Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [WWF] Round 2 I

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyma okt 21, 2013 3:01 pm

De deelnemers staan klaar. Het publiek staat te trappelen. De Pokémon staan te springen. Nog één keer snel de regels.
Iedere deelnemer heeft één Pokémon. Degene die de Pokémon van de ander als eerst buiten gevecht stelt wint. Iedere deelnemer mag vijf keer posten, er komen dus 10 gevechtsposts in totaal. Wanneer er dan nog geen winnaar is, wordt deze aangewezen door de admin. Een deelnemer heeft elke keer wanneer het zijn beurt is een week om te posten. Wordt er niet binnen het tijdslimiet gepost, dan is de deelnemer gediskwalificeerd.
Iedereen klaar? Laten we dan beginnen!
 

[WWF] Round 2 I 15-99 VS. [WWF] Round 2 I 66-18

Kean post als eerste.


OOC;; Sorry voor het op onthoud! Denk eraan dat het in deze posts nog zomer is Wink

_________________
[WWF] Round 2 I ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyma okt 21, 2013 10:18 pm

Één ding was zeker; dit gevecht zou een stuk makkelijker worden dan het vorige. Tenminste, daar ging Kean van uit. Hij moest tegen een of ander klein meisje van een jaar of elf – de standaard beginnende trainer dus. Het enige waardoor hij zou kúnnen verliezen, was die stomme Pokémon die hij had gekregen. Een Goldeen. Een meisjespokémon. Het was roze. Het was zwak. Oké, misschien niet helemaal zwak, maar toch. Het was geen Pokémon die Kean vrijwillig zou vangen.
Hoe dan ook, er waren nu in ieder geval geen irritante gevoelens die hem ervan zouden weerhouden uit volle overtuiging aan te vallen. Het knaagde nog een beetje aan hem dat hij van Kane had gewonnen, maar ze waren het er beide over eens geweest dat het allemaal aan de Pokémon had gelegen. Kane had een verschrikkelijk sloom beest gekregen, Kean een agressieve vis. Het was dus geen wonder dat Kean had gewonnen. Ze hadden na de wedstrijd in ieder geval flink de tijd genomen om over de organisatie van de Wicked Water Fights te klagen. Uiteindelijk waren ze tot de conclusie gekomen dat Cynthia het allemaal met opzet had gedaan. Ze had vast willen voorkomen dat Kean en Kane samen in de finale zouden komen en ze wilde vast ook voorkomen dat één van hen de finale zou halen. Nou, dan had ze mooi pecht. Kean was vastbesloten om de finale te halen en dat niet alleen: hij was er al van overtuigd dat hij die zou winnen.

Maar eerst dit gevecht. Hij keek geringschattend naar zijn tegenstander en diens Pokémon; een Seel. Zij wel. Hij had ook een Seel willen hebben, dat was tien keer beter dan zijn roze goudvis. Over de Goldeen gesproken... Kean keek naar de vis. De vorige wedstrijd had ze niet erg goed naar hem geluisterd. Waar zou dat aan hebben gelegen? Zou ze nu wel luisteren? Er was maar één manier om daar achter te komen: het gevecht beginnen.
Het startsein was gegeven, het was tijd om zijn tegenstandertje te verslaan. ‘Goldeen!’ riep hij. ‘Begin met Supersonic!’ En zowaar, de Goldeen deed wat haar opgedragen was!


_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
[WWF] Round 2 I KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptywo okt 23, 2013 10:01 am

Arya kon nauwelijks geloven dat ze het eerste gevecht had gewonnen. Ze was erg blij, maar toen ze zag wie haar volgende tegenstander zou zijn, zakte de moed haar in de schoenen. Één van de Hayashi's. Welke van de twee het was, wist ze niet. Ze had eigenlijk niet zo op de andere gevechten gelet. Maar goed, feit was, ze stond nu tegenover een gymleader, en nog wel die van de zesde gym! Nu waren de pokémon, haar Seel en zijn Goldeen, in principe natuurlijk even sterk, maar het hing toch vooral af van de persoon die erachter stond.
Met trillende handen ging ze klaar staan. Ze liet de Seel verschijnen en keek wat nerveus naar de Goldeen van Kean - ze had immiddels even op het wedstrijdbord opgezocht wie het was. Haar tegenstander begon. Hij liet zijn Goldeen Supersonic doen. Arya dacht zo snel na als ze kon. Ontwijken? Haar Seel was nou niet bepaald de snelste pokémon ooit. Zeker niet op het land, en op dit moment lag hij nog op het platform. Dezelfde techniek als de vorige keer dan maar: "Seel, Encore!" riep Arya. Met een klapje met een flippers voerde haar Seel de aanval uit. Een witte lichtbol vloog in de richting van de Goldeen van Kean. Intussen hadden de ringvormige luchtgolven van Supersonic de Seel bereikt en hij keek wat verward om zich heen. Daarna begon hij een beetje onhandig rond te hobbelen op het platform.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptydo okt 24, 2013 11:45 am

