blik nog steeds op Sora gericht die nu boven op Nero lag, blijkbaar uitgeput van het potje stoeien, terwijl hij zich af vroeg of hij dat wel moest vertellen. Het kostte hem veel moeite om het over zijn eigen verleden te praten, waarbij hij veel terug zag in Sora. Buiten het feit dat een Fearow hem had aangevallen.
Nou ja, hij kon het aan niemand vertellen, zijn ouders waren er niet meer, hij wilde zijn opa niet meer zien dus stond hij er alleen voor.. Nu niet, hij had Sora en Nero bij zich maar dat was iets heel anders als het tegen een vriend vertellen, maar kon hij Brendon überhaupt als een vriend beschouwen? Hij was volwassen en Taichi was pas 12 jaar geworden. De Jongen schrok op toen hij geritsel hoorde maar het was Brendon, die tegenover hem was komen zitten, "Ik kan zien dat deze Pikachu weinig vertrouwen heeft in zijn omgeving, maar wel in zijn trainer." Taichi keek Brendon nu recht aan, wat kon het kwaad om het te vertellen? Dan was er een zware last van zijn schouders af, tenminste. Maar de jongen luisterde aandachtig, toen Brendon verder ging met spreken, “Niet alle pokémon zijn zoals jouw Eevee. Sommigen zijn veel aanmoediging en vertrouwen nodig om uit te groeien tot een sterke, volwassen pokémon," had de man gesproken. Taichi wierp even een bedenkelijke blik bij de laatste zin die hij had gesproken… Dat kwam hem vaag bekend voor.. Dat had zijn vader ook uitgelegd toen hij Nero net had gekregen, zes jaar terug..ongeveer. Taichi kwam overeind en deed zijn pet af, zodat de jongen oogcontact kon maken met Brendon,”Sora is niet zomaar bang,” begon hij, zoekend naar woorden, staarde hij naar zijn handen,
”Hij is aangevallen door een Fearow waarbij hij zwaar gewond raakte. Zuster Joy had gezegd dat alles goed zou komen maar ik betwijfel dat. Sora was zelfs zo bang dat hij niet terug wilde naar Viridian Forest. Ik weet niet of ik er goed aan heb gedaan om hem te vangen maar hem zomaar achterlaten, dat kon ik hem niet maken,” Had Taichi met overslaande stem gezegd. Er liep een enkele traan langs zijn wang.. waarom huilde hij nou? Er was toch niets gebeurt? Maar het had wel indruk op hem gemaakt. Op het moment kon het hem weinig schelen wat mensen over hem dachten, als hij verdrietig was. Maar hij voelde zich zo verantwoordelijk voor de jonge Pikachu, dat hij zich schuldig voelde over dat hij niet eerder had ingegrepen… dan zou Sora nu nog lekker vrij zijn geweest en kon hij van zijn jonge leventje genieten.
“en het ergste, Sora is nog heel jong. En ik voel me verantwoordelijk, als ik eerder had ingegrepen met Nero. Waren zijn verwondingen waarschijnlijk niet zo erg geweest en was hij nu nog lekker vrij,” mompelde Taichi er net verstaanbaar achteraan. De jongen keek Brendon aan, afwachtend wat hij zou zeggen.


OOC: sorry voor het lange wachten.. ik wilde eerder reageren maar er kwam wat tussen.

Ik vind het heel knap dat jij een blik kunt werpen op een zinXD Verder is je post qua inhoud goed, maar staan er wel fouten in, zoals een punt middenin de zin (zie één van je laatste zinnen) +2
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
 Some training in the woods.. Vide
BerichtOnderwerp: Re: Some training in the woods..  Some training in the woods.. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Some training in the woods..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-