Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 even oefenen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Emilya Ivis
Emilya Ivis


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 81
Poképoints : 3
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13
Pokémon:
even oefenen Vide
BerichtOnderwerp: even oefenen even oefenen Emptydi maa 06, 2012 4:43 pm

De Bulba-lawn lag er verlaten bij, er was niemand. Niemand behalve Emilya en Sissy. Emilya, een meisje met donkerblond haar en rode kleding, lag in het gras. Ze staarde naar de lucht die roze en oranje kleurde door de ondergaande zon. Sissy lag naast haar opgekruld en keek ook naar de lucht. Soms als de zon opkomt of ondergaat kun je alle kleuren van de regenboog zien in de lucht, dit keer was het niet het geval, maar de lucht was toch prachtig. "Is de lucht niet prachtig?" Vroeg de jonge Coördinator aan haar pokémon. "Ekanssss" Was de reactie van Sissy. Hoewel de slangachtige pokémon dat geluid meestal maakte, wist Emilya dat ze waarschijnlijk bedoelde dat ze het ook mooi vond. Toen de zon bijna achter de horizon was verdwenen stond ze op, rekte zich even uit en liep weg, in de richting van Lavender Town. "Kom je mee, Sissy?" Vroeg ze nog even voordat ze verder liep "Mam vraagt zich vast af waar we blijven." De Ekans reageerde met een zacht gesis en volgde haar trainer. Ongeveer halverwege het grasveld hoorde Emilya een geluid en bleef stilstaan, het geluid bleef aanhouden, het klonk als het geritsel van gras. Ze keek om zich heen, maar zag niet wie of wat het gras kon laten ritselen. Was het misschien gewoon een wilde pokémon? Of was het een trainer die een gevecht met haar wilde? Dat laatste was nogal onwaarschijnlijk aangezien ze zag dat er niemand in de buurt was. Toch had ze het gevoel dat er iemand in de buurt was en om zichzelf gerust te stellen riep ze even: "Hallo? Is daar iemand?" Eigenlijk hoopte ze dat er iemand antwoord zou geven, al wist ze niet waarom. Er was nu geen geluid meer te bekennen, behalve het gefluit van de vogel-pokémon dat al de hele tijd op de achtergrond klonk en het geluid dat Sissy om de zoveel tijd maakte.


Laatst aangepast door Emilya Ivis op do maa 08, 2012 3:37 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
even oefenen Vide
BerichtOnderwerp: Re: even oefenen even oefenen Emptydi maa 06, 2012 4:49 pm

Een leuke post Marieke, maar toch heb ik wat opmerkingen.

Ten eerste mag een gewoon lid niet met kleur posten. Dit mogen alleen de gymleiders doen. Je gesproken zinnen mag je wel dik gedrukt doen als je toch graag je zinnen wilt accentueren.

Ten tweede schrijf je af en toe vanuit de tegenwoordige tijd. Let hierop, want je moet wel in de verleden tijd blijven schrijven.

Verder hoort er na een gesproken zin, als je eraan toe voegt "zei (...)" geen hoofdletter. In de zin ""Ekanssss" Was de reactie van Sissy" moet was dan ook met een kleine letter worden geschreven.

Verder is je post goed geschreven en erg leuk om te lezen =)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Antwoord op je post:

Met rustige passen liep Cynthia door het gras in de Bulba-Lawn. het was een vredig, klein plekje waar de vrouw echt al heel lang niet meer was geweest. Vroeger, als kleine, beginnende trainer, was ze hier wel eens geweest. Het was een leuke plek om even lekker in het gras te liggen en te genieten van de rust. Als je geluk had waren er zelfs nog andere mensen om mee te praten. Alex trippelde naast Cynthia door het gras. De Vaporeon ging half schuil in het gras, omdat het gras zo hoog stond. In de verte zag de vrouw opeens iemand opstaan. Wat gezellig! Er waren nog meer mensen hier! Alex rende naar voren om het meisje te gaan begroetten. Blijkbaar had het meisje hen niet gezien, want ze keek wel om zich heen, maar reageerde verder niet. Later zei ze toch wat, ze vroeg wie er was. Vreemd, was ze dan zo onzichtbaar? 'Hallo daar!' begroette Cynthia het meisje met een glimlach. Ze liep naar het meisje toe en zag nu ook de Ekans die het kind bij zich had. 'Wat een leuke Pokémon! Ik neem aan dat ze van jou is?' Ze glimlachte vriendelijk tegen het meisje en wachtte op antwoord.

_________________
even oefenen 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Emilya Ivis
Emilya Ivis


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 81
Poképoints : 3
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13
Pokémon:
even oefenen Vide
BerichtOnderwerp: Re: even oefenen even oefenen Emptyza maa 10, 2012 1:56 pm

Emilya draaide zich om toen ze een vrouwenstem hoorde. "Hallo daar!" begroette een vrouw haar, zijzelf reageerde met een kleine knik van haar hoofd. Ze herkende de vrouw ergens van, maar konniet bedenken waarvan. Voor haar kwam een blauwe visachtige staart omhoog en toen ze keek waar die staart vandaan kwam, zag ze een Vaporeon. Ze aaide de pokémon over zijn hoofd. "Wat een leuke Pokémon! Ik neem aan dat ze van jou is?" vroeg de vrouw aan haar, waarschijnlijk bedoelde ze Sissy. "Ja." zei Emilya zachtjes "Is die Vaporeon van u?" Als ze ooit een Eevee zou vangen, dan zou ze hem vast en zeker in een Vaporeon laten evolueren, want Vaporeon vond zij de leukste Eeveelution. "Dit is Sissy," zei ze "Ze is één van mijn beste vriendinnen." "Ekansss" siste Sissy er vriendelijk achteraan. Emilya keek naar de vrouw, waar herkende ze haar van? Ineens wist ze het weer: het was de Gymleider van Cerulean City. "Zeg," vroeg ze aan de vrouw "Bent u niet Cynthia Claves, de Gymleider van Cerulean City?" Hoe kon ze Cynthia nou niet herkennen, ze had al zo vaak foto's van haar gezien en ze was ook al eens op TV geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
even oefenen Vide
BerichtOnderwerp: Re: even oefenen even oefenen Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

even oefenen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Practise :: Bulba-lawn-