Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [GYM] Building a dream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 3:18 pm


Adem in, adem uit. Een oefening die Sishuri wel vaker deed als ze voor een grote uitdaging stond. Bijvoorbeeld toen ze op het punt had gestaan om door Mt Moon te gaan. Misschien kwam het wel door het feit dat ze er naar uit had gekeken? Want tijdens een gewoon wild pokemon gevecht voelde ze deze nerveuze gevoelens niet. Dan was het met een heldere kop het gevecht in duiken en geen rekening houden met wat er op het spel stond. De eerste Gym had deze gevoelens niet bij haar opgewekt, omdat ze toen nog in de euforie zat van haar beginnende reis, maar nu, nu ze ouder en wijzer was geworden door alle gebeurtenissen om haar heen dacht ze er anders over na. Ze had met geen van haar pokemon een voordeel qua soort, dus het moest nu van haar tactiek gaan afhangen. Ook kreeg Sishuri telkens weer het gevoel dat haar pokemon er zelf nog niet klaar voor waren, ook al waren zij telkens weer degene die haar pushten naar de tweede Gym. Ze moest het gewoon onder ogen zien, zij was hier degene die dacht dat ze er niet klaar voor was.

Buiten waaide een verkoelend briesje, terwijl de zon fel op haar hoofd neer scheen. Ze had nog geen pokemon uit zijn of haar Pokeball laten kruipen, omdat ze dan in een vastberaden blik zou kijken en dan zou ze waarschijnlijk bezwijken. Met een diepe zucht zette Sishuri zichzelf in beweging en liep naar de plek in Cerulean waar de Gym zich bevond. Toen ze bij het gebouw was aangekomen, leek de moed haar in de schoenen te zinken, ze kon even niet meer bewegen en keek wat verstijfd naar de deuren. Een plotselinge lichtflits kwam uit haar riem en Freeze had zich uit zijn Pokeball weten te bevrijden. Had hij opgemerkt dat zijn Trainer wat in de problemen zat? De Squirtle liep naar voren en draaide zich toen om en keek Sishuri met een scheef gehouden kopje aan. Toen hij erachter was gekomen wat er aan de hand was liep hij naar haar benen toe en gaf een.. knuffel? Meteen zakte Sishuri door haar knieën en hield de Squirtle vast. Wat was hij toch.. lief voor haar. Freeze keek op, vastberadenheid fonkelde in zijn ogen. "Goed, we gaan het doen." Zei Sishuri toen ze een paar keer diep in had geademd. Freeze sprong op uit haar armen en rende al naar de deuren toe. Met een zeer kleine glimlach volgde Sishuri hem, nog steeds wat zenuwachtig voor wat er zou komen. De schuifdeuren openden zich en Sishuri sloot haar ogen voordat ze naar binnen stapte. Hier was het dan. Haar Squirtle rende voor haar uit, met uitgestrekte armpjes en bleef staan bij de balie, waar Sishuri waarschijnlijk moest melden dat ze de Gymleader wilde uitdagen. De Trainer meldde dat ze Cynthia wilde uitdagen en de vrouw achter de balie knikte vriendelijk. Vervolgen werd ze naar een tweede zaal geleid en voor de tweede keer op haar reis zag ze het veld waar ze haar Gymgevecht moest houden. Dit keer was het een groot zwembad met platformen waar eventuele niet zwemmende pokemon op konden staan. Met een bijna open hangende mond keek Sishuri naar het veld waar ze haar Gymgevecht zou moeten houden. Dit kon nog eens lastig worden voor haar.

OOC; Voor Cynthia c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 6:17 pm

Het was een prachtige dag. Het zonnetje scheen, de lucht was blauw en Cynthia was vrij. Nou ja, vrij, dat dacht ze maar. Ze was helemaal niet vrij, want ook vandaag stonden er weer uitdagingen op het programma. Cynthia had het zo gepland dat ze ruimte genoeg had voor eventuele spontane uitdagers, zo ook vandaag. 'Goedzo Shelby, nog een keer!' riep de vrouw enthousiast vanaf haar Lapras naar haar Shelder. Shelby knikte en voerde de oefening die Cynthia voor hem had bedacht nog een keer uit. Cynthia moedigde haar Pokémon nog een keer aan, samen met Denise, maar werd toen opeens afgeleid. Achter haar hoorde de vrouw de klapdeur van het zwembad open en weer dicht gaan en dus wende ze zich tot de deur en de twee personen die binnen waren gekomen; haar baliemedewerkster en een jong meisje, samen met haar Squirtle. Cynthia haar ogen begonnen onmiddellijk te twinkelen. Een Waterpokémon! Ja! 'Stop maar hoor Shelby, goed gedaan,' sprak de vrouw glimlachend naar haar Shelder, waarna ze met Denise naar de vrouw en het meisje voer.

Soepel sprong Cynthia van de rug van haar Pokémon en liep naar het tweetal toe. 'Deze jongedame wil je graag uitdagen,' verklaarde de vrouw, waarop Cynthia glimlachend naar het meisje keek en haar hand uitstak. 'Leuk dat je me komt uitdagen! En met wie heb ik het genoegen?' Ze glimlachte naar de Squirtle en nam toen haar plaats in aan haar kant van het zwembad, haar Varporeon al zittend aan haar zijde. De scheidsrechter nam ook zijn plaats in en opende het gevecht. 'Het volgende gevecht zal plaatsvinden tussen Sishuri Kaimia uit Celedon City en Cynthia Claves van de Cerulean City Gym. Beide partijen mogen maximaal twee Pokémon gebruiken, alleen de uitdager mag zijn Pokémon tijdens het gevecht wisselen. Begin!'
'Martin, ik kiest jou!' riep Cynthia en ze wierp de Pokéball van haar Dewgong in de lucht en in een witte flits verscheen haar sierlijke Dewgong. 'Martin, start met Aqua Ring en doe daarna je Aqua Tail!' Martin sloot zijn ogen en hulde zichzelf in een heldere, lichtblauwe gloed. Vervolgens kwam de Dewgong in beweging, scheerde op de tegenstander af, sprong uit het water met een sierlijke salto en zette zijn Aqua Tail in. Het gevecht was begonnen.

