Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 A fishi new friend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: A fishi new friend A fishi new friend Emptyzo jun 09, 2013 6:35 pm

De Whirling Waterpool Day was nog maar één dag geleden, maar toch was Sora al helemaal naar Lavender Town gereisd. Hoewel het een erg leuk festival was geweest, had het meisje alleen echt mee kunnen doen met het ringsteken op de Lapras van Cynthia. Voor de één op één gevechten was ze een Waterpokémon nodig geweest en aangezien ze die niet in haar bezit had, en ook niemand persoonlijk kende die er wél één had en die wel aan haar wilde lenen, was het meisje na twee uurtjes op het festival te zijn geweest alweer vertrokken. Ze was op weg naar Fuschia City, voor de volgende contest. Ze had nog niet helemaal besloten wie ze op ging geven, maar daarvoor had ze nog wel even de tijd. Op dit moment was ze namelijk met iets anders bezig, namelijk vissen. Ze was langs een klein verhuurdershuisje gekomen, net voorbij Lavender, waar ze hengels verhuurden. Het meisje had een tijdje voor de deur gestaan, nadenkend over het proberen te vangen van een Waterpokémon. De Whirling Waterpool Day had haar op het idee gebracht om een Waterpokémon toe te voegen aan haar team, daar deze altijd hele mooie aanvallen konden laten zien voor contest. Het meisje had haar besluit genomen en dus een hengel gehuurd, waarna ze aan de waterkant was gaan zitten, samen met Spring, Summer en Sun. Moon liet ze in haar Pokéball zitten, daar de Clefairy meer hield van de avond dan de dag.

Sun speelde even verderop met Summer in het gras, terwijl Spring naast haar lag te slapen. De Bulbasaur leek te genieten van de warmte op haar huid, maar Sora hoopte wel dat de Graspokémon niet zou uitdrogen. Ondertussen zat ze al welgeteld een half uur aan de waterkant en ze had nog altijd niks gevangen. In haar buurt zaten hier en daar andere mensen te vissen, die om de haverklap een Magikarp aan de haak leken te slaan. De groenharige zuchtte. Hoewel ze zeer zeker hoopte op een Waterpokémon, wenste ze wel iets anders dan een Magikarp. Niet alleen leek deze Vispokémon zeer nutteloos, hij veranderde uiteindelijk ook nog eens in een bloeddorstige Gyarados, een Pokémon waar het meisje al helemáál niet op zat te wachten. Hmmm, welke Pokémon bleven er dan nog over die je al vissend kon vangen? De man van het verhuurwinkeltje had haar verteld dat ze, met een beetje geluk, een Goldeen of een Seaking zou kunnen vangen. Hij had zelfs mensen gezien die een Horsea hadden gevangen! Het meisje glimlachte. Ja, een Horsea of een Goldeen, dat leek haar wel wat, al zou een Lapras natuurlijk ook heel gaaf zijn, maar die ving je niet met een hengel. Even kwam er een raar beeld in het meisje op waarbij ze een gigantische Lapras aan haar hengel had hangen, waardoor ze even in de lach schoot. Haha, nee, dat was niet haalbaar, helaas. Ze gniffelde nog even na over haar fantasie toen haar hengel opeens om aandacht vroeg; er werd aan de lijn getrokken.

'Ik heb beet!' riep Sora, half geschrokken en half verrast. 'Wat moet ik nu doen?' Ze keek naar Spring, welke wakker was geworden en haar met opgetrokken wenkbrauw aan zat te staren, alsof ze wilde zeggen, "goh, je hebt beet, wat dénk je dat je moet doen?" Het meisje glimlachte verontschuldigend tegen haar Bulbasaur. 'Oja, de hengel ophalen.'
'Bulba,' reageerde Spring, wat waarschijnlijk iets betekende in de trant van "Goedzo slimmerik". Sora ging staan en begon haar vangst binnen te halen. Deze leek echter niet van plan mee te werken, want er werd hard tegen gestribbeld. 'Jongens, help even,' reageerde Sora tegen haar Pokémon, waarop Spring met haar roede de hengel van Sora vastpakte en meetrok. Summer en Sun moedigden het tweetal aan in hun grote gevecht met de hengel en hun nog onbekende vangst. 'Oké Spring, nu!' riep Sora en met een geweldige ruk trokken ze dan eindelijk de Pokémon uit het water. Door de kracht vlogen Sora en Spring achterover, bijna bovenop Sun en Summer. De twee laatstgenoemden konden nog net op tijd opzij springen voor Sora en Spring bovenop hen vielen. Met een pijnlijk gezicht wreef de groenharige over haar kont. Die grond was nog best hard, verdorie! Het was het echter waard geweest, want ze had een Pokémon aan de haak geslagen!

Vol trots keek Sora naar de op het droge spartelende 'Omg het is een Goldeen!' riep het meisje uit in volle vreugde. De Vispokémon spartelde wild op het droge en spuugde het haakje van Sora haar hengel uit. 'Wat cool!' riep het meisje en ze keek vol trots naar de Pokémon. Deze keek haar met samengeknepen ogen aan, een blik die haar niet echt gerust stelde. Zou de Goldeen boos zijn? Een harde straal water in haar gezicht was haar antwoord; ja de Goldeen was boos en dat was toch ook niet zo raar als je bedacht dat ze op brute wijze uit het water was gevist? 'Oké Spring, die je mesblad!' Spring knikte en voerde de aanval uit, welke al wat beter ging dan tijdens de finale bij de Cerulean Contest. Mooizo, ze gingen vooruit. Doordat Goldeen op het droge lag kon ze de aanval niet ontwijken, maar ze was niet van plan zich zo gemakkelijk op te geven. Ze vuurde een knetterharde waterstraal op Spring af en hupste er zelf snel achteraan. Wie beweerde dat vissen machteloos waren op het droge hadden overduidelijk deze Goldeen nog niet ontmoet. Sora keek verbouwereerd toe hoe de Goldeen al spartelend in een hoog tempo op Spring afdenderde en deze er flink van langs gaf met haar staart. 'Spring sla terug met je roede!' riep het meisje, waarop een heuse bitchfight leek te ontstaan tussen de twee Pokémon. Sora zag de twee Pokémon zo voor zich als twee jaloerse meisjes die elkaar te lijf gingen met hun nagels en even vroeg het meisje zich af waar haar fantasie last van had vandaag. Had ze soms te lang in de zon gezeten?

Ondertussen had Spring de Goldeen zo'n mep verkocht dat deze terug vloog in de richting van het water. Sora zag haar vangst al aan haar neus voorbij gaan, doen Spring de Goldeen nog net op tijd bij haar staart wist te grijpen. 'Mooie vangst Spring!' riep het meisje, maar ze had te vroeg gejuicht. Goldeen zette haar Supersonic in en bracht de Bulbasaur helemaal van de kaart. 'Wel alle,' mopperde het meisje toen de Goldeen vervolgens ook nog eens een Horn Attack los liet op Spring. Dit was wel een brutaaltje zeg! En nu dacht madam ook nog eens rustig terug te kunnen hupsen naar de rivier! Ja mooi niet! 'Summer! Sleep Powder!' Goldeen draaide zich net te laat om, om deze aanval te kunnen ontwijken haar ogen werden al gauw zwaarder. Ze liet zich echter niet zo gemakkelijk krijgen en vuurde nog snel een Water Pulse af op Summer, waarna ze eindelijk in slaap viel. Sora veegde het zweet van haar voorhoofd. Pfff, dit was geen makkelijke vangst zeg, maar ze sliep nu eindelijk, dus dit was haar kans! De groenharige pakte een lege Pokéball en gooide die naar de Goldeen toe. In een rode flits verdween de slapende Goldeen in de bal, waarna deze op de grond viel. Zou het voldoende zijn? Zou ze hem hebben gevangen? Verwachtingsvol staarde ze naar het rood knipperende lampje.

De pokéball schudde hevig heen en weer, maar het mocht niet baten. Slapend kon de Goldeen de bal niet overwinnen. Het rode lampje doofde. Gefeliciteerd, je hebt een Goldeen gevangen!