Terwijl de Supersonic van Goldeen naar de Seel golfde, beval het meisje (dat ooit de naam Arya had gekregen, maar Kean nam niet de moeite dat te onthouden) haar Seel Encore te doen.
'Snel, Goldeen, ontwijk!' riep Kean toen hij dat hoorde, maar het was natuurlijk al te laat. De witte lichtbol raakte de vis, die daarop nog een keer de Supersonic op haar tegenstander afvuurde. Zelfs al zou die Supersonic raken, dan nog had het geen zin. De Seel was zo te zien al confused geraakt. Hij hobbelde in ieder geval niet heel doelgericht rond op zijn platform. Kean hoopte maar dat de Seel zo lang last van zijn verwarring zou hebben, dat hij pas weer fatsoenlijk zou kunnen aanvallen als Encore was uitgewerkt.
'Doe nog maar een keer je Supersonic, Goldeen!' zei Kean met een zucht. 'Hoe sneller je aanvalt, hoe eerder die irritante Encore is uitgewerkt.' Zelfs al had Goldeen een andere aanval willen doen, ze kon niet anders dan toch nog een Supersonic uitvoeren. Voor de derde keer bewogen de supersonische golven in de richting van Seel.

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
[WWF] Round 2 I KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptydo okt 24, 2013 6:20 pm

Arya merkte pas dat ze haar adem ingehouden had toen de witte bol de Goldeen raakte en ze opgelucht zuchtte. Phew, die ramp was ook weer afgewend. Terwijl ze naar de Seel keek, gaf Kean de Goldeen een paar keer de opdracht om Supersonic te doen. 'Hoe sneller je aanvalt, hoe eerder die irritante Encore is uitgewerkt,' zei hij. Ah, dat had ze dan ook weer geleerd. Ze had de aanval Encore snel even opgezocht in haar pokédex en wist dus wat hij deed, maar daar hield haar kennis ook wel op. Ze had eigenlijk gedacht dat Encore gewoon voor een bepaalde tijd werkte, maar blijkbaar ging hij dus over een bepaald aantal keer aanvallen. Ze staarde naar de Seel, alsof ze de verwarring daarmee weg kon kijken. Het spreekt voor zich dat dat niet werkte. De Seel hobbelde rond, tot hij vervaarlijk dicht bij de rand van het platform kwam. Hij schudde zijn kop en knipperde een paar keer met zijn ogen. Daarna begon hij zich weer om te draaien, maar deed dit zo onhandig dat hij over het randje van het platform kukelde. Met een lichte plons viel hij in het water. Arya keek geschrokken naar de pokémon. Kon hij wel zwemmen terwijl hij zo in de war was? De Seel stak zijn kop boven water uit en keek om zich heen. Hij leek opeens een stuk helderder. Blijkbaar had het koude water hem uit zijn verwarring geschud. Tijdens zijn verwarring had Arya de tijd gehad zijn rijtje aanvallen nog eens langs te gaan in haar hoofd, dus ze had al een opdracht klaar. "Seel, Ice Shard!" riep ze. De Seel hield even nadenkend zijn kopje scheef. Daarna richtte hij zijn blik op de Goldeen en vuurde een ijsblok op haar af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyza okt 26, 2013 12:11 pm

Kean keek ietwat gespannen naar de Seel, om in de gaten te houden hoe lang de confusion stand zou houden. Hij was overigens niet écht gespannen, want hij zou echt niet gaan verliezen van een klein meisje. Deze kleine tegenslag met Encore was gewoon een beginnersfoutje – volledig de schuld van Goldeen.
Plotseling duikelde de Seel over de rand van het platform, zo het water in. Kean glimlachte licht. Het zag er ook gewoon zo belachelijk uit! Zijn glimlach verflauwde weer, toen duidelijk werd dat die val in het water de verwarring had uitgeband. []Damnit[/i], dacht hij. Hij keek naar zijn Goldeen. Kon ze al weer iets anders doen dan supersonic? Er zat niets anders op dan dat te proberen.
‘Goldeen, Peck!’ riep hij, net op het moment dat Arya tegen haar Seel riep dat hij Ice Shard moest uitvoeren. Kean reageerde daar meteen op en schreeuwde: ‘Ontwijk het ijs!’ De Encore was blijkbaar nog niet uitgewerkt, want in plaats van Peck deed Goldeen nogmaals Supersonic. Gelukkig was ontwijken geen aanval en werkte dat dus wel tijdens de Encore. Na een afgeraffelde Supersonic, dook Goldeen snel het water in om het ijsblok te ontwijken. Het ijsblok scheerde rakelings over haar heen. Kean grijnsde. Dat viel hem weer honderd procent mee van de Goldeen!

