Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Oefenen voor de contest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Oefenen voor de contest Vide
BerichtOnderwerp: Oefenen voor de contest Oefenen voor de contest Emptywo mei 22, 2013 9:01 pm

In kleermakerszit zat Sora op een bank, haar armen op tafel en haar kin steunend op haar hand. Een diepe frons was te zien op haar voorhoofd terwijl ze nadenkend naar een papier voor haar staarde. Het papier was een flyer voor een nieuwe contest die over een paar weken zou plaatsvinden in Fuchsia. Het meisje had al besloten om mee te gaan doen, samen met Moon de Clefairy, maar nu begon ze toch te twijfelen. Ze had besloten om Moon in te zetten, omdat ze nog niet zo heel veel met de Pokémon had gedaan, maar dit was ook dezelfde reden van haar twijfel op dit moment. Was het wel verstandig om mee te doen met een Pokémon waar ze amper mee had getraind? het was al ruim een half jaar geleden dat ze Moon had gekocht en afgezien van het gevecht waarbij ze de Pokémon had gevangen, had Moon alleen maar toegekeken bij haar trainingen met de rest. In eerste instantie was het niet eens haar bedoeling geweest om een Clefairy te vangen, maar omdat de Pokémon haar had uitgedaagd, en duidelijk had laten merken dat ze mee wilde, had ze het toch maar gedaan. Clefairy was immers een sterke Pokémon, mits zij goed werd getraind uiteraard. Dit was echter nog niet gebeurd en daar moest nodig verandering in komen, zeker nu ze Moon in wilde zetten bij de volgende contest. Goed, trainen dus, oefenen, maar wat moest ze doen? De Clefairy had, door gebrek aan training, maar een beperkt aantal aanvallen tot haar beschikking. Aanvallen zoals Moonlight of Metronome hadden voor een leuke show kunnen zorgen, maar aangezien de Clefairy deze beide aanvallen nog niet uit kon voeren, had ze dit plan op moeten geven. Het was dus terug naar de tekentafel voor haar en nadenken over een nieuwe strategie.

'Pika?' Het meisje keek op, in het vragende gezicht van Sun, haar Pikachu. Deze leek niet helemaal goed te snappen waarom haar trainster er zo bezorgd uit zag. Even vroeg de groenharige zich af waarom ze Sun niet gebruikte bij gevechten of constest. De Pikachu was immers haar sterkste Pokémon, ruim twee keer zo sterk als de rest van haar team. Was dat misschien de reden? Wilde ze voorkomen dat de Pikachu qua niveau nog verder boven de rest uit zou steken? Misschien, al had ze er niet echt bij na gedacht. Sun was meer een soort gezelschap voor haar, haar maatje, al sinds ze klein was. Het kwam gewoon niet zo snel in haar op om de Pikachu in te zetten in een gevecht. Was dat raar? De blik in de ogen van het meisje was glazig geworden terwijl ze hier over nadacht en Sun keek nu bezorgd terug. Plotseling bewoog er iets voor haar ogen heen en weer. Geschrokken tilde het meisje haar hoofd op en knipperde met haar ogen. Spring had met haar roede voor haar gezicht langs bewogen om haar uit haar gedachten te krijgen. De Bulbasaur keek haar eerst vragend en toen glimlachend aan. Het meisje glimlachte terug. Juist, genoeg tijd verspild met dagdromen, het was tijd om wat te gaan doen! 'Kom op dames, het wordt tijd dat we Moon eens wat beweging geven.'
'Pika!'
'Bulba!'

Vrolijk liep het meisje naar het oefenveldje achter het Pokémoncenter. Spring en Sun volgden haar op de voet en gingen buiten aan de rand van het veld zitten, lekker in het lentezonnetje. Sora liep een eindje verder en ging klaarstaan, waarna ze de Pokéballs van Summer en Moon opgooide. In een witte flits verschenen de Venonat en Clefairy ten tonele. 'Oké, Summer, jij mag lekker bij Sun en Spring gaan zitten, vandaag is het tijd voor Moon.' De Venonat knikte en wandelde naar de Bulbasaur en Pikachu toe. Moon keek haar eerst nadenkend, maar toen vrolijk aan. 'Oké Moon, ben je er klaar voor?' vroeg Sora enthousiast, waarna Moon een luide 'Fairy!' liet horen. Mooizo, het enthousiasme was aanwezig, nu het talent nog. 'Oké Moon, laten we beginnen met je Dubble Slap op die boom daar.' Ze wees naar een boom die, zo te zien al wel vaker was aangevallen, en keek toen toe hoe de Clefairy de aanval inzette. De kleine, roze Pokémon stoof naar voren, tilde één van haar vuisten op en ging toen in een rap tempo de boom te lijf. Sora stond versteld van de kracht en snelheid van de Pokémon, maar was ook een beetje teleurgesteld. Hoewel de aanval veel kracht had, was hij niet echt elegant of mooi. Hoe moest ze zo'n aanval nou presenteren?

OOC: Wie wil Sora komen lastigvallen? ;D
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Oefenen voor de contest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: South Kanto :: Fuchsia City :: Pokémon Center-