Sora kon haar ogen niet geloven toen de bal ophield met wiebelen en het rode lampje doofde. Het was gelukt! Wat gaaf! 'Yes!' riep het meisje opgewonden en ze rende naar de bal toe. 'Het is gelukt jongens!' riep ze trots tegen haar drie Pokémon die ook enthousiast juichten. Zo, het was eindelijk gelukt, ze had een Waterpokémon! Ze had alleen het gevoel dat het karakter van deze Goldeen heel anders was dan de rest van haar Pokémon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptydi jun 25, 2013 2:47 pm

Lavender Town. Niet een stadje waar ze zichzelf snel rond zag lopen. Het was dan ook niet de bedoeling geweest, maar Kasumi had helaas de verkeerde bus genomen. Eigenlijk had ze naar Saffron City willen reizen. Het blauwharige meisje zuchtte even diep. Wat moest ze nu doen? Als ze meteen weer terug ging was het nogal zonde van het geld, een buskaartje was immers niet gratis. Haar blik gleed langzaam over de lage, grauwe huizen en bleven hangen op de Tower. Een rilling liep langs haar ruggengraat. Daar ging ze dus echt niet heen. Misschien kon ze beter de omgeving van het dorp wat gaan verkennen. Er waren hier vast wel Pokémon te vinden die je niet in Cerulean tegen kwam.  Haar voeten voerden haar het dorpje uit en toen bedacht ze zich dat ze Shui nog in zijn Pokéball had zitten. Ze graaide in het kleine tasje dat ze bij zich had en haalde zijn bal eruit. Miyu liet ze liever in haar Pokéball zitten nu ze een Metapod was. Anders moest Kasumi haar namelijk constant dragen. Shui verscheen in een flits en keek nieuwsgierig om zich heen. “We zijn bij Lavender Town,” legde het blauwharige meisje. Ze haar haar kaart uit haar tas, hurkte neer bij de Squirtle en wees het plaatsje aan. Shui keek even bedenkelijk en keek toen achterom naar Tower die nog altijd duidelijk zichtbaar boven het dorp uittorende. Zijn ogen werden groot, hij keerde zich naar Kasumi met die grote ogen, hief zijn handen en maakte een spookachtige ‘oeeeWOooeooeeh’ geluid. Het meisje grimaste en stond op. “Ja, dat spookstadje ja.”
 
Met snelle passen liep Kasumi verder. Shui kwam wat teleurgesteld achter haar aan. Blijkbaar had hij de toren wel willen verkennen. Nou, zij niet. Toen kreeg ze een riviertje in het oog. Maar erg vredig en kalm was het niet. Okee, het riviertje wel, maar niet wat er aan de waterkant gebeurde. Met langzame passen kwam Kasumi dichterbij, terwijl ze het gevecht bewonderde. Een Bulbasaur tegen een Goldeen. Wacht eens.. Ze kende die Bulbasaur! Haar blik schoot naar de trainer en ze herkende Sora onmiddellijk. Tegen haar had ze gevochten in Cerulean! Kasumi wachtte met ingehouden adem af of de vis zou blijven zitten. Toen het lampje doofde begon Kasumi te klappen en kwam ze op een drafje naar Sora toe. “Wauw, gefeliciteerd!” sprak ze enthousiast. Meestal was Kasumi niet zo uitbundig, maar het feit dat ze dit meisje als kende, dat het ook een Coördinator was plus dat ze net een Waterpokémon had gevangen liet haar verlegenheid verdwijnen. “Wat tof dat je ook een Waterpokémon hebt gevangen!” grijnsde Kasumi.
 

OOC: Okee, qua tijd klopt er niks van, maar Miyu is een Metapod. Deal with it xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptydi jun 25, 2013 4:44 pm

Sora: Sora zou liegen als ze niet schrok van Kasumi die plotseling al klappend naar haar toe kwam gerend. 'Wauw, gefeliciteerd!' riep het blauwharige meisje, waarop Sora verlegen lachte. 'Dankje! Ik ben er ook heel blij mee.' Nou ja, was dat wel waar? Aan het gevecht met de Goldeen had ze wel gemerkt dat dit geen makkelijke dame was, dus in hoeverre ze écht blij was met haar aanwinst, dat moest nog blijken. Kasumi riep ondertussen dat ze het tof vond dat Sora nu ook een Waterpokémon had gevangen. Ze grijnsde. 'Ja! Nu kunnen we een keer een watergevecht houden!' Ergens wilde ze wel meteen aan de slag gaan, maar het leek haar beter als ze de Goldeen eerst terug bracht naar het Pokémoncenter, zodat deze kon herstellen. 'Hoe gaat het trouwens met jou en  je Pokémon?' Ze zag Shui wel naast het meisje staan, maar ze meende zich te herinneren dat Kasumi nóg een Pokémon had. Toch?

Spring: Het was alweer een tijdje geleden dat Spring zo hard had moeten vechten met een andere Pokémon en dan telde ze de laatste contest niet mee. Vechten met een wilde Pokémon was compleet iets anders dan bij een contest, de strategie die ze toe moest passen verschilde totaal. Het was hen echter wel gelukt om de Goldeen te vangen, al was dat voornamelijk dankzij de Sleep Powder van Summer dan dankzij haar. Gelukkig was de Supersonic van de Goldeen nu uitgewerkt en kon ze weer normaal staan en lopen, anders was het echt heel vervelend geweest. De Bulbasaur keek op toen ze Kasumi en Shui in het oog kreeg. Hé wat leuk! Waren zij ook hier? 'Hallo Shui!' begroette de Bulbasaur de Squirtle vrolijk. 'Hoe gaat het met je?' Het was alweer een tijdje geleden dat ze de Waterpokémon had gezien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyma jul 01, 2013 12:08 pm

Sora leek ook behoorlijk blij met haar nieuwe Pokémon. Kasumi vroeg zich af hoeveel Pokémon het meisje eigenlijk had. Zelf had ze er maar twee en Miyu kon niet echt veel op het moment. "Ja, nu kunnen we een watergevecht houden," lachte het groenharige meisje. Kasumi grijnsde. Ja, dat zou best grappig zijn. Shui keek haar verlangend aan, alsof hij meteen al wilde beginnen. Maar Sora had haar Goldeen pas net gevangen, dat was het waarschijnlijk niet zo handig om er meteen een gevecht mee te houden. "Hoe gaat het trouwens met jou en je Pokémon?" Kasumi keek op en glimlachte. "Goed! Shui doet het geweldig en Miyu ook. Alleen kan ze niet zoveel meer sinds ze is geëvolueerd in Fuchsia," giechelde het meisje. Eigenlijk was het wel zielig dat de Pokémon de hele tijd in haar bal moest zitten, alleen omdat het een cocon was. Kasumi pakte de Pokéball van Miyu en opende deze. Naast Shui verscheen een groen cocon. De meeste Metapod keken wat boos, vast omdat ze niet konden bewegen, maar de Metapod had de ogen van Miyu. Groot en vriendelijk. Het was Kasumi ook opgevallen dat Miyu kleiner was dan de gemiddelde Metapod, maar ze was als Caterpie ook nooit de grootste geweest. "Hoe gaat het met de jouwe? Welke Ppokémon heb je eigenlijk allemaal?" vroeg Kasumi nieuwsgierig. Ze kende Spring al en had in Fuchsia haar Clefairy gezien, maar nu had ze ook nog een Pikachu en een kleine, paarse Pokémon bij zich die ze niet kende.