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 6:40 pm

Sishuri had een Gymleader verwacht met zeer sterke waterpokemon, maar toen ze een Lapras haar kant op zag komen, was ze toch nog wel verbaasd, ja. De vrouw van de balie deelde mee dat Sishuri hier was om Cynthia uit te dagen. 'Leuk dat je me komt uitdagen! En met wie heb ik het genoegen?' Er werd een hand naar haar uitgestoken en Sishuri schudde deze eerst voordat ze antwoordde. "Sishuri Kaimia, aangenaam." Glimlachte ze en Freeze hief zijn borst wat op toen de Gymleader naar hem glimlachte. Vervolgens was de tijd aangebroken om te beginnen. Sushuri nam plaats aan de andere kant van het strijdveld en slikte nog wat nerveus. 'Het volgende gevecht zal plaatsvinden tussen Sishuri Kaimia uit Celedon City en Cynthia Claves van de Cerulean City Gym. Beide partijen mogen maximaal twee Pokémon gebruiken, alleen de uitdager mag zijn Pokémon tijdens het gevecht wisselen. Begin!' De stem van de scheidsrechter galmde nog wat na in haar hoofd, maar toen ze haar hoofd schudde, werd alles weer wat helder.

'Martin, ik kiest jou!' Een Pokeball werd opgeworpen en een sterk uitziende Dewgong verscheen op het veld. Sishuri wierp een blik op haar Squirtle die al aan de rand van het zwembad stond, ze knikte haar pokemon toe. Het maakte haar niet uit of ze hiermee geen voordeel had, in Freeze had ze nu het meeste vertrouwen. De Squirtle dook meteen in het water en sprong vervolgens op een drijvend platform en ging klaar staan. 'Martin, start met Aqua Ring en doe daarna je Aqua Tail!' Aqua Ring? Was dat niet een aanval die de gebruiker steeds weer wat heelde? Voordat Sishuri geheel had kunnen nadenken zette de Dewgong zijn volgende aanval in. "Freeze, duik in het water en gebruik dan je Water Gun!" Beval Sishuri en de Squirtle krabbelde nog net op tijd van het platform en met een plons verdween Freeze in het heldere water. Even later sprong hij op en lanceerde een Water Gun op zijn tegenstander, terwijl hij zich nog in de lucht bevond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 7:09 pm

Cynthia keek toe hoe Martin met een sierlijke sprong uit het water kwam, een salto maakte en met een staart, bestaande uit water, zijn aanval inzette op de Squirtle die Sishuri had ingezet. Cynthia moest toegeven dat ze niet had verwacht dat het meisje haar Waterpokémon in zou zetten, maar aan de andere kant, je moest altijd kiezen voor de Pokémon waar je het meeste vertrouwen in had. Je moest je keuze niet alleen baseren op voordelen, maar vooral op het vertrouwen dat je had in je Pokémon en de kennis van zijn kwaliteiten. De vrouw vermoedde dat de Squirtle wat mooie kwaliteiten had. De blauwe Schildpadpokémon ontweek haar aanval door van het platform in het water te schieten. Martin zijn aanval mistte en met een sierlijke duik kwam de Pokémon weer in het water terecht. Bijna tegelijk met de Squirtle kwam de Dewgong weer boven en kreeg een Water Gun middenin zijn gezicht. Boos keek de witte Pokémon naar de Squirtle. Nou ja zeg!

Cynthia grinnikte even om het boze gezicht van haar Dewgong en ging over naar de volgende zet. 'Aqua Jet!' Martin knikte, werd omhuld met water en schoot als een speer op de Squirtle af. De vrouw was erg nieuwsgierig naar wat de Squirtle nog meer kon. Hoe snel was hij? Hoe lenig? Hoe gezond? Ze probeerde een glimp op te vangen van de huid en de schild van de Pokémon. Glansde die wel goed? Had de Pokémon wel de juiste kleur blauw? Vast wel, want hij zag er wel gelukkig uit, al wilde gelukkig nooit per definitie ook echt gezond betekenen. Of was het nou andersom?

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 8:45 pm

Sishuri kon een kleine grijns niet onderdrukken toen de Dewgong midden in zijn gezicht werd geraakt door de Water Gun en de blik die hij toen in zijn ogen had gezet. 'Aqua Jet!' Direct volgde er weer een aanval op haar Squirtle die even verschrikt opkeek. Hij kon zich moeilijk nog meer op het water storten. "Duik in je schild en gebruik je Water Gun om jezelf vooruit te blazen!" Beval ze haar pokemon en de Squirtle dook gelijk in zijn schild. De Dewgong naderde haar pokemon al snel en net toen Freeze zijn Water Gun uitvoerde werd hij nog geraakt door de sterke Aqua Jet. Toch gaf Freeze het niet op na dit stootje en schoot hij zichzelf vooruit. Het schild schoot omhoog, maakte een mooi boogje en begon weer omlaag te storten. "Rapid Spin!" Riep Sishuri vervolgens en het schild begon wild te draaien, het laatste deel van de Water Gun werd over het veld gesproeid en de Squirtle kwam met een grote snelheid op het water af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 9:14 pm

Cynthia knikte tevreden toen Martin de Squirtle raakte. Goedzo. De kleine Pokémon ging echter dapper door met vechten en zette een Rapid Spin in. Goed, maar niet goed genoeg. 'Martin, counter met een Aqua Tail,' reageerde Cynthia. Haar idee was om de Squirtle met de Aqua Tail uit de lucht te meppen. Martin maakte vaart, sprong op, maakte wederom zijn sierlijke salto en zette dezelfde aanval in als in het begin van het gevecht. 'Doe hierna je Ice Beam op het water,' vervolgde de vrouw. Als het goed ging, zou de Squirtle bevroren zijn in het water. Zo niet, dan zou het gevecht deels verder plaats vinden op ijs. Ook leuk en uitdagend. Cynthia glimlachte. Ze wilde graag meer zien van de Squirtle en zijn trainster. Zou de Squirtle haar Dewgong kunnen verslaan? Ze zouden het vanzelf zien. Zolang de Pokémon maar zijn uiterste best deed, net als zijn trainster.

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 9:30 pm

'Martin, counter met een Aqua Tail,' Het bevel kwam snel en nog voordat Freeze de Dewgong had kunnen raken. De grote waterpokemon sprong sierlijk op en sloeg Freeze uit de lucht. 'Doe hierna je Ice Beam op het water,' Freeze had eerder door wat Cynthia van plan was dan Sishuri zelf en gebruikte weer een Water Gun om zijn snelle aftocht af te remmen. Sishuri schudde haar hoofd en knikte haar Squirtle toe. Nog steeds was de Rapin Spin in werking, dus schoten de waterstralen elke kant op en werkte een deel maar zoals de Squirtle wilde. Net op het moment dat zijn schild het water raakte, veranderde het in ijs, maar door puur geluk draaide het schild nog even door en sloeg Freeze met zijn staart het ijs om zijn schild kapot. Het schild schoof wat over het ijs en toen Freeze eruit kwam, krabbelde hij wat duizelig over het ijs. De nieuwe omgeving was iets om aan te wennen, maar de Dewgong zou zeker zijn voordeel eruit weten te halen. "Freeze, richt je Water Gun op het ijs om je heen." Zelfs al was de Squirtle duizelig, hij zou zijn Water Gun toch overal moeten richten. Al snel werd het ijs bekleed met water, zodat het oppervlak nog gladder werd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 10:19 pm