‘Oke, Goldeen!’ riep hij luid, zodat de Goldeen hem onder water nog zou kunnen horen. ‘Tijd voor je Horn Attack!’ Het was alsof de Goldeen al de hele wedstrijd op dat commando had gewacht, want Kean had amper zijn bevel uitgesproken, of ze schoot al door het water naar voren, haar hoorn vijandig op Seel gericht. Als Kean het het vorige gevecht al niet had gezien, dan was het hem nu wel helemaal duidelijk: zijn Goldeen was er eerder op uit om zijn tegenstander pijn te bezorgen, dan met een goede tactiek te winnen.

OOC: ik hoop dat mijn post een beetje duidelijk is en zo. Het is best moeilijk om snelle acties op het juiste tempo te beschrijven XD

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
[WWF] Round 2 I KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyza okt 26, 2013 5:09 pm

De Goldeen kreeg de opdracht Peck te doen, maar in plaats daarvan deed de vis opnieuw Supersonic. De aanval miste de Seel, want ze moest snel het ijsblok ontwijken. Helaas lukte dat. De ijsschots belandde met een harde plons in het water, een eind achter het doelwit. Die Goldeen was snel...
Kean gaf een volgende opdracht, Horn Attack. Hij was nog nauwelijks uitgepraat toen de pokémon naar voren schoot. "Ontwijk!" riep Arya nog, maar ze reageerde te laat. Haar Seel werd geraakt door de scherpe hoorn van de Goldeen. Arya kromp een beetje in elkaar toen haar pokémon naar achteren geworpen werd. Dat zag er pijnlijk uit... De Seel herstelde zich echter snel en wierp even een afwachtende blik op Arya. Goed, wat was nu het slimste om te doen? Die Goldeen was snel, dus daar zou ze ze iets aan moeten veranderen. Over één van Seels aanvallen stond in haar pokédex dat hij de tegenstander zou vertragen. "Seel, Icy Wind," droeg Arya de zeehond-pokémon op. Deze opende zijn mond en blies een ijskoude wind in de richting van de Goldeen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyza okt 26, 2013 9:57 pm

Goldeens hoorn kwam met kracht tegen haar tegenstander. Terwijl de Seel zich herstelde, zwom Goldeen een eindje bij de zeehond vandaan, om de situatie te kunnen overzien. 'Seel, Icy Wind!' beval Arya toen. Een ijskoude wind blies richting Goldeen. Kean vroeg zich een fractie van een seconde af of het zin zou hebben om de wind te ontwijken en riep toen: 'Aqua Ring!' Meteen begonnen zich ringen van water rond Goldeen te vormen. 
Aqua Ring was als aanval bedoeld om de gebruiker te helen, maar had ook een verdedigende functie. Het was misschien niet zo effectief als zoiets als Protect en bovendien was deze Aqua Ring net te laat uitgevoerd, maar desondanks wist Goldeen de meeste ijskoude wind buiten haar bereik te houden. 
Zodra de wind voorbij was getrokken, stopte Goldeen haar aanval. 'Goed,' complimenteerde Kean de roze vis, opgelucht dat de Goldeen gewoon braaf deed wat haar gezegd werd. 'Doe nu Peck!' En gretig stormde de Goldeen op de Seel af - vertraagd door de koude wind, maar desondanks snel door haar enthousiasme. Zou ze haar tegenstander wederom kunnen raken?

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
[WWF] Round 2 I KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyzo okt 27, 2013 8:02 am

Kean liet zijn Goldeen Aqua Ring gebruiken als schild tegen de wind. Slim, dacht Arya, maar ja, haar tegenstander was dan ook een gymleider. Waarschijnlijk kende hij al die aanvallen gewoon uit zijn hoofd en wist hij precies hoe hij ze moest gebruiken, terwijl zij ze net uit haar hoofd had geleerd. Voor haar was het meer uitproberen.
Peck was de volgende opdracht die de Goldeen kreeg. De pokémon was nog steeds snel, maar wel wat vertraagd door Icy Wind. Dat gaf Arya in ieder geval de tijd een volgende stap te bedenken. "Seel, doe nog een keer Icy Wind!" droeg ze de Seel op. De Goldeen kwam recht op hem af, dus mikken was niet moeilijk. Hij opende zijn mond en begon opnieuw een ijzige wind in haar richting te blazen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyma okt 28, 2013 8:34 pm