~S H U I~
Zijn blik ging keurend over het groenharige meisje. Die Sora was een stuk actiever in het vangen van Pokémon dan zijn Coördinator. Niet dat hij dat heel erg vond. Meer aandacht en training voor hem! "Hallo Shui!" klonk er toen. De Squirtle keek verbaasd om en zag een Bulbasaur staan. Oh, dat was zijn tegenstander van Cerulean City! "Hallo Spring," groette hij terug. Het was prettig om weer eens een mede starter te zien. "Hoe gaat het met je?" Shui grinnikte. "Prima hoor. Volgens mij ken je Miyu nog niet?" Vragend gebaarde hij naar de Metapod naast zich. Miyu kreeg meteen een hoogrode blos, maar kon natuurlijk niet antwoorden. "Ze was al nooit zo spraakzaam, maar nu kan ze niet echt praten," grinnikte de Squirtle. Miyu maakte een verontwaardig "mmwbbl" geluidje. Shui grinnikte opnieuw. Zijn blik ging over de andere aanwezige Pokémon. "Wie zijn dit allemaal dan?" vroeg hij aan de Bulbasaur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyzo jul 07, 2013 8:48 am

Sora: Eigenlijk was Sora best trots op haarzelf. Niet alleen omdat ze er net in was geslaagd een behoorlijk koppige Goldeen te vangen, maar ook omdat ze, ondanks het feit dat Kasumi toch wel een grote concurrent van haar was, ze geen haat voelde jegens het meisje. Voor veel mensen in zowel de contest- als gymwereld ging dat nog wel eens anders. Karin en Kenji bijvoorbeeld, dat waren toch aardige concurrenten, al betwijfelde Sora of die twee elkaar ook daadwerkelijk haatten. Kasumi vertelde dat het met Shui goed ging en dat Miyu niet meer zoveel kon sinds ze was geëvolueerd. 'O dat is waar ook! Miyu is nu een Metapod! Ik moet zeggen dat die evolutie echt heel mooi was.' Sora glimlachte. Ze had zelf ooit Sun zien evolueren van een Pichu in een Pikachu, maar sindsdien had ze nog maar weinig evoluties gezien. Ja, Céline, de Pokémon van Kenji, die van Eevee naar Jolteon ging, dat kon ze ook moeilijk vergeten. Even keek Sora naar Spring. Afgezien van Sun waren al haar andere Pokémon nog helemaal niet geëvolueerd. Raar, want van onder andere Spring mocht ze toch wel verwachten dat die binnenkort in een Ivysaur zou veranderen. Toch?

Intussen had Kasumi Miyu tevoorschijn laten komen en Sora ging op haar hurken vuur de Metapod zitten. 'Ze ziet er gezond uit! Voor zover ik daar verstand van heb natuurlijk.' Ze keek glimlachend op naar Kasumi en stond toen weer op om antwoord te geven op diens vraag. 'Ja ook goed! Met alle vijf eigenlijk wel.' Ze keek even glimlachend naar de Pokémon die ze nu bij zich had staan. 'Eens zien, Spring ken je natuurlijk al, en Moon ook, maar die zit nu in haar Pokéball, want die houdt meer van de avond en nacht. Verder hebben we dan nog Sun, mijn Pikachu en de Pokémon die ik al het langst heb, en dit is Summer, mijn Venonat,' vertelde ze met een glimlach. Ja, ze had al een aardig team van Pokémon om haar heen verzameld. Wel vijf! Ze mocht er nog maar eentje bij en dan zat ze op het limiet van Pokémon die ze bij zich mocht dragen. Ze zou dus goed na moeten denken over haar volgende vangst, want het was het leukste als ze al haar Pokémon bij haar kon houden, zo vond zij.

Spring: Shui groette terug en verklaarde dat het goed met hem ging. 'Mooizo,' glimlachte Spring, waarop ze haar ogen richtte op de Metapod naast de Squirtle. 'Nee, die ken ik inderdaad nog niet. Aangenaam Miyu.' Ze knikte vriendelijk naar de Metapod, welke niet echt in staat leek veel terug te zeggen. Ah ja, dat was de "vloek" van het zijn van een cocon, je kon niks zeggen. Shui benadrukte dat ze normaal gesproken ook nooit zo spraakzaam was en maakte toen een grapje, waarop Miyu verontwaardigd leek te reageren. Spring grinnikte. 'Wie zijn dit allemaal dan?' vroeg Shui toen aan haar. Ach natuurlijk, wat onbeleefd van haar om de rest niet voor te stellen! 'O sorry, dit zijn Sun en Summer,' vertelde de Bulbasaur terwijl ze naar de Pikachu en Venonat wees. 'Verder is Moon er ook nog, maar die zit in haar Pokéball, want ze houdt meer van avonden.' Sun voegde zich bij het gezelschap en stak haar poot uit om zich aan Shui voor te stellen. 'Sun, aangenaam,' sprak de Pikachu met een glimlach. Ondertussen kwam ook Summer erbij staan, welke Shui ook vrolijk begroette.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyma aug 12, 2013 12:58 am

Sora hurkte neer bij Miyu. "Ze ziet er gezond uit! Voor zover ik daar verstand van heb natuurlijk," sprak het meisje, waarbij ze glimlachend naar haar op keek. Kasumi voelde zich trots worden, dat was altijd leuk om te horen! Daarna somde Sora haar Pokémon op. Vijf, ongelofelijk! Zij had er nog maar twee.. Zou ze er meer moeten vangen? Kasumi wilde zich eerst eigenlijk concentreren op het evolueren van Miyu, het kon niet echt prettig zijn voor de Pokémon om constant in zo'n cocon te zitten! Ondertussen had Sora haar paarse bol voorgesteld als Summer de Venonat. Nieuwsgierig keek Kasumi naar het paarse geval. "Ik heb nog nooit eerder een Venonat gezien. Waar heb je haar gevangen?" vroeg ze aan het groenharige meisje. Haar blik ging terug naar Sora en daardoor terug naar hun eerste wedstrijd. Het was spannend geweest, om en om hadden ze de leiding genomen. Uiteindelijk had ze weten te winnen, iets wat Kasumi nooit had verwacht. Haar eerste Contest; gewonnen! Maar ze voelde geen rivaliteit tussen hun. Ze vond Sora een aardig meisje, misschien konden ze zelfs vrienden worden! "Hé, ik wilde graag wat trainen met Shui en Miyu. Heb je zin om samen wat combinaties ofzo te bedenken?" stelde Kasumi voor. Misschien was het meisje daar wel voor te porren!

~S H U I~
De Bulbasaur reageerde excuserend op zijn vraag. "O sorry, dit zijn Sun en Summer," zei de groene Pokémon, terwijl hij naar de Pikachu en Venonat gebaarde. Shui wist nu nog steeds niet wie wie was, maar goed. "Verder is Moon er ook nog, maar die zit in haar Pokéball, want ze houdt meer van avonden." Shui knikte en glimlachte, hoewel hij werkelijk geen idee had of die Moon nou een Magicarp of een Dragonite was. Maar veel zin om er naar te vragen had de Squirtle niet. Ondertussen kwam de Pikachu erbij staan, die zich voorstelde als Sun. Aha, deel één van het mysterie opgelost! Shui groette haar en stelde zichzelf en Miyu opnieuw voor. Shui had eigenlijk wel genoeg van al dit saaie voorstel gedoe. "Zeg, heeft iemand zin in een gevechtje ofzo?" vroeg hij in het algemeen, terwijl hij de drie Pokémon voor hem aankeek. Hij verveeeelde zich!
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyma aug 12, 2013 1:48 am

Sora: Kasumi bleek nog nooit een Venonat gezien te hebben en eerlijk toegegeven, Sora ook niet voordat ze Summer had gevangen. Ze had vaak gehoord dat Venonat vrij schuwe Pokémon waren die je niet zo heel vaak tegen kwam, maar toch had ze niet zo veel moeite gehad met Summer. 'Ik heb haar gevangen in Viridian Forest,' vertelde Sora trots. 'Ik had ook nog nooit een Venonat gezien voordat ik haar had gevangen,' voegde ze er glimlachend aan toe. Ze aaide even over Summer haar paarse vacht. 'Ik ben erg blij met haar.' Sora richtte zich weer op en keek naar Kasumi. Ze herinnerde zich nog goed de eerste keer dat ze tegenover het meisje had gestaan; het was tijdens hun eerste contest geweest, in Cerulean City. In een spannende finale had Sora met slechts twee punten verschil van het meisje verloren. Ze had het zeer jammer gevonden, maar Kasumi had het, in haar ogen, ook zeker wel verdient om te winnen. Het feit dat ze de tweede contest ook had verloren, was voor Sora een aardige domper geweest en ze had er zelfs aan gedacht om te stoppen met coördineren en toch maar een Trainer te worden, maar ze had toch besloten dat Contest haar meer trokken dan alleen maar gevechten.