Cynthia keek toe wat er gebeurde vanaf het moment dat Martin de Squirtle uit de lucht sloeg. De Pokémon hield, tot Cynthia's grote verbazing, niet op met draaien en ging gewoon door met zijn Rapid Spin. Hmm, oké? Onverwacht. Het water van het Zwembad werd echter wel voor een deel bevroren en dat was toch iets dat Cynthia van plan was geweest. Alleen had ze gehoopt dat de Squirtle er dan in of onder had gezeten. Hoe het ook zij, het gevecht ging verder en de Squirtle begon het ijs nat te maken met water. Martin was inmiddels ook op het ijs beland en keek toe hoe de Squirtle het veld nog gladder probeerde te maken dan het al was. Ja, helaas, vandaag niet. 'Martin, Icy Wind.' De Dewgong opende zijn mond en liet een ijzige, steenkoude, alles-wat-nat-was-bevriezende wind ontsnappen. Het idee van alles nat maken met water, zou nu in het nadeel gaan werken voor de Squirtle, want hij creëerde alleen maar meer ijs en met een beetje pech voor de tegenstander, en geluk voor Cynthia, zat Squirtle straks met zijn voetjes vastgevroren op het ijs. 'Goedzo Martin, en doe nu je Take Down!' Martin sloot zijn mond en gleed in een razend tempo naar voren over het ijs, zijn hoofd voorover gebogen met zijn hoorn naar voren, klaar om de Squirtle te rammen.

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydi aug 27, 2013 10:31 pm

Trots keek Freeze neer op zijn werk, maar het volgende bevel van Cynthia zou dit juist in zijn nadeel laten werken. 'Martin, Icy Wind.' Direct kwam een ijzige wind opzetten en het water dat Freeze op het ijs had gestrooid bevroor en helaas, het water dat nog op hem had gezeten bevroor hem ook vast. 'Goedzo Martin, en doe nu je Take Down!' Er was geen enkele manier om de aanval te ontwijken, dus misschien een tegenaanval dan? Meer aanvallen dan ze al had bevolen had Freeze niet, maar dat maakte haar ook niet uit. "Gebruik je Water Gun zolang als je kan!" De Dewgong kwam steeds dichterbij en Freeze liet de straal met water los. Maar al snel werd hier een einde aangemaakt. De Take Down raakte hem op zij schild, een plek waar de schade dan wel minder zou zijn, maar toch was de impact zo groot dat Freeze uit het ijs werd geduwd en van het bevroren deel afgleed. Nu bevond de Squirtle zich weer in het water, waar hij misschien wel beter af was. De Squirtle zwom naar de andere kant van het ijsplatform en wist zich erop te krabbelen. "Neem een aanloop, duik dan in je schild en probeer de Dewgong te rammen." Freeze gaf een kort knikje en gleed vervolgens over het ijs, alsof hij aan het schaatsen was, toen hij genoeg snelheid had gemaakt, dook hij in zij schild en vermeerderde hij zijn snelheid daardoor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptywo aug 28, 2013 5:26 pm

Cynthia keek toe hoe haar Dewgong de aanval inzette. Sishuri droeg haar Pokémon op Martin af te remmen met een Water Gun, maar dit mocht niet baten. Martin ramde de Squirtle vol in zijn buik, of nou ja, op zijn schild, op de plek waar zijn buik zat. Door de klap werd de Squirtle naar achteren gelanceerd, terug in het water. Martin landde op het ijs, gleed een stukje door, maar wist op tijd af te remmen. Cynthia keek toe hoe de Squirtle aan de andere kant van het platform weer uit het water klauterde en een poging deed om Martin van het ijs af te rammen. 'Hail!' riep Cyntia, waarop Martin het spontaan liet hagelen. De kleine stukjes ijs regenden neer op het veld, maar konden niet voorkomen dat Martin door de Squirtle werd geraakt. Nu was het de Dewgong die zich weer in het water bevond, en dat vond Cynthia prima zo. 'Martin doe Dive!' De Dewgong dook onder water, diep, steeds dieper. Bij de bodem aangekomen zette hij zich weer af om vervolgens met een hoge snelheid weer naar het oppervlak te schieten, recht onder de Squirtle.

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptywo aug 28, 2013 5:38 pm

Als gevolg van de Hail aanval die de Dewgong had gebruikt, werd Freeze gedeeltelijk afgeremd en erger nog, liep hij ook schade op. Toch wist hij zijn tegenstander te raken, die zich nu in het water bevond. 'Martin doe Dive!' Freeze was tot stilstand gekomen op het ijs, dicht in de buurt van de rand en de Dewgong kwam weer naar boven. Zou het ijs dik genoeg zijn om hem tegen te houden of werd het als een twijgje gebroken? Het oppervlak was nog te glad voor Freeze om te bewegen en de Dewgong naderde zijn tegenstander. De Squirtle werd meegenomen door een grote plons en bevond zich weer in de lucht. Misschien dat Sishuri dit keer beter voor een directe aanval kon gaan? "Gebruik je Bite!" De Squirtle begon alweer te vallen en richtte zich tot de Dewgong. In het water zou zijn kans op succes kleiner zijn, natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptywo aug 28, 2013 6:43 pm

Martin: Vrolijk dook, sprong en zwom de Dewgong in het leuk. Gymgevechten waren altijd zo leuk en spannend! Wat zou Cynthia hem opdragen en wat zou de tegenstander dan doen? Wie was er sneller met reageren en wie had er de betere opties in haar hoofd? Martin zag aan de Squirtle dat hij een doorzetter was en dat hij niet zo heel gemakkelijk op zou geven, maar het zou allemaal afhangen van zijn doorzettingsvermogen en de strategie van zijn trainster. Wie zou deze ronde gaan winnen? Hij of de Squirtle? Dat was nog maar de vraag, want hoewel Martin in level veel hoger stond dan de Squirtle, had hoogte in level vaak niks te maken met wie er won. Het was degene met de betere strategie en de betere zetten die uiteindelijk als winnaar uit de strijd zou komen, wie dat zou zijn, was echter nog de vraag.

