Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Kane Hayashi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kane Hayashi
Kane Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 539
Poképoints : 106
Reputatie : 29
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Kane Hayashi Vide
http://lacernellarubra.deviantart.com
BerichtOnderwerp: Kane Hayashi Kane Hayashi Emptyzo sep 25, 2011 3:15 pm

Karakter Kaart

Naam: Kane Hayashi
Leeftijd: 24 jaar (6 minuten ouder dan Kean)
Geslacht: Man
Woonplaats Saffron City
Uiterlijk: Kane heeft een roodblonde haarkleur, dat in het volle zonlicht blond lijkt, maar wanneer het nat is (of in het donker), een kastanje rode kleur heeft. Hij is één meter en negenenzeventig centimeter lang, niet dik, maar ook niet extreem dun. In zijn vrije tijd draagt hij altijd gemakkelijke, afgedragen kleding, zoals een spijkerbroek met scheuren en T-shirts of sweaters, het liefst als reclame voor zijn favoriete band Leaf Green. Tijdens gymgevechten draagt Kane altijd zwarte kleding: een zwarte broek en een zwarte trui, met de capuchon ver over zijn hoofd getrokken, zodat zijn gezicht nauwelijks te zien is.
Karakter: Kane is een arrogante jongeman, die er niet aan twijfelt dat iedereen hem aardig vindt. Hij weigert vrienden te maken en heeft er geen problemen mee mensen te kwetsen. Dit doet hij echter niet vaak, want hij wil graag dat iedereen hem aardig vindt. Hij slijmt vaak bij mensen in een poging hoog in aanzien te komen bij deze mensen. Kane is ook erg koppig en weigert vaak van mening te veranderen. Hij heeft vaak een weerwoord om de meest krankzinnige ideeën te ondersteunen.
Veel contact met de buitenwereld probeert Kane overigens niet te maken. Als hij niet bezig is met een gymgevecht, dan is hij wel aan het trainen of bezig met muziek. Kane kan erg slecht tegen zijn verlies en haat kritiek. Zelfs opbouwende kritiek kan hij niet verdragen, tenzij deze afkomstig is van zijn tweelingbroer Kean. Kane wil overal de beste in zijn en vindt het dan ook verschrikkelijk dat de psychische gym niet de laatste gym is die bevochten moet worden.
Familie:
Vader Kaito Hayashi (62) – Ambitieuze man die zijn zoons wil zien knokken voor hun plaats in de wereld. Hard als hij kan zijn tegen zijn zoons, lijkt hij geen hart te bezitten, maar wie verder kijkt, zal zien dat hij altijd handelt uit liefde voor zijn zoons.
Moeder Michiko Suzuki-Hayashi (57) – Overbezorgde moeder die haar zoons het liefst tot haar dood bij zich thuis had wonen. Ze komt regelmatig langs in de gym om te zien of haar zoons zich wel redden. Niets liever zou ze willen dan dat ze beide een leuk meisje ontmoeten en een gezellig gezinnetje kunnen stichten.
Tweelingbroer Kean Hayashi (24) – In bijna alles gelijk aan Kane.
Trainer/Coördinator/Gymleider: Gymleider
Pokémon
  • Noel (Caterpie) ♂
  • Kaleb (Alakazam) ♂
  • Gray (Slowbro) ♂


Geschiedenis:
Vermillion City was gehuld in mist en regen, toen Kane Hayashi ter wereld kwam, zes minuten later gevolgd door Kean. Kaito en Michiko waren dolgelukkig met hun tweeling en in hun eerste levensjaren werden Kane en Kean overspoeld door liefde. Op hun zevende verjaardag kregen ze allebei hun eerste Pokémon. Kane kreeg een Caterpie, Kean een Weedle. De twee jongetjes waren dolgelukkig met hun Pokémon, maar merkten tegelijkertijd dat er iets veranderde binnen de familie. Hun moeder was altijd al erg zorgzaam geweest, maar werd nog zorgzamer en bezorgder toen ze merkte dat haar zoons het avontuur op probeerden te zoeken en hun grenzen steeds maar weer verlegden. Hun vader werd strenger en hielp hen met het trainen van hun Pokémon.