Kasumi vroeg opeens of ze zin had om samen nieuwe combinaties te bedenken, omdat ze Shui en Miyu wilde trainen. Een glimlach gleed over Sora's lippen. 'Wat een goed idee! Ik wilde Spring en Summer ook wat meer gaan trainen voor de volgende contest!' Het bedenken van nieuwe, originele combinaties was een lastige opgave, zo had Sora al gemerkt, maar misschien was het verzinnen van combinaties van twee Pokémon wel gemakkelijker. Daarbij waren ze nu met twee Coördinatoren, dat ging vast veel beter. Sora richtte haar blik op Spring en Summer. 'Wat zeggen jullie ervan dames, zin om te trainen?'

Spring: Spring luisterde met een half oor naar het gesprek dat werd gevoerd tussen Sora en Kasumi terwijl ze naar Shui keek. Het was alweer een tijdje geleden sinds ze elkaar voor het laatst hadden gezien en de Squirtle zag er goed en gezond uit. De twee meisjes hadden intussen besloten dat het tijd was om te trainen en ook Shui verklaarde dat hij wel zin had in een gevechtje. Spring glimlachte. 'Is goed, ik heb wel zin in een rematch van ons gevecht in Cerulean City,' verklaarde de Bulbasaur. Sora vroeg aan haar en Summer of ze zin hadden om te trainen en Spring liet een enthousiaste 'Bulba!' horen, en ook Summer stemde in. Blijkbaar gingen ze dubbelgevechten doen, iets wat ze nog nooit hadden gedaan. Hmmm, dit kon nog interessant worden.

Sora: Sora was blij dat haar twee Pokémon wel zin hadden om te trainen. 'Mooizo,' reageerde het meisje, waarop ze vastbesloten haar vuist baalde. 'Dan gaan we meteen aan de slag.' Ze richtte haar ogen op Kasumi. 'Hoe had je het precies in gedachten? Wilde je een gevecht doen, of gewoon zo, naast elkaar, nieuwe combinaties proberen?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyzo aug 18, 2013 9:35 pm

Sora glimlachte en stemde in met haar idee. Vervolgens wende het meisje zich tot haar Pokémon. Spring reageerde enthousiast en ook Shui liet een instemmende "Squir!" horen. Miyu was er nogal timide onder, zoals altijd. Kasumi snapte haar wel. Niet alleen was het moeilijk rond komen in een cocon, daarnaast kon een Metapod gewoon niet zoveel aanvallen leren. Dat maakte Kasumi alleen maar gemotiveerder om Miyu snel weer te laten evolueren. "Hoe had je het precies in gedachten? Wilde je een gevecht doen, of gewoon zo, naast elkaar, nieuwe combinaties proberen?" Kasumi keek op en dacht even na. Shui wilde vast wel weer een gevecht doen, maar ze had de laatste tijd nogal moeite met het bedenken van nieuwe combinaties. Daarnaast kon Miyu niet zoveel op het moment, dus misschien was het een goed moment om de Pokémon te laten samenwerken. "Wat denk je ervan om de Pokémon samen te laten werken? Net als bij ons gevecht in Cerulean?" stelde het meisje voor. Er verscheen een glimlach op haar gezicht toen ze terugdacht aan de rondspinnende combinatie.

"Ik heb een ideetje," legde ze uit, waarna ze Shui en Miyu wenkte. De twee kwamen naar haar toe, de één lopend en de ander hupsend. "Ik wil jullie aanvallen gaan combineren," legde Kasumi de twee uit. "Shui, begin met Bubblebeam. Maak het breed!" De Squirtle knikte, stapte naar voren en spoot zijn bubbels over het veld heen. "Heel goed! Miyu, raak de bellen met je Stringshot!" Kasumi wist eigenlijk niet precies wat er zou gebeuren. Misschien dan de bellen heel bleven, maar misschien ook niet. De Metapod schoot haar stringshot af met korte tussenpozen. Miyu kon goed richten en raakte meerdere bellen. Teleurgesteld zag Kasumi dat de bellen kapot knapten. Eigenlijk had ze gehoopt dat dat het web de bellen in zou kapselen. Ze schudde haar hoofd. "Dat doen we nog een keer. Miyu, maak dit keer een groot web, om ze te vangen. Shui, hou de bellen wat meer bij elkaar." Shui spoot opnieuw zijn Bubblebeam het veld op, waarna Miyu haar web omhoog schoot. Ze bleef het uiteinde in haar mond houden, waardoor er een soort vangnet over de bellen werd gedrapeerd. Kasumi hield haar hoofd scheef en lachte wat ongemakkelijk. "Okee, ik weet niet echt wat ik hier verder mee wilde doen," lachte ze verontschuldigend naar Sora. "Jij nog ideeën?"

OOC: Eindelijk maar toch xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyma aug 19, 2013 11:22 am

Sora wilde graag weer samenwerken met Kasumi. Ondanks het feit dat ze haar eerste contest had verloren in een finalegevecht tegen dit meisje, hadden ze toch prachtig teamwork laten zien door aanvallen van hun Pokémon te combineren. Ergens was het jammer geweest dat ze niet in hetzelfde team hadden gezeten, dan hadden ze zeker gewonnen. Allebei, en niet alleen Kasumi. Sora was wel jaloers op dat lintje van het blauwharige meisje, zeker omdat het haar nog niet was gelukt er eentje te winnen. Twee contest had ze nu achter de rug, en nog geen één lintje. Ze had echter al wel de Bolder Badge. Even fronste het meisje. Wat was ze eigenlijk voor een coördinator? Wedstrijden winnen kon ze niet, maar Gymgevechten wel? Ergens klopte dat niet. Misschien moest ze maar stoppen met coördineren en een trainer worden? Kasumi haalde haar uit haar gedachten met een voorstel; hun Pokémon laten samenwerken, net zoals zij hadden gedaan bij hun eerste wedstrijd. Sora glimlachte even flauwtjes. Het blauwharige meisje was dat dus ook nog niet vergeten. Natuurlijk niet, het was een overwinning geweest voor haar, maar het was fijn om te weten dat het meisje zich niet alleen kon herinneren dat ze had gewonnen, maar ook nog wist wat ze hadden gedaan. 'Haha ja, dat was wel een mooie combinatie geweest hè? Jammer dat het geen teamgevecht was geweest, misschien hadden we dan wel samen gewonnen,' reageerde het groenharige meisje. Ze probeerde de lichte wrok die ze voelde weg te duwen en keek toe hoe Kasumi de eerste stap nam op weg naar een nieuwe, succesvolle combinatie. Of toch niet.

De groenharige nam plaats in het gras terwijl Kasumi met Shui en Miyu op zoek ging naar een nieuwe combinatie. Bij de eerste poging schoot Miyu alle bellen stuk, waardoor er allemaal glitters naar beneden vielen. Hoewel het er mooi uit zag zo, glinsterend in de zon, was het blijkbaar niet wat Kasumi had willen bereiken. Ze droeg haar Pokémon op het nog een keer te doen, maar dan anders. Weer keek Sora toe, nu hoe Miyu de bellen ving in een groot net. Sora kantelde haar hoofd opzij en keek ernaar. En nu? Het was niet echt mooi, niet echt iets voor een contest. Wat wilde Kasumi hiermee? Dat wist het meisje zelf ook niet, zo verklaarde ze. 'Jij nog ideeën?' vroeg de blauwharige aan haar. Sora staarde naar het net met de bellen. 'Het kapot schieten van de bellen was op zich wel mooi, maar het is niet origineel denk ik. Dat wordt zo vaak gedaan, omdat je dan mooie glinsteringen krijgt.' Het meisje dacht weer even na en kreeg toen een ingeving, misschien wel heel stom, maar wie weet werd het wat. Ze stond op en liep naar Kasumi toe. 'Als je nou de combinatie probeert van Spring en Shui, maar dan met Miyu?' stelde ze voor. 'Kijk, je laat Shui eerst ronddraaien op zijn achterste, met zijn ledematen ingetrokken. Hij doet dan een Bubble die draaiend omhoog schiet. Vervolgens stopt hij daarmee en gaat hij op zijn buik verder draaien, terwijl Miyu snel bovenop hem springt en al ronddraaiend haar String Shot doet.' In haar hoofd zat Sora een mooie draaikolk van bellen, met daaromheen een draaikolk van String Shot, welke de bellen omhulde. 'Geen idee of het werkt hoor, maar misschien is het wat,' reageerde het meisje met een verontschuldigende lach.

