Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Kean Hayashi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Kean Hayashi Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Kean Hayashi Kean Hayashi Emptyzo sep 25, 2011 3:22 pm

Karakter Kaart

Naam: Kean Hayashi
Leeftijd: 24 jaar (6 minuten jonger dan Kane)
Geslacht: Man
Woonplaats Saffron City
Uiterlijk: Kean lijkt erg op zijn 6 minuten oudere broer. Hij heeft ook roodblonde haren en dezelfde lichtgroene ogen. Hij is één meter en achtenzeventig centimeter lang en heeft een normaal postuur. Over het algemeen draagt hij gemakkelijke, wat versleten kleding; een kapotte spijkerbroek met daarboven een shirt, vest of trui van zijn favoriete band Safari Park. Tijdens gymgevechten draagt hij precies hetzelfde als zijn broer (zwarte broek, zwarte trui met capuchon), zodat ze nog minder goed uit elkaar te houden zijn.
Karakter: Kean is arrogant te noemen, al vindt hij zelf van niet. Hij gelooft dat hij mateloos populair is, maar weigert vrienden te maken en vindt het ook geen probleem om mensen te kwetsen. Hij slijmt vaak bij mensen om zo in hoog aanzien te komen – je weet maar nooit wanneer zoiets van pas komt.
Kean is net als zijn broer erg koppig en laat zich niet zomaar ompraten. Hij verdedigt de meest stomme ideeën, of die nou van hemzelf of van zijn broer zijn. Kane is ook de enige die kritiek op zijn ideeën mag geven, de enige naar wie hij luistert en de enige die van hem mag winnen in een gevecht.
Kean wil graag overal de beste in zijn, of dat nou om pokémongevechten gaat of om muziek.
Familie:
Vader Kaito Hayashi (62) – Ambitieuze man die zijn zoons wil zien knokken voor hun plaats in de wereld. Hard als hij kan zijn tegen zijn zoons, lijkt hij geen hart te bezitten, maar wie verder kijkt, zal zien dat hij altijd handelt uit liefde voor zijn zoons.
Moeder Michiko Suzuki-Hayashi (57) – Overbezorgde moeder die haar zoons het liefst tot haar dood bij zich thuis had wonen. Ze komt regelmatig langs in de gym om te zien of haar zoons zich wel redden. Niets liever zou ze willen dan dat ze beide een leuk meisje ontmoeten en een gezellig gezinnetje kunnen stichten.
Tweelingbroer Kane Hayashi (24) – In bijna alles gelijk aan Kean.
Trainer/Coördinator/Gymleider: Gymleider
Pokémon
  • Weedle (Leon) ♂
  • Hypno (Blake) ♂
  • Starmie (Gary)

Geschiedenis:
Kane Hayashi lag al zes minuten te huilen, toen Kean Hayashi ter wereld kwam. Toen al leek hij als twee druppels water op zijn tweelingbroer. De twee jongens hadden geluk met het gezin waarin ze waren geboren, want de eerste jaren werden ze omgeven door liefde. Toen ze zeven werden kregen ze allebei hun eerste Pokémon. Kean mocht zich tevreden stellen met een Weedle, terwijl Kane voor een Caterpie mocht zorgen. De twee jongetjes waren natuurlijk erg gelukkig met hun Pokémon, ondanks dat ze maar zo zwak waren.
Hun moeder was er diep van binnen wat minder gelukkig mee, want het geven van een pokémon benadrukte nog maar eens dat ze ooit afscheid zou moeten nemen van haar twee zoons – ze begonnen al steeds meer het avontuur op te zoeken. Vader werd strenger en wilde dat Kean en Kane gingen trainen met hun Pokémon. Hoewel ze dit maar al te graag deden, zorgden ze er wel voor dat hun Weedle en Caterpie niet evolueerden. Ze vonden hun Pokémon leuk zoals ze waren.

Toen Kean en Kane negen jaar oud waren, was er een kermis in Celadon City. Samen met hun ouders gingen ze erheen. Kean kon zijn geluk niet op, want hij won een Drowzee met een loterij. Het was een lelijke pokémon, maar sterker dan de Weedle die hij bezat. Dit zou zijn vechtpokémon worden, terwijl Weedle meer zijn vriend zou blijven.
Kane was erg jaloers en wilde dat Kean de Drowzee met hem zou delen.Kean wilde hier wel mee instemmen, maar hun vader vond het belachelijk. Zo zouden ze nooit grote pokémontrainers worden!
De volgende dag kreeg Kane zijn eigen sterke pokémon; een Abra uit de Game Corner van Celadon City.

Het was alsof het trainen nu pas echt begon. Nu zowel Kean als Kane en psychische pokémon had, had Kaito het plan gevormd om de twee jongen de gymleiders van de Psychische gym in Saffron City te laten worden. Ze zouden een prima team vormen en het de passerende pokémontrainers erg lastig maken. De tweeling vond het een geweldig doel en ze trainden hard.
Ze zouden beide echter nog een pokémon moeten hebben, want de huidige gymleidster vocht met vier pokémon. Daarom gingen ze, toen ze dertien waren, naar de Seafoam Islands, waar het de bedoeling was om twee water-psychische Pokémon te vonden.
Kaito liet de twee kinderen op het eiland achter. Kane met zijn Caterpie op de schouder en een Kadabra in de pokéball, Kean met zijn Weedle op het hoofd en zijn Drowzee veilig opgeborgen.

Zo gingen ze op zoek en het duurde niet lang voordat ze een Staryu vingen. Dit was geen psychische pokémon, maar als ze de ster zouden laten evolueren, zou hij dat wel worden. Kean was tevreden, maar durfde nog geen contact te zoeken met hun vader. Ze moesten nog een pokémon vangen.
Het duurde lang, maar uiteindelijk vingen ze een Slowpoke. Deze zou van Kane worden, Kean eigende zich de Staryu toe. Met behulp van Teleport gingen ze naar het Pokécenter in Vemillion City, waar hun vader hen al opwachtte.

Er volgden jaren van zware trainingen en Kean zag zowel zijn Staryu als zijn Drowzee evolueren. Ook Kane zag zijn Pokémon sterker worden. Zo kwam het dat hun vader op een dag het goede nieuws bracht: ‘Jullie zijn er klaar voor, jongens. Vanaf vandaag zijn jullie de leiders van de Saffron Gym.’

Like's:
  • Winnen
  • Vechten
  • Muziek

Dislike's:
  • Verliezen
  • Kritiek
  • Alles dat hem niet interesseert

En verder..:
Kean traint zijn Weedle wel, maar weigert om hem te laten evolueren.


Laatst aangepast door Kean Hayashi op vr aug 03, 2012 3:20 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Kean Hayashi Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Kean Hayashi Kean Hayashi Emptyzo sep 25, 2011 3:28 pm

En daar is de andere A!

Wow, ik heb een typfout ontdekt 0.o
Citaat :
want de eerste jaaren werden ze omgeven door liefde
jaren.

Verder is hij goed. Dus als je dat even aanpast (:

_________________
Kean Hayashi ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Kean Hayashi Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Kean Hayashi Kean Hayashi Emptyzo sep 25, 2011 3:44 pm

Oh, damn xD Aangepast!

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Kean Hayashi KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Kean Hayashi Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Kean Hayashi Kean Hayashi Emptyzo sep 25, 2011 3:52 pm

Dan is hij bij deze goedgekeurd!

_________________
Kean Hayashi ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Kean Hayashi Vide
BerichtOnderwerp: Re: Kean Hayashi Kean Hayashi Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Kean Hayashi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Gymleiders-