Als een speer schoot Martin door het water, naar de bodem van het bad, waar hij zich afzette en weer koers zette naar boven, recht op het donkere vlekje genaamd Squirtle af. Stukken ijs vlogen in het rond toen Martin het ijs raakte en lanceerde zichzelf en de Squirtle de lucht in. Martin draaide in het rond en bereidde zich voor op een prachtige duik terug in het water, maar toen zat er opeens iets aan zijn staart. Iets dat pijn deed! Boos en geschrokken keek Martin naar het uiteinde van zijn staart, waar nu opeens een Squirtle aan hing. Nou ja zeg! 'Laat los!' bromde Martin terwijl hij, al vallend, driftig met zijn staart begon te wapperen en slaan. De plons in het water was groot en ver verwijderd van de mooie duik die Martin in het water had willen maken, maar dat interesseerde hem nu niet. Hij moest eerst die vervelende Squirtle zien kwijt te raken!

Cynthia: De blauwharige vrouw haalde haar ogen even van het gevecht af en observeerde Sishuri. Tot nu toe had het meisje het goed gedaan in het gevecht. Ze had een paar goede oplossingen laten zien, maar ook laten zien dat ze zich niet liet neerhalen door een paar tegenslagen. De vrouw knikte goedkeurend naar het meisje, al wist ze niet zeker of deze het wel had gezien, waarna ze toe keek hoe Martin zijn Dive uitvoerde. Zowel Squirtle als Dewgong zaten nu in de lucht en op het moment dat Martin een draai maakte voor een duik, greep de Squirtle hem bij zijn staart met een Bite. Cynthia glimlachte. Een mooie tactiek. Martin leek er minder blij mee en was niet meer bezig met zijn duik, maar met het aanhangsel dat nu aan zijn staart hing. Die moesten ze zien kwijt te raken. 'Martin! Doe Aqua Jet om uit het water te komen, maak dan een salto en sla met je staart op het water!' Het idee was om de Squirtle op het water te slaan, als een soort Body Slam, maar dan zonder het gewicht van Martin erop. 'Doe daarna je Surf!' Zo, eens zien wat Sishuri hier als antwoord op had. Zou de Squirtle dit kunnen weerstaan, of zou hij uitgeschakeld worden?

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptywo aug 28, 2013 8:41 pm

FREEZE
Voor een wat grotere snelheid had Freeze zijn armpjes tegen zijn schild gedrukt en voelde hij de lucht tegen zijn gezicht aan drukken. Een witte staart kwam in zijn blikveld en hij voerde zijn Bite-aaval aan. Direct voelde hij een blik op zijn lijf branden en toen de Squirtle met een wat onschuldige blik opkeek, zag hij de boze uitdrukking van de Dewgong. 'Laat los!' Bromde de grote waterpokemon en met een grijns klemde Freeze zijn voorpootjes om de staart, zeker niet van plan om los te laten. Er werd gewapperd en vervolgens kwam er een grote plons die hem ook bijna van de staart af blies. Maar wonder boven wonder wist hij zich vast geklemd te houden. De plotselinge gewichtloosheid van het water verraste hem, maar dit bleef niet lang. De Dewgong begon omhoog te schieten.

SISHURI
'Martin! Doe Aqua Jet om uit het water te komen, maak dan een salto en sla met je staart op het water!' Sishuri keek even wat verschrikt op. Ze was zo in gedachten verzonken door de gelukte aanval, dat ze niet had gemerkt dat beide pokemon weer in het water beland waren. Als Freeze door de klap van het water geraakt zou worden, dan zou hij zeker wat schade oplopen, misschien wel erg veel. De Dewgong kwam omhoog, als een pijl uit een boog geschoten en de salto kwam eraan. De Squirtle schudde nog even met zijn kopje, voordat hij plots de eerste was die het water moest betreden. "Withdraw!" Riep Sishuri en de Squirtle trok zich direct terug in zijn schild, waardoor de klap grotendeels werd opgevangen door zijn bescherming. Maar Freeze zou weer in beweging moeten komen, want de Dewgong zou geheid weer een zet maken. "Gebruik je Rapid Spin!" De Squirtle bevond zich onderwater en als de aanval goed ging, zou er een kleine draaikolk moeten ontstaan. Freeze begon al snel rondjes te draaien, nog steeds gehuld in zijn schild.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydo aug 29, 2013 5:12 pm

Martin: Met heel veel kracht schoot Martin door het water zodra hij en Squirtle erin waren gevallen. De Dewgong zette zijn Aqua Jet in en schoot weer omhoog, sprong het water uit, maakte een salto en sloeg met zijn staart op het water. De Squirtle gebruikte zijn Withdraw om de klap op te vangen en liet hierbij zijn staart los. Mooi, dan was hij eindelijk van dat aanhangsel af. Tijd voor de volgende stap. Martin zette zijn Surf in en zorgde voor een gigantische golf. Squirtle was ondertussen bezit met het maken van een draaikolk door zijn Rapid Spin onderwater te gebruiken. Een slimme zet, maar helaas was Martin sneller met het maken van zijn golf dan de Squirtle zijn draaikolk. De gigantische golf stoof door het zwembad en sloeg hard op het oppervlak. Of het ook invloed had op de Squirtle onder water was nog maar de vraag.

Cynthia: De vrouw moest toegeven dat het een slimme zet was om Rapid Spin onderwater te gebruiken. Ze had deze zet ook gezien tijdens de Whirling Waterpool Days, maar toen werd dit uitgevoerd door Sora met een Staryu. Helaas voor Sishuri was Martin sneller met Surf en werd de op gang komende draaikolk geblokkeerd. Cynthia wist niet in hoeverre Surf ook zin had op een tegenstander onder water en dus was het tijd voor een ander idee. 'Martin, doe Dive en ga daarna door met Aqua Jet!' Martin dook onderwater, maakte snelheid en combineerde Dive met Aqua Jet. Tijd om hier een einde aan te maken.

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydo aug 29, 2013 7:57 pm

FREEZE
Zijn draaikolk kwam op gaan, maar de Dewgong maakte een gigantische golf die zijn moeite te niet deed. De golf sloeg hard op het wateroppervlak en de kracht sloeg de Squirtle tegen de rand van het zwembad. Het schild zakte naar de bodem en bleef daar liggen. Het leek Freeze beter als hij even bleef liggen. Voorzichtig keek hij door een van de openingen in zijn schild en zag plots de Dewgong omlaag duiken en vervolgens nog een Aqua Jet in zetten. De pokemon kwam met een grote vaart op hem af, maar met een grote snelheid kwam meestal ook een moeilijke bestuurbaarheid, toch?