Goed, nu Kasumi al op weg was om een nieuwe combinatie te bedenken, moest zij ook maar eens aan de bak. Ze richtte haar ogen op haar Bulbasaur en Venonat en dacht na. Wat kon ze hier in hemelsnaam voor combinatie uit halen? Ze fronste en probeerde de aanvallen van haar beide Pokémon voor de geest te halen. Hmmm, misschien kon ze iets met Raxor Leaf en Confusion? 'Oké dames, komt u maar hier,' reageerde Sora tegen haar Bulbasaur en Venonat, waarop het tweetal naar haar toe liep. Sora ging achter de twee staan, zodat ze buiten de vuurlinie stond en keek naar voren, naar de horizon. 'Oké, laten we beginnen met jouw Razor Leaf Spring,' reageerde het meisje, waarop ze haar Bulbasaur aankeek. Deze knikte en zette de aanval in. Vele ronddraaiende bladeren kwamen tevoorschijn vanonder haar knol en schoten naar voren. 'Goed, Summer, doe nu je Confusion op die bladeren,' reageerde Sora, waarop ze fanatiek haar hand naar voren stak, wijzend op de bladeren. De Venonat knikte, waarna haar ogen oplichtten. De bladeren van Spring bleven plotseling stil hangen in de lucht en kregen een paars randje door de psychische aanval. Sora kantelde haar hoofd een stukje naar rechts en keek er weer naar. Ja, en wat wilde ze hier nou mee bereiken?

Een zucht ontsnapte uit de mond van het meisje. Nee, dit was het niet. Het was wel handig, maar niet echt spectaculair voor in een contest. Pfff, dit was toch echt moeilijker dan ze in eerste instantie had verwacht. Goed, iets anders dan maar? Eigenlijk wilde ze heel graag iets doen met de combinatie van Shui en Spring, maar aangezien er (nog) geen teamgevechten waren bij de contests, had dat niet zo heel veel zin. Kon Spring zelf geen Rapid Spin? Die vraag beantwoordde ze meteen zelf; nee natuurlijk niet, maar misschien kon Spring wel een poging doen tot. 'Spring, ga heel hard rondjes draaien.' De Bulbasaur keek haar aan alsof ze wilde vragen "ben je wel goed bij je hoofd?" Het was inderdaad een raar verzoek, zeker omdat een Bulbasaur hele korte pootjes had en dus helemaal niet zo kort kon wenden. Dit bleek dan ook al gauw toen de Bulbasaur probeerde rond te draaien. 'Oké laat maar, dat werkt niet,' reageerde Sora teleurgesteld. 'Als je nou gewoon een zo klein mogelijk rondje gaat rennen?' Weer keek Spring haar aan, blijkbaar not amused met het feit dat ze opeens zoveel moest rennen. 'Het is goed voor je conditie!' riep Sora haar toe terwijl Spring braaf begon rond te rennen. De snelheid was nog niet echt denderend, dus daar moest zeker aan gewerkt worden. 'Sneller Spring!' riep Sora naar haar Pokémon, welke een protesterende 'Bulba!' liet horen. 'Goed, en doe nu je Poison Powder.' De Bulbasaur liet het paarse poeder los, maar minderde daardoor wel vaart (en ze ging al niet zo heel hard). 'Blijven rennen!' riep Sora naar de Bulbasaur, welke nu Poison Powder uitvoerde en ook nog probeerde te blijven rennen. De Pokémon had echter nog niet genoeg snelheid om het poeder in een draaikolk omhoog te laten waaien, zoals wel was gebeurd tijdens de contest in Cerulean.

'Kun je niet sneller?' vroeg Sora op smekende toon. Ze wilde zo graag dat dit lukte! 'Bulba,' zei Spring enkel en opeens stond ze stil. De knol op Spring haar rug gloeide lichtgroen op iedere tel en Sora keek er met grote ogen naar. Wat was dat? Een soort waarschuwing dat Spring haar grens was bereikt? Had ze de pokémon te veel lopen pushen? Snel liep Sora naar haar Pokémon toe. 'Spring het spijt- Wat?' Opeens begon Spring licht te geven. Wit licht onttrok de Pokémon aan het zicht en Sora deinsde geschrokken achteruit. Sun en Summer kwamen bij haar staan en keken nieuwsgierig toe. De ogen van Sun twinkelden vrolijk, maar dat zag Sora niet. Haar ogen waren enkel gericht op haar Bulbasaur, die plotseling voor haar ogen stond te evolueren. Het was lang geleden sinds ze voor het laatst, van zo dichtbij, een Pokémon had zien evolueren. Het was toen Céline geweest, de Eevee van Kenji, die via een steen werd veranderd in een Jolteon, vlak voor haar neus. Het witte licht scheen fel terwijl Spring van vorm begon te veranderen. Sora keek er met open mond naar, haar hart bonkte hard in haar ribbenkast. Het was zo spannend! Langzaam werd Spring groter, kreeg wat andere vormen en toen doofde het licht weer. Langzaam liep Sora naar voren en ging op haar knieën zitten voor Spring, die er nu duidelijk anders, groter, uit zag. 'Ivysaur!' riep de Pokémon vrolijk naar haar. Voorzichtig legde Sora een hand op het hoofd van de Ivysaur. Hoewel de Pokémon er nu anders uit zag, kon ze aan de ogen en de grijns zien dat het nog altijd haar Spring was. 'O Spring, wat goed!' riep ze en ze omhelsde haar net geëvolueerde Pokémon. 'Nu gaat het ons zeker lukken om een goede, nieuwe combinatie te verzinnen!'

OOC: Whoop whoop Ivysaur!
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptywo aug 21, 2013 4:35 pm

Sora leek ook niet echt te snappen wat Kasumi met de combinatie had gewild. Ja, bellen kapot schieten was inderdaad heel erg cliché en werd ook erg vaak gebruikt. "Als je nou de combinatie probeert van Spring en Shui, maar dan met Miyu?" stelde het groenharige meisje voor. Kasumi luisterde geconcentreerd, terwijl Sora de combinatie uitlegde. "Geen idee of het werkt hoor, maar misschien is het wat," lachte ze verontschuldigend. Kasumi glimlachte. "Geeft niks, heel erg bedankt voor je hulp!" Sora liep terug naar haar eigen Pokémon, dus keerde het blauwharige meisje zich weer tot Shui en Miyu. "Jullie hebben haar gehoord! Ik denk trouwens dat je beter eerst op je buik kan beginnen Shui." De Squirtle knikte, trok zijn ledematen in en begon aan Rapid spin. "Eerst droog oefenen," riep Kasumi naar Shui. "Miyu, spring er maar op. Niet bang zijn." De ogen van de Metapod stonden angstig, terwijl ze naar de ronddraaiende schildpad hupste. Miyu keek en keek, maar het leek erop dat ze niet durfde te springen. "Kom op Miyu, je kan het!" moedigde Kasumi zich aan.

Plotseling keek Miyu heel de andere kant op, terwijl haar ogen groot werden. Shui stopte ook en staarde naar iets achter haar. Kasumi draaide zich met een ruk om en zag nog net hoe Spring verdween in een wit licht. Ze herkende dat licht! Dat was Miyu's licht! Het licht van een evoluerende Pokémon. Het duurde een paar tellen, waarna het licht vervaagde en er een prachtige Ivysaur stond. Kasumi slaakte een kreetje. "Sora, wat goed!" Ze rende naar haar vriendin toe en liet zich ook op haar knieën bij de Ivysaur vallen. "Gefeliciteerd Spring!" zei ze dolblij. Evolutie was echt een prachtig iets! "Squir," klonk er opeens achter haar. Kasumi keek om en zag Shui staan, zijn ogen strak op Spring gericht. "Squir, Squirtle!" sprak hij met een vastberaden toon, terwijl hij zijn vuist balde. "Ow, het lijkt erop dat Shui tegen Spring wil vechten!" zei Kasumi verbaasd. Haar blik ging naar Sora. Zou ze dat goed vinden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptywo aug 21, 2013 6:50 pm

Sora: Kasumi leek bijna net zo blij met de evolutie van Spring als Sora zelf. Het meisje kwam naar haar toe gerend en viel ook op haar knieën bij de pas geëvolueerde Pokémon. De blauwharige feliciteerde Spring met haar evolutie en Sora glimlachte stralend. Wat was het ook een lieve meid! Hoe kon ze haar nou als concurrent of rivaal zien? Plots hoorden ze Shui praten, maar niet op een vrolijke, feliciterende toon, nee, hij sprak op een vastberaden, uitdagende toon. Sora volgde de blik van Kasumi naar de Squirtle en glimlachte toen deze verklaarde dat het er naar uit zag dat Shui met Spring wilde vechten. Het meisje glimlachte nog breder. 'Prima!' De evolutie van Spring had haar motivatie en energie gegeven om door te gaan.

