Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Mamoru Tsuda

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mamoru Tsuda
Mamoru Tsuda
Volwassene

Profiel Man Leeftijd : 24
Aantal berichten : 42
Poképoints : 41
Reputatie : 5
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Mamoru Tsuda Vide
BerichtOnderwerp: Mamoru Tsuda Mamoru Tsuda Emptyzo sep 11, 2011 9:15 pm

Naam: Mamoru Tsuda.
Leeftijd: 22 jaar.
Geslacht: Mannelijk
Woonplaats: Viridian City

Uiterlijk: Bruin haar met bruine ogen. Mamoru is redelijk gespierd van het trekken door de bergen en is ongeveer 1.82 meter lang. Meestal draagt hij  stevige bergschoenen, een lange broek, een T-shirt en een rugzak. Maar als hij uitdagers in zijn Gym verwacht is Mamoru in pak gekleed. Verder is hij mank aan zijn rechterbeen. Dit heeft hij overgehouden aan een gevecht met een Rhyhorn.

Karakter: Mamoru is over het algemeen een erg vrolijk persoon, maar kan ook heel serieus zijn als dat nodig is. Ook heeft hij een zeer dodelijk gevoel voor humor, iets wat andere mensen vaak niet kunnen waarderen. Verder is hij ook erg nieuwsgierig en wil graag nieuwe dingen ontdekken. Ondanks dit alles geeft Mamoru veel om zijn vrienden en zijn Pokémon en staat klaar voor iedereen die hem nodig heeft.

Familie: Mamoru is opgegroeid met zijn kleine zusje en zijn ouders in Lavender Town.
Zijn zusje is negen jaar jonger dan hijzelf en is op dit moment bezig met haar Pokémon reis.
Hoewel Mamoru al lange tijd niks van haar heeft gehoord geeft hij erg om haar en hoopt haar snel in zijn Gym te zien. Zijn vader en moeder wonen allebei nog in Lavender Town en zijn de bewakers van de beroemde Pokémon Tower. Zijn vader hoopt dat Mamoru op een dag deze functie van hem over zal nemen, maar Mamoru ziet dat niet zo zitten.

Pokémon: Cráneo (Marowak ♂), Espectro (Gengar ♂), Excavacíon (Dugtrio ♂) Cuerno (Rhydon ♂)

Geschiedenis: Mamoru groeide op in het rustige Lavender Town. Van de stad is bekend dat de mensen daar treurig en stil zijn, dit gold alleen niet voor Mamoru en zijn zus. Door hun levendige persoonlijkheid waren ze de schrik van de stad. Hun vader, die de bewaker was van het beroemde Pokémon kerkhof, de Pokémon Tower, schaamde zich voor het oneerbiedige gedrag van zijn kinderen. Omdat Mamoru de oudste was kreeg hij de schuld op zich en had daardoor regelmatig ruzie met zijn vader. Op zijn tiende kreeg Mamoru een Cubone, die symbool stonden voor het bewaken van de Pokémon Tower, van zijn vader. Mamoru was erg blij met de Pokémon, die hij Cráneo noemde. Vanaf die dag gingen Mamoru, Cráneo en zijn zusje vaak de bergen in om te spelen. Mamoru was erg geïnteresseerd in Cráneo en de andere Grond Pokémon die in de bergen leefden en bestudeerde de hele omgeving.

Op een dag besloot Mamoru in de Pokémon Tower te gaan spelen, iets wat zijn vader streng verboden had. Zijn zusje probeerde hem tegen te houden, want er werd verteld dat het in de toren zou spoken. Maar Mamoru trok zich daar niks van aan en ging met Cráneo naar binnen. Eenmaal op de derde verdieping van de toren begon hij toch wel een beetje de kriebels te krijgen. Het was er erg mistig en om hem stonden tientallen grafzerken. Plotseling hoorde hij een vreemd gelach. Mamoru draaide zich met ruk om en zag een Gastly naast hem zweven. De Gastly likte aan zijn gezicht. Mamoru huiverde en de Gastly lachte nog harder. Opeens drong het tot hem door: De Gastly wilde hem niet bang maken, hij wilde gewoon spelen en vond dit grappig. Ineens was de ruimte niet eng meer en speelde Mamoru samen met Cráneo en de Gastly, die hij Espectro had genoemd, de hele dag daar. Uiteindelijk vond Espectro het zo leuk dat hij besloot bij Mamoru te blijven. Toen Mamoru met de Gastly terug kwam was het hele dorp, waaronder zijn zusje, geschokt. Ze waren allemaal doodsbang voor de Spook Pokémon. Zijn vader daar in tegen was woedend omdat hij de rust van de geesten had verstoord. Onmiddellijk beval hij zijn zoon om de Gastly terug te brengen. Mamoru weigerde. Espectro was een heel fascinerende Pokémon en niet zomaar een geest, bovendien was hij zijn vriend.
Zijn vader probeerde Espectro te verdrijven met geweld door zijn Marowak in te zetten. Mamoru en Cráneo bevochten de Marowak van zijn vader, maar verloren vrijwel meteen. Mamoru’s vader was teleurgesteld omdat zijn zoon weerstand had getoond. Diezelfde avond nog nam de inmiddels veertienjarige Mamoru afscheid van zijn zusje en ging op Pokémon reis zonder zijn ouders iets vertellen.