Toen de jongens negen waren, werd er een kermis georganiseerd in Celadon City. Samen met hun ouders gingen Kane en Kean naar deze kermis. Na een lange dag over de kermis gestruind te hebben en zo’n beetje alles bekeken en gedaan te hebben, besloten de Hayashi’s mee te doen aan een loterij. Alle vier kochten ze een lot, maar de enige die in de prijzen viel was Kean. Hij won de hoofdprijs en mocht een Drowzee mee naar huis nemen. Kane was natuurlijk jaloers op zijn jongere broertje en begon te jammeren dat ze de Drowzee moesten delen. Vader Kaito werd woest op zijn zoon en stuurde hem voor straf extra vroeg naar bed. “Een groot Pokémontrainer wordt je niet door je aan te stellen!” zei hij hem, en zonder hem een goede nacht te wensen deed hij het licht uit.

De volgende dag gaf hij Kane een Abra, gewonnen in de Game Corner van Celadon City.

De trainingen werden zwaarder. Nu beide jongens een psychische Pokémon hadden, was het in Kaito opgekomen hen de Psychische gym in Saffron City over te laten nemen van Sabrina, een nicht en goede vriendin van Kaito, die gehoord had dat de jonge vrouw wilde stoppen als gymleidster. De jongens zagen een toekomst als gymleiders wel zitten en trainden hard om hun doel te bereiken. Toen ze dertien waren en Kanes Abra een Kadabra was geworden, nam Kaito hen mee naar de Seafoam Islands. Hier zouden ze op zoek gaan naar twee water-psychische Pokémon: Slowpoke en Starmie. “Jullie hoeven geen contact met me te zoeken voordat jullie één van deze twee Pokémon hebben gevonden,” zei Kaito, die doorreisde naar Cinnabar Island.

De eerste Pokémon die ze wisten te vangen was een Staryu. Omdat dit geen water-psychische Pokémon was, durfden de jongens geen contact te zoeken met hun vader en zochten ze verder. Bijna hadden de jongens de moed opgegeven, toen ze een Slowpoke tegenkwamen op een afgelegen plek. Het lukte hen de Pokémon te vangen. “Jij neemt de Slowpoke,” zei Kean tegen zijn oudere broer. “Dan houdt ik de Staryu.” Nu durfden de jongens wel terug naar hun vader. Met behulp van de Teleport konden ze naar het Pokécenter van Vermillion City reizen, waar hun vader hen al opwachtte.

Nog vele jaren van zware trainingen volgden, tot hun vader op hun twintigste verjaardag eindelijk het goede nieuws bracht. “Jullie zijn er klaar voor, jongens,” zei hij. “Vanaf vandaag zijn jullie de leiders van de Saffron Gym.”

Like's:
  • Winnen
  • Trainen
  • Muziek

Dislike's:
  • Verliezen
  • Kritiek
  • Alles dat voor hem niet nuttig is

En verder..:
Kane heeft er bewust voor gekozen zijn Caterpie niet te laten evolueren. Hij traint hem wel, maar vecht nooit met hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Kane Hayashi Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Kane Hayashi Kane Hayashi Emptyzo sep 25, 2011 3:24 pm

Hoi An! Geen idee of je nou Anja of Anita bent xD

Ten eerste wil ik even opmerken dat in je bij het karakter heel erg vaak het woord vaak gebruikt xD Dat is verder niet fout, maar leest wel raar. Verder is je KK helemaal goed, ook al keek ik wel raar tegen die Caterpie aan Razz

Dus bij deze is hij goedgekeurd!

_________________
Kane Hayashi ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Kane Hayashi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Gymleiders-