Spring: Het ene moment was ze nog met volle tegenzin aan het rondrennen, omdat Sora dat zo graag wilde, en het volgende moment voelde ze opeens haar knol gloeien. Had ze soms koorts gekregen door het vele rennen? Ha, dat zou Sora leren haar zo veel te laten rennen, in zulke korte cirkels, met die korte beentjes! Het duurde echter niet lang voordat Spring haar hele lichaam begon te gloeien en ze een wil licht begon uit te stralen. Wat was dit? Spring haar ogen werden groot toen ze zich besefte wat er gebeurde; ze was aan het evolueren! Ongelofelijk! Maar wacht, wilde ze dit wel? Wilde ze wel een Ivysaur worden? Had ze hier eigenlijk nog een zegje in? Misschien wel, maar het was nu te laat. Haar lichaam begon te groeien, er verschenen bladeren onder haar knol en haar poten werden langer. Niet veel maar toch wel ietsje. Hé, misschien kon ze nu beter rennen! Al met al duurde het evolutieproces nog geen minuut en voor Spring het door had, was ze veranderd in een Ivysaur. Sora kwam naar haar toe gelopen terwijl Spring rustig stond en haar lichaam verkende met haar geest. Het voelde anders, maar ook weer niet zo veel anders dat ze er niks mee kom. Ze voelde zich sterker en beter dan eerst, al zou de hoogte, hoe klein het verschil ook was, toch wel even wennen zijn. Sora was duidelijk blij met haar evolutie en ook Kasumi feliciteerde haar. 'Bedankt!' riep Spring blij. Ze was erg trots op haarzelf aan het worden. Toen was daar echter een Shui, die haar uitdaagde voor een gevecht. 'Kom maar op!' riep Spring naar de Squirtle en samen met Sora ging ze klaarstaan voor het gevecht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyma sep 09, 2013 7:08 am

Zowel Sora als Spring leken helemaal klaar voor een gevecht. Kasumi kon het wel begrijpen, een evolutie gaf je een enorme egoboost. Niet dat Sora een groot ego had, maar ze bedoelde gewoon te zeggen dat ze hierdoor meer zelfvertrouwen hadden gekregen. Niet dat Sora en Spring eerst onzeker waren ofzo.. Enfin, Spring de Ivysaur, Kasumi moest er echt even aan wennen, ging klaar staan voor het gevecht. Het blauwharige meisje liep een stukje terug om ruimte te creëren en Shui ging tussen haar en Spring in staan. Even daalde er een stilte neer over het veld en Kasumi verwachtte haast dat er tumbleweeds en revolvers tevoorschijn zouden komen. Shui had echter ander soort wapens. Ze moesten er nu gewoon meteen vol tegenaan! "Shui, Rapid Spin en Watergun!" riep Kasumi hem toe. De Squirtle plopte gelijk zijn ledematen naar binnen en begon met grote snelheid op zijn buik te draaien. Een seconde later liet hij zijn Watergun los uit alle gaten van zijn schild. Kasumi moest een stuk achteruit rennen om niet door de krachtige stralen geraakt te worden. Wauw, Shui had blijkbaar wat te bewijzen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyma sep 09, 2013 12:20 pm

Sora: Sora keek toe hoe ook Kasumi en Shui klaar gingen staan en even viel er een stilte over het veld. Er was geen scheidsrechter aanwezig en ergens had Sora gewacht tot deze persoon zou zeggen dat ze mochten beginnen, maar ja, er was geen scheidsrechter, en dus ook geen startsein. Dit betekende dat één van tweeën de eerste zet moest doen, maar voor Sora iets kon bedenken, was Kasumi begonnen. Ze droeg Shui op een combinatie te doen zie ze ook tijdens de contest in Cerulean had gebuikt; een combinatie van Rapid Spin en Watergun. Sora keek toe hoe de ronddraaiende, waterspuwende Squirtle over het veld schoot en de hele omgeving nat maakte. Ze waren nu echter buiten, op een veld met gras en zand, en in tegenstelling tot de contesthal, waar de vloer na deze aanval mooi glad was geworden, werd de omgeving nu nat en sompig. 'Spring, pas op waar je loopt,' reageerde Sora. Ze wilde niet dat Spring met haar poten vast zou komen te zitten in de modder. Aan de andere kant, Spring was een Grassoort en deze omgeving zou dan juist goed voor haar moeten zijn. Toch? Enfin, lang genoeg nagedacht over de verandering van de ondergrond. Tijd om een tegenaanval te doen. Maar wat dan?

Spring: De Ivysaur keek uitdagend naar de Squirtle, die duidelijk iets te bewijzen had. Voelde hij zich gekleineerd door haar evolutie? Of was het iets anders? Als je het goed bekeek, had Spring juist iets te bewijzen, aangezien ze van Shui had verloren tijdens de Contest in Cerulean. Enfin, dat maakte nu niet meer uit. Het was tijd voor het gevecht. Shui zette dezelfde combinatie in als tijdens de contest, met een redelijk ander effect, nu de omgeving en ondergrond anders waren. Spring voelde hoe de bodem onder haar poten vochtig werd en begon zich al snel verfrist te voelen. Ah, dit voelde goed! Shui's rondvliegende Watergun vloog echter hard in het rond en raakte Spring in het gezicht. De Ivysaur schudde haar kop, maar het water bleef maar komen. Tijd om die tol te laten stoppen met draaien. 'Spring gebruik je roede om Shui uit koers te slaan!' hoorde ze Sora roepen. De Ivysaur knikte, toverde haar ranken tevoorschijn, die krachtiger en sterker voelden dan eerst, en sloeg hiermee naar Shui. Eens zien of dit zou werken. Stopte hij niet met draaien, dan moest hij in ieder geval stoppen met al dat water, want anders werd het hier een moeras.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptydi sep 10, 2013 11:24 am

Kasumi had er niet bij nagedacht dat haar combinatie zo'n ander effect zou hebben in de buitenlucht. Het gras kon al het water niet aan en werd verzopen in de modderige grond. Dit kon nog wel eens in haar voordeel werken, aangezien Shui kon glijden op zijn schild en Spring enkel haar korte benen had. De stralen raakte Spring keer op keer, waar erg veel last leek de Ivysaur er niet van te hebben. Sora riep haar bevel naar Spring en Kasumi werd overrompeld door de snelheid waarmee de Ivysaur reageerde. In een oogblink sloeg Spring haar roedes uit en knalde Shui van zijn plek. De Squirtle stopte zijn Watergun, terwijl hij over de modderige grond vloog en tegen een boom knalde. Hij liet zijn ledematen en hoofd weer tevoorschijn komen en Kasumi zag zijn grimas. Shit, wat was Spring nu snel! Shui leek gefrustreerd en liet een krachtige Bubble los. Voor zover een Bubble krachtig was. "Shui, hou je hoofd erbij!" riep Kasumi hem toe. Water ging niet werken, dit moesten ze met fysieke aanvallen oplossen. "Double Team en dan Rapid Spin!" Shui kapte zijn Bubble af en zette zijn Double Team in. Vele Shui's omcirkelden Spring, waarna hij zijn Rapid Spin inzette. De Shui's vlogen nu op een ongelofelijke snelheid rond de Ivysaur. "Nu!" riep Kasumi, waarop de echte Shui uit de ring schoot en op Spring afstevende.