SISHURI
'Martin, doe Dive en ga daarna door met Aqua Jet!' Was het volgende obstakel voor haar Gymgevecht. Door het water zag ze dat haar Squirtle zich op het bodem van het zwembad bevond en de Dewgong kwam met een vaart op hem af. "Kom zo snel mogelijk omhoog!" De Squirtle kwam geheel uit zijn schild en zette zich af van de betegelde bodem. Voor extra vaart gebruikte hij zijn staart in snelle bewegingen. Als de Dewgong nou maar niet op tijd door zou hebben wat de twee van plan waren, dan kon haar pokemon ontkomen van schade én kreeg haar tegenstander de schade erbij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptyza aug 31, 2013 3:19 pm

Martin: De Dewgong hulde zichzelf in water en maakte steeds meer en meer snelheid terwijl hij op de Squirtle op de bodem af stoof. Hij ging die kleine schildpad eens de genadeklap toedienen en dan was het mooi geweest voor vandaag. Uiteraard had het meisje hierna de mogelijkheid om nog een Pokémon te gebruiken, maar voor deze Squirtle zou het dan voorbij zijn. Martin had zijn doel in zicht, welke hem nu ook aan leek te zien komen, want hij kwam opeens uit zijn schild en, ging er vandoor? Ho, maar dat was niet de afspraak! Martin gromde en probeerde achter de Squirtle aan te sturen, maar door zijn hoge snelheid had hij ook een grotere bocht en draaicirkel nodig dan normaal. De Dewgong wist een botsing met de bodem van het bad te voorkomen, maar kon niet voorkomen dat hij met zijn zij langs de zijkant van het bad schaafde. Auw, dat deed zeer!

Cynthia: De vrouw keek gespannen toe terwijl haar Dewgong op topsnelheid op de Squirtle af stormde. Helaas wist deze te ontkomen en hoewel Cynthia tegen haar Pokémon riep dat deze de kleine Pokémon moest volgen, schampte de zeehond toch lang de rand van het zwembad. Tja, bij een grote snelheid hoorde ook een grotere bocht en helaas was het zwembad daarvoor net te klein geweest. Martin mocht dan wel wat schade hebben opgelopen, het was nog niet voorbij! ‘Aqua Jet, nog een keer!’ riep de vrouw. Martin was nu onderin het bad en de Squirtle verder naar boven, dus ze hadden nu een perfecte situatie waarin de Dewgong van onderen de Squirtle aan kon vallen en zo uit het bad kon lanceren. In het bad zwom Martin venijnig naar boven, zette zijn Aqua Jet in en lag nu op ramkoers met de Squirtle. Cynthia kneep haar handen samen. Was het dan nu voorbij voor de Squirtle?

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptyzo sep 01, 2013 6:03 pm


FREEZE
Bubbels van moeite kwamen uit zijn mond, terwijl hij zo snel mogelijk met zijn pootjes omhoog probeerde te zwemmen. Onder hem merkte hij de witte schim van de Dewgong op, die met een grote bocht tegen de rand van het zwembad schaafde. Een kleine grijns verscheen op het gezicht van Freeze, terwijl hij nog steeds bezig was met zijn tocht naar boven. Maar het was nog niet over, nee, dat zeker niet. Nogmaals gebruikte de Dewgong een Aqua Jet en nu kon Freeze onmogelijk een botsing voorkomen.

SISHURI
Haar zet lukte gelukkig wel, maar toen Cynthia haar volgende bevel gaf, zonk haar hart. Haar pokemon kon dit onmogelijk ontwijken. Dus dan zet er maar één ding op; een tegenaanval inzetten. "Draai je om en gebruik je Water Gun en probeer je vervolgens vast te bijten met je Bite!" Als het goed ging zou de Water Gun de snelheid van de Dewgong wat moeten vertragen, zodat de impact zelf niet al te groot werd. En als Freeze nog niet uitgeschakeld zou zijn door de Aqua Jet zelf, kon hij nog een laatste beetje schade toebrengen door zijn Bite. Het was gewoon vertrouwen op het geluk. De Dewgong naderde al snel, terwijl Freeze zijn Water Gun losliet en deze op zijn tegenstander richtte. De Dewgong raakte zijn doelwit vol op zijn schild en Freeze kneep zijn ogen dicht toen hij de kracht van de aanval voelde. Als in een zucht ontsnapte er een hoop luchtbelletjes op zijn mond en met wat haast wanhopige pogingen probeerde hij zich nog vast te klemmen, alhoewel zijn energieniveau erg laag lag. Maar nee, het wilde allemaal maar niet lukken. De Squirtle brak door het water oppervlak en landde op het stuk ijs dat nog heel overgebleven was. Uitgeput zakte de pokemon door zijn pootjes en bleef door liggen. Verslagen. Gestrest beet Sishuri op haar lip en kneep haar ogen even dicht. Nee, al een pokemon was neer en wie weet zou haar tweede ook al snel vallen. Met een wat minder gelukkig gezicht liet ze Freeze terugkeren in zijn Pokeball en dacht even diep na over wie ze nu moest in zetten. Desert viel meteen af, hij zou door de combinatie van water en ijsaanvallen vrijwel direct uitgeschakeld worden. Honey zou niet tegen de ijsaanvallen van de Dewgong kunnen en wie weet had Cynthia's volgende pokemon ook een paar aanvallen van dat type. Er bleef dus maar één iemand over; Crumble. De Raticate was een aardig sterke pokemon en zou het wel langer kunnen uithouden dat de Squirtle, maar het veld lag in zijn nadeel. Er waren maar een paar drijvende platformen en het ijs zou hem te glad zijn. Met een zucht haalde ze zijn Pokeball tevoorschijn en liet haar Raticate verschijnen. Crumble verscheen met een wat trotse houding en vestigde zich op het platform wat zich het dichtst bij haar bevond. Met een zoekende blik keek hij door het doorzichtige water, op zoek naar zijn tegenstander.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydo sep 05, 2013 1:14 pm

Martin: Met volle kracht vooruit schoot Martin op de Squirtle af, boos om diens koppigheid om maar niet verslagen te worden. Dit zou echter het laatste strijdmoment zijn van de blauwe schildpad. Het was nu voorbij. Met veel kracht ramde Martin de Squirtle op zijn schild en racete met hem naar boven. Squirtle werd uit het water geslingerd en viel op het ijs; Martin dook met een sierlijke draai weer terug in het water en gluurde met zijn oogjes net boven het oppervlak. Had hij de Squirtle nu dan eindelijk verslagen?

Cynthia: De vrouw keek gespannen toe terwijl haar Dewgong de aanval inzette op de Squirtle, welke de Dewgong probeerde af te remmen met een Water Gun. Een goed idee, maar helaas niet krachtig genoeg om de Zeehondpokémon ook daadwerkelijk te stoppen. Squirtle werd gelanceerd en viel op het stuk drijvende ijs; uitgeteld. 'Squirtle kan niet meer verder vechten, de winnaar is Dewgong,' verklaarde de scheidsrechter terwijl hij een rode vlag ophief in de richting van Cynthia. De vrouw knikte. De Squirtle had zich kranig geweerd, maar nu was het voor hem toch voorbij. Haar ogen gingen naar Martin. De Dewgong had ook aardig wat schade opgelopen, vooral door het schampen van de wand van het zwembad. Hoe lang zou hij nog door kunnen gaan? Sishuri riep haar volgende Pokémon ten tonele; een Radicate. De vrouw keek even naar de Ratpokémon. Er kwamen maar zelden trainers met deze Pokémon tegen haar vechten. Eens zien wat de Radicate kon. 'Martin, begin met je Hail!' Ze zou Radicate eerst eens laten dansen en dan verder gaan.

