Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Claire Mae Jones-Carriedo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Claire Carriedo
Claire Carriedo
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 9
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 years 'ld
Pokémon:
Claire Mae Jones-Carriedo Vide
BerichtOnderwerp: Claire Mae Jones-Carriedo Claire Mae Jones-Carriedo Emptywo sep 26, 2012 8:38 pm

GENERAL
First Name: Claire
Pronunciation: Clèr
Meaning: Bright, Famous
Origin: French
Full name: Claire Mae Jones-Carriedo

Age: 24
Birthday: November 2nd
Gender: Female
Occupation: Adult/Doctor/Ex-Trainer
Origin: Kanto

Pokémon: Rapidash
Name: Marit
Attacks: Inferno, Take Down, Flame Charge, Flame Wheel
Nature: Brave

APPEARANCE
Length: 1.74m
Weigth: 48kg
Haircolor: Brown
Eyecolor: Green-Blue

Faceclaim: Fem!Spain – Hetalia Axis Powers/Nyotalia
Voice: Click
Themes: Starring Role – Marina and the Diamonds & Lies – Marina and the Diamonds

RELATIONS
Mother: Nikita Carriedo-Edelweiss †
Father: Lovino Carriedo
Brothers: Antonio Carriedo
Sisters: x
Children: x
Other Family: x

Friends: x
Enemies: x
Partner: Scott Jones
Marital Status: Married

Illnesses: An aching heart.
Medicines: Alcohol

Orientation: Straight

INNER
Character: In een woord is ze verbitterd. Claire is geen pessimist, optimistisch is ze zeker niet. Ook mysterieus past bij haar beschrijving. De jonge vrouw heeft fouten in haar leven gemaakt die haar nu nog achtervolgen en daar is ze zeker niet gelukkiger van geworden, maar dat zal ze nooit opbiechten. Hoewel ze diep vanbinnen ongelukkig is, weerhoudt dit haar er niet van om altijd charmant te zijn. Ze is getrouwd, ja, maar de staat waarin het huwelijk verkeerd maakt het alleen maar logisch dat ze zich vaak flirterig gedraagt, hoewel het nooit zo ver gaat dat ze een relatie begint. Ze zorgt af en toe voor een onenightstand om haar zelfvertrouwen weer op te peppen. Het is een van Claire’s problemen; ze is onzeker. Niet het “oh, zie ik er wel goed uit?”-onzeker, maar het soort onzeker wat je bij de psycholoog doet belanden. De jonge vrouw heeft namelijk last van zelfhaat. Ze doet zichzelf geen pijn, maar heeft af en toe het gevoel nodig dat ze geliefd is. Dit krijgt ze van Scott nooit meer, dus moet ze vluchten in de twee laatste middelen die een jonge vrouw heeft: drank en mannen. Ondanks deze fouten is ze extreem zorgzaam, wat haar een goede dokter maakt. Wees niet bang haar hulp te vragen; ze zal geen nee kunnen zeggen. Al met al is Claire een gesloten jonge vrouw die zelfstandig wil zijn, maar dit niet kan omdat ze zo afhankelijk is van meningen van anderen.