OOC: Wilde eerst even een echt gevecht doen, voordat hij evolueert Razz Anders zet je hierna even een serie aanvallen in?
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyma sep 16, 2013 11:50 am

Sora: Tevreden, en ook verrast door de plotselinge groei in Spring haar snelheid en kracht, zag het meisje hoe de Ivysaur de Squirtle weg sloeg tegen een boom. 'Goed gedaan Spring!' riep het meisje naar haar Pokémon, welke haar even tevreden aan keek. Shui liet zijn Bubble op hen los, welke Spring heel simpel met haar roedes kapot sloeg. Kasumi ging over op de volgende tactiek en ook Sora zette zich schrap. De Squirtle omsingelde Spring met een combinatie van Dubble Team en Rapid Spin. Spring keek om haar heen, op zoek naar de echte Squirtle. 'Gebruik je roede om de echte Shui te vinden!' riep het groenharige meisje naar haar Pokémon. Spring kon echter niet zo snel ronddraaien dan normaal, omdat de grond onder haar poten nu veranderd was in modder. Al soppend en slaand met haar roeden naar de voorbij flitsende Squirtle probeerde Spring Shui te lokaliseren, maar de Waterpokémon was sneller. Op Kasumi haar teken schoot Shui los uit de rond en viel Spring aan van achteren. De Ivysaur vloog naar voren en schoof op haar buik door de modder. Sora moest haar best doen niet te lachen toen Spring zich omdraaide en haar hele gezicht onder de modder bleek te zitten. Een sceptische blik van haar Pokémon deed het meisje haar lach inslikken, waarna ze zich weer probeerde te richten op het gevecht.

Shui had nu een mooie combinatie laten zien, nu was het haar beurt om iets te laten zien. Sora was echter niet zo heel goed in het verzinnen van combinaties, maar wilde toch iets proberen. 'Spring, die je Poison en je Sleep Powder samen!' De Ivysaur keek haar even vragend aan, schudde haar kop zodat alle modder eraf was, en deed toen wat haar gevraagd werd. Blauw en paars poeder stroomde uit haar knol, vermengde zich en zweefde naar Shui toe. 'Goedzo, en doe nu je Razor Leaf!' Sora hoopte dat Shui worden geraakt door de poedercombinatie zodat hij niet meer in staat zou zijn om de Razor Leaf te ontwijken. 'Goedzo, en doe nu je Take Down! Voor zover dat wil...' Dat laatste had ze er mompelend aan toegevoegd met een blik op de sompige, modderige grond. Spring liet zich echter niet kennen en ging, zo goed en zo kwaad als het ging, in de aanval.

OOC: Zo goed? =p
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyza okt 12, 2013 3:53 pm

Tot haar genoegen zag Kasumi dat Shui toch te snel was voor de Ivysaur. Waarschijnlijk had Sora's tactiek wel gewerkt als Shui alleen Double Team had gedaan, maar zijn Rapid Spin zorgde voor teveel snelheid. Kasumi riep naar haar Pokémon, waarna Shui uit de ring schoot. Hij raakte de Ivysaur heel tactisch van achter, waardoor Spring voorover met haar gezicht door de modder schoof. Kasumi sloeg geschrokken haar hand voor haar mond, maar Sora barstte zo ongeveer in lachen uit. "Sorry Spring!" riep het blauwharige meisje de Pokémon toe. Shui keek geërgerd achterom en Kasumi sloot snel haar mond weer. "Spring, die je Poison en je Sleep Powder samen!" klonk er over het veld. Verbaasd keek Kasumi naar Spring. Wat knap dat ze die twee aanvallen kon combineren! Maar het was wel van belang dat Shui hier niet door geraakt zou worden. Slapend was hij al een ramp, laat staan slapend en vergiftigd. "Gebruik je paraplu!" Shui legde snel zijn hoofd in zijn net en gebruikt zijn Watergun om een fonteintje over zichzelf heen te maken. Het blauw en paarse poeder werd weggespoeld en Kasumi was al een tegenaanval aan het bedenken, toen Shui plotseling weer achteruit geslagen werd.

~ SHUI ~
Crap! Groene, vlijmscherpe bladeren ketsen af op zijn schild en armen, terwijl de kracht ervan hem achteruit lanceerde. Hij lande op zijn benen, maar bracht zijn rechterhand naar de grond om in balans te blijven. Een grimas overheerste zijn gezicht. Grasaanvallen waren nu eenmaal zijn zwakke plek. Hij keek op en keek tot zijn grote schrik zo ongeveer recht in de ogen van Spring, die hem een seconde daarna neerhaalde met een Take Down. Terwijl hij door de lucht suisde wist de Squirtle zijn ledematen in te trekken, zodat de landing niet zoveel schade gaf. Shui plopte zijn armen en benen weer naar buiten, maar terwijl hij opstond, merkte hij dat hij trilde. Het beangstigde hem. Hij had nog nooit zoveel schade opgelopen in een gevecht. Ging hij dit nou daadwerkelijk verliezen? Ging hij nu echt à la cliché verliezen van een grasstarter? De stem van zijn Trainer haalde hem uit zijn gedachten. "Gebruik je Icebeam op de grond en doe daarna Tackle!" Shui keek naar de grond en snapte toen hoe Kasumi het bedoelde. Hoopte hij. Een krachtige ijsstraal verliet zijn mond en bevroor de grond voor hem, zodat er een lange ijsbaan ontstond. Meteen daarop rende hij er naartoe en liet zich op zijn buik op het ijs vallen. De Squirtle klemde zijn armen tegen zijn lichaam, terwijl zijn schild ervoor zorgde dat zijn snelheid toe nam. Terwijl hij naar voren stoofde voel Shui hoe vastbesloten hij was. En op één of andere rare manier voelde hij zich steeds krachtiger worden. Hij voelde zich groter, sterker... Wat was er aan de hand?

OOC: Even voor de duidelijkheid; Shui evolueert tijdens zijn laatste aanval. Dus tegen de tijd dat hij bij Spring is, is hij een Wartortle (:
Evolutie met toestemming.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyza okt 12, 2013 4:25 pm

Sora: Enerverend. Dat was het woord dat Sora aan dit gevecht gaf. Kasumi gaf haar vuur en inspiratie om te vechten voor datgene waar ze in geloofde. Of ze nou een Trainster zou worden, of toch een Coördinator zou blijven, zolang ze maar samen met haar Pokémon was, zij aan zij, zou ze iedere uitdaging aankunnen. Het meisje voelde zich opgewekt en wist dat ze bij haar beslissing zou blijven om een Trainster te worden. Natuurlijk had Coördineren ook iets moois, maar het was te moeilijk voor haar. Ze was niet goed met het verzinnen van steeds betere en vernieuwende combinaties. Dit echter, dit vechten, dit zorgde voor een vuur en enthousiasme in haar, dat haar motiveerde om door te gaan, haar Pokémon te helpen met groeien en boven zichzelf uit stijgen. Dit was haar doel, als Trainster, als vriendin en als mens.

Spring voerde de serie van aanvallen, welke ze haar een paar minuten eerder had opgedragen, netjes uit. De gecombineerde poederaanval werd door Shui op dezelfde manier afgeweerd als in Cerulean; het gebruik maken van een waterparaplu. Het bleef een slimme zet, hoe je het ook wende of keerde. Shui was echter niet snel genoeg om de Razor Leaf, en daarna ook de Take Down te ontwijken. Sora stond versteld van de kracht die Spring nu had. Het was duidelijk dat de Bulbasaur, inmiddels veranderd in een Ivysaur, veel was gegroeid sinds ze maanden geleden samen waren vertrokken vanuit Viridian. Shui stond niet helemaal stabiel meer op zijn poten, maar ging door, zoals ze inmiddels van de Waterpokémon was gewend. Het was een harde, misschien ietwat koppige, maar toch heel vastberaden Pokémon die zich niet zo gemakkelijk gewonnen zou geven.

