Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Joël Jones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joël Jones
Joël Jones


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 69
Poképoints : 25
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 jaar
Pokémon:
Joël Jones Vide
BerichtOnderwerp: Joël Jones Joël Jones Emptywo jan 08, 2014 2:04 pm

Karakter Kaart

Naam: Joël Jones
Leeftijd: 17 jaar
Geslacht: Man
Woonplaats Lavender Town
Uiterlijk: Joël heeft zwart haar, kan ook voor sommige mensen een beetje als donkerblauw haar overkomen, dat reikt tot achterin zijn nek. Zijn haar valt een beetje voor zijn ogen aan de voorkant, één lange pluk loopt dwars over zijn neus door. Joël zelf heeft er echter nooit last van. Hij heeft felblauwe ogen. Hij heeft zeer puntige hoektanden die goed te zien zijn. Hij heeft ook zeer puntige oren die redelijk ver naar achteren staan. Zijn postuur is normaal voor een zeventien-jarige jongen: een beetje gespierd omdat hij veel traint, maar voor de rest aan de magere kant.
Karakter: Joël is een lieve, maar soms ietwat mysterieuze jongen. Hij laat bijvoorbeeld zijn gevoel niet vaak zien. Als hij ergens enthousiast om wordt, zal hij alleen maar even glimlachen. Als hij verdrietig is, trekt hij met zijn mond, maar huilt nooit. Hij is moeilijk te doorgronden. Zijn humor is op bepaalde momenten echt heel droog. Hij kan wel met meisjes opschieten, maar zodra hij weet krijgt dat een bepaald meisje verliefd op hem is, wordt hij verlegen en begint hij een beetje bot tegen haar te doen. Zijn gedrag bij meisjes hangt dus af van het meisje zelf. Ook kan hij heel erg direct zijn en komt daardoor soms grof over, maar hij bedoelt het goed. Hij zegt gewoon graag de waarheid, of diegene het nu leuk vindt of niet. De waarheid moet immers gezegd worden, vindt hij. Hij is ook zeer impulsief en zegt daarom soms dingen waar hij niet over nadenkt, maar waar hij later spijt van gaat krijgen.
Familie: Joëls ouders zijn allebei omgekomen bij een tragisch ongeluk met Pokémon. Ze waren allebei professoren die Pokémon bestudeerden. Eén van hun experiment met een Rhydon ging verkeerd en ze kwamen beiden om. Zijn tante, Livia Stone, leeft echter wel nog en vangt hem op. (zie uitleg in geschiedenis)
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon: Gyarados
Geschiedenis: Joël leefde, samen met zijn ouders, in een groot huis. Hij had alles wat hij zich maar wensen kon. Hoewel, dat was niet helemaal waar. Hij had bijvoorbeeld geen vrienden. Hij had geld zoveel hij wilde, maar vrienden had hij niet. Dat kwam omdat de meesten in zijn omgeving van die arrogante mensen waren. En Joël hield daar niet van. Want in tegenstelling tot de karakters van de andere rijken, was hij een lieve, mysterieuze jongen. Hij hield niet van opscheppen of elkaar pijn doen, evenals iemand uitlachen omdat diegene een 'mindere' was. Deze eigenschap had hij van zijn moeder geërfd.

Toen Joël elf werd, kwam hij voor het eerst in contact met zijn tante. Zijn tante - uit moeders kant - was een lieve, zorgzame vrouw. De enige reden waarom ze elkaar zo lang niet konden ontmoeten, was omdat zij een 'mindere' was. Ze had veel minder geld als haar zus. Toch weerhield het haar er niet van om naar de rijke villa van haar zus te trekken om diens zoon te ontmoeten. Tussen Joël en zijn tante klikte het al meteen goed, maar zijn vader keurde de band niet goed. Hij vond dat een 'mindere' in familie niet bij hun hoorde en dat Joëls tante maar weg moest gaan. Hierdoor kregen Joëls moeder en vader ruzie. Daarna begonnen de jaren vol ruzie en uiteindelijk een scheiding.

Joël was net vijftien geworden toen zijn moeder het aankondigde: ze ging scheiden met zijn vader. Joël was er kapot van, maar besefte ook wel dat het gedrag van zijn vader onacceptabel was, ook al was het in de maatschappij waarin zij leefden juist heel normaal om zo te reageren, neerkijken op een 'mindere' was hun ding. Net voordat zijn moeder de scheiding wilde aankondigen, moest ze echter nog een opdracht toen samen met Joëls vader. Ze moesten een wilde Rhydon samen gaan onderzoeken. Uit het project zouden ze veel geld kunnen halen, wat later handig zou zijn als ze zouden gaan scheiden, bedacht Joëls moeder slim. Het liep echter helemaal anders uit.

Joël wachtte en wachtte op de terugkomst van zijn ouders. Hij werd 's morgens wakker. Hij rende naar beneden en gooide de deur open, want de bel ging. Daar stonden twee agenten met een spijtig gezicht. 'Je ouders zijn omgekomen bij een project,' zeiden ze. Wat daarna volgde, kon Joël allemaal niet bevatten. Het ging er in elk geval over dat zijn tante weet kreeg van de situatie en een rechtszaak begon om de voogdij over Joël te krijgen.Na lang knokken lukte het haar uiteindelijk en Joël verhuisde van zijn grote villa naar het knusse huisje van zijn tante.

Als aandenken aan zijn ouders nam Joël de Poké Ball die in de kelder lag mee. In deze Poké Ball zat een getemde Gyarados. De Gyarados was van zijn moeder geweest. Joël liet hem in een vijvertje vlakbij het knusse huisje van zijn tante vrij. De Gyarados was blij dat hij uit zijn Poké Ball verlost was voor even en keek verbaasd op Joël neer. Joël vertelde de Gyarados wat er gebeurd was. Eerst werd de Gyarados razend, maar uiteindelijk besloot hij dat hij Joël wel aardig vond, juist omdat Joël zoveel op zijn vorige eigenares leek. En zo werden Gyarados en Joël vrienden.

Joël besloot op zijn zeventiende om een reis te starten. Zijn tante had het financieel ondertussen goed opgebouwd en gaf hem vijf Poké Balls als cadeautje mee. Joël besloot om Gyarados mee te nemen. En na de woorden van zijn tante ('Veel succes, jongen! Ik zal altijd aan je denken en hou van je!'), verliet hij uiteindelijk het huisje. Hij besloot om eerst naar Pallet Town te gaan. Daar begint nu zijn avontuur.

Like's:

  • Strategieën opstellen.
  • Avonturen meemaken.
  • Mensen ontmoeten.Dislike's:

  • Arrogante meisjes en jongens.
  • Slijmerige opmerkingen.
  • Rhydons.


En verder..: /
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Joël Jones Vide
BerichtOnderwerp: Re: Joël Jones Joël Jones Emptywo jan 08, 2014 10:08 pm

Een mooie karakterkaart, Freedje, hoewel ik de geschiedenis wat magertjes vind uitzien, maar dat komt waarschijnlijk door de vele enters. Hier en daar een klein spellingfoutje, maar daar stoor ik me niet echt aan c:

Bij deze is je karakterkaart goedgekeurd!

_________________
Joël Jones Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Joël Jones

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-