History: Claire werd geboren als tweede en laatste kind van een gelukkig stel. Ze hadden graag meer kinderen gehad, maar Nikita’s baarmoeder bleek na Claire’s gecompliceerde geboorte zo ernstig beschadigd te zijn dat ze nooit meer een kind zou kunnen baren. Er waren wel alternatieven – draagmoeders, adoptie – maar Claire’s ouders zagen het als een teken en besloten blij te zijn met wat ze hadden: twee kerngezonde kinderen. Ze hebben het Claire dan ook nooit verweten dat ze Nikita’s baarmoeder heeft verwoest met haar geboorte. Ze is dan ook opgegroeid in een liefdevol gezin wat bestond uit een moeder die thuis werkte, een vader die genoeg verdiende om drie gezinnen te onderhouden en een drie jaar oudere broer waarmee ze doorgaans prima mee kon opschieten. Een heel normale jeugd, zou je zeggen. Dat was het dan ook, tot Claire haar vleugels begon te spreiden. Antonio was twee jaar eerder uit huis vertrokken en Nikita kreeg last van het lege-nestgevoel, dus het was voor Claire erg moeilijk om haar moeder ervan te overtuigen dat ook zij op een reis mocht gaan. Het is uiteindelijk uitgelopen op een knetterende ruzie waarbij Claire’s laatste woorden “Ik haat je!” waren. Daarna heeft ze haar spullen gepakt en is ze naar Professor Oak gegaan. Haar starter heeft ze zonder lang na te denken gekozen; ze had haar zinnen gezet op een Charmander. Ze had altijd al een voorliefde voor vuurpokémon en die heeft ze ook altijd gehouden.
Pas na een halfjaar reizen heeft ze weer contact opgenomen met haar ouders. In een telefooncel midden in Saffron City kreeg ze te horen dat haar moeder een maand eerder plots was overleden aan een infectie. Claire – toen veertien jaar oud – stortte in. Mentaal en fysiek. Ze kwam zo snel mogelijk terug naar huis en kreeg last van een depressie. Ze heeft twee maanden niet veel meer kunnen doen dan in haar bed liggen, huilen en zichzelf de schuld geven. Echt gelukkig is ze ook nooit meer geworden. Want was zij niet degene die haar moeder had verlaten met de boodschap dat ze haar haatte? Langzaam maar zeker groeide het gevoel dat het wel haar schuld móest zijn, dat het geen ongeluk was geweest. Ze had het kunnen voorkomen, als ze niet was weggegaan. Pas na twee maanden en ontelbaar veel peptalks van haar vader en vooral van haar broer, was ze bereid op te staan en weer wat te gaan doen. Maar niet met pokémon; ze is nooit meer op reis gegaan tot na haar opleiding. Al haar pokémon heeft ze losgelaten. Nee, Claire had andere plannen. Ze was een pienter meisje en daar moest ze wat mee gaan doen. Ze had haar moeder in de afgrond geduwd, nu ging ze mensen die aan de rand hingen helpen. Tot haar achttiende ging ze naar school, daarna volgde ze zes jaar opleiding tot basisarts. Op haar zeventiende ontmoette Claire Scott, een jongen waar ze bijna meteen een oogje op had. Dit groeide uit tot een serieuze verliefdheid en zelfs een relatie; Scott en zij pasten zó perfect bij elkaar dat het bijna te mooi was om waar te zijn. Haar vader en haar broer waren ook dol op de jongen en het was dan ook voor niemand een verrassing dat Scott Claire op haar tweeëntwintigste ten huwelijk vroeg. Ze zei ja, maar niet volmondig. Het wás te perfect, had de brunette ontdekt. Scott speelde voor haar gevoel een toneelstuk. Maar Claire wilde haar familie niet nog meer verdriet doen en trouwde met de man waar ze nog steeds van hield, maar waarvan ze bijna nooit liefde terugkreeg. Marit, haar Rapidash, was het huwelijkscadeau. Nu, na twee jaar huwelijk, zijn ze er alleen maar op achteruit gegaan. Ze slapen in hetzelfde bed, maar dat bed blijft altijd koud, beiden gaan af en toe vreemd. Ze weten het van elkaar, dat is waarschijnlijk het ergste. Claire is gevlucht in de drank, Scott in andere vrouwen en gokken. Maar van hem scheiden kan ze niet; hoe ongelukkig ze ook is, Claire is van Scott afhankelijk, houdt van hem.


EXTRA
Quotes: “It's like you're screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed, that someone could be that important. That without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless; like nothing can save you and when it's over, and it’s gone, You almost wish that you could have all that bad stuff back. So that you could have the good.”

“When everything is life and death, you may feel like there's nothing left. Instead of love and trust and laughter, what you get is happy never after. But deep down all you want is love, the pure kind we all dream of. But we cannot escape the past, so you and I will never last.”


Extra: Claire is hypersensitief. Dit betekend dat externe prikkels als geluiden, geuren en zelfs blikken van mensen haar meer beïnvloeden dan ze normaal zouden doen.

Name: Claire weigert zichzelf "Claire Jones" te noemen, gebruikt meestal haar meisjesnaam.

Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Claire Mae Jones-Carriedo Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Claire Mae Jones-Carriedo Claire Mae Jones-Carriedo Emptyvr sep 28, 2012 12:44 pm

In één woord; fantastisch! Goedgekeurd!

_________________
Claire Mae Jones-Carriedo ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Claire Mae Jones-Carriedo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Volwassenen-