Goldeen racete door het water, maar Arya liet zich niet uit het veld slaan. ‘Seel, doe nog een keer Icy Wind!’ riep ze. Kean nam een moment de tijd om na te denken. Icy Wind was geen heel schadelijke aanval, maar kon zijn Goldeen wel drastisch vertragen. Hij kon nog een keer verdedigen met Aqua Ring, of Goldeen moest nu héél snel naar beneden duiken. Dwars door de ijzige wind heen kon natuurlijk ook, maar Kean betwijfelde of dat goed uit zou pakken voor de vispokémon.
‘Snel, duik weg!’ riep hij gehaast. Misschien zou Goldeen nog tijd hebben gehad om de wind te ontwijken, misschien ook niet. Kean zou het nooit weten, want Goldeen was gevangen in haar roes van agressie. Nu ze op de Seel af stormde, wilde ze haar aanval niet meer stoppen. Nee, in plaats van te doen wat haar opgedragen was en het water in te duiken, veranderde ze haar huidige aanval – Peck – naar een nog agressievere aanval: Horn Attack!
Goldeen leek een klein beetje te versnellen, stormde door het water op haar tegenstander af, trots de ijswind tegemoet. De wind raakte Goldeen vol, maar hield de vis niet tegen. Hij bracht haar echter wel uit koers. Kean zag geschrokken hoe zich kleine ijspegeltjes hadden gevormd aan de schubben van Goldeen, maar was nog meer in shock toen hij zag dat Goldeen eigenwijs doorschoot. De Goldeen, koud en met traanogen van het ijs, wist amper waar ze haar tegenstander kon vinden, maar het vuur van de strijd brandde zo hevig in haar, dat ze kostte wat het kost haar Horn Attack wilde afmaken... en met volle kracht tegen de rand van het strijdveld knalde.
‘Ff...’  Kean maakte zijn scheldwoord niet af, maar stapte haastig naar de rand van het bad. Wanhopig speurde hij het water af om te zien waar zijn Pokémon was gebleven, maar eigenlijk wist hij dat het zinloos was. Zo’n klap tegen een badrand... Hij vervloekte de Goldeen en de wedstrijdleiding die hem die Goldeen had toegewezen. Precies op dat moment klonk het geluid van een vis die aan de oppervlak kwam. Niet bij bewustzijn, maar drijvend op haar rug. Kean keek geschokt naar de drijvende Pokémon en bracht een paar niet zo nette woorden uit. Damnit. Hij had zojuist verloren van een klein meisje.

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
[WWF] Round 2 I KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyvr nov 01, 2013 6:16 pm

Kean zei zijn Goldeen dat ze weg moest duiken, maar deze leek andere plannen te hebben. Ietwat verbaasd keek Arya toe hoe de vis zich probeerde een weg te banen door de wind heen. Ze veranderde zelfs van aanval! Arya was eigenlijk vooral verbaasd vanwege het feit dat de pokémon niet luisterde naar een gymleider. Eigenlijk had ze gedacht dat gymleiders iets... uitstraalden, of zoiets, en dat hun pokémon altijd wel naar hen luisterden. Blijkbaar had ze het mis gehad. Of misschien wist de Goldeen wel gewoon niet dat Kean een gymleider was. De Goldeen zwom dus koppig door, tegen de wind in. Een ijslaagje vormde zich op haar schubben, maar ze weigerde te stoppen. Ze was zo vol vuur dat de wind haar nauwelijks kon vertragen, maar ze ging nu niet meer in een rechte lijn op de Seel af. Ze leek niet meer precies te weten waar haar vijand zich bevond, maar liet zich hier nog steeds niet door tegenhouden. Op volle snelheid botste ze uiteindelijk niet tegen de Seel, maar tegen de rand van het bad. Het was een behoorlijke klap en Arya kromp onwillekeurig een beetje in elkaar. De Goldeen viel in het water. De Seel kreeg na een paar seconden ook in de gaten dat zijn tegenstander buiten beeld was en hij stopte met zijn aanval.
Al gauw kwam de Goldeen bovendrijven. Kean was op zijn zachtst gezegd niet erg blij. Arya wist niet zeker of ze al kon juichen. Het gevecht was zo kort geweest dat het vreemd was dat het nu al voorbij was. En dan ook nog eens met haar als winnares. Was de Goldeen echt verslagen? Straks had ze nog één of ander trucje over en zat ze zometeen weer in het gevecht. Arya keek een beetje aarzelend naar de scheidsrechter en weer naar de Goldeen. Die bewoog geen vin en Arya kon een triomfantelijke glimlach niet onderdrukken. Dit betekende dan dus dat ze in de finale zat, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
[WWF] Round 2 I Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Emptyzo dec 22, 2013 4:49 pm

De scheidsrechter hief zijn vlag en verklaarde luid: "Goldeen kan niet meer verder vechten. Seel wint!"

De winnaar is:
A R Y A
[WWF] Round 2 I 66-18

_________________
[WWF] Round 2 I ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[WWF] Round 2 I Vide
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round 2 I [WWF] Round 2 I Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[WWF] Round 2 I

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-