Hij reisde door heel Kanto om nieuwe plekken en Pokémon te ontdekken en om Badges te verzamelen.  Op zijn reizen ving Mamoru de Diglett, Excavacíon en de Rhyhorn, Cuerno. Excavacíon was makkelijk te vangen en zeer loyaal en betrouwbaar. Cuerno daar in tegen was heel anders. De Rhyhorn was zeer agressief en voelde er niks voor om gevangen te worden. Mamoru was vastberaden om hem te vangen. Uiteindelijk lukte het hem met de hulp van Cráneo en Excavacíon, maar verwondde zijn been zo ernstig dat hij voor de rest van zijn leven mank is. Met deze Pokémon versloeg Mamoru alle Gyms in Kanto totdat hij bij Viridian City aankwam. Ook deze Gym wilde hij uitdagen, maar het bleek dat de Gymleider kort geleden was opgestapt en dat ze een nieuwe Gymleider zochten. Aangezien het een Grond Pokémon Gym was, had Mamoru wel interesse in de functie. Na een aantal testen en demonstraties werd hij uiteindelijk benoemd tot de nieuwe Gymleider van Viridian City. Sindsdien is Mamoru vooral in de Gym te vinden om uitdagingen van trainers aan te nemen. Soms reist hij nog wel eens naar bergen en grotten om Grond Pokémon te bestuderen en te vangen. Tot op de dag van vandaag is Mamoru niet meer in Lavender Town geweest en weet niet hoe het zijn ouders vergaat. Van zijn zusje kreeg hij nog een brief dat ze ook op reis ging, maar daarna heeft hij ook niks meer van haar gehoord.

Likes:
- Grond en Spook Pokémon.
- Goede tactische gevechten.
- Zijn zusje.
- Dingen onderzoeken.
- Grappen maken.

Dislikes:
- IJs Pokémon.
-  Arrogante trainers zonder enig tactisch inzicht.
- Zijn vader.
- Ruzie maken.
- Mensen zonder enig gevoel voor humor.

En verder:
- Na verloren te hebben van zijn vader zwoor Mamoru een betere trainer dan hem te worden.
- Toen Mamoru in de Seafoam Islands was, werd hij aangevallen door een Jynx en een groep  Cloyster. Gelukkig  wisten Espectro en Cuerno hen te verslaan terwijl Cráneo en Excavacíon een ontsnappingsroute wisten te creëren. Sindsdien heeft Mamoru een gruwelijke afkeer van IJs Pokémon.
- Hoewel Cuerno een van Mamoru’s krachtigste Pokémon is, luistert hij niet altijd even goed naar zijn trainer. Meestal presteert de Rhydon goed, maar soms negeert hij orders of gaat een dutje doen in het midden van een wedstrijd. Ook lijkt Cuerno nog steeds geen spijt te hebben van de aanval op Mamoru’s rechterbeen.


Laatst aangepast door Mamoru Tsuda op vr dec 02, 2011 10:07 pm; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Mamoru Tsuda Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Mamoru Tsuda Mamoru Tsuda Emptyzo sep 11, 2011 9:31 pm

Hee Pedro! Ik kom even komma-neuken (:

Citaat :
Mamoru groeide op in rustige Lavender Town
In het rustige.

Citaat :
Toen Mamoru met de Gastly was het hele dorp, waaronder zijn zusje, geschokt.
Met de Gastly terug kwam, was het.

Citaat :
ontdekken, en om Badges
Tussen ontdekken en en hoort geen komma.

Verder is hij helemaal goed!

_________________
Mamoru Tsuda ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Mamoru Tsuda
Mamoru Tsuda
Volwassene

Profiel Man Leeftijd : 24
Aantal berichten : 42
Poképoints : 41
Reputatie : 5
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Mamoru Tsuda Vide
BerichtOnderwerp: Re: Mamoru Tsuda Mamoru Tsuda Emptyzo sep 11, 2011 9:42 pm

Geen probleem. Ik heb het al aangepast.
Nog bedankt voor de Gymleider functie. Ik ben er erg blij mee.


Laatst aangepast door Mamoru Tsuda op ma sep 12, 2011 8:26 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Mamoru Tsuda Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Mamoru Tsuda Mamoru Tsuda Emptyzo sep 11, 2011 9:44 pm

Dan is hij bij deze goedgekeurd!

_________________
Mamoru Tsuda ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Mamoru Tsuda Vide
BerichtOnderwerp: Re: Mamoru Tsuda Mamoru Tsuda Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Mamoru Tsuda

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Volwassenen-