Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Lekker oefenen :P

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jack Brendon
Jack Brendon


Profiel Vrouw Aantal berichten : 8
Poképoints : 4
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 11 jaar
Pokémon:
Lekker oefenen :P Vide
BerichtOnderwerp: Lekker oefenen :P Lekker oefenen :P Emptyzo maa 11, 2012 11:53 pm

De dag liep ten einde en zware voetstappen waren duidelijk over het grasland van Bulba-lawn te horen. De tocht was toch zwaarder dan Jack zich had voorgestelt en ontdekte een groot rotsblok net naast een slootje. Blij dat hij niet perse op het gras hoefte te gaan zitten liep Jack iets sneller en plofte vermoeit op het stuk steen en keek om zich heen. Hier stonden maar weinig huizen waar de mensen in woonden. Het zat er hier eerder vol met gras-pokémon en Jack deed zijn rugzak af en ritste hem open. Na wat gezocht te hebben tussen verschillende kledingstukken, voedsel voor zijn pokémon. Eten voor hemzelf vond Jack was hij zocht. Zijn pokédeks lag helemaal onder in. Met een lichte zucht van opluchting stopte hij alles terug en klapte de Pokédeks open. Een paarse gestalte aan de overkant van het slootje kwam dichterbij en Jack hielt de pokédeks op de pokémon gericht en wachten af. Het bleek een Rattata te zijn en Jak grijnsde breed. Het was een soort rat pokémon, maar het diertej sprak hem niet echt aan en liet hem heen doen. Een bruin/creme pokémon kwam voorbij gevlogen en Jack hielt ook bij deze pokémon de pokédeks gericht en een ander antwoord kwam in beeld. Het was een Pidgey een vlieg-pokémon. Jack haalde de pokéball van Flame tevoorschijn en gooide die op. 'Flame kom er maar uit!' riep Jack en een rood/oranje Charmandor kwam verscheen voor Jack. 'Laten we een maatje voor je erbij halen! Gebruik Ember en richt die de Pidgey!' zei Jack eerst vriendelijk en daana wees hij op de vliegende pokémon die steeds dichterbij kwam. Flame draaide zich om en volgde de richting naar waar Jack heen wees. Flame haalde diep adem en spuwde een grote vuurstraal op de aankomende Pidgey af die zo schrok dat het geen tijd meer had om weg te komen en werd geraakt aan zijn linker vleugel. Jack schrok wel van dat de Pidgey in het gras viel, maar de vogel pokémon sprong op en rende op Flame af om haar te tackelen. 'Flame spring opzij en geeft hem een harde zwieper met je staart!' Riep Jack en Flame sprong opzij en sloeg zo hard tegen de borst van de pidgey dat deze een meter of twee achteruit rolde. De pidgey was nu zo versuft dat Jack hem gemakkelijk zou kunnen vangen met een van zijn lege pokéballs en gooide er eentje met een snelle beweging naar de pidgey. De bal raakte hem en de pokémon werd rood en verdween in de pokéball. Nog even bleef hij over de grond rollen het puntje was eerst wit geweest, maar nu was het rood. Jack een flauwe glimlach op zijn gezicht als de pokémon zou blijven zitten had hij niet alleen zijn eerste pokémon gekregen, maar ook nog zelf eentje gevangen? Vanuit zijn ooghoek ontdekte Jack een schaduw van een ander mens, maar hij richten zich weer tot de Pokéball in de hoop dat het puntje weer wit werd. Ondertussen kwam de andere persoon steeds dichterbij. Wie zou het zijn, wat zou die persoon willen?


Laatst aangepast door Jack Brendon op di maa 13, 2012 3:05 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Lekker oefenen :P Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Lekker oefenen :P Lekker oefenen :P Emptyma maa 12, 2012 11:20 am

Ten eerste wil ik even opmerken dat je zo geen Pokémon mag vangen. Ik verwijst je door naar de uitleg, de derde post gaat over het vang van Pokémon. Gelieve het laatste deel van je post weghalen en de Pidgey bij je Pokémon weghalen.

Ik moet zeggen dat je post helemaal niet slecht is! Er staan wel wat schrijffouten in, zoals pokédeks (pokedex), Jak (Jack), diertej (diertje, tusen (tussen)). Dit kan je er gemakkelijk uithalen met behulp van de spellingscontrole van Word, Firefox of Google Crome.

Verder valt het me op dat je nogal lange zinnen maakt die niet helemaal kloppen.
Citaat :
Na wat gerommelt te hebben tusen verschillende kledingstukken, voedsel voor zijn pokémon en eten voor hemzelf vond Jack was hij zocht, zijn pokédeks en klapte het rode ding open.
Deze zin is vrij goed, alleen het laatste deel klopt niet. vond Jack wat hij zocht; zijn pokedex. Hij klapte het rode ding open. Ik vind het wat lastig uit te leggen waarom daar een puntkomma hoort, maar het heeft ermee te maken dat het een onthulling is van wat hij zocht. De rest van de zin paste er niet echt bij en behoort dus een nieuwe zin te zijn.

Het gevecht verloop best wel goed, alleen raad ik je aan de Pidgey meer te verzwakken voordat je hem vangt. Daarnaast wil ik even opmerken dat Charmander op zijn level nog geen Vlammenwerper kan. Gelieve dit veranderen in Ember.

Verder vind ik het een best goede post!

Ik heb hier al een antwoord gepost, maar reageer er nog even niet op. Pas eerst je eigen post aan, dan zal ik editten of je de Pidgey vangt. Dan kan je in je eigen post nog weer editten dat je de pokéball oppakt. Kijk anders even in andere topics voor voorbeelden.

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Antwoordpost:

Ontspannen liep Brendon over Bulba Lawn. Het was een mooi stukje van Kanto, altijd zo rustig en sereen. De Pokémon leefden er in harmonie en je kon er dan ook veel verschillende soorten vinden. Hij legde zijn hand op Hiro's schouder. De grote Arcanine, die naast hem liep, duwde zijn grote, natte neus even tegen zijn schouder. Brendon glimlachte. Het was prettig om hier even uit te rusten van alle drukte. Hij moest zijn Gym beheren, de fokkerij in goede banen leiden en natuurlijk trainen om klaar te zijn voor nieuwe uitdagers. Daarnaast maakte hij zich elke dag wel een beetje zorgen om Karin, zijn dochter. Ze was nu al enkele weken weg en hij wist zeker dat ze het goed deed. Toch maakte hij zich zorgen, zoals elke vader dat zou doen. Zijn blik viel op een kleine jongen met zwart haar. Hij gaf commando's aan een Charmander die tegen een Pidgey aan het vechten was. Brendon hield halt en Hiro volgde zijn voorbeeld. Samen sloegen ze het gevecht gade. Zou de jongen de Pidgey kunnen vangen?

_________________
Lekker oefenen :P ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lekker oefenen :P

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Practise :: Bulba-lawn-