Spring: De Ivysaur begon echt plezier te beleven in het gevecht, maar voelde ook dat het binnenkort al wel eens voorbij zou kunnen zijn. Shui stond, na het vangen van een reeks rake klappen van zowel haar bladeren als haar hoofd, niet meer zo stabiel op zijn dikke achterpoten als voorheen. Hij ging echter door, zoals Spring het graag gezien zou hebben. Ze wilde niet dat Shui op zou geven. Ze wist dat de Waterpokémon veel in huis had en ze wilde dat hij het liet zien, ook al wilde ze deze rematch graag winnen. Shui vormde een pad van ijs, recht naar haar toe, en gleed er op zijn buik overheen, op haar af. Even kantelde de Ivysaur haar hoofd een stukje opzij, een glimlach op haar lippen. Sora gilde naar haar dat ze opzij moest stappen, of springen, als dat sneller ging, maar ze bleef staan.

Haar glimlach vervaagde echter toen ze zag dat Shui aan het groeien was, groter en groter, en dat hij een wit licht uitstraalde. Wel verdraaid! Hij was aan het evolueren! Dat was niet de afspraak! Spring haalde haar roeden tevoorschijn, maar in plaats van ze te gebruiken om de aanval van Shui te blokkeren, zette ze de roeden op de grond en tilde zichzelf op, waardoor er een poortje ontstond. De Ivysaur merkte dat het nu een stuk gemakkelijker ging dan toen ze het maanden terug had geleerd van Ona de Tangela. Shui gleed met een mooie snelheid en een prachtige zoef onder haar door en knalde even verderop tegen een boom. Oeh, dat moet pijn doen dacht Spring en snel hobbelde ze naar de boom, waar Shui op de grond lag, uitgeteld.

OOC: Godmode met toestemming^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyzo okt 13, 2013 11:03 am

Kasumi sloeg haar handen voor haar mond, toen Shui hard geraakt werd door de Razor Leaf. Wat stom van haar! Het poeder was maar een afleiding geweest. De Squirtle wist zich op de been te houden, maar werd meteen daarna weer geraakt door Spring. "Shui, het spijt me.." zei ze zacht, terwijl ze tranen terug vocht. Ze wilde niet huilen, dat zou Sora ook alleen maar van streek maken. Het was een gevecht, zo gingen die nou eenmaal. Maar Kasumi wist nu wel weer waarom ze een Coördinator was geworden. Haar donkere ogen richten zich op haar partner, die zich weer omhoog werkte. Het feit dat hij door bleef gaan zorgde ervoor dat ook Kasumi zich vermande. Ze riep haar volgende bevel uit, wat Shui gelukkig snapte. In een oogwenk bevroor hij de grond en zoefde hij er overheen op zijn buik. Kasumi keek hem eerst vol spanning en verwachting aan, maar dat gevoel maakte plaats voor complete verbazing en ongeloof toen de Squirtle licht begon te geven. Hij groeide, er vormden zich oren op zijn hoofd, zijn staart werd weelderiger. Toen hij bij Spring aan kwam was Shui een volwaardige Wartortle.

Ondertussen had Spring haar roedes tevoorschijn gehaald, maar in plaats van Shui weg te slaan of iets dergelijks, zette de Ivysaur ze op de grond en duwde ze zichzelf omhoog. De Wartortle zoefde onder haar door en knalde tegen de boom achter haar. Kasumi slaakte een klein gilletje en rende naar haar Pokémon toe. Shui lag op zijn buik, dus draaide ze hem om. Kasumi glimlachte, hoewel er ook tranen in haar ogen stonden. "Fantastisch gedaan jongen. Wat ben je groot nu!" Dat laatste lachte ze, terwijl het meisje de tranen uit haar ogen veegde. Ze liet Shui zitten en kwam zelf overeind. Haar donkere ogen richtte zich op Sora. "Bedankt, het was een mooi gevecht," zei Kasumi oprecht. Ze hield niet echt van gevechten, maar een vriendin als tegenstander maakte het wel wat makkelijker. Plotseling schoot haar wat te binnen. "Zeg Sora, ga jij mee doen aan de Contest in Viridian? Die is over een week of twee volgens mij." Haar ogen stonden vragend. Het leek haar heel tof om weer tegenover Sora te staan in een Contest!
Terug naar boven Ga naar beneden
Sora Takahashi
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyma okt 14, 2013 11:14 am

Zo snel als het gevecht een climax had bereikt, nu beide Pokémon waren geëvolueerd, zo snel was het met één simpele zet van Spring ook alweer voorbij. Blij verrast had Sora toegekeken hoe Shui was geëvolueerd tijdens het uitvoeren van een aanval, nog meer verrast door Spring haar ontwijkingstactiek, en geschokt toen de Wartortle tegen een boom knalde hierdoor.Spring en Kasumi waren al bij de boom en ook Sora rende er snel heen. 'Gaat alles goed met hem?' vroeg ze geschrokken. Als hij maar geen hersenschudding had opgelopen. Kasumi liet Shui rechtop zitten, waardoor Sora kon zien dat het goed ging, maar dat het gevecht wel voorbij was. 'Bedankt, het was een mooi gevecht,' hoorde ze Kasumi zeggen en ze richtte haar ogen op het meisje. Een glimlach verscheen op haar lippen en ze knikte. 'Dat was het zeker. Jij ook bedankt.' Ze ging op haar hurken zitten en aaide Spring over haar hoofd. 'Goed gedaan hoor meisje,' waarop de Ivysaur een vrolijke 'Saur' liet horen.

De groenharige kwam weer overeind en keek toen weer naar Kasumi, toen deze haar een vraag stelde. Of ze ook mee ging doen aan de Contest in Viridian. Even sloeg het meisje haar ogen neer. Ze had niet eens geweten dat er weer een Contest aan zat te komen. Daarbij, had ze niet al zo goed als besloten dat ze zou stoppen met coördineren en een trainster zou worden? Wilde ze niet eerst de Gym in Cerulean uitdagen, voordat ze daar echt de knoop over door zou hakken? Ze keek nog enkele tellen naar de grond, ving toen uit haar ooghoeken de vragende blik van Spring en richtte zich toen weer tot Kasumi. 'Nee, ik ga niet meedoen. Ik wil de Cerulean Gym uitdagen.' Dat ze wilde stoppen met coördineren sprak ze nog niet uit, aangezien ze daar nog niet helemaal zeker over was. 'Maar we moeten dus wel dezelfde kant op,' glimlachte het meisje vervolgens naar Kasumi. 'Zullen we anders samen reizen? Een reisje door Rock Tunnel is leuker met z'n tweeën, vind je niet?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
A fishi new friend Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Emptyza nov 02, 2013 11:42 am

Terwijl ze haar vriendin vragend aankeek, sloeg Sora haar ogen neer. Kasumi's blik werd wat bezorgd. Had ze iets verkeerds gezegd? "Nee, ik ga niet meedoen. Ik wil de Cerulean Gym uitdagen," antwoordde het groenharige meisje uiteindelijk. Vervuld van verbazing keek Kasumi naar haar vriendin. De Gym uitdagen? "Heb je de Boulder Badge al dan?" vroeg Kasumi wat ongelovig. Sora was toch een Coördinator? Waarom ging ze dan Gyms uitdagen? "Maar we moeten dus wel dezelfde kant op," vervolgde Sora met een glimlach. "Zullen we anders samen reizen? Een reisje door Rock Tunnel is leuker met z'n tweeën, vind je niet?" Geschrokken deed Kasumi een stap achteruit. "Rock Tunnel?! Uh, ik eh.." Ze lachte een beetje ongemakkelijk en wreef over haar achterhoofd. "Ik wilde gewoon de bus terug naar Cerulean nemen. Mijn moeder verwacht me vanavond ook gewoon weer thuis." Kasumi bleef ongemakkelijk lachen. Ze wist dat het ongebruikelijk was wat ze deed: de bus gebruiken om rond te reizen en 's avonds thuis in haar eigen bed slapen. Maar om echt weken onderweg te zijn.. Dat zag ze nog niet echt zitten. Daarnaast wilde ze haar moeder niet te lang alleen laten. Ze was immers net een week weg geweest voor de Fuchsia Contest. "Het spijt me Sora," zei Kasumi oprecht, terwijl ze haar handen voor zich vouwde. Wat zou het meisje nu wel niet van haar denken?
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
A fishi new friend Vide
BerichtOnderwerp: Re: A fishi new friend A fishi new friend Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

A fishi new friend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Lavender Town-