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptydo sep 05, 2013 7:24 pm

CRUMBLE
Hij schudde wild met zijn kop, zijn piekerige bruine vacht goed verzorgd en zijn ogen keken uit over het golvende water. Toen hij uit zijn Pokeball was gekomen had hij zijn omgeving een snelle blik toegeworpen en had hij een stuk ijs gezien op het water, wat aangaf dat Freeze niet niets had gedaan. En zijn tegenstander, het was een Dewgong die er niet zwak uit zag. Toch was Crumble niet van plan zich snel gewonnen te geven, hij wilde voor de volle winst gaan of een dappere strijd leveren. De Gymleader mocht eerst een zet doen en al snel vulde de lucht zich met hagelstenen die op het zwembad neer kletterden. Met snelle bewegingen gleed hij over het platform, maar werd wel een paar keer flink geraakt op zijn lijf.

SISHURI
Langzaamaan begon strijdlust weer in haar hoofd te komen en de zet van Cynthia was meteen een vervelende. Hail zou Crumble wat schade geven, als hij daar zo bleef staan. Maar de Raticate kwam in beweging op zijn kleine platform en wist een gedeelte van de aanval te ontwijken. Natuurlijk was nog niet alles voorbij. Maar goed, als hij toch van hier naar daar sprong, kon ze maar beter er gebruik van maken. "Swords Dance!" De pokemon bleef even staan, maar begon vervolgens weer van die sprongen te maken, maar omdat hij niet naar de plekken sprong waar de hagelstenen hem juist niet zouden raken, werd hij dit keer wel een paar keer meer geraakt. Toch zag Sishuri toen Crumble klaar was met zijn aanval, de strijdlust in zijn ogen schitteren. "Ga nu het ijs op en gebruik je Sucker Punch erop!" De Raticate verplaatste zich snel over het platform en sprong vervolgens op het ijs wat nog overgebleven was. Met zijn vergrote kracht begon hij het ijs met zijn voorpoten in scherven te slaan, die vervolgens met een snelheid over het zwembad gleden, in de richting waar de Dewgong voor het laatst gezien was. Snel sprong Crumble nog op het droge platform, omdat het laatste stuk ijs zijn gewicht misschien niet zou kunnen dragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptyza sep 07, 2013 3:51 pm

Cynthia: Hail had voor Cynthia het gewenste effect; hoewel Radicate zijn best deed om de vallende hagelstenen te ontwijken, werd hij ook een aantal keren geraakt. Mooizo. Sishuri ging verder en droeg haar Radicate op met Sucker Punch het overgebleven, drijvende, ijs te vermorzelen. Cynthia keek er verbaasd naar, zich afvragend waarom ze dat deed. Radicate kon niet zwemmen en oppervlaktes waar hij op kon staan leken dan toch juist handig? Al gauw zag ze echter wat haar doel was geweest. Het ijs begon namelijk over het water heen te schieten door de kracht waarmee het los schoot. 'Martin pas op!' riep de vrouw, waarop de Dewgong onder water dook en op een andere plek weer boven kwam. Dit herhaalde hij een aantal keer, maar de derde keer ging het mis. De Dewgong kwam boven water, maar had verkeerd gemikt en kwam boven water, vlak voor een stuk ijs. Het ijs ramde hem hard in zijn gezicht en duwde hem een klein stukje door het water. 'Martin gaat het?' riep de vrouw geschrokken. Hopelijk had het stuk ijs niet al te veel schade aangericht.

Martin: De Dewgong moest bijna lachen bij het zien van de dansende Radicate. Haha, lekker puh! De Ratpokémon werd een aantal keren geraakt, maar ging toen over op de aanval. De aanval was echter niet op hem gericht, maar op het ijs dat nog in het zwembad dreef. Wat was hij van plan? Met een welgemikte Sucker Punch begon de Radicate het ijs aan stukken te slaan. De losgeschoten stukken schoten door het zwembad, ook op Martin af. Snel dook de Dewgong onderwater om de stukken die naar hem toe kwamen te ontwijken. Vervolgens kwam hij ergens anders weer boven water om te zien of de kust alweer veilig was. Dit herhaalde hij een paar keer, maar op een gegeven moment had hij verkeerd gegokt. Werd hij moe? Of lui? Wat het ook was, hij had nu pech. Net op het moment dat hij boven water kwam en om zich heen keek, had hij het stuk ijs gezien. Ontwijken was niet meer mogelijk op deze korte afstand en het stuk ijs ramde hem hard in zijn gezicht. Auw! Dat deed zeer! Alweer! Martin zijn gezicht voelde rood en pijnlijk aan. Dat kreng! 'Aqua Tail!' hoorde hij Cynthia roepen, waarop de Zeehondpokémon woest naar voren schoot en stuk ijs aan stukken sloeg. Goed, en nu die Radicate. Ook hem zou hij eens flink slaan met Aqua Tail. Martin merkte echter ook dat hij vermoeider werd. Hoe lang hield hij het nog vol?

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptyma sep 09, 2013 7:10 pm

SISHURI
Helaas! De Gymleader had al door wat ze van plan was geweest, de Dewgong dook onder water, zodat het ijs gewoon voorbij gleed, dit herhaalde hij telkens en ondertussen keek Sishuri al naar een volgende tactiek die ze kon gaan gebruiken. Crumble bevond zich op het droge en had een paar keuzes om aanvallen vanaf te doen, als hij zijn snelheid behield, kon hij voorkomen dat hij keer op keer geraakt werd door een wel gemikte water aanval. Plots zag ze iets in haar ooghoek. De Dewgong werd volop in zijn gezicht geraakt door een stuk ijs, waarschijnlijk had hij iets te vroeg zijn timing in gezet. De volgende aanval was Aqua Tail, goed Crumble zou het kunnen ontwijken, maar daar hadden ze beiden niets aan. Tegenaanval, misschien? "Gebruik je Crunch wanneer je tegenstander dichtbij genoeg is en probeer hem dan het droge op te trekken!" Omdat Aqua Tail met de staart werd uitgevoerd had Crumble een perfecte plek om de Dewgong beet te grepen. Op het droge zou deze pokemon niet heel veel kunnen verrichten, maar goed, eerst zien of dit al goed ging.

