Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Night
Night


Profiel Man Aantal berichten : 19
Poképoints : 7
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: Unknown
Pokémon:
Night Vide
BerichtOnderwerp: Night Night Emptydi mei 21, 2013 1:30 pm

T H E   B O S S

Naam ;; Onbekend
Alias ;; Night
Leeftijd ;; Waarschijnlijk rond de 40 jaar.
Geslacht ;; Man
Woonplaats ;; Onbekend, maar de man is veel te vinden in
het hoofdkwartier van de Ayumu Corporatie in Vermillion City.
Familie ;; Onbekend

Uiterlijk ;;
Er is vrij weinig bekend over Nights uiterlijk. Het is een man van ongeveer 40 jaar met een lengte van zo'n 1.85 M. hoewel het ook 5 centimeter meer of minder kan zijn. Zijn oog- en haarkleur wordt beschreven als donker, net als zijn kleding.

Karakter ;;
Night verhuld zich het liefst in schaduwen, iets waar hij zijn alias aan te danken heeft. Hoewel hij de Ayumu Corporatie heeft opgericht en nog altijd leid, hebben nog maar weinig mensen hem werkelijk goed gezien. Ook wanneer hij een vergadering of een bijeenkomst heeft, blijft hij in de schaduwen. Daarnaast woont hij vergaderingen ook bij door middel van audio apparatuur, zodat hij zich niet in dezelfde ruimte hoeft te vertonen. Verder is er weinig bekend over Nights karakter. Men weet enkel dat het een eenling is, maar mensen met veel geld doen wel vaker gekke dingen in hun ogen.

Trainer/Coördinator/Gymleider/Trainee ;;
Leider van de Ayumu Corporatie en oprichter van Team Ayumu.

Pokémon ;;
Dragonite  ♂
Wartorle  ♂
Kangaskhan ♀

Geschiedenis;;
Er zijn maar erg weinig mensen die het verleden van Night kennen. Het meest bekende verhaal is dat hij een intelligente jongeman was die 14 jaar geleden zijn eigen bedrijf opstartte. Hij noemde het de Ayumu Corporatie en begon overal aandelen in te kopen. Daarnaast ontwikkelde hij zelf producten die de toenmalige technieken overtroefden. Zo heeft de Ayumu Corporatie het aanleren van TMs vergemakkelijkt door een pocket size apparaat uit te vinden. Daarnaast bracht het betere potions op de markt dan de meeste farmacy bedrijven.

Mogelijk weten nog minder mensen over de geheime tak van zijn Corporatie: Team Ayumu. Het lijkt zijn doel om mensen ervan te overtuigen dat Pokémon er zijn om het leven makkelijker te maken. Waarom zou je een Pikachu alleen houden als huisdier, wanneer je ze ook kan gebruiken om stroom op te wekken? Daarnaast veracht Night jonge, onbekwame trainers die zomaar Pokémon overhandigd krijgen. Daarom pleit hij ook voor een hogere leeftijdsgrens voor het bezit van Pokémon.

_________________
Night Signnight
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Night

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Team Ayumu leden-