CRUMBLE
Hij spande zijn spieren wat aan toen hij de glimlach op het gezicht van zijn tegenstander zag, maar nu was het zijn buurt om leuk heen en weer te zwemmen. Crumble kalmeerde wat, maar zijn ogen vlamden op toen de Dewgong gewoon naar beneden dook en zijn aanval ontweek. Nee hè! Gromde hij tegen zichzelf, maar toen kwam het moment waarop hij echt kon glimlachen. Zijn tegenstander kreeg een stuk ijs tegen zijn gezicht en de Raticate kroop wat naar achteren, zodat hij steviger zou staan voor de aanval die de water pokemon zou uitvoeren. Een Aqua Tail werd het dus. Hem werd opgedragen de pokemon op het platform te dragen als het hem lukte, anders zou hij gewoon schade willen aanbrengen met zijn Crunch. De Dewgong naderde snel er de staart werd naar hem uitgehaald, Crumble kneep zijn ogen dicht toen hij werd geraakt, maar ondernam meteen actie, Met zijn kaken probeerde hij de staart te pakken en zette hij zijn poten zo stevig mogelijk op het platform.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptyvr sep 20, 2013 4:43 pm

Cynthia: De vrouw moest toegeven dat dit een leuk gevecht was en Sishuri liet zien dat ze niet zo gemakkelijk neer te halen was. Cynthia had haar eerste Pokémon echter al verslagen en alles rustte nu op de schouders van Sishuri haar Radicate. Cynthia zag echter ook dat het voor Martin bijna voorbij was. De Dewgong had hard gestreden, maar ook flink wat schade opgelopen in dit gevecht, zij het door de tegenstander en zij het door hemzelf. Deze Aqua Tail was op hoop van zege. Als Martin de Radicate van het platform wist te meppen, dan stond het gevecht naar haar hand en zou ze het met Martin nog af kunnen maken. Lukte dit echter niet, dan was de kans groot dat Martin bij de eerstvolgende aanval van Radicate zou moeten stoppen. Gespannen keek de vrouw toe hoe haar Dewgong uit het water sprong, zijn staart omhuld met water, een salto maakte en neer liet dalen op de Radicate. Zou dit genoeg zijn?

Martin: Hoewel hij aan zijn lichaam voelde dat hij moe was en dat het voor hem bijna voorbij was, ging hij toch door, voor Cynthia. Hij zou zich niet zomaar gewonnen geven, hij zou strijdend ten onder gaan. Met veel kracht liet hij zijn staart neerkomen op de Radicate, welke de aanval leek op de vangen, maar toen een zet deed, die heel slim was; Crunch op de staart die Martin zojuist op de Radicate zijn hoofd had gepland, dan kon je gewoon niet missen. Martin voelde hoe de tanden van de Radicate zich in zijn staart boorden en hij liet een luide pijnkreet horen. Boos wapperde hij met zijn staart om de Radicate kwijt te raken. Dit deed zo veel pijn! Pijn die Martin niet meer aan kon. Langzaam hield het spartelen op en zonken zijn ogen dicht. Hij was verslagen, uitgeteld.

Cynthia: Met een zucht sloot de blauwharige vrouw haar ogen en hoorde scheidsrechter roepen: 'Dewgong is uitgeschakeld, Radicate wint!' De vrouw opende haar ogen weer en liet Martin terugkeren in zijn Pokéball. 'Je hebt goed gestreden mijn vriend,' fluisterde ze tegen de bal, waarna ze er een korte kus op drukte en naar beneden keek, naar Alex. Ze wist nog steeds niet of ze Alex of Sayo in wilde zetten voor dit gevecht. Sayo was een Pokémon die uitsluitend in het water kon bewegen en zou, zodra ze op het land was, in de problemen raken. Alex daarentegen had poten en kon dus zowel op het land als in het water bewegen. Sayo kon echter ook wel wat beweging gebruiken, maar aan de andere kant, de Seadra was wel erg koppig en ongehoorzaamheid kon ze in een Gymgevecht niet gebruiken. Goed, haar besluit was (eindelijk) gemaakt. 'Alex, ik kies jou!' riep de vrouw, wijzend naar het veld. 'Doe je Hydro Pump!' Eens zien hoe Radicate het ervan af bracht tegen Alex, op Denise (haar Lapras) na, haar meest sterke Pokémon.

OOC: Sishuri, mijn nederige excuses dat je zo lang hebt moeten wachten op een antwoord!

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptyzo sep 22, 2013 8:40 pm

SISHURI
Bijna kneep ze in haar eigen handen toen de Dewgong uit het water sprong en zijn met water omhulde staart op Crumble richtte. Kom op.. Dacht ze stilletjes en beet nerveus op haar lip. De staart maakte contact met haar pokemon, even dacht ze dat Crumble zoveel schade opgelopen had dat hij niet meer verder kon en zijn aanval ook niet zou kunnen doen. Maar nee! Crumble gaf niet zo snel op, hij klemde zijn kaken op de witte staart en de Dewgong slaakte een luide pijnkreet toen deze ook nog probeerde om te ontsnappen uit de Raticate's greep. Tot haar eigen verbazing was dit ook gelijk het laatste beetje energie dat de pokemon in zijn gevecht kon stoppen. 'Dewgong is uitgeschakeld, Raticate wint!' Alsof het een bevrijding voor haar was, slaakte Sishuri een zucht. Het was hen toch nog gelukt om de Dewgong te verslaan.. Maar goed, dit was nog maar de helft van het gevecht. Cynthia was waarschijnlijk niet van plan om zich nu zo makkelijk over te geven. De volgende pokemon waar Crumble tegen zou moeten vechten was de pokemon die zich al die tijd naast de Gymleader had bevonden. Een gezonde Vaporeon, ook een zeer sterke pokemon. 'Doe je Hydro Pump!' Goed, meteen doken ze weer in een stevig gevecht!

CRUMBLE
Ja! De Dewgong gaf het eindelijk op. Crumble deed een paar kleine passen van de gevaarlijke rand en keek toe hoe zijn nieuwe tegenstander op het toneel verscheen. De Raticate versmalde zijn blik en meteen werd er een nieuwe aanval op hem afgevuurd. Hydro Pump als hij het goed had. "Kruip voorzichtig naar de achterkant van je platform en zorg dat het platform half omkantelt!" De pokemon gaf een kort knikje en zag de sterke water aanval al zijn kant op komen. Omdat hij niet in het water mocht vallen, bleef hij nog in het midden, maar zorgde voor een grote vaart. Door het grote gewicht aan één kant begon het platform heen en weer te wiegen en Crumble concentreerde al zijn gewicht op de rand. De Hydro Pump maakte contact met het uitgestoken gedeelte van het platform, maar een deel raakte de Raticate op zijn kaak. Bijna verloor hij hierdoor zijn evenwicht, maar wist zich vast te houden aan het platform, dat door de kracht van de Hydro Pump naar achteren werd gedreven. Uiteindelijk hield de aanval op en nu moest Crumble zijn kans geven. Hydro Pump was een sterke aanval, maar bij sterke aanval zat meestal ook een grote tijd om je weer op te laden. Maar goed, hij had zelf ook wel wat schade gekregen van die aanval. "Gebruik Quick Attack om op Vaporeon's platform te komen en vervolgens Bite!" Was zijn volgende bevel. Door Quick Attack kon hij de grote afstand overbruggen en als hij Bite goed verrichtte op een plek bij zijn tegenstander zijn nek, kon deze moeilijk gebruik maken van een water aanval. Dat zou dan wel de optimistische situatie zijn. De Raticate maakte een kleine aanloop en met zijn versnelde beweging wist hij zijn pootjes te klemmen op het platform. Zijn lange staart raakte het water net en de pokemon voelde een rilling over zijn rug lopen. Koud. Maar nu moest hij een aanval doen. Al snel werd hij weer de oude hij en richtte hij zich tot de Vaporeon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptyma okt 07, 2013 11:09 am

b]Cynthia:[/b] Cynthia keek gespannen toe terwijl Alex zijn aanval afvuurde. Hoe zou haar tegenstandster hierop reageren? Deze maakte slim gebruik van het platform waar Raticate op stond en gebruikte dit als schild. De vrouw zelf zou hebben gedacht dat, door de kracht die tegen één kant schoot, het platform zou kantelen en Raticate eronder terecht zou komen, maar dit gebeurde niet. Wel schoot het platform naar achteren door het bad, maar ze kon niet zien of ze de Pokémon ook had geraakt of niet. 'Blijf alert Alex,' sprak de vrouw terwijl ze naar het weggeschoven platform keken. De ronde schijf kwam weer plat op het water te liggen en Raticate kwam in een razend tempo naar voren. Quick Attack. 'Zet je schrap,' fluisterde de blauwharige vrouw tegen haar Pokémon. Alex nam een houding aan waarin hij meteen weg kon springen mocht dit nodig zijn. Raticate kwam in een razend tempo naar voren en was uiteindelijk vlakbij, waarbij hij overging op een Bite-aanval. Alex sprong opzij om de Pokémon te ontwijken en sprong naar een ander platform terwijl hij ruimte creëerde tussen hemzelf en zijn tegenstander.

Alex: Het was alweer een tijdje geleden dat hij voor het laatst een Gymgevecht had gevochten. De laatste keer was tegen Céline en Kenji geweest, een emotioneel zwaarbeladen gevecht, maar wel een mooie. Alex was trots geweest om te zien dat de Eevee een Jolteon was geworden en ook al zoveel had geleerd. Nu was zijn tegenstander echter een Raticate. Eentje die duidelijk zijn best ging doen voor zijn trainster. Daar had Alex respect voor. Nu nog zien wat de Pokémon kon. Na het afweren van Hydro Pump, kwam de Ratpokémon naar voren via een Quick Attack en deed toen een Bite. Op commando van zijn eigen trainster ging de Vaporeon klaar staan om wet te springen. Raticate haalde uit met zijn tanden en deed meerdere pogingen hem waar dan ook vast te pakken, maar Alex sprong snel aan de kant en lande op een ander platform. Toegegeven, de Raticate was snel. 'Water Pulse!' hoorde hij Cynthia roepen. Alex knikte, opende zijn bek en vuurde een ring van water op Raticate af, welke hem, met een beetje geluk, ook zou verwarren.

_________________
[GYM] Building a dream 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Emptyma okt 07, 2013 5:00 pm

SISHURI
Nee! De Vaporeon ontweek Crumble's meerdere pogingen hem beet te pakken en belandde op een ander platform. Zulke aanvallen zouden nu geen zin hebben, misschien als hij vermoeid begon te raken? Maar natuurlijk zou haar Raticate dan ook een vermindering van snelheid hebben. Sishuri was aan het peinzen over haat volgende zet, maar Cynthia had een nieuwe aanval ingezet. Water Pulse! De kring van water kwam snel op Crumble af. Hij moest dichterbij de Vaporeon komen, dus..? "Gebruik nogmaals je Quick Attack om op het platform te komen!" Beval ze haar pokemon. Hij zou geraakt worden, maar misschien als hij er snel doorheen sprong de schade beperkt bleef?

CRUMBLE
De Raticate keek geërgerd toe hoe zijn tegenstander aan zijn Bite ontsnapte, maar knikte snel op zijn volgende bevel. Hij greep ze rand van het platform even vast en gebruikte toen zijn versnelde sprong om door de ring van water te komen. Alleen was deze te smal voor zijn lichaam en voelde hij hoe het water hem raakte. Het was een krachtige zet en Crumble kneep zijn ogen dicht en voelde de  harde ondergrond onder zijn poten. De Raticate schudde met zijn kop en voelde nog meer water aan zijn vacht kleven. Toen hij zijn ogen opende zag hij dubbel. Nee! Verward! Sishuri had het ook gemerkt en beval hem om een Double Team te gebruiken, gevolgd door een Scary Face. Natuurlijk! Als hij dubbel zag zou zijn tegenstander dat ook wel mogen en Scary Face zou hem wat langzamer moeten maken. Snel verwijderde hij zich nog wat meer van zijn tegenstander en al snel stonden er meerdere Raticates om hem heen. Om de Vaporeon meer verwarring op te brengen begonnen ze rondjes te rennen. Tot stilstand glijdend zette Crumble een van de enge gezicht op die werden gebruikt bij deze zet. De pokemon zette zijn vacht uit een, zodat hij groter en enger leek en een langgerekte grom ontsnapte uit zijn keel. De meerdere Vaporeons in zijn zichtveld zouden allen wel moeten worden geraakt door zijn dubbelgangers. Maar zonder aanval was deze tactiek toch nog niet compleet? Blijkbaar kwamen hij en zijn Trainer op dezelfde gedachte. Nogmaals mocht hij een Bite proberen en als zijn Scary Face gelukt zou zijn, kon zijn tegenstander nu misschien niet ontsnappen! Crumble schudde zijn kop even voordat hij naar voren schoot en zich flink afzette van het platform. Met zijn kaken opengesperd richtte hij zich tot de Vaporeon en probeerde hem beet te pakken.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[GYM] Building a dream Vide
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Building a dream [GYM] Building a dream Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[GYM] Building a dream

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-